-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρεις κανείς τι άλλο περιμένουμε σύντομα από τη Νοκια της σειράς Ε μετά το Ε66? Θέλω να αλλάξω το Ε50 αλλά το Ε66 είναι slide και δεν με ενθουσιάζει, παρότι είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Επίσης, Ε51 με τίποτα.+1, παρότι μετά το Ε60 πήρα το Ε65, περιμένω να βγει ένα Ε60 ξανά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ξέρεις κανείς τι άλλο περιμένουμε σύντομα από τη Νοκια της σειράς Ε μετά το Ε66? Θέλω να αλλάξω το Ε50 αλλά το Ε66 είναι slide και δεν με ενθουσιάζει, παρότι είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Επίσης, Ε51 με τίποτα.
+1, παρότι μετά το Ε60 πήρα το Ε65, περιμένω να βγει ένα Ε60 ξανά.
Πώς πάει το slide του 65 ρε; Το δικό μου χαλάρωσε σχετικά εύκολα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξέρεις κανείς τι άλλο περιμένουμε σύντομα από τη Νοκια της σειράς Ε μετά το Ε66? Θέλω να αλλάξω το Ε50 αλλά το Ε66 είναι slide και δεν με ενθουσιάζει, παρότι είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Επίσης, Ε51 με τίποτα.
Γι αυτό δεν θέλω slide.
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γεια σας,Επανέρχομαι και ... 'κλείνω'.
Το 'κλειδωμένο' iphone (απο ΗΠΑ) μπορεί να ξεκλειδώσει ;
Υπάρχει σχετική ...'εμπειρία' ;Φιλικά
Μάξιμος
Μπες στο myphone και ψαξε...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γι αυτό δεν θέλω slide.
Δεν είχε κανένα λειτουργικό πρόβλημα, αλλά είμαι λίγο... ψείρας και μου την έσπαγε. Από τη δεξιά μεριά, το κενό μεταξύ πάνω και κάτω μέρους ήταν μεγαλύτερο και κουνούσε λίγο. Ήταν το πρώτο, και μάλλον το τελευταίο μου slide. Καταπληκτικό κινητό πάντως, αν και δε μου λείπει τίποτα στο Ε51 που έχω τώρα. Κρατάει κι η μπαταρία περισσότερο
ΥΓ: το Ε65 λειτουργεί ακόμα πλήρως, παρόλο το μπάνιο σε καφέ. Μόνο το πληκτρολόγιο κάνει τα... δικά του, άλλα κουμπιά πατιούνται και άλλα όχι. Αν το θέλει κανείς για εφαρμογές που δε χρειάζονται ιδιαίτερη χρήση πληκτρολογίου (πχ. για να το χρησιμοποιήσει σαν modem ή κάτι τέτοιο), να του το δώκω.
-
ΡΕ!! Με τα λεφτά που έχεις χαλάσει στα κινητά, θα είχες πάρει, ήδη, την 2.5/16!!!
-
Έκανε μπάνιο σε καφέ λέμε
Και, όσο κι αν λατρεύω το αθάνατο 6680, θέλω να το κρατήσω μόνο για backup συσκευή. -
Ναι, σε είδα και με τα προηγούμενα που δεν έκαναν ηλιοθεραπεία σε πιατάκια καφέ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:
Ναι, σε είδα και με τα προηγούμενα που δεν έκαναν ηλιοθεραπεία σε πιατάκια καφέ!Σε ποτηροθήκη Citroen C5 έγινε το κακό
Τέσπα, αν το θέλει κανείς για μόντεμ (syele???) ή κάτι τέτοιο, να του το δώκω. -
Άτιμη τσιτροέν.
-
Που έστριβες το καράβι ρε και πήγε το κινητό μέσα στην ποτηροθήκη?!?!
-
ΥΓ: το Ε65 λειτουργεί ακόμα πλήρως, παρόλο το μπάνιο σε καφέ. Μόνο το πληκτρολόγιο κάνει τα... δικά του, άλλα κουμπιά πατιούνται και άλλα όχι. Αν το θέλει κανείς για εφαρμογές που δε χρειάζονται ιδιαίτερη χρήση πληκτρολογίου (πχ. για να το χρησιμοποιήσει σαν modem ή κάτι τέτοιο), να του το δώκω.
Αν είναι μόνο το πληκτρολόγιο στείλτο να το καθαρίσουμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άτιμη τσιτροέν.Εκτός από τα μοτέρ (άντε αυτός ο 1,6Τ!), το μοναδικό μειονέκτημα ενός καταπληκτικού αυτοκινήτου. Μπροστά ΔΕΝ έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ποτηροθήκες, έχει μόνο 2 κι αυτές ρηχές στο υποβραχιόνιο του πίσω καθίσματος. Όλα για το design ρε πστ μου
Που έστριβες το καράβι ρε και πήγε το κινητό μέσα στην ποτηροθήκη?!?!
Στα λιμς, το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά
Αν είναι μόνο το πληκτρολόγιο στείλτο να το καθαρίσουμε.
Πήγε και στο σέρβις γιατρέ μ'. Το 'έφτιαξαν', αλλά προφανώς ο καφές έχει περάσει και στην πλακέτα, αλλιώς θα δούλευε σωστά. Ήταν μεγάλη η ποσότητα, και τον πίνω και γλυκό.
-
Πήγε και στο σέρβις γιατρέ μ'. Το 'έφτιαξαν', αλλά προφανώς ο καφές έχει περάσει και στην πλακέτα, αλλιώς θα δούλευε σωστά. Ήταν μεγάλη η ποσότητα, και τον πίνω και γλυκό.
Βρε στείλτο σου λέω....
-
-
Είσαι αλήτης κοντράκιας!
-
Στείλτο ρε, που σου λέει ο γιατρός!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
Είσαι αλήτης κοντράκιας!
-
Στείλτο ρε, που σου λέει ο γιατρός!
Αφού το πρωί δεν έχει ψυχή εκεί
Θα το στείλω -
-
-
MRI θα του κάνουν του κινητού;
-
Αν πέσει το κινητό μέσα στο νερό, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να βγάλεις τη μπαταρία. Μετά το σκουπίζεις με την ησυχία σου και ελπίζεις να μη χάλασε.
-
Aν είσαι σε καφέ, όπως ήμουν εγώ όταν σερβιτόρα θαμπωμένη από τα κάλλη μου άδειασε έναν δίσκο με καμιά 20αρια νερά στο T68i μου, αφού βγάλεις την μπαταρία και πάρεις το τηλέφωνό της ώστε να σε 'αποζημιώσει', πας στην τουαλέτα και το βάζεις κάτω από τον στεγνωτήρα.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]