Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έκανες κόντρα με τον Πάσχο?
Ειχα δουλεια ρε και πλεον δεν ασχολουμαι με νεουδια.Να ρωτα και τον στελιο...
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έκανες κόντρα με τον Πάσχο?
Ειχα δουλεια ρε και πλεον δεν ασχολουμαι με νεουδια.Να ρωτα και τον στελιο...
ΕΕΕΕΕ.......Ερχεται το πολικό κρύο.........
up
,,,, ρε σουβλατζιδες ... μια ερωτηση .
Παραγγελνεις πιτσες - γυρους κτλ ... 12 Ε ... ποσο ειναι ενα λογικο tip στον πακετά ...
Εγω δίνω 0,5 Ε ....
Εσεις ?
1 με 2 ανάλογα με το κέφι και την ώρα. δλδ αν έρθει ο άνθρωπος Σάββατο βράδυ 1 - 2 η ώρα ντάξει κρίμα είμαι να μη του δώσεις κάτι παραπάνω?
Κοιτα εξαρταται ποσο γρηγορα θα τα φερει.. κανα ευρουλακι ειναι καλο ποσο.
νταξ ...εκει ειναι ευκολα τα πργματα .... εγω ρωτω ...
Ειναι 9'30 και σου φερνει το πακετο .... ποσα δινεις ?
ΥΓ ... στα 12 Ε δινεις + 2 .... wowwwww ....
Αναλογα τα κεφια σου και πώς θα 'τον κοψεις'
Αν ερθει η παραγγελεια γρηγορα, αν σου λεει δεν εχω ρεστα, αν δεν κανει κινηση να σου δωσει ρεστα με προθυμια, αν η φατσα του δεν σου αρεσει, αν σκεφτεις πόσα tips βγαζει τη βραδυα κλπ κλπ
1 με 2 ανάλογα με τη διάθεσή μου.
Σήμερα συνέβη υπέρκουλο σκηνικό με τιπ.
Έρχεται η παραγγελία, 6.80. Του λέω κράτα 8, και μου λεει οτι είναι πολλά και ότι θα κρατήσει 7.
Γενικά δίνω μέχρι από 1 μέχρι 1.5. Ανάλογα την παραγγελία πάντα. Τώρα άμα είναι 18 πχ, θα του δώσω 20.
... μαλιστα .... απο οτι βλεπω μαλλον δινω λιγα ... μαλλον εχω κολλησει στο ' ποτε εδινες 170 δραχμες μπουρμπουαρ ρεεεεεεε ' ....
Αυτες οι αναγωγες φαινεται με κανουν μιζερο ....
Many Thnx ...
Είπαμε, είναι ο πληθωρισμός στη μέση...
Εγώ συνήθως στογγυλοποιώ το ποσό που δίνω στο επόμενο ευρώ, ή/και προσθέτω άλλο ένα.
Πάνω κάτω αυτό που κάνει και Σταύρος κάνω, δεν πρόκειται ποτέ να πω 'κράτα 7.60' πχ. Ή 7 ή 8.
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σήμερα συνέβη υπέρκουλο σκηνικό με τιπ.Έρχεται η παραγγελία, 6.80. Του λέω κράτα 8, και μου λεει οτι είναι πολλά και ότι θα κρατήσει 7.
Γενικά δίνω μέχρι από 1 μέχρι 1.5. Ανάλογα την παραγγελία πάντα. Τώρα άμα είναι 18 πχ, θα του δώσω 20.
Καλα εσυ πας γιακαφε και αφηνεις 170 € τιπ
.... ΑΣΧΕΤΟ .... 2019 μελή on line στο ellinadiko.com ....
YG ...εννοειται οτι σερνεται
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σήμερα συνέβη υπέρκουλο σκηνικό με τιπ.
Έρχεται η παραγγελία, 6.80. Του λέω κράτα 8, και μου λεει οτι είναι πολλά και ότι θα κρατήσει 7.
Καλα εσυ πας γιακαφε και αφηνεις 170
Ρε πλουσιε...πες μας και σε τι κλιμακα θα παρεις το mcs
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε πλουσιε...πες μας και σε τι κλιμακα θα παρεις το mcs
Unfair ήταν αυτό.
Κατι ειδα στην υπογραφη σου για αυτο το ειπα
α συχτήρ κάριες