-
-
To Πατσοκ ειναι εντω αινομαινο ντινατω
Αυτα τα 2.000 ευρο(1000 της αποσυρσης+1000 απο την αντιπροσωπεια) ηταν σημαντικη βοηθεια γι'αυτον που ηθελε να ξεφορτωθει το 20ετιας σαραβαλο του που ρυπαινει το περιβαλλον. Αφου λοιπον κοβουν τις αποσυρσεις ,να κοψουν και τα τελη. Δεν ειναι δυνατον ο μεροκαματιαρης που εχει 20ετιας αμαξι να δινει 600 ευρο τον χρονο στα τελη την στιγμη που το αυτοκινητο του κοστιζει 600 ευρο.
Αν θελει το κρατος να βγαλει λεφτακια να φορολογησει αυτους που εχουν 2λιτρα και πανω και ειναι μεχρι 5ετιας. Αυτος που πηρε το 2.5 focus st να πληρωσει 3000 ευρο τον χρονο τελη. Φορο πολυτελειας να βαλουν τα λαμογια του Πασοκ και οχι να κοβουν την αποσυρση που ισχυει σε ολη την Ευρωπη. Δηλαδη ενας που εχει 1600αρη κορολα του 1985 πρεπει να πληρωνει περισσοτερα απο αυτον που εχει το 1400αρη Scirocco? Tι λογικη ειναι αυτη? Και μην μου πει κανενας για το περιβαλλον ,γιατι η κυβερνηση ΑΠΕΔΕΙΞΕ οτι το εχει χεσμενο
-
Έχω ένα Audi 80 το οποίο ήταν στο όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου δυστυχώς έφυγε και για να περάσει το αυτοκίνητο στο όνομά μου έπρεπε να περάσει ΚΤΕΟ. Επειδή όμως δεν θα πέρναγε, υπήρχε η λύση με μία υπεύθυνη δήλωση ότι θα το αποσύρω να περαστεί στο όνομά μου και μετά να το αποσύρω. Οπότε και αυτό έκανα.Πέρασε στο όνομά μου και έχω ραντεβού να το αποσύρω μεθαύριο και η άδεια κυκλοφορίας γράφει στις παρατηρήσεις:
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΑΝΤ.ΑΔ.ΚΥΚΛ. ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΤώρα όμως τι;;;;
Χωρίς οικονομικό κίνητρο δεν το δίνω το αυτοκίνητο αλλά μπορεί να αλλάξει η άδεια κυκλοφορίας;
-
[quote='eleos']To Πατσοκ ειναι εντω αινομαινο ντινατω
.........
Αν θελει το κρατος να βγαλει λεφτακια να φορολογησει αυτους που εχουν 2λιτρα και πανω και ειναι μεχρι 5ετιας. Αυτος που πηρε το 2.5 focus st να πληρωσει 3000 ευρο τον χρονο τελη. ........./quote]έλεος ... όπως είναι και το nick σου !!!!! έλεος. Το μόνο στο όποιο πίστευα ότι θα συμφωνούσαν ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ .... είναι ότι τα κυβικά, είναι το ΜΟΝΟ πράγμα με το οποίο δεν θα έπρεπε να είναι συσχετισμένα τα ΤΕΛΗ κυκλοφορίας.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
To Πατσοκ ειναι εντω αινομαινο ντινατω
.........
Αν θελει το κρατος να βγαλει λεφτακια να φορολογησει αυτους που εχουν 2λιτρα και πανω και ειναι μεχρι 5ετιας. Αυτος που πηρε το 2.5 focus st να πληρωσει 3000 ευρο τον χρονο τελη. ........./quote]έλεος ... όπως είναι και το nick σου !!!!! έλεος. Το μόνο στο όποιο πίστευα ότι θα συμφωνούσαν ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ .... είναι ότι τα κυβικά, είναι το ΜΟΝΟ πράγμα με το οποίο δεν θα έπρεπε να είναι συσχετισμένα τα ΤΕΛΗ κυκλοφορίας.
Εστω. Ας φορολογουν με την αξια του αυτοκινητου. Αγορασες αμαξι 50.000 ευρο? Παρε 1000 ευρο τον χρονο τελη. Αγορασες αμαξι 9000 ευρο? Παρε τελη 100 ευρο τον χρονο.
Δεν ειναι δυνατον εγω που εχω αμαξι 20ετιας να δινω περισσοτερα απο αυτον που εχει παρει καινουργιο αμαξι 50.000 ευρο.
-
καταρχην το θεμα ειναι εντελως πολιτικο γιατι αυτο που εγινε σημερα ηταν καθαρα πολιτικη αποφαση.
Ειπε ο Υπουργους οτι το ποσο των 400 εκατ. € ειναι πολυ μεγαλο και δυσβαστακτο. απο που προκυπτει αυτο το ποσο?
και τωρα τι εγινε? Σωθηκαμε ? Σωθηκε το κρατος? απο ποιους? απο αυτους ? Αυτους που συμφωνα με την ιδια την SIEMENS πηραν τοσα εκατομυρια μιζες? Απο αυτους που κατεστρεψαν τα ταμια? Απο αυτους που εχουν αφησει τα νοσοκομεια χωρις γαζες?Απο αυτους που εχουν αφησει τα δικα τους λαμογια να τα παιρνουν απο παντου(εξοπλιστικα προγραμματα, φαρμακα,δημοσια εργα κτλ).........Και που ειναι τα λεφτα που υπαρχαν συμφωνα με τον Γιωργακη?
Τολμουν παρολα αυτα να αυξανουν τα τελη. χωρις τουλαχιστον να δινουν ενα κινητρο μονο για την αποσυρση παλαιου αυτοκινητου.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΠΑΛΙ 80%(μιλαω και για τα δυο μεγαλα κομματα)
-
Εγώ ξέρω ότι πρόπερσι εγώ και ο πατέρας μου πληρώναμε συνολικά 250 ευρώ για τέλη, ενώ φέτος θα πρέπει να δώσουμε 370 και κανείς απ τους δυο μας δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ αύξηση.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι πρόπερσι εγώ και ο πατέρας μου πληρώναμε συνολικά 250 ευρώ για τέλη, ενώ φέτος θα πρέπει να δώσουμε 370 και κανείς απ τους δυο μας δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ αύξηση.Αστα αυτα ρε ψευταρε. Η Μπιρμπιλη εχει 10 πτυχια ,ειναι πανεξυπνη και τα εχει μελετησει ολα
Στην τελικη αμα δεν σου αρεσει το μετρο ,πετα το αυτοκινητο σου και πηγαινε με το λεοφωρειο οπου θες
Ειπαμε οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι να πανε να πνιγουν
-
από που να αρχίσω?
από το ότι τα λεφτά της επιδότησης και της απόσυρσης, τα 2000, τα βγάζουν από τα τέλη ταξινόμησης του νέου αυτοκινήτου? και όχι από την τσέπη του κράτους...ότι ένα κράτος πρέπει να είναι ντόμπρο, και όχι να κοροϊδεύει και να εξαπατά και με τόσο θράσος!?!?
το ότι τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας....
πέρα το ότι είναι άδικα διότι δεν κρίνεται η πραγματική εκπομπή ρύπων του αυτοκινήτου, κρίνονται η ηλικία και τα κυβικά...
και κυρίως...
ΠΟΥ πάνε αυτά τα έξτρα λεφτά από τα πράσινα τέλη?
φυτεύουν δέντρα στις πόλεις ή βάζουν ιονιστές και άλλα φίλτρα για να ρουφήξουν τους ρύπους των ρυπογόνων αυτοκινήτων????γιατί ρε παλιοκράτος ζητάς σχεδόν διπλάσια χρήματα έτσι απλά?
η 'ευαισθησία' σου είναι να πάρεις τα λεφτά μόνο!!θες να μην ρυπαίνω με το αμάξι μου? (για όσους έχουν όντως χρέπια...)
επιδότησε το 80% για αυτές τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών...
και θα το αφήσω σπίτι το χρέπι....
θα πάω με το λεωφορείο...
ή θα πάω με το μηχανάκι ρε. που δε σε μολύνω κιολας...αλλά άσε το αμάξι να το πάρω για έκτος πόλης που δε ειναι το τρελό σου πρόβλημα με τους ρύπους όπως μεσα στη πολή...
αλλά όχι να με αναγκάσεις να το αποσύρω με το έτσι θέλω!!!
και να μας δουλεύεις κιόλας...είναι ξεκάθαρος βιασμός και εξαναγκασμός να αποποιηθούμε τα περιουσιακά μας στοιχεία!!!
και ιδιαιτέρως των ΜΗ έχοντων!!!
γιατί αυτός που έχει... κατά 90% δε είχε και τόση ανάγκη το μέτρο...έτσι εισαι...
έλα δω κακομοίρη...
δεν έχεις?
ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!!! -
ενα τσουρμο απατεωνες με τον τζεφρυ αρχηγο.
το νεο υφος και υθος
προεκλογικα αφηνουμε να ενοειθει οτι το μετρο ειναι σωστο και θα το συνεχισουμε αν βγουμε, μετα μας σπαζουν τις κοχονες μεχρι να μας πουν τι θα ισχυει ,το τσοκαρο που εγλειψε σε ολα τα κομματα τομελεταει ,τι μελεταει το ουφο ; την ανα κοινωση οτι δεν
θα ισχυει η αποσυρση .
και γιατι δεν το ελεγες προεκλογικα τρισμεγιστε αντρακλα τζεφρυ;
δεν ειχε χρονο η μπιρμπιλο να το μελετησει;
μηπως ανακοινωνουν τι θα ισχυσει απο του χρονου για τα τελη κυκλοφοριας;
ποσο στο διαολο μελετη χρειαζεται;
τι ατομα ρε πουστη μου.
μορφομενα ατομα και στελνουν βιογραφικα με την ελπιδα οτι θα γινουν γενικοι γραματεις υπουργειων ο iq ραδικιου ξεγελασε iq απο 120 και πανω.
αμ το αλλο οτι οικονομικα παμε κατα διαολου,απο το 1821 επικαλουνται αυτη την καραμελα ,υπαρχει υπουργος που να εχει πει οτι ολα ειναι ροδινα;
και ποιος ξερει την πραγματικη κατασταση της οικονομιας.
βαρεθηκα ουστ σιχαμενοι.
εγω δεν μπορουσα να κανω αλλιως , λογω γονιων επρεπε να μεινω εδω μια και η φροντιδα για τους ηλικιωμενους ειναι ανεκδοτο, αλλα και τα τρια παιδια μου εχουν διαβατηριο αλλης χωρας . αρκετα πια τους εχει δωσει η οικογενεια μου δεν θα τους πληρωνουν και τα παιδια μου. -
Ο χρήστης FoXfOxFoX έγραψε:
θες να μην ρυπαίνω με το αμάξι μου? (για όσους έχουν όντως χρέπια...)
θα πάω με το λεωφορείο...Επιδοτεί τα ΜΜΜ.
Η κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα κοστίζει 35€.Πολύ λιγότερα απ'ότι θα σου κοστίσει το αυτοκίνητο σε ένα μήνα. -
Αν τα ΜΜΜ μπορούσαν να αντικαταστήσουν αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο, δεν θα το είχαμε αγοράσει εξαρχής
-
Αν και είμαι στην κατηγορία των 'τυχερών' που έτρεξαν την πρώτη μέρα κίολας να δώσω το παλαιό μου αυτοκίνητο... η αγανάκτηση έχει ξεχυλήσει.
Κάνενας μέχρι σήμερα στις 16:10 δεν πίστευε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.
Πληροφορίες 'διερευμένες' από 'εσωτερικές' πηγές λέγανε ακριβώς τα αντίθετα.
Ναι στην απόσυρση αλλά με κάρτες και άλλα παλαβά. Και επειδή δεν πιστεύω
ότι όλα αυτά ήταν πλεκτάνες τις δημοσιογραφίας, ένα είναι πλέον βέβαιο.
Ότι επίτηδες άφηναν τέτοια σενάρια να υπάρχουν, για να μην 'φάνε' γιαούρτια!
Προ τετελεσμένων γεγονότων, θα φωνάξουν όλοι, αλλά λίγο.
Και τρέξιμο τώρα να υπογράψουν την νέα νομοθέτικη ρύθμιση. Μιλάμε για χρόνο dt.
Μέσα σε ένα σκάρτο 24ώρο, τη στιγμή που ακόμα ψάχνουν να βρούνε τρόπο για ερμηνευτικές εγκυκλίους.
Κρίμα. Τπτ άλλο. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αν τα ΜΜΜ μπορούσαν να αντικαταστήσουν αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο, δεν θα το είχαμε αγοράσει εξαρχήςΚαι πώς θα επιδείκνυε τον 'πλούτο' του ο κυρ Μήτσος και πώς η νεαρά πριγκιπέσα από τα δυτικά προάστια (εκεί μένω κι εγώ,μην υπάρξει παρεξήγηση) θα το 'έπαιζε ιστορία' με τσιγάρο,καφέ,και Πέγκυ Ζήνα στη διαπασών;Κακά τα ψέματα,το αμάξι για τον Έλληνα είναι πρώτα απ'όλα επίδειξη πλούτου και μετά εξυπηρέτηση.Ακόμα και στη λαϊκή με το αμάξι πάνε,και στο σούπερ μάρκετ και στο καφενείο.Επίδειξη πλούτου με 100 δόσεις όμως....
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Αν τα ΜΜΜ μπορούσαν να αντικαταστήσουν αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο, δεν θα το είχαμε αγοράσει εξαρχής
Και πώς θα επιδείκνυε τον 'πλούτο' του ο κυρ Μήτσος και πώς η νεαρά πριγκιπέσα από τα δυτικά προάστια (εκεί μένω κι εγώ,μην υπάρξει παρεξήγηση) θα το 'έπαιζε ιστορία' με τσιγάρο,καφέ,και Πέγκυ Ζήνα στη διαπασών;Κακά τα ψέματα,το αμάξι για τον Έλληνα είναι πρώτα απ'όλα επίδειξη πλούτου και μετά εξυπηρέτηση.Ακόμα και στη λαϊκή με το αμάξι πάνε,και στο σούπερ μάρκετ και στο καφενείο.Επίδειξη πλούτου με 100 δόσεις όμως....
Ρε συ τώρα υπερβάλεις σε τρελό βαθμό όμως... δλδ πρώτα παίρνουμε αμάξι για να το δει ο γείτονας και μετά γιατί έχουμε ανάγκες μετακίνησης που δεν καλύπτονται με άλλο τρόπο;
Δεν διαφωνώ ότι ο Έλληνας έχει γερή μ@λ@κι@ στον εγκέφαλο με το θέμα αμάξι σε γενικές γραμμές, αλλά μην πάμε να τα βγάλουμε και άχρηστα -
Ακριβως αυτο..τα αμαξια που θα πληγουν παρα πολυ ειναι τα παλιοτερα των μη εχοντων...302e το zx-ακι το 1.4 ισα μαλιστα με τη xantia του father ..και 352e η xantia του παππουλη μου.. Θα παω να το κανω 2λιτρο αδηλωτο να ειναι σωστα και τα τελη και να πανε να γαμ&^&*(%..
Πριν πεσετε να με φατε αστειευομαι..αν κατι τετοιο γινει εις βαρος ολων σας ειναι..αλλα αμφισβητει κανεις οτι θα μεσουρανισει και παλι το μαιμου, το κομμενο και το αδηλωτο..? -
Φίλε μου δεν είναι άχρηστα τα αυτοκίνητα.Είναι ένα ωραίο εργαλείο.Όταν όμως το παίρνεις για να πας στην λαϊκή ενώ μπορείς να πάρεις το καροτσάκι σου και να φέρεις τις πατάτες.Όταν το παίρνεις για να πας στην πλησιέστερη στάση του μετρό και ψάχνεις 10+ λεπτά για να παρκάρεις και στο τέλος το βάζεις παράνομα στο πεζοδρόμιο.Όταν κάνεις άσκοπες βόλτες με το στερεοφωνικό στη διαπασών.Όταν λοιπόν τα κάνεις όλα αυτά,είναι γιατί έχεις ανάγκη μετακίνησης;Κι εγώ τον Ιούλιο αγόρασα ένα αμάξι.Μεταχειρισμένο.Το πήρα για να μπορώ να πάω τη μάνα μου στο νοσοκομείο.Το πήρα για να μπορώ να πάω στο εξοχικό να φέρω τις ντομάτες και τις μελιτζάνες και τα αχλάδια αφού δεν με εξυπηρετεί κάποιο μέσο (παλια είχε τραίνο προς Λαύριο,αλλά το έκοψαν...).Σήμερα πήγα στο Αττικό νοσοκομείο.Από το σπίτι μου είναι 2χλμ.Πήγα με τα πόδια.Δεν πήρα το αμάξι.Αν το έπαιρνα,θα αναγκαζόμουν να παρκάρω στο τούνελ κοντά στο ΤΕΕ Χαϊδαρίου.Αυτό από το σπίτι μου είναι περίπου 1χλμ.Ε,ένα χιλιόμετρο δεν μπορώ να περπατήσω;Για εμένα το αμάξι είναι εργαλείο,όχι μέσο επίδειξης νεοπλουτισμού.Αν το καταλάβουμε όλα θα είναι καλά.Αλλά δεν το βλέπω....
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/333662/
ρε λες ........ οι μετατροπές από 1,2 θα κρατάνε καλύτερες τιμές !!!!
-
Φίλε μου δεν είναι άχρηστα τα αυτοκίνητα.Είναι ένα ωραίο εργαλείο.Όταν όμως το παίρνεις για να πας στην λαϊκή ενώ μπορείς να πάρεις το καροτσάκι σου και να φέρεις τις πατάτες.Όταν το παίρνεις για να πας στην πλησιέστερη στάση του μετρό και ψάχνεις 10+ λεπτά για να παρκάρεις και στο τέλος το βάζεις παράνομα στο πεζοδρόμιο.Όταν κάνεις άσκοπες βόλτες με το στερεοφωνικό στη διαπασών.Όταν λοιπόν τα κάνεις όλα αυτά,είναι γιατί έχεις ανάγκη μετακίνησης;Κι εγώ τον Ιούλιο αγόρασα ένα αμάξι.Μεταχειρισμένο.Το πήρα για να μπορώ να πάω τη μάνα μου στο νοσοκομείο.Το πήρα για να μπορώ να πάω στο εξοχικό να φέρω τις ντομάτες και τις μελιτζάνες και τα αχλάδια αφού δεν με εξυπηρετεί κάποιο μέσο (παλια είχε τραίνο προς Λαύριο,αλλά το έκοψαν...).Σήμερα πήγα στο Αττικό νοσοκομείο.Από το σπίτι μου είναι 2χλμ.Πήγα με τα πόδια.Δεν πήρα το αμάξι.Αν το έπαιρνα,θα αναγκαζόμουν να παρκάρω στο τούνελ κοντά στο ΤΕΕ Χαϊδαρίου.Αυτό από το σπίτι μου είναι περίπου 1χλμ.Ε,ένα χιλιόμετρο δεν μπορώ να περπατήσω;Για εμένα το αμάξι είναι εργαλείο,όχι μέσο επίδειξης νεοπλουτισμού.Αν το καταλάβουμε όλα θα είναι καλά.Αλλά δεν το βλέπω....μια εκδρομή στο ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ και θα πάθουμε πολιτισμικό σοκ !!!
-
θες να μην ρυπαίνω με το αμάξι μου? (για όσους έχουν όντως χρέπια...)
θα πάω με το λεωφορείο...Επιδοτεί τα ΜΜΜ.
Η κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα κοστίζει 35€.Πολύ λιγότερα απ'ότι θα σου κοστίσει το αυτοκίνητο σε ένα μήνα.ναι...
35€ το μήνα...εγω λεω να επιδοτήσουν ετήσιες κάρτες...
που ακόμα και τώρα, σήμερα κάτι τέτοιο είπαν αλλα σε πιο ηλίθια έκδοση...
του στυλ αντι για 1000 απο την επιδότηση νεου αυτοκινήτου, πάρτε 500€ και 2 κάρτες... (ετήσιες)και λέω εγω τώρα...
ΑΜΑ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!
θα πάρω τώρα τα 1000 μου και όταν γουστάρω θα πάρω εισητήρια/κάρτες...
τώρα (κράτος...) μη μου λες @@.....ή να σου πω το άλλο?
ναι ρε...
αντι για 1000€, δώσε ονομαστικές κάρτες 10-20ετίας!!!
όσο δε θα σε μολύνω με το βρωμοαμάξι μου... αφου είσαι τόοοοοσο ευαίσθητο ..... να δω την πολιτική σου...
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016