-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ξέρει κανείς πότε έρχεται το SE j132 ;;
θέλω κάτι φτηνό,με ραδιόφωνο και τεράστια μπαταρία (κ χωρίς κάμερα)προετοιμάζεσαι για το στρατό ψάρακα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ξέρει κανείς πότε έρχεται το SE j132 ;;
θέλω κάτι φτηνό,με ραδιόφωνο και τεράστια μπαταρία (κ χωρίς κάμερα)προετοιμάζεσαι για το στρατό ψάρακα;
...θα δούμε
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μάνο, αν το έχω χωρίς το 3G μου είναι σχεδόν άχρηστο. Σχεδόν κάθε φορά που ασχολούμαι με το κινητό είναι για να δω κάτι σε κάποια εφαρμογή που χρειάζεται Internet, οπότε να το ανοιγοκλείνω συνέχεια δεν παίζει.. Ευχαριστώ πάντως!
τι εγινε το good ol' Wifi?
Η πόλη δεν έχει free wifi ωρέ τζε. (Μου βγήκε το γιαννιώτικο. )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάνο, αν το έχω χωρίς το 3G μου είναι σχεδόν άχρηστο. Σχεδόν κάθε φορά που ασχολούμαι με το κινητό είναι για να δω κάτι σε κάποια εφαρμογή που χρειάζεται Internet, οπότε να το ανοιγοκλείνω συνέχεια δεν παίζει.. Ευχαριστώ πάντως!
τι εγινε το good ol' Wifi?
Η πόλη δεν έχει free wifi ωρέ τζε. (Μου βγήκε το γιαννιώτικο. )
Nα πας για καφέ στον Μακρή... Αναλόγως την ώρα, έχει ωραία γκομενάκια και free wifi.
Παλεύω από χθες να flashάρω το Cruise, γιατί τελευταία έχει γίνει αργούτσικο και είπα να επέμβω...δραστικά!
Αλλά δεν τα έχω καταφέρει! Παίζει να φταίνε τα Vista, η κουλαμάρα μου, το κινητό ή ο ανάδρομος Ερμής.Θα δοκιμάσω αύριο στο γραφείο μήπως ο διαφορετικός υπολογιστής και τα ΧΡ τα καταφέρουν καλύτερα...
Κυκλοφορούν πλέον αξιολογότατες ROM, με 3D γραφικά και το περιβάλλον του Diamond σε Windows Mobile 6.1... Με ...τρώει το χέρι μου! Τώρα αν το μετατρέψω σε τούβλο, ας πρόσεχα! Ούτως ή άλλως , τις επόμενες μέρες θα είμαι χαμένος στα βουνά και στα όρη προσπαθώντας για το ακατόρθωτο: την ανόρθωση των ποσοστών της κυβέρνησης με την μέθοδο του κοψίματος της κορδέλας...
-
Ερώτηση προς τους κατόχους iPhone
Αυτό που λέτε με το ανοιγόκλειμα του 3G είναι κάτι δύσκολο ή γενικά σπαστικό; Θέλει π.χ. reboot για να το ανοίξεις ή να το κλείσεις?
Έχω βρεί 10 λόγους γιατι να ΜΗΝ πάρω iPhone, αλλά ακόμα με τυρανάει το άτιμο....
-
4 κλικ είναι το άνοιξε κλείσε του 3G. Κυριολεκτικά.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλη και τιμια η προσπαθεια της Νοκια, αλλα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις πραγματικο εργαλειο με Win Mobile...
Προσωπικά, προτιμώ το Symbian από το WinMobile. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο φιλικό και πιο γρήγορο.
Ναι οκ, but Corsair has spoken...
Φαίνεται τρομερό το Ν97.
Τώρα όσον αφορά σύγκριση WM με Symbian, χίλιες φορές Symbian εκτός κι αν έχει όρεξη κανείς να περιμένει και να περιμένει και να περιμένει και να σπαζοκεφαλιάζεται για να κάνει τα πιο απλά πράγματα...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τώρα όσον αφορά σύγκριση WM με Symbian, χίλιες φορές Symbian εκτός κι αν έχει όρεξη κανείς να περιμένει και να περιμένει και να περιμένει και να σπαζοκεφαλιάζεται για να κάνει τα πιο απλά πράγματα...
θεμης spoken!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θεμης spoken!
Θεμης must die
- πλακα πλακα... θα αρχισω να σας ριχνω βιντεακια στο utube να μου δειξετε που ακριβως ειναι η αργοπορια....
-
θεμης spoken!
Θεμης must die
- πλακα πλακα... θα αρχισω να σας ριχνω βιντεακια στο utube να μου δειξετε που ακριβως ειναι η αργοπορια....
φρέσκο φρέσκο
Gartner: Το «Mac OS X» είναι πλέον πιο δημοφιλές από τα Windows Mobile
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
φρέσκο φρέσκο
Και συ δηλαδη πιστεψες τα γιδια της Gartner?
μα το αΐ-φον δεν ειναι smartphone καρδια μου.... -
φρέσκο φρέσκο
μα το αΐ-φον δεν ειναι smartphone καρδια μου....με 1 τηλέφωνο ξεπέρασε όλα τα HTC, HP, Eten, Mio και το κακό συναπάντημα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
φρέσκο φρέσκο
μα το αΐ-φον δεν ειναι smartphone καρδια μου....με 1 τηλέφωνο ξεπέρασε όλα τα HTC, HP, Eten, Mio και το κακό συναπάντημα.
δε βλεπω να το εχεις παρει ακομη ομως...
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φρέσκο φρέσκο
δε βλεπω να το εχεις παρει ακομη ομως...
εγώ είμαι με το άλλο κύμα...αυτών που δεν ξέρουν ότι έχουν Symbian...
-
*Ο χρήστης *HighFidelity, χθες ** έγραψε:
Παλεύω από χθες να flashάρω το Cruise, γιατί τελευταία έχει γίνει αργούτσικο και είπα να επέμβω...δραστικά!
Αλλά δεν τα έχω καταφέρει! Παίζει να φταίνε τα Vista, η κουλαμάρα μου, το κινητό ή ο ανάδρομος Ερμής.Θα δοκιμάσω αύριο στο γραφείο μήπως ο διαφορετικός υπολογιστής και τα ΧΡ τα καταφέρουν καλύτερα...
Κυκλοφορούν πλέον αξιολογότατες ROM, με 3D γραφικά και το περιβάλλον του Diamond σε Windows Mobile 6.1... Με ...τρώει το χέρι μου! Τώρα αν το μετατρέψω σε τούβλο, ας πρόσεχα! Ούτως ή άλλως , τις επόμενες μέρες θα είμαι χαμένος στα βουνά και στα όρη προσπαθώντας για το ακατόρθωτο: την ανόρθωση των ποσοστών της κυβέρνησης με την μέθοδο του κοψίματος της κορδέλας...
Τα ΧΡ έκαναν το θαύμα τους και αυτή τη στιγμή το φλασάρισμα είναι καθ' οδόν...80% and counting....
Θα σας κρατώ ενήμερους παλιόπαιδα.... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αλλά δεν τα έχω καταφέρει! Παίζει να φταίνε τα Vista, η κουλαμάρα μου, το κινητό ή ο ανάδρομος Ερμής.
:vava
Θα δοκιμάσω αύριο στο γραφείο μήπως ο διαφορετικός υπολογιστής και τα ΧΡ τα καταφέρουν καλύτερα...Κυκλοφορούν πλέον αξιολογότατες ROM, με 3D γραφικά και το περιβάλλον του Diamond σε Windows Mobile 6.1... Με ...τρώει το χέρι μου! Τώρα αν το μετατρέψω σε τούβλο, ας πρόσεχα! Ούτως ή άλλως , τις επόμενες μέρες θα είμαι χαμένος στα βουνά και στα όρη προσπαθώντας για το ακατόρθωτο: την ανόρθωση των ποσοστών της κυβέρνησης με την μέθοδο του κοψίματος της κορδέλας...
:thumbsupΤα ΧΡ έκαναν το θαύμα τους και αυτή τη στιγμή το φλασάρισμα είναι καθ' οδόν...80% and counting....
Θα σας κρατώ ενήμερους παλιόπαιδα....Μπρ'αβο σουβλακοφάγε! Ετοιμάσου να φτιάξεις και το δικό μου!
-
καμμια ρομ που να κανει το diamond να μοιαζει με το απλο touch, υπαρχει? εκει σας θελω!
-
cooked rom rulezzzz ρε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
kouked rom rulezzzz ρε...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]