-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το θέμα είναι ότι κυκλοφορώ με 2 κινητά...αλλά κάπως το έχω διορθώσει τώρα αυτό γιατί έχω κάνει προώθηση των κλήσεών μου από το προσωπικό μου στο εταιρικό μου. Δε χρεώνομαι κάτι ε?
Αυτά...άντε καλημέρα, τα λέμε Σάββατο γιατί πάω ΣαΛΛόνικα (για δουλειά )
Αν εννοεις εκτροπη κλησεων, κατι μου λεει πως κατι ψιλα.... χρεωνεσαι!
- παιδια ολοι διοδια... BMW μπλε-μωβ με αθηναικες πινακιδες.... Αντε Μπαοκ ολε....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το θέμα είναι ότι κυκλοφορώ με 2 κινητά...αλλά κάπως το έχω διορθώσει τώρα αυτό γιατί έχω κάνει προώθηση των κλήσεών μου από το προσωπικό μου στο εταιρικό μου. Δε χρεώνομαι κάτι ε?
- παιδια ολοι διοδια... BMW μπλε-μωβ με αθηναικες πινακιδες.... Αντε Μπαοκ ολε....
(για το καλό σου, θα πάρεις τα φράγκα από την ασφαλιστική και θα τσιμπήσεις εμτρία)
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Aπλα εμενα με ενδιαφερει και το design ...ισως βασικα περισσοτερο αυτο!
Οποτε αν ειστε ολοι τοσο θετικοι απεναντι στην εταιρεια μαλλον θα το παρω!Ειναι και μουρατο ξες εχω πριμιουμ αμαξι εβγαλα και πινακιδα μπροστα οποτε θελω αλλο ενα εργαλειο
Turbo-X PLB303 Bluetooth Headset Clip (Με αναγνώριση κλήσης)
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Έχω ψάξει αρκετά για ένα loox 720 φίλου και δεν έχω βρει κάτι!Σε ipaq hx4700 που είχα παλιότερα έπρεπε να βγουν τα wm5 από την HP για να τα περάσω! Cooked και λοιπές χακιές δεν έπαιζαν!
Nαι ρε γμτ... Από ότι έχω καταλαβάει, είναι αρκετά manufacturer-specific οι ROMs...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπλα εμενα με ενδιαφερει και το design ...ισως βασικα περισσοτερο αυτο!
Οποτε αν ειστε ολοι τοσο θετικοι απεναντι στην εταιρεια μαλλον θα το παρω!Ειναι και μουρατο ξες εχω πριμιουμ αμαξι εβγαλα και πινακιδα μπροστα οποτε θελω αλλο ενα εργαλειο
Turbo-X PLB303 Bluetooth Headset Clip (Με αναγνώριση κλήσης)
θα ελεγα ΜΑΚΡΙΑ απο οτιδηποτε TURBO-X...
-
Νίκο δεν έχετε blackberry server στο γραφείο?
Όχι, μόνο exchange για τα email. Βασικά δε θέλω τα mail μου στο κινητό γιατί χρειάζεται να απαντώ συνέχεια
Τα blackberry ίσως είναι τα καλύτερα business-wise κινητά και ταυτόχρονα τα πιο μισητά
Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να έχει χαρεί ποτέ που του έδωσαν εταιρικό blackberry ακριβώς γι' αυτό που έγραψε ο Νίκος -
...αλλά κάπως το έχω διορθώσει τώρα αυτό γιατί έχω κάνει προώθηση των κλήσεών μου από το προσωπικό μου στο εταιρικό μου. Δε χρεώνομαι κάτι ε?Εμμ... βασικά χρεώνεσαι την 'κλήση' από το προσωπικό στο εταιρικό κανονικότατα...
Αν όντως το δεις αυτό το Σάββατο, ελπίζω να μην έχεις μιλήσει πολύ ώρα σε κλήσεις προς το προσωπικό σου Καλύτερα να κάνεις την ανάποδη προώθηση και να βάλεις το SIMάκι του προσωπικού στο iPAQ
-
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=1172
άρα καλά κάνω και χρησιμοποιώ bt.
-
τι ακτινοβολια ειναι αραγε αυτη που μετραει το μηχανημα?
-
έτσι έλεγε ο Σπύρος του 1950 όταν κάπνιζε. Τώρα το λέει;
-
ξερεις ή δε ξερεις?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω ψάξει αρκετά για ένα loox 720 φίλου και δεν έχω βρει κάτι!
Σε ipaq hx4700 που είχα παλιότερα έπρεπε να βγουν τα wm5 από την HP για να τα περάσω! Cooked και λοιπές χακιές δεν έπαιζαν!
Nαι ρε γμτ... Από ότι έχω καταλαβάει, είναι αρκετά manufacturer-specific οι ROMs...
Για ποια συσκευή το θέλεις?
-
Ένα Mio168. Αλλά για αυτό από ότι βλέπω δεν βγήκε ποτέ update σε WM5, οπότε για WM6 ούτε λόγος.
-
εισαι βεβαιος οτι τα σηκωνει τα 5 ή τα 6?
παντως cooked rom για mio θα δυσκολευτεις να βρεις
-
Ωραίο το Garmin v.5.0 ...με τους νέους χάρτες Autodrive και τον δωρεάν Anavasis ροκάρει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σιγά μη πήγα με τη BMW ρε ...για δουλειά πήγα, αεροπορικώς πήγαμε αλλά και οδικώς θα πήγαινα με το Golf. Τι ωραίααα η Θεσσαλονίκη ρε γμτ! ...anyway, back on topic!
Τι εννοώ με τη χρέωση...με παίρνει κάποιος στο προσωπικό, χτυπάει στο εταιρικό (λόγω προώθησης), ποιός χρεώνεται? Εγώ ή αυτός? Στο εταιρικό ή το προσωπικό?
Δεν εννοώ όταν παίρνω εγώ.
-
Αυτος χρεωνεται προς το προσωπικο σου και εσυ χρεωνεσαι προς το εταιρικο.
-
Η Vodafone έχει μία υπηρεσία με 2 νούμερα σε μία κάρτα. Λαμβάνεις κλήσεις και από τα 2 νούμερα αλλά μπορείς να καλέσεις μόνο από το 1. Vodafone Double νομίζω λέγεται. Δες το μήπως σε συμφέρει καλύτερα αυτό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η Vodafone έχει μία υπηρεσία με 2 νούμερα σε μία κάρτα. Λαμβάνεις κλήσεις και από τα 2 νούμερα αλλά μπορείς να καλέσεις μόνο από το 1. Vodafone Double νομίζω λέγεται. Δες το μήπως σε συμφέρει καλύτερα αυτό.Ναι όντως ξέρω ότι ισχύει κάτι τέτοιο αν οι δύο SIM είναι από μια εταιρία...αλλά η εταιρική είναι Voda και η προσωπική είναι Cosmote.
Αν χρεώνεται το εταιρικό είμαστε ΟΚ ( )
-
Γιατί δεν γυρνάς το προσωπικό σε Voda?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]