-
Παίζει να μη κατάλαβα χριστό.
Οι στρατιωτικοί γιατί ήταν εκεί πέρα; -
Για να νοστιμίσουν τη σούπα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να νοστιμίσουν τη σούπα.Aπόψε θά ρθω να σε πάρω
γι αυτό μη φας θα φάμε γλάρο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παρακρατικούς επιστρατεύσε η απερχόμενη διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, μετά την ανεπιτυχή απόπειρα να αποκλείσει εκπροσώπους των τεχνικών σωματείων από το συνεδρίο της συνομοσπονδίας, σύμφωνα με ανακοίνωση των Financial Crimes”.
Σήμερα, πρώτη μέρα του συνεδρίου της ΠΟΣΠΕΡΤ, οι σύνεδροι
αντιλήφθηκαν την παρουσία 5-7 αγνώστων, οι οποίοι στις πιεστικές ερωτήσεις των εργαζομένων για την ταυτότητά τους, απαντούσαν με αοριστίες. Ένας εξ αυτών ύστερα από πίεση αναγκάστηκε να δείξει στον πρόεδρο του ΠΣΥΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννη, την ταυτότητα του, η οποία ήταν στρατιωτική. Η αστυνομία, αν κι ειδοποιήθηκε, δεν έφτασε στο σημείο ποτέ.Οι Financial Crimes καταγγέλουν τους πολιτικούς προϊσταμένους των Ατόμων αυτών, κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν να μετατρέψουν τα συνδικάτα σε Κολομβία.
Kάτι τέτοια μου αρέσουν πολύ στους Δεξιούς (τους ιθύνοντες νόες εννοώ) . Δεν ξεχνάνε τις...ρίζες τους
*
'η αστυνομία , αν και ειδοποιήθηκε , δεν έφτασε στο σημείο ποτέ'* θα'χε κίνηση η Μεσογείων εκείνη την ώρα μάλλον -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
[
Kάτι τέτοια μου αρέσουν πολύ στους Δεξιούς (τους ιθύνοντες Nώες εννοώ) . Δεν ξεχνάνε τις...ρίζες τους
[i]Εξ απανεκαθεν, απ τον καιρό του νώε
-
.... Ένας εξ αυτών ύστερα από πίεση αναγκάστηκε να δείξει στον πρόεδρο του ΠΣΥΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννη, την ταυτότητα του, η οποία ήταν στρατιωτική. Η αστυνομία, αν κι ειδοποιήθηκε, δεν έφτασε στο σημείο ποτέ.
Προσπαθώ να 'δω' τον Καλφαγιάννη να 'πιέζει' τους 'παραστρατιωτικούς' κι ένας απ' αυτούς να υποκύπτει στις πιέσεις (του Καλφαγιάννη, πάντα) και να του δείχνει την στρατιωτική του ταυτότητα.
Δεν μπορώ, τυφλώνομαι από τα γέλια...Ρε, πόσο κουτόχορτο τρώει ο κόσμος...
-
Γενικότερα μού φαίνεται τραβηγμένο στρατιωτικός να παραβρίσκεται σε συνέδριο ομοσπονδίας εργαζομένων. Για αυτές τις 'δουλειές' υπάρχουν οι αστυνομικοί, και δη οι ασφαλίτες.
@ililias: Δε θα μού φαινόταν περίεργο πάντως να υποχρεώθηκε από ομάδα εξοργισμένων τεχνικών ο συγκεκριμένος να δείξει ταυτότητα. Προφανώς και δεν πήγε μόνος του ο Καλφαγιάννης και τον 'τρόμαξε'.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
.... Ένας εξ αυτών ύστερα από πίεση αναγκάστηκε να δείξει στον πρόεδρο του ΠΣΥΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννη, την ταυτότητα του, η οποία ήταν στρατιωτική. Η αστυνομία, αν κι ειδοποιήθηκε, δεν έφτασε στο σημείο ποτέ.
Προσπαθώ να 'δω' τον Καλφαγιάννη να 'πιέζει' τους 'παραστρατιωτικούς' κι ένας απ' αυτούς να υποκύπτει στις πιέσεις (του Καλφαγιάννη, πάντα) και να του δείχνει την στρατιωτική του ταυτότητα.
Δεν μπορώ, τυφλώνομαι από τα γέλια...Ρε, πόσο κουτόχορτο τρώει ο κόσμος...
Η πρώτη φορά είναι
Με μια μάζωξη του ΚΚε δεν είχαν γίνει κάτι ντράβαλα πριν απο λίγο καιρό που τους είχαν 'ξεβρακωσει'? -
Αυτοκτόνησε αστυνομικός των ΜΑΤ
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στα ΜΑΤ. Ο νεαρός αστυνομικός είχε ζητήσει και πήρε αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του, γιατί, σύμφωνα με δηλώσεις του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα.
Χθες, μετέβη στον τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα και κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, έστρεψε το όπλο στο πρόσωπό του και πάτησε την σκανδάλη.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
@ililias: Δε θα μού φαινόταν περίεργο πάντως να υποχρεώθηκε από ομάδα εξοργισμένων τεχνικών ο συγκεκριμένος να δείξει ταυτότητα. Προφανώς και δεν πήγε μόνος του ο Καλφαγιάννης και τον 'τρόμαξε'.Οι παραστρατιωτικοί δεν κυκλοφορούν με ταυτότητες.
Αλλά κι αν έγινε όπως το λες κι αυτός ήταν ο τελευταίος μαλάκας παραστρατιωτικός του κόσμου, τι τους εμπόδισε να του την αρπάξουν κ να του την 'εξαφανίσουν';
Τεσπα, για μια ακόμα φορά, ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει. Την (κάθε) 'είδηση' την καταπίνουν αμάσητη άνθρωποι (κατά τεκμήριον) έξυπνοι. Κι αυτό είναι λυπηρό... -
Κάλπες στα τηλεοπτικά παράθυρα
Η χώρα –εν μέσω κρίσεως– τείνει να καταστεί όμηρος της διαβόητης «τηλεδημοκρατίας»Ομηρος της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» κινδυνεύει να καταστεί η κυβέρνηση, αλλά και συνολικά η χώρα, καθώς μεσούσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η εγχώρια πολιτική ατζέντα περιδινίζεται γύρω από τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, διαδοχής και... συνεργασιών. Ενώ σήμερα στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου καλούνται να παρουσιάσουν ολοκληρωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης, σε κυρίαρχο θέμα στο εσωτερικό της Ν.Δ. έχει αναδειχθεί η στάση του βουλευτή Αργολίδος Γιάννη Μανώλη. Ο τελευταίος, με σειρά εμφανίσεων στα ιδιαιτέρως φιλόξενα τηλεοπτικά παράθυρα, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση εκλογικής ήττας, βάλλοντας ταυτόχρονα κατά της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη. Ο κ. Μανώλης εισέπραξε, κατόπιν εντολών του Μεγάρου Μαξίμου, «κίτρινη κάρτα» αποδοκιμασίας από τον γ.γ. της Κ.Ο. Γιάννη Τραγάκη, και χθες το βράδυ φερόταν αποφασισμένος να ανακοινώσει σήμερα ότι παραιτείται από το βουλευτικό του αξίωμα, οπότε η Νέα Δημοκρατία θα διατηρήσει την πλειοψηφία των 151 εδρών.
Πάντως, ο κ. Καραμανλής, παρά το όργιο φημών που τον ήθελε να δρομολογεί άμεσα την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, να βάλει φρένο στην εκλογολογία των ημερών. Από την πλευρά του, ο κ. Παπανδρέου θα επαναλάβει ότι η μόνη λύση για τη χώρα είναι οι εκλογές.
η μόνη λύση είναι οι εκλογές, βέβαια θα ξοδέψουμε κ άλλα για να μην βγει αυτοδύναμη, να ξαναγίνουν εκλογές και όταν βγει το ΠΑΣΟΚ όλα δια μαγείας θα γίνουν καλύτερα. Και όλα αυτά 1,5 έτος μετά τις εκλογές του Σεπ 2007. Πόσο κουτόχορτο να φάμε...πόσο!
-
Χόρτασες;
-
@ililias: Δε θα μού φαινόταν περίεργο πάντως να υποχρεώθηκε από ομάδα εξοργισμένων τεχνικών ο συγκεκριμένος να δείξει ταυτότητα. Προφανώς και δεν πήγε μόνος του ο Καλφαγιάννης και τον 'τρόμαξε'.
Οι παραστρατιωτικοί δεν κυκλοφορούν με ταυτότητες.
Αλλά κι αν έγινε όπως το λες κι αυτός ήταν ο τελευταίος μ@λ@κ@ς παραστρατιωτικός του κόσμου, τι τους εμπόδισε να του την αρπάξουν κ να του την 'εξαφανίσουν';
Τεσπα, για μια ακόμα φορά, ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει. Την (κάθε) 'είδηση' την καταπίνουν αμάσητη άνθρωποι (κατά τεκμήριον) έξυπνοι. Κι αυτό είναι λυπηρό...Ό,τι θες διαβάζει Ηλία μου
Παρακρατικοί είπαν, και καθόσον ξέρω, οι στρατιωτικοί, στρατιωτικές ταυτότητες έχουν
Η πλάκα ξέρεις ποια είναι. Ότι όταν ήμουν 18 κι εγώ τα ίδια έλεγα, όλοι αυτοί έχουν μανία καταδίωξης, σιγά μην ασχολείται το κράτος με δαύτους.
Μέχρι να δώ κι έγώ απο κοντά 2 πράγματα, και να καταλάβω ότι απ τον μικρόκοσμό μου δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. -
Πρωτοφανής σύγκρουση αμερικανικού και ρωσικού δορυφόρου στο διάστημα
Ένας τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος αμερικανικής ιδιωτικής εταιρίας συγκρούσθηκε με παροπλισμένο ρωσικό δορυφόρο, στην πρώτη τέτοια σύγκρουση στο διάστημα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού.
Η σύγκρουση, που συνέβη την Τρίτη, καθώς βρίσκονταν σε τροχιά σε χαμηλό ύψος από την επιφάνεια του πλανήτη, έγινε ανάμεσα στο δορυφόρο Iridium Satellite LLC και σε «μη επιχειρησιακό» ρωσικό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο, σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Λες Κόντλικ, της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ.
Η σύγκρουση έγινε καθώς οι δορυφόροι βρίσκονταν σε ύψος 780 χιλιομέτρων από τον πλανήτη, που συνήθως χρησιμοποιείται από μετεωρολογικούς και τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους.
«Πιστεύουμε ότι είναι η πρώτη φορά που δύο δορυφόροι συγκρούονται καθώς βρίσκονται σε τροχιά», δήλωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η χώρα –εν μέσω κρίσεως– τείνει να καταστεί όμηρος της διαβόητης «τηλεδημοκρατίας»Ομηρος της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» κινδυνεύει να καταστεί η κυβέρνηση, αλλά και συνολικά η χώρα, καθώς μεσούσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η εγχώρια πολιτική ατζέντα περιδινίζεται γύρω από τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, διαδοχής και... συνεργασιών. Ενώ σήμερα στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου καλούνται να παρουσιάσουν ολοκληρωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης, σε κυρίαρχο θέμα στο εσωτερικό της Ν.Δ. έχει αναδειχθεί η στάση του βουλευτή Αργολίδος Γιάννη Μανώλη. Ο τελευταίος, με σειρά εμφανίσεων στα ιδιαιτέρως φιλόξενα τηλεοπτικά παράθυρα, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση εκλογικής ήττας, βάλλοντας ταυτόχρονα κατά της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη. Ο κ. Μανώλης εισέπραξε, κατόπιν εντολών του Μεγάρου Μαξίμου, «κίτρινη κάρτα» αποδοκιμασίας από τον γ.γ. της Κ.Ο. Γιάννη Τραγάκη, και χθες το βράδυ φερόταν αποφασισμένος να ανακοινώσει σήμερα ότι παραιτείται από το βουλευτικό του αξίωμα, οπότε η Νέα Δημοκρατία θα διατηρήσει την πλειοψηφία των 151 εδρών.
Πάντως, ο κ. Καραμανλής, παρά το όργιο φημών που τον ήθελε να δρομολογεί άμεσα την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, να βάλει φρένο στην εκλογολογία των ημερών. Από την πλευρά του, ο κ. Παπανδρέου θα επαναλάβει ότι η μόνη λύση για τη χώρα είναι οι εκλογές.
η μόνη λύση είναι οι εκλογές, βέβαια θα ξοδέψουμε κ άλλα για να μην βγει αυτοδύναμη, να ξαναγίνουν εκλογές και όταν βγει το ΠΑΣΟΚ όλα δια μαγείας θα γίνουν καλύτερα. Και όλα αυτά 1,5 έτος μετά τις εκλογές του Σεπ 2007. Πόσο κουτόχορτο να φάμε...πόσο!
Μα, πάντα ετσι δεν γίνεται..;;; Οταν φωνάζω και λέω στους αναρχικούς-αντιεξουσιαστές, να πάμε να κάψουμε τα κανάλια της τηλεδημοκρατίας, της πραγματικής εξουσίας, αυτοί απαντούν και 'σπάνε Τράπεζες' και φωτεινούς σηματοδότες...!!
-
Χόρτασες;Δεν εξαρτάται από μένα Ηλία....
-
Ό,τι θες διαβάζει Ηλία μου
Παρακρατικοί είπαν, και καθόσον ξέρω, οι στρατιωτικοί, στρατιωτικές ταυτότητες έχουνΕμ' τι, να διαφέρω;
... η ουσία βέβαια είναι αυτή, δεν είναι;
Η πλάκα ξέρεις ποια είναι. Ότι όταν ήμουν 18 κι εγώ τα ίδια έλεγα, όλοι αυτοί έχουν μανία καταδίωξης, σιγά μην ασχολείται το κράτος με δαύτους.
Μέχρι να δώ κι έγώ απο κοντά 2 πράγματα, και να καταλάβω ότι απ τον μικρόκοσμό μου δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.Αν το έχεις καταλάβει καλώς, αλλά δεν σου φαίνεται καθόλου: Μου φαίνεσαι βέβαιος για πολλά...
Χόρτασες;
Δεν εξαρτάται από μένα Ηλία....
Το πόσο τρώμε, εξαρτάται από εμάς. Το πόσο μας ταΐζουν, πάλι, όχι.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μα, πάντα ετσι δεν γίνεται..;;; Οταν φωνάζω και λέω στους αναρχικούς-αντιεξουσιαστές, να πάμε να κάψουμε τα κανάλια της τηλεδημοκρατίας, της πραγματικής εξουσίας, αυτοί απαντούν και 'σπάνε Τράπεζες' και φωτεινούς σηματοδότες...!!
Να μή σου πώ τί γράφανε όταν καταλάβανε το super B στην Πάτρα, ή την ΕΡΤ στα επεισόδια.
Συμφωνώ απόλυτα ότι τα κανάλια, και δεί κάτι πρετεντέριδες πρέπει να είναι άμεσος στόχος -
Ό,τι θες διαβάζει Ηλία μου
Παρακρατικοί είπαν, και καθόσον ξέρω, οι στρατιωτικοί, στρατιωτικές ταυτότητες έχουνΕμ' τι, να διαφέρω;
... η ουσία βέβαια είναι αυτή, δεν είναι;
καλό είναι να διαφέρεις, μην το βλεπεις αρνητικάΗ πλάκα ξέρεις ποια είναι. Ότι όταν ήμουν 18 κι εγώ τα ίδια έλεγα, όλοι αυτοί έχουν μανία καταδίωξης, σιγά μην ασχολείται το κράτος με δαύτους.
Μέχρι να δώ κι έγώ απο κοντά 2 πράγματα, και να καταλάβω ότι απ τον μικρόκοσμό μου δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.Αν το έχεις καταλάβει καλώς, αλλά δεν σου φαίνεται καθόλου: Μου φαίνεσαι βέβαιος για πολλά...
εξαρτάται πως εννοείς το βέβαιος, και πρεπει να ξέρεις απο πού ξεκίνησα, τί απέριψα και τί εχω δεχτεί για να το πείς με τον τροπο που το εννοείς. Το θέμα είναι ότι εσύ δεν δέχεσαι ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σου φαίνεται απίθανο. Σου ξαναλέω, σε μάζωξη του ΚΚΕ πριν απο κανα χρόνο, είχανε ανακαλύψει ασφαλίτες μέσα, και τους είχαν ξεβρακώσει. Το συγκεκριμένο, ευτυχώς το είχαν δείξει τα κανάλια, οποτε δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας μας και της μανίας μας. Ούτε κι αυτό το πιστεύεις να υποθέσω . Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι? Εσύ δεν δέχεσαι ότι αυτο΄υφίσταται ως περιστατικό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πώ ότι μπορεί αυτό το περιστατικό είναι τραβηγμένο απ τα μαλλιά, αν και τους τυπάδες, αν έκανες κόπο να διαβάσεις, του έχουν ανεβάσει φωτογραφία στο σάιτ.
Το θέμα είανι άλλο. Εσύ πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καν κρατική καταστολη ως εννοια. Ιδεολογικά -
Πιστεύει κανείς ότι θα υπήρχε κράτος αν δεν υπήρχε κρατική καταστολή;
Δεν είπα ότι δεν έγινε, είπα ότι μερικοί βιαστήκατε να το καταπιείτε αμάσητο.Μην τα ξαναλέμε, εδώ μέσα τπτ δεν είναι προσωπικό:
...πρεπει να ξέρεις απο πού ξεκίνησα, τί απέριψα και τί εχω δεχτεί....Και που να το ξέρω και γιατί να το ξέρω και γιατί να με ενδιαφέρει καν; Εδώ σχολιάζουμε τα γραφόμενα, όχι τους χρήστες.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]