-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:shifty:- Ποτέ μη δίνεις φασολάδα σε μια γάτα.
- Γιατί;
[spoiler:2qua5utg]- Γιατί κλάνει το γατί![/spoiler:2qua5utg]
'Ανοίξτε την πόρτα να σας μιλήσουμε για το Σωτήρα Ιησού Χριστό
αλλιώς θα πούμε στη γυναίκα σας οτι την κερατώνετε με την κουμπάρα σας.'[spoiler:2qua5utg]-αυτοί είναι οι Μαρτυριάρηδες του Ιεχωβά[/spoiler:2qua5utg]
-
ΘΕΟΣ g8777 για άλλη μια φορά
-
Α ρε συ g δεν εχω λογια!!!!
Ακολουθει σοβιετικο ανεκδοτακι...
Θυμάμαι μια φορά που είχαμε χαθεί στην ανοικτή θάλασσα σε μια μικρή σχεδία, εγώ και ο σύντροφος Φούμαροφ.
Παρασυρόμασταν απο τα κύματα και τα ρεύματα για μέρες όταν κάποια στιγμή είδα κάτι να επιπλέει. 'Κοίτα ένα μπουκάλι Φούμαροφ', αναφώνησα
Με συντονισμένη προσπάθεια κατορθώσαμε να το πλησιάσουμε και να το πάρουμε μέσα στη βάρκα.
Το ανοίγουμε και απο μέσα βγαίνει ένα τζίνι.
Μας λέει επειδή με ελευθερώσατε θα πραγματοποιήσω μια ευχή σας.
Πριν προλάβω να σκεφτώ ο Φούμαροφ πετάγεται και λέει 'θέλουμε όλη αυτή η θάλασσα που υπάρχει γύρω μας να είναι απο βότκα'
Μπαμ το τζίνι μεταμορφώνει το νερό σε βότκα και εξαφανίζεται.
Απελπισμένος απο την εξέλιξη των πραγμάτων και τη κοντόφθαλμη απόφαση του συντρόφου μου, μου φεύγει μια κραυγή.
Ηλίθιε! Φούμαροφ[spoiler:3ebd46o1]τώρα θα πρέπει να κατουράμε μέσα στη βάρκα[/spoiler:3ebd46o1]
-
Γιώργη καλημέρα!!!!!
υ.γ
Μου τη σπαει οταν στις τσοντες δεν τα εξηγουν ολα..Σταζει η βρυση ,φωναζει η αλλη τον υδραυλικο ,γ@μιουνται και τελος!!
ΜΕ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????? -
-
Ένας λογιστής γυρνά αργά στο σπίτι του μία νύχτα:
-
Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα; Ρωτά η γυναίκα του.
-
Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ.
-
Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;
-
Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα.
-
Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουν; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;
-
Μπα, είχα τους λόγους μου. Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται, δεύτερον, μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου, και τέταρτον έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις!
-
-
Ο λαος απαιτει να κλειδωθουν τα ανεκδοτα και να ανοιξουν οι σοφτ καλλονες!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ο λαος απαιτει να κλειδωθουν τα ανεκδοτα και να ανοιξουν οι σοφτ καλλονες!Sent from my iPad using Tapatalk
+ban στον geo f1
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
+ban στον geo f1
Αυτό έχει δρομολόγηθεί!
-
-
Αφου καταβαθος...σας αρεσουν......
[spoiler:ou10qvwk]-Ενός λεπτού σιγή για αυτόν που είπε στην γυναίκα του πως θα πήγαινε στη Κίνα με την πτήση από την Μαλαισία και τώρα δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι της γκόμενάς του..!!!![/spoiler:ou10qvwk]
-
Να μοιραστούμε λέει το bueno
Xααχαχαχαχα τι λες μωρή πετούγια, 2 έχει μέσα όχι 20!!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
[spoiler:2lmq5i9o]-Ενός λεπτού σιγή για αυτόν που είπε στην γυναίκα του πως θα πήγαινε στη Κίνα με την πτήση από την Μαλαισία και τώρα δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι της γκόμενάς του..!!!![/spoiler:2lmq5i9o]
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ο λαος απαιτει να κλειδωθουν τα ανεκδοτα και να ανοιξουν οι σοφτ καλλονες!Αυτό έχει δρομολόγηθεί!
βιλλ φορ αντμιν
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ο λαος απαιτει να κλειδωθουν τα ανεκδοτα και να ανοιξουν οι σοφτ καλλονες!
Αυτό έχει δρομολόγηθεί!
βιλλ φορ αντμιν
Τις καλλονές ξέχασε τις.Το μπαν απο την άλλη το σκέφτομαι γιατί το τελευταίο που έβαλε ήταν καλό.Αν συνεχίσει έτσι θα σωθεί!
-
Σε ευχαριστω Μπιλ μου για τα καλα σου λογια...
Δωρακι...
-
Πωω!Τι έπαθες ρε φίλε;
-
Αστα είχα φοβερό ατύχημα με το μηχανάκι!Και το λεγε στα ζώδια να μη βγω σήμερα..
-
Ερμής ανάδρομος;
-
Ερμού μονόδρομος.
-
-
Εγώ πάω να σε βοηθήσω και εσύ ..............
-
Τοσο χαλια ε?
-
Είναι μία γυναίκα που ασχολείται με την εξειδεικευμένη ρομποτική που ο άνδρας την ήταν αστροναύτης και έλειπε από την γη πολλούς μήνες.
Λείπει λοιπόν ο άνδρας και φέρνει η γυναίκα στο σπίτι τον γκόμενο. Εκεί που πάει να γίνει η φάση χτυπάει το κουδούνι.- Ποιός είναι; Περιμένεις κανέναν; ρωτάει ο γκόμενος.
- Ο άντρας μου! Πήγαινε στο έργαστήριο μου και κρύψου ανάμεσα στα γυμνά ρομπότ που φτιάχνω. Δεν θα σε προσέξει καν.
Ο γκόμενος ξαπλώνει σε έναν πάγκο με άλλα ρομποτ, και η γυναίκα ανοίγει την πόρτα. - Γύρισες αντρούλη μου;
- Ναι, μωρό μου, πάμε στο δωμάτιο, κι έχω πολλές ορέξεις σήμερα.
- Καλά, περίμενε λίγο να κάνω ένα μπάνιο.
Όσο περιμένει και βαριέται ο άνδρας κοιτάζει μέσα στο εργαστήριο. - Καλά, πολύ ρεαλιστικά είναι τα ρομπότ που φτιάχνεις τελευταία. Αυτό μάλιστα έχει και τρύπα, λέει βλέποντας τον γυμνό γκόμενο.
Από την πολλή όρεξη, ο άνδρας σκέφτεται να το βάλει στο ρομπότ. Προσπαθεί, σφίγγεται ο άλλος, δεν μπαίνει.
Ξανά, ξανα σφίγγεται ο γκόμενος, πάλι δεν μπαίνει. - Α! Τώρα πάω στην αποθήκη, να φέρω το τρυπάνι!
Φέρνει το τρυπάνι, και όπως πάει να το βάλει στον γκόμενο ακουγεται μία μεταλλική φωνή:
[spoiler:7iq6un4z]'Μη αποδεκτό αντικείμενο. Επαναλαμβάνω. Μη αποδεκτό αντικείμενο. Ξαναδοκιμάστε με τον π....ο.'[/spoiler:7iq6un4z]
-
χαχαχαχαχαχααχ καλό...
Ανεκδοτα [#6]