-
Μας δουλεύεις έτσι? Επειδή ο άλλος έχει φράγκα, πρέπει να τα δώσει στον 'μαλάκα τον εργαζόμενο' που δουλεύει για 800
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μαγκιά της ρε παιδιά.. Τι μας αφορά όμως εμάς τι ζητάει η πρώην από τον πρώην? Επειδή δηλαδή εσύ και γω με αυτά τα λεφτά περνάμε 10 μήνες και όχι έναν, πρέπει και αυτή να περάσει 10 μήνες με αυτά τα λεφτά?
Μαγκιά της, σίγουρα, αλλά μετά θ'αναρρωτιέται γιατί οι υπόλοιποι θα την φωνάζουν πουτ@να...
Και μάλιστα χρεώνει και πολλά!Ε αυτή θα φωνάζουν, εσάς τι σας κόφτει ρε παιδιά?
-
Καλά, μετά μη βρίζετε τον Κούγια που θα κοπανάει όποια ####### πετυχαίνει στο Κολωνάκι.
-
Ξερω παντως και πολυ πιο ασχημες και πιο ηλιθιες (νταξει, σχετικο αυτο:lol: ) απο τη Βατιδου, που μασανε περισσοτερα φραγκα απο τον αντρα/γκομενο τους...
Ειναι της εποχης μωρε.... -
[quote='Kid']Μας δουλεύεις έτσι? Επειδή ο άλλος έχει φράγκα, πρέπει να τα δώσει στον 'μαλάκα τον εργαζόμενο' που δουλεύει για 800
-
Τι είπες δηλαδή? Ότι πρέπει να ζητάει λιγότερα λεφτά για τις νόμιμες υπηρεσίες που παρέχει? Τι πρέπει να γίνει? Να μην της δώσει τα λεφτά επειδή εσένα σου φαίνονται πολλά?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι είπες δηλαδή? Ότι πρέπει να ζητάει λιγότερα λεφτά για τις νόμιμες υπηρεσίες που παρέχει? Τι πρέπει να γίνει? Να μην της δώσει τα λεφτά επειδή εσένα σου φαίνονται πολλά?To πρόβλημά μου ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι η Βατίδου, ούτε βέβαια ο Κούγιας. Μιλήσατε για 'σύστημα' και έκανες την αντιπαραβολή με τα πόσα χρειάζεται κάποιος για να ζήσει.
Αυτό που αντιμάχομαι είναι τη θεωρία του ότι η Βατίδου (και όποια Βατίδου, ξαναλέω δεν είναι το όνομα το πρόβλημά μου αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει) χρειάζεται 20 χιλιάρικα και ο 'άλλος' 1000 ή 800 ευρώ. Θεωρία, που επίσης προφανώς, πρεσβεύεις.Τι να κάνουμε; Εμένα με ενοχλεί... Ζητώ συγγνώμη αν είμαι ο παράλογος της υπόθεσης.
-
Σε ενοχλεί που κάποιοι άνθρωποι δηλαδή χαλάνε περισσότερα λεφτά από τον ΜΟ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, μετά μη βρίζετε τον Κούγια που θα κοπανάει όποια ####### πετυχαίνει στο Κολωνάκι.Έτσι είναι παιδιά μετά το χωρισμό ο/η σύζυγος πρέπει να διάγει, βάσει της νομοθεσίας, τον βίο που ζούσε πριν, εφόσον βέβαια μπορεί και ο άλλος οικονομικά να τα προσφέρει. Δηλ. κότερα πριν, κότερα και τώρα... σόμπα πριν σόμπα και τώρα.
Πάντως έτσι γίνεται 20 ζητάς 5 λαμβάνεις -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μαγκιά της ρε παιδιά.. Τι μας αφορά όμως εμάς τι ζητάει η πρώην από τον πρώην? Επειδή δηλαδή εσύ και γω με αυτά τα λεφτά περνάμε 10 μήνες και όχι έναν, πρέπει και αυτή να περάσει 10 μήνες με αυτά τα λεφτά?
Μαγκιά, τότε και του έμπορα ναρκωτικών.
Άμα υπάρχουν ζώα που αγοράζουν με 100 ευρώ το γραμμάριο να ζει κι αυτός σαν κροίσος.
Τι κι αν ο μαλάκας εργαζόμενος φτύνει αίμα για 800 ευρώ. Ας πούλαγε ναρκωτικά...
Και μη μου πείς ότι η διαφορά είναι ότι ο ένας είναι κοινός εγκληματίας του ποινικού δικαίου, γιατί τότε έχεις χάσει εντελώς το νόημα.
Κι ύστερα αναρωτιέστε γιατί μας 'πηδάνε'.Kαλα δεν απασχολει κανεναν που ενας δικηγορος βγαζει αντερα χωρις να τα δηλωνει?(και να βγαινει μετα να λεει οτι ο λαουτζικος ζηλευει την 'επιτυχια' του γιυτο βαλεται εναντιον του)
και μη μου πειτε οτι τα δηλωνει σας εχει τυχει ποτε κανενας που κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δεν είναι τρομερό;
Προτίμηση για ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ για τα θύματα ΕΝΟΣ τροχαίου δυστυχήματος από τα χιλιάδες θανατηφόρα που γίνονται καθημερινά.
Μόνο και μόνο επειδή ασχολήθηκαν πολύ μ' αυτό τα ΜΜΕ γιατί εμπλέκονταν μόνο παιδιά! Εν τω μεταξύ, το ότι την ίδια χρονιά (αλλά και τις άλλες) έχουν σκοτωθεί ή έχουν μείνει ανάπηρα εκατοντάδες παιδιά σε διάφορα 'συνηθισμένα' δυστυχήματα σε άλλους δρόμους δεν 'ευαισθητοποιεί' κανέναν.Με βρίσκεις σύμφωνο. Γι΄ αυτό άλλωστε ανέβασα το ποστ. Το ίδιο θα μπορούσαν να διεκδικήσουν, με αυτή τη λογική, και οι ναυαγοί του Σαμινα, όλοι όσοι έχασαν ανθρώπους στο 'πεταλο', κ.ο.κ. Είναι λογική αυτή?
Δε λέω. Η πολιτεία να κάνει αυτά ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ για να αποζημιώσει τους παθόντες. Αλλά αυτό παραπάει. Επειδή κάποιοι (ναι, παθόντες, επαναλαμβάνω). Αν δεν είναι αυτό ρουσφέτι τότε ποιο?
Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που ποσταρες συμφωνω.Αν καποιος σκοτωνεται αδικα στο δρομο ειναι θεμα της δικαιοσυνης τα περαιτερω.Θα μπορουσαν αντι για αμεση προσληψη να δωσουν καποιο ποσοστο επι του συνολου των μοριων ,ετσι πιστευω θα ηταν πιο δικαιο.
-
Ο Κουγιας δεν ξερω τι κανει (αν και φανταζομαι), αλλα υπαρχουν δικηγοροι που τα δηλωνουν ολα, με αποδειξεις και παραστασεις στον ΔΣΑ. Οπως σε καθε επαγγελμα, δεν ειναι ολοι ιδιοι.
-
Δεν διαφωνώ με αυτό που λέτε. Το βρίσκω σωστό. Αλλά....από την άλλη...έστω ότι κάποιο ατύχημα όντως βρήκε τον δρόμο του προς την δημοσιότητα. Δεν είναι καλό που τουλάχιστον κάποιοι έχουν μια χείρα βοηθείας...?...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Κουγιας δεν ξερω τι κανει (αν και φανταζομαι), αλλα υπαρχουν δικηγοροι που τα δηλωνουν ολα, με αποδειξεις και παραστασεις στον ΔΣΑ. Οπως σε καθε επαγγελμα, δεν ειναι ολοι ιδιοι.εμενα δεν μου εχει τυχει γιαυτο και το αναφερα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν διαφωνώ με αυτό που λέτε. Το βρίσκω σωστό. Αλλά....από την άλλη...έστω ότι κάποιο ατύχημα όντως βρήκε τον δρόμο του προς την δημοσιότητα. Δεν είναι καλό που τουλάχιστον κάποιοι έχουν μια χείρα βοηθείας...?...Κανενας δεν νομιζω να αντιλεγει σε αυτο.Ολοι ευχομαστε να τους βοηθησει η πολιτεια αλλα οχι εις βαρος αλλων.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εάν δεν σου αρέσει το καθεστώς , υπάρχει και η μετανάστευση που ειδικά εντός ΕΕ είναι πανεύκολη.
ωραια λογικη...
Εάν κοιτάξεις τη δική του δημοσίευση έχει ακριβώς την αντίστοιχη. Τσίμπησες μία φράση για παντιέρα ;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@__ratanplan__
1. Ουδέποτε έχω κατανοήσει γιατί στην Ελλάδα τα super-market είναι κλειστά την Κυριακή και όχι την Δευτέρα που στη γείτονα Ιταλία είναι ο κανόνας. (κλείνω το off-topic)
Mόλις η κόρη σου , ο γιος σου , εσύ ή η γυναίκα σου δουλέψουν στο ΣΜ Κυριακή , έλα και πες μου. Αυτοί πότε θα δουν την οικογένεια και το σπίτι τους ; Δηλαδή όλη την εβδομάδα και το Σαββάτο έως τις 20.00 δεν σου φτάνει να ψωνίσεις ;
Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.
Εάν δεν σου αρέσει το καθεστώς , υπάρχει και η μετανάστευση που ειδικά εντός ΕΕ είναι πανεύκολη.
Δηλαδή όταν δουλεύω Κυριακές εγώ είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης?? Και όταν η γυναίκα μου κάθεται ως τις 21.00 το βράδυ στον Ιδιωτικό τομέα είναι και αυτή ο μαλάκας που δεν βρήκε μία θέση στο Δημόσιο για 4ωρη απασχόληση ώστε με άλλες 5 ώρες μαύρη βραδυνή να έχει τα Σ/Κ της ελεύθερα??
Δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή. Οι αυλικοί Δ.Υ. και οι υπόλοιποι που πληρώνουν για τους Αυλικούς Δ.Υ..
Υ.Σ. Έχω δουλέψει και 5 χρόνια στην Ε.Ε. και γνωρίζω πως είναι τα πραγμάτα.
Υ.Σ. (2) Η Ιταλία είναι η 2η σε σειρά χώρα στην Ευρώπη με ισχυρά συνδικάτα. Εκεί λοιπόν το καθεστώς στα S/M σχετίζεται πρωτίστως με την εξυπηρέτηση του πολίτη καθώς αυτός πλήρωνει για να εργάζονται οι εν λόγω υπάλληλοι και την Κυριακή ψώνιζε. Τα SM πχ. στην περιοχή που έμενα δεν ήταν ανοιχτά την Δευτέρα και λειτουργούσαν ως και τις 12.00 της Κυριακής (από της 08.00). Η εργαζόμενοι δε, πληρωνόντουσαν με διπλό ημερομίσθιο όπως ο νόμος όριζε (πρακτικά ένας μισθός καθώς δούλευαν μισή ημέρα) αλλά κανείς δεν φώναζε για αυτό. Το αν εσύ τα ακούς αυτά βερεσέ πρακτικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Η πραγματικότητα άλλα ορίζει. Και όπως με τους Δεινόσαυρους απλά αν δεν προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα τότε η ανεργία δεν είναι πιθανό αλλά βέβαιο γεγονός.
Η πραγματικότητα στην Ιταλία μπορεί να ορίζει άλλα.Εδώ ορίζει άλλα. Δεν είμαι δεινόσαυρος που απαιτώ ( δεν αιτούμαι ή θέλω ) να είμαι με την οικογένειά μου τις ημέρες που πραγματικά μπορώ.
Και εγώ εργάζομαι εκτός ωραρίου πάμπολλες φορές αλλά το κάνω θέμα εκεί που πρέπει να το κάνω. Δεν προσπαθώ να κάνω όλον τον κόσμο να εργάζεται εκτός ωραρίου ή ΣΚ. Μπορεί και οι δύο να είμαστε οι μαλάκες αλλά τι θές ; Να γίνουμε όλοι μαλάκες αντί να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το δικό μας καθεστώς ;
-
[quote='Kid']Μας δουλεύεις έτσι? Επειδή ο άλλος έχει φράγκα, πρέπει να τα δώσει στον 'μαλάκα τον εργαζόμενο' που δουλεύει για 800
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Στο μόνο που συμφωνούμε είναι να κάνει ο καθένας αυτό που έχει αναλάβει να κάνει...Για τα περαιτέρω να το συζητήσουμε αλλά όχι να με πεις μαλάκα επειδή 'αντιστέκομαι' ή δεν επιθυμώ να δουλεύω πολύ...
Aυτοι δεν ειναι μαλακες ειναι κηφηνες(ΔΥ) και αντιστεκονται επειδη μπορουν,οι πραγματικοι μαλακες(ΙΔ) δεν αντιστεκονται οχι γιατι δεν θελουν αλλα γιατι υπαρχει ο κινδυνος να γινουν στατιστικο νουμερο στα μπακαλοτευτερα του ΟΑΕΔ.
Αν οι συμβασεις των εργαζομενων στο μετρο ηταν ιδιωτικου δικαιου τοτε οχι απλα θα το βουλωναν αλλα θα μαθαιναν να τραγουδουν ολη την δισκογραφια της heaven records Εξω απο το χορο ολοι Παβαροτι γινονταιΕργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και έχω πλήθος συνεργατών που στις 17.00 ακριβώς σταματούν να εργάζονται. Δεν είναι κηφήνες , κάνουν την δουλειά τους και αρνούνται να κάτσουν παραπάνω για τους δικούς τους λόγους. Εγώ πάλι εργάζομαι εκτός ωραρίου. Πρέπει και αυτοί να εργάζονται ή εγώ να σταματήσω ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Στο μόνο που συμφωνούμε είναι να κάνει ο καθένας αυτό που έχει αναλάβει να κάνει...Για τα περαιτέρω να το συζητήσουμε αλλά όχι να με πεις μαλάκα επειδή 'αντιστέκομαι' ή δεν επιθυμώ να δουλεύω πολύ...
Aυτοι δεν ειναι μαλακες ειναι κηφηνες(ΔΥ) και αντιστεκονται επειδη μπορουν,οι πραγματικοι μαλακες(ΙΔ) δεν αντιστεκονται οχι γιατι δεν θελουν αλλα γιατι υπαρχει ο κινδυνος να γινουν στατιστικο νουμερο στα μπακαλοτευτερα του ΟΑΕΔ.
Αν οι συμβασεις των εργαζομενων στο μετρο ηταν ιδιωτικου δικαιου τοτε οχι απλα θα το βουλωναν αλλα θα μαθαιναν να τραγουδουν ολη την δισκογραφια της heaven records Εξω απο το χορο ολοι Παβαροτι γινονταιΕργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και έχω πλήθος συνεργατών που στις 17.00 ακριβώς σταματούν να εργάζονται. Δεν είναι κηφήνες , κάνουν την δουλειά τους και αρνούνται να κάτσουν παραπάνω για τους δικούς τους λόγους. Εγώ πάλι εργάζομαι εκτός ωραρίου. Πρέπει και αυτοί να εργάζονται ή εγώ να σταματήσω ;
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]