-
Teacher : Can you tell me the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people's lives?
Student :
Smo-king , Drin-king & fuc-king... -
Τι λένε οι μαμάδες στην Αφρική;
-Διάβασε παιδί μου τα μαθήματα σου, τα παιδάκια στην Ελλάδα δεν εχουν ουτε βιβλία! -
Κλαίωωωω
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πήγε ο Γιωρίκας κ ο Κωστίκας για κυνήγι ξαφνικά βλέπει ο Κωστίκας μια αρκούδα στοχεύει αλλά τελικα αστοχεί αρχίζει η αρκούδα να τν κυνηγάει..ανεβαίνει αυτός λοιπόν σ'ένα δέντρο κ φωνάζει: ''Γιωρίκα βοήθεια!! Πυροβόλα την στο κεφάλι!!'' Οπλίζει ο Γιωρίκας στοχεύει και μπαμ βαράει την αρκούδα στο δεξί αχδι!
-Στο κεφάλι Γιωρίκα στο κεφάλι..φωνάζει ο Κωστίκας!
Ξανάοπλίζει ο Γιωρίκας στοχεύει κ μπαμ βαραει την αρκουδα στο αριστερο αχδι!
-Στο κεφάλι ρε μαλάκα.Να με φάει θέλει όχι να με γ@Μ*$€ι!!! -
Τηλεφωνήματα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταγγέλλουν ότι τα γραμματόσημα με το πρόσωπο του Γ.Παπανδρέου δεν κολλάνε στους φακέλους.Κάποιοι μίλησαν για προβοκάτσια κατά του πρωθυπουργού και τα ΕΛΤΑ έκαναν άμεσα έρευνα.Το πόρισμα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα γραμματόσημα δεν κολλάνε διότι οι πολίτες φτύνουν από την μπροστινή πλευρά κι όχι από πίσω..
- Μπαμπά, μου είπε ένας τύπος στο πάρκο ότι αν του κάτσω θα μου δώσει αυτό εδώ το ρολόι...!!!
Δεν εχω μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου...απλα καθε φορα που εχω γενεθλια,στελνω συγχαρητηρια επιστολη στη μανα μου!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
- Μπαμπά, μου είπε ένας τύπος στο πάρκο ότι αν του κάτσω θα μου δώσει αυτό εδώ το ρολόι...!!!
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ένας τύπος χτυπάει την πόρτα και λέει:- Ρε φίλε, μπορείς να έρθεις να με σπρώξεις;
- Ξέρεις τί ώρα είναι; 5 και τέταρτο! Περίμενε όμως να ντυθώ και έρχομαι, γιατί και εγώ το έχω πάθει.
Βγαίνει ο άνθρωπος σε δύο λεπτά, κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, δεν βλέπει κανένα αυτοκίνητο.
Την ώρα που είναι έτοιμος να ξαναμπεί, ακούει μία φωνή: - Φίλε εδώ! Στις κούνιες...XAXAXAXAAXA
Πήγε ο Γιωρίκας κ ο Κωστίκας για κυνήγι ξαφνικά βλέπει ο Κωστίκας μια αρκούδα στοχεύει αλλά τελικα αστοχεί αρχίζει η αρκούδα να τν κυνηγάει..ανεβαίνει αυτός λοιπόν σ'ένα δέντρο κ φωνάζει: ''Γιωρίκα βοήθεια!! Πυροβόλα την στο κεφάλι!!'' Οπλίζει ο Γιωρίκας στοχεύει και μπαμ βαράει την αρκούδα στο δεξί αχδι!
-Στο κεφάλι Γιωρίκα στο κεφάλι..φωνάζει ο Κωστίκας!
Ξανάοπλίζει ο Γιωρίκας στοχεύει κ μπαμ βαραει την αρκουδα στο αριστερο αχδι!
-Στο κεφάλι ρε μαλάκα.Να με φάει θέλει όχι να με γ@Μ*$€ι!!! -
Ποιά η διαφορά της μ@@@τριχας με την κ@@@λότριχα?
Η πρώτη είναι υδρόψυκτη κι η δεύτερη αερόψυκτη!!!
-
-
Eνα παλιο,το πιο πιθανο ειναι να εχει μπει.
'1. Εν αρχή ο Θεός δημιούργησε το Bit και το Byte. Και από αυτά δημιούργησε τη Λέξη.
-
Και υπήρχαν δύο Bytes στην Λέξη, και τίποτα άλλο δεν υπήρχε. Και ο Θεός χώρισε το Μηδέν από το Ένα, Και είδε ότι ήταν Καλό.
-
Και είπεν ο Θεός: Ας υπάρξουν τα Δεδομένα (Data). Και έτσι έγινε. Και είπεν ο Θεός - Ας πάνε τα Δεδομένα στις ιδιαίτερες θέσεις τους. Και έφτιαξε floppy disks και hard disks και compact disks.
-
Και είπεν ο Θεός - Ας γίνουν Υπολογιστές, για να υπάρχει μέρος να μπουν τα floppy disks και τα hard disks και τα compact disks. Και έτσι ο Θεός έφτιαξε Υπολογιστές και τους ονόμασε hardware.
-
Και δεν υπήρχε Software ακόμα. Αλλά ο Θεός δημιούργησε προγράμματα, μικρά και μεγάλα. Και τους είπε - Πηγαίνετε και αυξάνεστε και πληθαίνεστε και γεμίστε όλη τη Μνήμη.
-
Και είπεν ο Θεός - Θα δημιουργήσω τον Προγραμματιστή. Και ο Προγραμματιστής θα φτιάχνει καινούργια προγράμματα και θα κυβερνά πάνω σε όλους τους υπολογιστές και τα προγράμματα και στα Δεδομένα.
-
Και ο Θεός δημιούργησε τον Προγραμματιστή και τον τοποθέτησε στο Κέντρο Δεδομένων. Και έδειξε ο Θεός στον Προγραμματιστή το Catalog Tree και του είπε μπορείς να χρησιμοποιείς όλους τους καταλόγους και υποκαταλόγους αλλά ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ WINDOWS.
-
Και είπεν ο Θεός - Δεν είναι Καλό για τον Προγραμματιστή να είναι μόνος. Πήρε ένα πλευρό από το σώμα του Προγραμματιστή και έφτιαξε ένα πλάσμα που θα τον κοιτάζει και θα τον θαυμάζει και θα αγαπά τα πράγματα που θα κάνει ο Προγραμματιστής. Και ο Θεός ονόμασε το πλάσμα Χρήστη.
-
Και ο Προγραμματιστής και ο Χρήστης αφέθηκαν κάτω από το γυμνό DOS και αυτό ήταν Καλό.
-
Αλλά ο Bill ήταν πιο πονηρός από τα άλλα πλάσματα του Θεού. Και είπεν ο Bill στον Χρήστη - Πράγματι σας απαγόρευσε ο Θεός να τρέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα;
-
Και ο Χρήστης απάντησε - Ο Θεός μας είπε να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε πρόγραμμα και οποιοδήποτε Δεδομένο, αλλά μας είπε να μην τρέξουμε τα Windows, διαφορετικά θα πεθάνουμε.
-
Και είπεν ο Bill στον Χρήστη - Πως μπορείς να μιλάς για κάτι που δεν έχεις καν δοκιμάσει. Την στιγμή που θα τρέξεις τα Windows θα γίνεις ίσος με τον Θεό. Θα είσαι σε θέση να δημιουργείς οτιδήποτε θέλεις με ένα απλό κλικ στο ποντίκι.
-
Και ο Χρήστης είδε ότι οι καρποί των Windows ήταν καλύτεροι και πιο εύκολοι στην χρήση. Και μετά ο Χρήστης είδε ότι κάθε γνώση ήταν άχρηστη αφού τα Windows μπορούσαν να την αντικαταστήσουν.
-
Έτσι ο Χρήστης εγκατέστησε τα Windows στον υπολογιστή του και είπε στον Προγραμματιστή ότι ήταν καλό.
-
Και ο Προγραμματιστής αμέσως άρχισε να ψάχνει για καινούργιους drivers. Και ο Θεός τον ρώτησε - Τι ψάχνεις; Και ο Προγραμματιστής απάντησε - Ψάχνω για καινούργιους drivers γιατί δεν μπορώ να τους βρω στο DOS. Και είπεν ο Θεός - Ποιος σου είπε ότι χρειάζεσαι drivers; Έτρεξες τα Windows; Και ο Προγραμματιστής είπε - Ο Bill μας είπε να το κάνουμε!
-
Και έιπεν ο Θεός στον Bill - γι' αυτό που έκανες θα είσαι μισητός από όλα τα πλάσματα. Και ο Χρήστης θα είναι συνέχεια δυσαρεστημένος μαζί σου. Και θα πουλάς πάντα Windows.
-
Και έιπεν ο Θεός στον Χρήστη - Εξ αιτίας αυτού που έκανες, τα Windows πάντα θα σε απογοητεύουν και θα καταναλώνουν όλους τους Πόρους και θα πρέπει να χρησιμοποιείς ελεεινά προγράμματα και θα βασίζεσαι πάντα στον Προγραμματιστή για βοήθεια.
-
Και είπεν ο Θεός στον Προγραμματιστή - Επειδή άκουσες τον Χρήστη ποτέ δεν θα είσαι ευχαριστημένος. Και τα προγράμματά σου θα έχουν λάθη και θα τα πρέπει να τα διορθώνεις και να τα ξαναδιορθώνεις μέχρι το τέλος του Χρόνου.
' -
Και ο Θεός τους πέταξε έξω από το Κέντρο Δεδομένων και κλείδωσε την πόρτα και την ασφάλισε με password.'
-
-
Μπαινει στη ταξη ο καθηγητης και λεει:
Βγάλτε ενα αδειο cd… θα γραψουμε διαγώνισμα
-
-
Συνελήφθη μαθητής Λυκείου της πόλης μας στου οποίου την κατοχή βρέθηκε μικροποσότητα βιβλίων του ΟΕΔΒ διαφόρων τάξεων....
Στη συνέχεια συνελήφθη και ο γονιός του παραπάνω μαθητή που υπηρετεί σε μεγάλο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας να έχει στην κατοχή του διπλή σειρά βιβλίων της τάξης του. Η σύλληψη έγινε γιατί δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευση των παράνομων βιβλίων.
Η αστυνομία μπόρεσε να προβεί στις συλλήψεις μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα γονέα μαθητή του εν λόγο Δημοτικού που μένει ακριβώς απέναντι και βιντεοσκοπεί από χόμπυ την αυλή του σχολείου. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συνελήφθη μαθητής Λυκείου της πόλης μας στου οποίου την κατοχή βρέθηκε μικροποσότητα βιβλίων του ΟΕΔΒ διαφόρων τάξεων.... -
Τι διαφορά έχει ο Θεός Δίας απ' την ομάδα Δίας;
Ο Θεός ήταν πάντα στον Όλυμπο και η ομάδα είναι πάντα στο Έβερεστ.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι διαφορά έχει ο Θεός Δίας απ' την ομάδα Δίας;
Ο Θεός ήταν πάντα στον Όλυμπο και η ομάδα είναι πάντα στο Έβερεστ.Αν και εντάξει τα αδικούμε τα παιδιά, ομολογώ πως ήταν πολύ καλό!!
-
Ναι, τα αδικούμε, συχνάζουν και στον Γρηγόρη.
-
Είναι γιατί κλείσανε τα Dunkin.
-
Στην δικη μου γειτονια παντως προτιμανε τον Γρηγορη
-
Σε κέντρο απεξάρτησης ναρκομανών, οι χρήστες κάθονται γύρω-γύρω κι αρχίζουν να φωνάζουν ένας-ένας:
- 'Είμαι η Μαρία κι έχω να πάρω δόση 3 μέρες!'
- 'Ζήτωωωω!!!', όλοι οι άλλοι.
- 'Είμαι ο Δημήτρης κι έχω να πάρω δόση 5 μέρες!'
- 'Ζήτωωωω!!!'
... - 'Είμαι ο Χρήστος κι έχω να πάρω δόση μία εβδομάδα!' - 'Ζήτωωωω!!!'
- 'Είμαι ο Μπάμπης κι έχω πάνω μου 8 γραμμάρια!'
Κι όλοι οι άλλοι: - 'ΝΤΟΥ!!!'
Από τότε που σταμάτησα να μαζέυω αυτοκόλλητα κουκουρούκου η ζωή μου πάει κατά διαόλου..
-Γιαγιά αγαπιοσασταν με τον παππού;
- Ναι.
- Χαϊδευόσασταν;
- Ναι.
- Το 69 το κάνατε;
- Οοοοχι παιδάκι μου! Το 68 πέθανε ο παππούς σου...
Πώς θα μεταφράζατε το εξής:
Ο μεθυσμένος μπαμπάς , μεθάει την νταντά των παιδιών του.
Η νταντά μεθάει την άλλη νταντά!
...
Μετάφραση:Ο ντήρλα Dad ντηρλά νταντά
Νταντά ντηρλά νταντά.
Ανεκδοτα [#6]