-
Έλεγα να το κρατήσω για τα παιδιά μου, αλλά τώρα με την οικονομική κρίση... Πωλείται λόγω ανάγκης 250 ευρώ ΜΟΝΟ. Απ τα κλασσικά μοντέλα, gh388, της ανόθευτης και hardcore εποχής που λατρεύουμε όλοι οι ρομαντικοί, πριν η ericsson ξεπουληθεί στην fiat εεεε sony. Απλός και λιτός σχεδιασμός κεραία που τη νιώθετε όταν το κουβαλάτε στην τσέπη σας , άυθραστο.
πληροφορίαι εντός
-
Προσοχή κύριοι...το άνω κινητό δεν κάνει για Wind/Vodafone. Για όσους τρέξουν για αυτή την χρυσή ευκαιρία.
το 328 ήταν για την 900 μπάντα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έλεγα να το κρατήσω για τα παιδιά μου, αλλά τώρα με την οικονομική κρίση... Πωλείται λόγω ανάγκης 250 ευρώ ΜΟΝΟ. Απ τα κλασσικά μοντέλα, gh388, της ανόθευτης και hardcore εποχής που λατρεύουμε όλοι οι ρομαντικοί, πριν η ericsson ξεπουληθεί στην fiat εεεε sony. Απλός και λιτός σχεδιασμός κεραία που τη νιώθετε όταν το κουβαλάτε στην τσέπη σας , άυθραστο.
πληροφορίαι εντός
Eχω ενα ακομα πιο σπανιο μοντελο αλλα θα το δειξω αυριο αφου πρεπει πρωτα να το παρω απο την θυριδα και αφου μου επιτρεψει ο δικηγορος μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προσοχή κύριοι...το άνω κινητό δεν κάνει για Wind/Vodafone. Για όσους τρέξουν για αυτή την χρυσή ευκαιρία.Να τονισθεί αυτό, παρακαλώ.
Επίσης, καθώς απευθύνομαι σε λάτρεις του κλασσικού, δίνω δώρο το κουτάκι ενεργοποίησης της θρυλικής, μα όχι ξεχασμένης, PANAFON. -
Μη πάρτε του σαρμάκ, δίνω ίδιο σε καλύτερη τιμή με 2 μπαταρίες - η 2η μπαταρία είναι τεράστια 1500άρα και κρατάει 10 μέρες το τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη πάρτε του σαρμάκ, δίνω ίδιο σε καλύτερη τιμή με 2 μπαταρίες - η 2η μπαταρία είναι τεράστια 1500άρα και κρατάει 10 μέρες το τηλέφωνο.Φιλαράκι αφού βλέπεις ότι υπάρχει αρκετό αγοραστικό κοινό γιατί πρέπει να μου χαλάσεις το ντηλ; Έχω κάτι μετοχές να θρέψω
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη πάρτε του σαρμάκ, δίνω ίδιο σε καλύτερη τιμή με 2 μπαταρίες - η 2η μπαταρία είναι τεράστια 1500άρα και κρατάει 10 μέρες το τηλέφωνο.Εγω εχω και κεραια με κοκκινο δαχτυλιδι.Beat this!
-
Απευθυνόμαστε σε σοβαρούς αγοραστές που δεν θέλουν τηλέφωνα με ΚΟΚΚΙΝΑ μπιχλιμπίδια.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Απευθυνόμαστε σε σοβαρούς αγοραστές που δεν θέλουν τηλέφωνα με ΚΟΚΚΙΝΑ μπιχλιμπίδια. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...η 2η μπαταρία είναι τεράστια 1500άρα και κρατάει 10 μέρες το τηλέφωνο.Όταν λες κρατάει; Την βάζεις ας πούμε από κάτω και το στηρίζει; Τον καναπέ που 'παίζει' λίγο στο σαλόνι μου μπορεί να τον κρατήσει;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...η 2η μπαταρία είναι τεράστια 1500άρα και κρατάει 10 μέρες το τηλέφωνο.
Όταν λες κρατάει; Την βάζεις ας πούμε από κάτω και το στηρίζει; Τον καναπέ που 'παίζει' λίγο στο σαλόνι μου μπορεί να τον κρατήσει;
Για αυτή την δουλειά έχουμε τα αϊ αϊ αϊ φονς ...
-
πληροφορίαι εντός
α, έχω κι εγώ ένα τέτοιο.....
-
μπορει καποιος να μου πει,το ericsson που εχω στην αποθηκη και ειναι απο τα πιο παλια με μια κεραια λαστιχενια που εκλεινε κατα μηκος του τηλεφωνου (εε της ντουλαπας εννοω) τι μοντελο ειναι?
(βαριεμαι να παω στην αποθηκη να το δω)τελικα πηγα και το ειδα
ΕΙναι το gh 172
και ειμαι ανοιχτος σε προσφορες
Μονο σοβαρες προτασεις παρακαλω -
πληροφορίαι εντός
κι ομως στην εποχη του το κυριο selling point του ηταν το μικρο μεγεθος/βαρος του.Θυμαμαι σ'ενα ποστερ το προωθουσαν με υπερτιτλο:'Το νεο μικρο σας' ή κατι τετοιο
-
Εγώ είχα κρατήσει για αρκετό καιρό το nokia 3200 ή 3220, αν θυμάμαι καλά εκείνη την εποχή, πραγματικά σκύλος αχαΐρευτος στην αντοχή και στην χρήση
-
-
ματριξοκατασταση
-
Ah, yes, the banana-phone.
-
Και επανερχομαι στο δικο μου συλλεκτικο κομματι
http://oldgadgetz.multiply.com/photos/a ... ADY_Rp.1jt
Ειναι τοσο μεγαλο οσο φαινετε και αλλο τοσο βαρυ.Επισης εχει την σπανια λειτουργια να αδειαζει την μπαταρια απο μονο του .
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]