-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
χρήστης 6 χρονών UIQ ψάχνει κινητό και καθώς η SE πάει κατα διαόλου αναζητεί αλλού την τύχη του.μέγιστη τιμή 450-500€
απαραίτητα:
[list:1pc62wc7]τουλάχιστον αριθμητικό πληκτρολόγιο
καλή μπαταρία
γρήγορο
ποιοτικό
touch screen καλοδεχούμενη, αλλά όχι απαραίτητη
κάμερα τουλάχιστον στον Μ.Ο. της κατηγορίας (το Ρ1 τον καλύπτει ακριβώς σε αυτό το θέμα)
[/list:u:1pc62wc7]Ε66??
κάτι άλλο;;N82
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
χρήστης 6 χρονών UIQ ψάχνει κινητό και καθώς η SE πάει κατα διαόλου αναζητεί αλλού την τύχη του.
μέγιστη τιμή 450-500€
απαραίτητα:
[list:a3zx45wh]τουλάχιστον αριθμητικό πληκτρολόγιο
καλή μπαταρία
γρήγορο
ποιοτικό
κάμερα τουλάχιστον στον Μ.Ο. της κατηγορίας (το Ρ1 τον καλύπτει ακριβώς σε αυτό το θέμα)
[/list:u:a3zx45wh]Ε66??
κάτι άλλο;;N82
το νέο N85
http://www.gsmarena.com/nokia_n85-2496.php -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
χρήστης 6 χρονών UIQ ψάχνει κινητό και καθώς η SE πάει κατα διαόλου αναζητεί αλλού την τύχη του.
μέγιστη τιμή 450-500€
απαραίτητα:
[list:2dyheswi]τουλάχιστον αριθμητικό πληκτρολόγιο
καλή μπαταρία
γρήγορο
ποιοτικό
[/list:u:2dyheswi]Ε66??
κάτι άλλο;;N82
το νέο N85
http://www.gsmarena.com/nokia_n85-2496.phpΈχω ένα... θεματάκι με τα νέα μοντέλα, ειδικά αν μιλάμε για Nokia. Γι' αυτό προτείνω Ν82. Άσε που δεν υπάρχει κάτι να μην κάνει το ρημάδι, είναι καταπληκτικό κινητό. Ειναι άσΚημο βέβαια, αλλά εδώ οδηγάει Κορόλλα ο άνθρωπος, μαθημένος είναι
Από την άλλη μεριά στα Ε-series δίνουν ρέστα οι άνθρωποι, θα επιστευόμουν το Ε66 μάλλον.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μέγιστη τιμή 450-500€
απαραίτητα:
[list:1l6n74sw]τουλάχιστον αριθμητικό πληκτρολόγιο
καλή μπαταρία
γρήγορο
ποιοτικό
[/list:u:1l6n74sw]Ε66??
κάτι άλλο;;N82
το νέο N85
http://www.gsmarena.com/nokia_n85-2496.phpΈχω ένα... θεματάκι με τα νέα μοντέλα, ειδικά αν μιλάμε για Nokia. Γι' αυτό προτείνω Ν82. Άσε που δεν υπάρχει κάτι να μην κάνει το ρημάδι, είναι καταπληκτικό κινητό. Ειναι άσΚημο βέβαια, αλλά εδώ οδηγάει Κορόλλα ο άνθρωπος, μαθημένος είναι
Από την άλλη μεριά στα Ε-series δίνουν ρέστα οι άνθρωποι, θα επιστευόμουν το Ε66 μάλλον.
καλή επιλογή το E66......
δεν ξέρω βέβαια τον αντικαταστάτη του πολύ πετυχημένου Ν73 που είναι το N79 αν αξίζει......... -
το Ν82 αποκλείεται, είναι υπερβολικά χοντρό.
το Ν85 μπορεί να μπει στα υπόψη, αλλά αυτό το dual slide το φοβάμαι...p.s. το corolla είναι κουκλάκι
-
το Ν95 μπορεί να μπει στα υπόψη, αλλά αυτό το dual slide το φοβάμαι...p.s. το corolla είναι κουκλάκι
Το Ν 95 δεν ειναι χοντρο δλδ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το Ν95 μπορεί να μπει στα υπόψη, αλλά αυτό το dual slide το φοβάμαι...p.s. το corolla είναι κουκλάκι
edit, το N85 που προτάθηκε παραπάνω λέω. (τα 15mm τα θεωρώ οριακά αποδεκτά)
-
το Ν85 μπορεί να μπει στα υπόψη, αλλά αυτό το dual slide το φοβάμαι...p.s. το corolla είναι κουκλάκι
συμφωνώ για το Corolla.......
-
razr2 v8? τι λέει?
-
Για ποτε μιλαμε Β@σιλη ?
Θα το παρεις σε λιγο καιρο ή προς τα Χριστουγεννα ?Ν79 - Νοεμβρη-Δεκεμβρη (400+ ευρω , παρομοιες τιμες με Ν78)
Ν85 - Αναμενουμε τελη Σεπτεμβριου-αρχες Οκτωβριου (πολυ καλη συσκευη, λενε τουλαχιστον οι reviewers , 500-550 ευρω )+1 για το Ε66 , οπως ειπε και ο Σπυρος , τα E-series ειναι πολυ πανω , ποιοτητα , ευχρηστια ...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Για ποτε μιλαμε Β@σιλη ?
Θα το παρεις σε λιγο καιρο ή προς τα Χριστουγεννα ?Ν79 - Νοεμβρη-Δεκεμβρη (400+ ευρω , παρομοιες τιμες με Ν78)
Ν85 - Αναμενουμε τελη Σεπτεμβριου-αρχες Οκτωβριου (πολυ καλη συσκευη, λενε τουλαχιστον οι reviewers , 500-550 ευρω )+1 για το Ε66 , οπως ειπε και ο Σπυρος , τα E-series ειναι πολυ πανω , ποιοτητα , ευχρηστια ...
σε 1-2 βδομάδες, αλλά αν υπάρχει κάτι πολύ καλό μπορεί να περιμένω μέχρι κ τέλος του μήνα-αρχές του άλλου.
υπάρχει εταιρική επιδότηση (350-400€...θα μάθω λίαν συντόμως το ακριβές νούμερο) και δεν θέλω να δώσω σχεδόν τίποτα .(οι τιμές στα εταιρικά αναφέρονται στην τιμή της συσκευής προ ΦΠΑ)Βασικά τώρα που το λέμε το Ρ1 με καλύπτει 99% σε ότι ζητάω εκτός απο το destinator που έχω το mio 350 .
Αλλά απο την άλλη να αφήσω κάποιον άλλον να πάρει την επιδότηση, δεν λέει -
Ξέρεις κανείς τι άλλο περιμένουμε σύντομα από τη Νοκια της σειράς Ε μετά το Ε66? Θέλω να αλλάξω το Ε50 αλλά το Ε66 είναι slide και δεν με ενθουσιάζει, παρότι είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Επίσης, Ε51 με τίποτα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρεις κανείς τι άλλο περιμένουμε σύντομα από τη Νοκια της σειράς Ε μετά το Ε66? Θέλω να αλλάξω το Ε50 αλλά το Ε66 είναι slide και δεν με ενθουσιάζει, παρότι είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Επίσης, Ε51 με τίποτα.Μια απο τα ίδια
Ε66 κ Ε71 είναι φρεσκότατα κ λογικά η σειρά Ε θα αργήσει πάρα πολύ να εμπλουτιστεί
-
λογικά η σειρά Ε θα αργήσει πάρα πολύ να εμπλουτιστείΟχι και πολυ . Το Ε77 πλησιαζει , σιγα-σιγα ομως
Β@σιλη , Ν85 απο μενα αν και ξεφευγει η τιμη . Σαν 2η επιλογη μαυρο Ν82 και παρακαμπτεις το παχος γιατι η συσκευη ειναι , μπορω να πω , πολυ καλη .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
λογικά η σειρά Ε θα αργήσει πάρα πολύ να εμπλουτιστεί
Οχι και πολυ . Το Ε77 πλησιαζει , σιγα-σιγα ομως
Β@σιλη , Ν85 απο μενα αν και ξεφευγει η τιμη . Σαν 2η επιλογη μαυρο Ν82 και παρακαμπτεις το παχος γιατι η συσκευη ειναι , μπορω να πω , πολυ καλη .
ξέρω, την έχει ένα φιλαράκι (μετά απο δική μου προτροπή γιατί ήθελε το Ν95 )
αλλά για μένα...απλά δεν κάνει -
edit, το N85 που προτάθηκε παραπάνω λέω. (τα 15mm τα θεωρώ οριακά αποδεκτά)
16mm ειναι το Ν85.
το dual slide παντως μην το φοβηθεις,ειναι νεο σχεδιο,spring assisted,με φαρδυτερες ραγες
ενα θεμα με τηνοθονη υπαρχει κοντρα στον ηλιο,αλλιως ειναι μια χαρα το ν85 για οσα ζητας
-
Γεια σας,
Επανέρχομαι και ... 'κλείνω'.
Το 'κλειδωμένο' iphone (απο ΗΠΑ) μπορεί να ξεκλειδώσει ;
Υπάρχει σχετική ...'εμπειρία' ;Φιλικά
Μάξιμος
-
Ξεκλειδώνει ναι, με το pwnage tool νομίζω. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου μπαίνουν σκέψεις για neonode n2 Με 155 ευρώ, δεν βλέπω γιατί όχι.
120€, καινούριο στο κουτί του, είσαι? Το πήρα στα τέλη Ιουνίου και το δοκίμασα κυριολεκτικά 2 μέρες!
Πολύ καλό κινητάκι αλλά δε μου κάνει...
Σε πω ρε... μήνυμα γράφεις (σχετικά) εύκολα με αυτό το πράμα ή σου τα σπάει κανονικά; Ψήνομαι
Κυριολεκτικά, με το sar που έχει
Ου να μου χαθείτε ρε. Με το νέο λογισμικό, έχει SAR 0.6. Α ρε Σάββα ζηλιάρη, πήγες να μου χαλάσεις τη δουλειά.
Σπύρο, μήνυμα γράφεις, αν και θέλει γενικώς λίγη εξάσκηση. Αν το συνηθίσεις, πας αέρα.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]