-
Νομίζω πως αυτή ήταν η τελευταία του ευκαιρία του, τι λες Μπιλ;
-
-
Η αγαπημενη μου ταινια trident!! Την εχω δει πανω απο 15 φορες!!!Και τι μουσικη!!!
Ακολουθει ενα καμενο ετσι για το καληνυχτα!!!!
Ποιος έσπασε τον προτζεκτορα ?
[spoiler:empn3qk2]Ο ..προτζαχιλλεας.[/spoiler:empn3qk2]
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:lol:
Η αγαπημενη μου ταινια trident!! Την εχω δει πανω απο 15 φορες!!!Και τι μουσικη!!!Ακολουθει ενα καμενο ετσι για το καληνυχτα!!!!
Ποιος έσπασε τον προτζεκτορα ?
[spoiler:3f9q9vft]Ο ..προτζαχιλλεας.[/spoiler:3f9q9vft]
Ρωξακι;
Sent from Corsair's brick
-
Αντί για στιμορολ;
-
έπεσε κάπως η θερμοκρασία με τον αχιλλέα...
-
Κάπως;
-
understatement my friend...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Είναι μία γυναίκα που ασχολείται με την εξειδεικευμένη ρομποτική που ο άνδρας την ήταν αστροναύτης και έλειπε από την γη πολλούς μήνες.
Λείπει λοιπόν ο άνδρας και φέρνει η γυναίκα στο σπίτι τον γκόμενο. Εκεί που πάει να γίνει η φάση χτυπάει το κουδούνι.- Ποιός είναι; Περιμένεις κανέναν; ρωτάει ο γκόμενος.
- Ο άντρας μου! Πήγαινε στο έργαστήριο μου και κρύψου ανάμεσα στα γυμνά ρομπότ που φτιάχνω. Δεν θα σε προσέξει καν.
Ο γκόμενος ξαπλώνει σε έναν πάγκο με άλλα ρομποτ, και η γυναίκα ανοίγει την πόρτα. - Γύρισες αντρούλη μου;
- Ναι, μωρό μου, πάμε στο δωμάτιο, κι έχω πολλές ορέξεις σήμερα.
- Καλά, περίμενε λίγο να κάνω ένα μπάνιο.
Όσο περιμένει και βαριέται ο άνδρας κοιτάζει μέσα στο εργαστήριο. - Καλά, πολύ ρεαλιστικά είναι τα ρομπότ που φτιάχνεις τελευταία. Αυτό μάλιστα έχει και τρύπα, λέει βλέποντας τον γυμνό γκόμενο.
Από την πολλή όρεξη, ο άνδρας σκέφτεται να το βάλει στο ρομπότ. Προσπαθεί, σφίγγεται ο άλλος, δεν μπαίνει.
Ξανά, ξανα σφίγγεται ο γκόμενος, πάλι δεν μπαίνει. - Α! Τώρα πάω στην αποθήκη, να φέρω το τρυπάνι!
Φέρνει το τρυπάνι, και όπως πάει να το βάλει στον γκόμενο ακουγεται μία μεταλλική φωνή:
[spoiler:1ta6jcsg]'Μη αποδεκτό αντικείμενο. Επαναλαμβάνω. Μη αποδεκτό αντικείμενο. Ξαναδοκιμάστε με τον π....ο.'[/spoiler:1ta6jcsg]
προσπαθεις....
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
+1
-
Εχω 2 warn απο 2 μοντς...Στο 3ο καιγομαι???
Κατσε μπας και ρεφαρω...
Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο :
-'Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο».
Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.- «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος.
- «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης.
Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει: - «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της που&*%ας και την άλλη στο πέ@ς αυτού του αλήτη.
Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο». - «Έγινε» απαντά ο πελάτης.
Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά και επιστρέφει την μια σφαίρα στον υπάλληλο.
[spoiler:s1jcq9z2]- «Γίνεται και με μια....» του λέει[/spoiler:s1jcq9z2]
-
threads πως βάζει κανείς στη λίστα εχθρών;
-
Κάποιος τύπος έχει πάει διακοπές μόνος του και αφού αφήνει στο δωμάτιο τα πράγματα του, κατεβαίνει στην πισίνα να γνωρίσει κόσμο.
Βλέπει στις ξαπλώστρες ένα τύπο και αφού κάθεται δίπλα του και συστήνεται τον ρωτάει:- Θέλετε να παίξουμε ένα τάβλι;
- Μια φορά έπαιξα και... δεν μου άρεσε.....
Ο ήρωας μας επιμένει: - Θέλετε να κάνουμε μια βουτιά στην πισίνα;
- Μια φορά βούτηξα και ....δεν μου άρεσε, απαντάει ξανά ο άλλος βαριεστημένα.
Απελπισμένος πλέον, ξαναπροσπαθεί.... - Θέλετε να σας κεράσω μια μπίρα;
- Μια φορά ήπια και ....δεν μου άρεσε, απαντάει πάλι με το ίδιο βαριεστημένο ύφος.
Κάποια στιγμή σκάει μύτη ένα πιτσιρίκι. - Δικό σας; Ρωτάει ο ήρωας μας.
- Ναι...
- Μοναχοπαίδι φαντάζομαι.....
αφιερωμένο σε ....ξέρει αυτός.
-
Καλο Μπιλ..καλο...χα χα χα
μπαινει ενα παστιτσιο σ'ενα μπαρ
καθεται στο σκαμπο
και λεει στο μπαρμαν'' εε, ψψιτ ενα τζονυ κοκα''
και ο μπαρμαν''συγνωμη αλλα δε σερβιρουμε φαγητα μετα τις 11..''
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καλο Μπιλ..καλο...χα χα χαΔεν ήταν για σένα.
Σε άλλον απευθύνεται,είναι όμως τόσο μιεχ και ξινός που σίγουρα δεν μπαίνει στα ανέκδοτα -
Παλι για τον (ν)τρίφτη λετε;
-
Φρεσκοοοο
- Γεια σας, που έχετε τις σοκολάτες?
- Να, όλες οι Break είναι εκεί κάτω
- Έχετε Lacta?
- Όχι, πάρτε Break.
- Mήπως έχετε Ion?
- Όχι, μην τα ξαναλέμε, πάρτε Break!
Ηθικό Δίδαγμα:
[spoiler:39qcdatr]Πρήζων Break[/spoiler:39qcdatr]
-
Σπαικ μην κλαψουριζεις. Δεν είναι τίποτα προσωπικό, just business.
Κε Σιφρεντι, αναλάβετε παρακαλώ... -
Ρε σεις mods!
Δεν μπορει!
Kάποιος τρόπος θα υπάρχει, να αποκλειστεί κάποιος να ποστάρει σε ένα συγκεκριμένο thread!Ρε Geo f1, μονος σου τα βγαζεις ή στα λέει κάποιος; Φανταζομαι κέφι που θα κάνετε όταν θα ανταλλάσετε ανέκδοτα!
Ανεκδοτα [#6]