-
Καταδίκη της Τουρκίας για τις δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού
KATAΔΙΚΑΣΤΙΚΗ για την Τουρκία ήταν η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΕΔΑΔ για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, τον Αύγουστο 1996.
Το ΕΔΑΔ έκρινε την Τουρκία ένοχη για παραβίαση του άρθρου 2 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που αφορά το δικαίωμα στη ζωή καθώς και για παραβίαση του άρθρου 2 σε ό,τι αφορά τη μη διεξαγωγή αποτελεσματικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου των Ισαάκ και Σολωμού.
**
Το Δικαστήριο επεδίκασε 80.000 ευρώ ως αποζημίωση στη χήρα του Ισαάκ, άλλες 35.000 ευρώ στη χήρα του Ισαάκ, τους γονείς του Ισαάκ και στον πατέρα του Σολωμού, ενώ η Αγκυρα θα πρέπει να καταβάλει επίσης το ποσό των 15.000 ευρώ σε κάθε ένα από τα αδέλφια των Ισαάκ και του Σολωμού. Επιπλέον η Τουρκία θα πληρώσει 12.000 ευρώ δικαστικά έξοδα.***Οι προσφυγές κατατέθηκαν από τις οικογένειες των δολοφονηθέντων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού εναντίον Τουρκίας.
Το ΕΔΑΔ, με προηγούμενη απόφασή του, έκανε αποδεκτή την προσφυγή που καταχωρήθηκε από την οικογένεια του Τάσου Ισαάκ το 1998. Ο Ισαάκ δολοφονήθηκε το 1996 στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Δερύνειας κατά τη διάρκεια αντικατοχικής εκδήλωσης μοτοσικλετιστών.
Το 1999, το ΕΔΑΔ, αποδέχτηκε την προσφυγή της οικογένειας του Σολωμού Σολωμού, ο οποίος δολοφονήθηκε μετά την κηδεία του Τάσου Ισαάκ, όταν άοπλος, προσπάθησε να σκαρφαλώσει στον ιστό της τουρκικής σημαίας στο φυλάκιο των στρατευμάτων κατοχής της Δερύνειας για να την κατεβάσει.
Η προσφυγή των δύο οικογενειών στηρίχθηκε στα άρθρα 2 (δικαίωμα στη ζωή), 8 (δικαίωμα στο σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής) και 14 (απαγόρευση στη διάκριση), της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οι οικογένειες καταγγέλλουν την παράνομη δολοφονία των συγγενών τους από πράκτορες της τουρκικής Κυβέρνησης και την αδυναμία των τουρκικών Αρχών να διεξάγουν έρευνα για τις δολοφονίες.
Η υπόθεση του Σολωμού στηρίχθηκε επίσης στο άρθρο 1 (υποχρέωση στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) και 3 (απαγόρευση απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης).
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 529761.htm' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
- 80 χιλιαδες ευρω για μια δολοφονια που διαπραχθηκε απο κρατικους 'πρακτορες'... πολυ φθηνοι κ ελαστικοι ρε παιδι μου.. εδω κοτα κλεβεις και πας στον κορυδαλλο για 15 χρονια σε κελι με ρουμανους με μουσια
για τα ματια του κοσμου τιμωρια
- 80 χιλιαδες ευρω για μια δολοφονια που διαπραχθηκε απο κρατικους 'πρακτορες'... πολυ φθηνοι κ ελαστικοι ρε παιδι μου.. εδω κοτα κλεβεις και πας στον κορυδαλλο για 15 χρονια σε κελι με ρουμανους με μουσια
-
http://news.pathfinder.gr/world/news/486834.html' target='_blank
Πάει, ο κόσμος έχει σαλτάρει τελείως:
Θανάσιμη καταδίωξη για... το μπάνιο ενός σκύλου
Κύπρος — Το μπάνιο ενός σκύλου σε παραλία της Πάφου έγινε αιτία για έντονη λογομαχία μεταξύ δύο ανδρών, η οποία κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του ενός και στη σύλληψη του άλλου. Στο επεισόδιο σκοτώθηκε και ο σκύλος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και την Αστυνομία ένας 60χρονος άνδρας εξοργίστηκε, γιατί ένας άλλος, 50 χρόνων, πήρε στην παραλία για μπάνιο το σκύλο του. Προκλήθηκε έντονη φιλονικία και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια. Λίγο μετά ο 60χρονος άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητο του, καταδίωξε τον ιδιοκτήτη του σκύλου και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Επίσης, χτύπησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε τον σκύλο. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό. Η Αστυνομία συνέλαβε και έθεσε υπό κράτηση τον φερόμενο ως δράστη. Αυτός στην κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι το θύμα του πέταξε πέτρες και τον εξύβρισε
-
Εχω τσακωθει κι εγω γι'αυτον το λόγο αλλά τελικά η 'κοτα' με την οποία τσακωθηκα (σε άδεια παραλία παρακαλώ έξω από την Πατρα, όπου ήμουν με έναν φίλο και μια φίλη μου) υπαναχώρησε όταν συνειδητοποίησε οτι ο σκυλακος μου δεν σηκώνει πολλά πολλά, γιατί φωναζε αυτή πέταγε δόντια αυτός! (της φωναζα εγω δεν τον κραταω, εχει αγριέψει, φυγετε! )
-
Aφού μετά δε σε πάτησε, και σένα και το σκυλί μαζί, να είσαι ευχαριστημένη!
-
συγγνώμη παιδιά, αν πάει το Θέμα της Ζιμενς σε εξεταστική επιτροπή από τη Βουλή, θα κουκουλωθούν τα πράγματα? Τί είναι αυτή η εξεταστική επιτροπή? αντικαθιστά τη δικαοσύνη? εγώ πιστεύω πως στην εξεταστική επιτροπή δεν έχουν πρόσβαση οι δημοσιογράφοι, πως είναι μεταξύ τους η κρίση και πως θα αθωώσει ο ένας τον άλλον γιατί στο τέλος αλληλοϋποστηρίζονται.
-
Η τελευταία σιέστα
Ήταν ένας κοσμοπολίτης διανοούμενος, ένας συγγραφέας που σκεπτόταν στα αραβικά και έγραφε στα γαλλικά, ένας άνθρωπος που αδιαφορούσε παντελώς για την εξουσία και την ιδιοκτησία. Την περασμένη Κυριακή εγκατέλειψε για πάντα το αγαπημένο του ξενοδοχείο. Ήταν 95 ετών.
*
Μια μέρα, συνάντησε στον δρόμο μια παλιά του ερωμένηκαι είχε πολλές. «Σαράντα χρόνια έχω να σε δω», της είπε. «Πώς τα πέρασες;». «Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Τρία παιδιά, δύο διαζύγια, τέσσερις μετακομίσεις. Εσύ;». «Α, τίποτα το ιδιαίτερο», απάντησε εκείνος. «Εξακολουθώ να κάνω σιέστα, στο ίδιο κρεβάτι όπου είχα ξαπλώσει όταν με άφησες»*. Πράγματι. Από το 1945, που έφτασε στη Γαλλία από την Αίγυπτο, μέχρι την περασμένη Κυριακή, ο Αλμπέρ Κοσσερύ έμενε στο μικροσκοπικό δωμάτιο 77 του ξενοδοχείου La Louisiane, στην καρδιά του Σαιν-Ζερμαίν-ντε-Πρε. Δεν τον ενδιέφερε να μείνει σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου. Δεν τον ενδιέφερε να έχει τίποτα στην ιδιοκτησία του- μόνο τα ρούχα του, τίποτα άλλο.Οι φίλοι του έχουν φύγει εδώ και καιρό. Ο Χένρυ Μίλερ, που τον έκανε γνωστό εκδίδοντας στην Αμερική το πρώτο του βιβλίο, μια συλλογή διηγημάτων με τον τίτλο «Ξεχασμένοι από τον Θεό». Ο Καμύ, ο Κενώ, ο Ζενέ, ο Μπορίς Βιάν, ο Τζιακομέτι, ο Μαστρογιάννι, ο Λώρενς Ντάρελ. Από εκείνη την εποχή, μόνο η Ζυλιέτ Γκρεκό είναι ακόμη ζωντανή. Κι από το Σαιν-Ζερμαίνντε-Πρε εκείνης της εποχής, δεν είχε μείνει παρά ο Κοσσερύ. Ένας πρίγκιπας, όπως γράφει στον επικήδειό της η Λιμπερασιόν. Κάθε μέρα έβγαινε για φαγητό. Κοστούμι, χαρούμενη γραβάτα, λουστραρισμένα παπούτσια, χτενισμένος, παρφουμαρισμένος, άψογος. Έτρωγε στο Lipp ή στο εστιατόριο του Εmporium Αrmani, κι ύστερα πήγαινε στο Flore για να πιει καφέ και να κοιτάξει τις γυναίκες. Τον κοίταζαν κι αυτές, δεν είχε παράπονο. Τις Κυριακές, για να μη βλέπει τους τουρίστες, κατέφευγε σ΄ ένα παραδοσιακό καφέ, το Chais de l΄Αbbaye. Πριν από δέκα χρόνια έχασε τη φωνή του ύστερα από μια εγχείρηση στον λάρυγγα. Αλλά δεν έχασε το χιούμορ του. «Η ζωή είναι ωραία», σφύριζε. Κι όταν δεν καταλάβαιναν αυτά που έλεγε, έπαιρνε ένα στιλό και τα έγραφε.
Ο Αλμπέρ Κοσσερύ ήταν ένας τεμπέλης, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά ένας φιλόσοφος τεμπέλης. Αποφάσισε νωρίς ότι η ιδιοκτησία δεν ισοδυναμεί απλώς με κλοπή, αλλά κυρίως με φυλακή, με τη δουλεία εκείνου που κατέχει. Κι έτσι έζησε χάρις στη γενναιοδωρία των φίλων του και τα συγγραφικά δικαιώματα από τα βιβλία του. Έγραψε μόλις οκτώ μέσα σε εξήντα πέντε χρόνια (με πιο γνωστό το «Ζητιάνοι και Περήφανοι»), αλλά κάθε φράση ήταν δουλεμένη χίλιες φορές. Όταν τον ρώτησαν κάποτε γιατί γράφει, απάντησε: «Με την ελπίδα ότι κάποιος που θα με διαβάσει δεν θα πάει την άλλη μέρα στη δουλειά». Όσοι τον γνώριζαν είχαν πιστέψει ότι δεν θα πέθαινε ποτέ. Τους κορόιδεψε κι αυτούς.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(της φωναζα εγω δεν τον κραταω, εχει αγριέψει, φυγετε! )ειναι φορές που πιστεύω οτι οι γυναίκες ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να προσποιούνται
άβυσσος... -
Απόσπασμα από τη συνέντευξη στην Athens Voice, του ζογκλέρ που κάνει 'show' στο φανάρι του Χίλτον.
Συμβαίνουν και άσχημα πράγματα. [...] Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, στο Kαλλιμάρμαρο, με απείλησε η ρώσικη μαφία που ελέγχει τα φανάρια των Πακιστανών – θεωρούσαν βλέπεις πως τους κλέβω την πιάτσα...».
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Απόσπασμα από τη συνέντευξη στην Athens Voice, του ζογκλέρ που κάνει 'show' στο φανάρι του Χίλτον.Συμβαίνουν και άσχημα πράγματα. [...] Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, στο Kαλλιμάρμαρο, με απείλησε η ρώσικη μαφία που ελέγχει τα φανάρια των Πακιστανών – θεωρούσαν βλέπεις πως τους κλέβω την πιάτσα...».
μου θυμιζει σκηνικο dont be a menace
http://youtube.com/watch?v=M1SC-uzjYZY
(βλ την αρχη)
και ενα αλλο σκηνικο οπου τυπας κλεβει το αναπηρικο Π μιας γιαγιας -
Γιατί άραγε κάποιοι να είναι ΤΟΣΟ ανόητοι ώστε να καλλιεργούν την εκμετάλλευση ανθρώπων στα φανάρια δίνοντας φιλοδωρήματα; Ή να καλλιεργούν την εκμετάλλευση παιδιών δίνοντας 'ελεημοσύνη' σε πιτσιρίκια που τα τοποθετούν σε στέκια οι γονείς ή τρίτοι;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εχω τσακωθει κι εγω γι'αυτον το λόγο αλλά τελικά η 'κοτα' με την οποία τσακωθηκα (σε άδεια παραλία παρακαλώ έξω από την Πατρα, όπου ήμουν με έναν φίλο και μια φίλη μου) υπαναχώρησε όταν συνειδητοποίησε οτι ο σκυλακος μου δεν σηκώνει πολλά πολλά, γιατί φωναζε αυτή πέταγε δόντια αυτός! (της φωναζα εγω δεν τον κραταω, εχει αγριέψει, φυγετε! )Πάντως όταν η παραλία είναι γεμάτη μου φαίνεται ανόητο να μπαίνουν σκυλιά μέσα , ειδικά σε πηγμάνη παραλία. Όταν είναι ερημική ή με λίγη κίνηση δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μην είναι δίπλα μου ή δίπλα στο παιδί μου.
-
Σημαντική πτώση σημειώνουν τον Ιούνιο οι λιανικές πωλήσεις στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα του πλήγματος που φέρνουν οι υψηλές τιμές τροφίμων και πετρελαίου στις τσέπες των καταναλωτών. Επιχειρήσεις και καταστήματα στρέφονται τώρα στις απολύσεις, καθώς χάνουν την εμπιστοσύνη τους για τις μελλοντικές τους προοπτικές.
Πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 008_238780
Πού θα πάει αυτή η κατάσταση ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
(της φωναζα εγω δεν τον κραταω, εχει αγριέψει, φυγετε! )
ειναι φορές που πιστεύω οτι οι γυναίκες ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να προσποιούνται
άβυσσος... -
http://www.treehugger.com/files/2008/06 ... arburg.php
-
Χωρίς ίχνος πάγου μπορεί να μείνει η Αρκτική Θάλλασα αυτό το καλοκαίρι
Ο Βόρειος Πόλος μπορεί να μείνει προσωρινά χωρίς πάγους αυτό το καλοκαίρι -ένα γεγονός χωρίς προηγούμενο στη διάρκεια των σύγχρονων χρόνων- υπό την επίδραση της υπερθέρμανσης της Γης, σύμφωνα με Αμερικανό επιστήμονα.
Η συνεχής μείωση των πάγων στην Αρκτική θάλασσα είχε διαπιστωθεί τα τελευταία χρόνια, όμως οι τελευταίες παρατηρήσεις δείχνουν ένα νέο στάδιο στην υποχώρηση της αρκτικής παγονησίδας.
«Είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει πλέον πάγος στο Βόρειο Πόλο στα τέλη του καλοκαιριού, κάτι που εξηγείται από το γεγονός ότι ο πόλος είναι στο εξής καλυμμένος από ένα λεπτό στρώμα πάγου», εξήγησε ο Μαρκ Σερέζε, επιστήμονας στο Εθνικό Κέντρο Δεδομένων Χιονιού και Πάγου στην Μπάουλντερ του Κολοράντο.
Εκτιμώντας ότι αυτή η πιθανότητα ανέρχεται στο 50%, ο επιστήμονας είπε πως «είναι πιθανό στα μέσα Σεπτεμβρίου τα ιστιοφόρα να μπορούν να ταξιδεύουν από την Αλάσκα στο Βόρειο Πόλο».
Το λιώσιμο των πάγων στο Βόρειο Πόλο «έχει ήδη συμβεί στην ιστορία της Γης, αλλά οπωσδήποτε όχι στους σύγχρονους χρόνους», πρόσθεσε.
«Αυτό που παρατηρήσαμε τα δέκα τελευταία χρόνια είναι πως υπάρχει μια τεράστια μείωση των αρκτικών πάγων, ιδίως τα τρία τελευταία χρόνια και πως αυτή η μακροχρόνια τάση θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον πάγος το καλοκαίρι στον Αρκτικό Ωκεανό από τώρα έως το 2030», συνέχισε ο Μαρκ Σουρέζε.
Έως πριν από μερικά χρόνια, αυτό το σενάριο αναμενόταν να συμβεί ανάμεσα στο 2050 και το 2100.
Στη διάρκεια του καλοκαιριού του 2007, το λιώσιμο των αρκτικών πάγων επέτρεψε να ανοιχθεί πλατύτερα το πέρασμα Βορράς-Δύση, μια ναυτική διαδρομή που συνδέει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό περνώντας μέσα από τα αρκτικά νησιά του μεγάλου καναδικού βορρά.
«Από μία επιστημονική άποψη, ο Βόρειος Πόλος είναι ένα σημείο όπως ένα άλλο στην υδρόγειο, όμως το γεγονός ότι ο πάγος μπορεί να λιώσει πλήρως (ακόμη και για λίγο) έχει ένα ισχυρό συμβολικό νόημα στη λαϊκή φαντασία», είπε ο Μαρκ Σερέζε.
«Είμαι ωστόσο έκπληκτος», δήλωσε, που αυτό μπορεί να συμβεί τόσο γρήγορα. «Πριν από πέντε χρόνια δεν θα μπορούσα ούτε καν να το φανταστώ», είπε ακόμη.
Στη διάρκεια του αρκτικού καλοκαιριού του 2007, η επιφάνεια της παγονησίδας στα μέσα Σεπτεμβρίου, στην πιο ισχυρή τήξη, ήταν η πιο λεπτή που μετρήθηκε ποτέ από δορυφόρους και πιθανότατα εδώ και έναν αιώνα.
Το περασμένο καλοκαίρι η παγονησίδα έλιωσε κατά 23% καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί το 2005.
Φέτος «περιμένουμε τουλάχιστον μία απώλεια ισοδύναμη του καλοκαιριού του 2007 αν όχι μεγαλύτερη, αυτό θα εξαρτηθεί από τις μετεωρολογικές συνθήκες και ακόμη δεν γνωρίζουμε», σημείωσε ο ερευνητής.
Η περίοδος της τήξης των πάγων στην Αρκτική αρχίζει στα μέσα Ιουνίου. Ο πάγος φθάνει το ελάχιστο πάχος του στα μέσα Σεπτεμβρίου και το μέγιστο το χειμώνα στα μέσα Μαρτίου.
Η μείωση των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου αναμένεται να επιβραδύνει ελαφρά το φαινόμενο αλλά η ανατροπή θα πάρει πάρα πολύ καιρό, εκτίμησε.
Ωστόσο το λιώσιμο των αρκτικών πάγων έχει και τις καλές του πλευρές. Τα πλοία θα μπορούν να διέρχονται τακτικά από το πέρασμα Βορράς-Δύση, αποφεύγοντας έτσι μεγάλους γύρους από τη διώρυγα του Παναμά ή το Ακρωτήριο Χορν.
Επιπλέον, το υπέδαφος στον Αρκτικό Ωκεανό είναι πλούσιο σε πετρέλαιο και χωρίς τον πάγο τα κοιτάσματα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν άνετα προσβάσιμα, υπογραμμίζουν οι ειδικοί.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=914759&lngDtrID=252
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Η τελευταία σιέσταΠάρα πολύ ωραίο αρθράκι. Από αυτά που θεωρώ ύμνους στην χαρά της ζωής. Με τον μακαρίτη είχαμε ομοιότητες και διαφορές. Αυτός ήταν ένας φιλόσοφος τεμπέλης. Εγώ είμαι σκέτος τεμπέλης.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
συγγνώμη παιδιά, αν πάει το Θέμα της Ζιμενς σε εξεταστική επιτροπή από τη Βουλή, θα κουκουλωθούν τα πράγματα? Τί είναι αυτή η εξεταστική επιτροπή? αντικαθιστά τη δικαοσύνη? εγώ πιστεύω πως στην εξεταστική επιτροπή δεν έχουν πρόσβαση οι δημοσιογράφοι, πως είναι μεταξύ τους η κρίση και πως θα αθωώσει ο ένας τον άλλον γιατί στο τέλος αλληλοϋποστηρίζονται.Οι εκάστοτε εξεταστικές επιτροπές είναι κολυμβήθρες του Σηλωάμ. Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει και ιδιαίτερη ανυσηχία. Το συγκεκριμένο θέμα έχει παραγραφεί καθόσον ο πολιτικός προϊστάμενος του Τσουκάτου δεν μπορεί να διωχθεί με εκείνον τον ανεκδιήγητο νόμο περί ευθύνης Υπουργών που παραγράφει κάθε αδίκημα 6 μήνες μετά τις εκλογές και εφόσον δεν έχει ήδη ασκηθεί διώξη.
Τώρα κάτι εφέσεις του Εισαγγελέα για το Σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου είναι για τα μάτια του κόσμου καθώς απλά κανείς δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
συγγνώμη παιδιά, αν πάει το Θέμα της Ζιμενς σε εξεταστική επιτροπή από τη Βουλή, θα κουκουλωθούν τα πράγματα? Τί είναι αυτή η εξεταστική επιτροπή? αντικαθιστά τη δικαοσύνη? εγώ πιστεύω πως στην εξεταστική επιτροπή δεν έχουν πρόσβαση οι δημοσιογράφοι, πως είναι μεταξύ τους η κρίση και πως θα αθωώσει ο ένας τον άλλον γιατί στο τέλος αλληλοϋποστηρίζονται.
Οι εκάστοτε εξεταστικές επιτροπές είναι κολυμβήθρες του Σηλωάμ. Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει και ιδιαίτερη ανυσηχία. Το συγκεκριμένο θέμα έχει παραγραφεί καθόσον ο πολιτικός προϊστάμενος του Τσουκάτου δεν μπορεί να διωχθεί με εκείνον τον ανεκδιήγητο νόμο περί ευθύνης Υπουργών που παραγράφει κάθε αδίκημα 6 μήνες μετά τις εκλογές και εφόσον δεν έχει ήδη ασκηθεί διώξη.
Τώρα κάτι εφέσεις του Εισαγγελέα για το Σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου είναι για τα μάτια του κόσμου καθώς απλά κανείς δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος.
είναι απαράδεκτοι αυτοί οι πολιτικοί.
έπρεπε να υπάρχει μία σχολή που να διδάσκει τα κολπάκια τους.
τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει... είναι οι απαράδεκτες φοιτητικές παρατάξεις τους... -
-
Αν τύχει και επισκεφτείτε τον Δίολκο (σε όλη την διαδρομή) θα καταλάβετε ότι δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα. Είχε ανέβει παλιότερα μια ψηφοφορία (στο petitionsonline -πωςτολενεαυτό...) για τη διάσωσή του. Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κακομοιριά μας.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]