-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Φευγω απο το Dekko και παω σπιτι μου.
Μπαινω απο Νεα Σμυρνη, και φτανω στο φαναρι της Ελ.Βενηζελου με την Αχιλεως οπου σταματαω και περιμενω το πρασινο.
Απο πισω πλησειαζει καγκουρας με αναμενη την μικρη σκαλα και τα προβολακια...
Στην αρχη δεν δινω σημασια καθως το φαινομανο ειναι συνηθες... Ελα ομως που οσο πλησειαζει μου τραβαει την προσοχη κατι που ειχε στην οροφη του....
ΦΑΡΟΣ!!!!
Οταν φτανει διπλα μου βλεπω οτι ειναι περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ -Οπελ Αστρα συγκεκριμενα- και εχει πληρομα δυο 25αρηδες....
Μπραβω παιδια.... Το καλυτερο παραδειγμα δινεται!
το κακο ειναι οτι απο την εκπλυξη, δεν συγκρατησα την πινακιδα....Ποτε δεν καταλαβα πως βρισκουν ομορφο το να κυκλοφορεις νυχτα, με μοναδικα φωτα την μικρη σκαλα και με μπλε λεντακια!!!!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Φευγω απο το Dekko και παω σπιτι μου.
Μπαινω απο Νεα Σμυρνη, και φτανω στο φαναρι της Ελ.Βενηζελου με την Αχιλεως οπου σταματαω και περιμενω το πρασινο.
Απο πισω πλησειαζει καγκουρας με αναμενη την μικρη σκαλα και τα προβολακια...
Στην αρχη δεν δινω σημασια καθως το φαινομανο ειναι συνηθες... Ελα ομως που οσο πλησειαζει μου τραβαει την προσοχη κατι που ειχε στην οροφη του....
ΦΑΡΟΣ!!!!
Οταν φτανει διπλα μου βλεπω οτι ειναι περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ -Οπελ Αστρα συγκεκριμενα- και εχει πληρομα δυο 25αρηδες....
Μπραβω παιδια.... Το καλυτερο παραδειγμα δινεται!
το κακο ειναι οτι απο την εκπλυξη, δεν συγκρατησα την πινακιδα....Ποτε δεν καταλαβα πως βρισκουν ομορφο το να κυκλοφορεις νυχτα, με μοναδικα φωτα την μικρη σκαλα και με μπλε λεντακια!!!!
Πραγματικα, δεν ξερω....
-
Ζώον ο ηλίθιος με την Alfa 145 (κοινό χαρακτηριστικό των Alfa της εποχής που Alfa Romeo σήμαινε 'φτηνό γκάζι' και την αγαπούσαν όλοι οι καγκουροδοκιμαστές: πάνω απ'τις μισές χρησιμοποιούνται από καγκούρια) που κυκλοφορούσε χθες το βράδυ στην Ακρωτηρίου με μοναδικά φώτα τα προβόλια ομίχλης. Ούτε μικρή σκάλα, ούτε μεσαία, ούτε μεγάλη. Επίσης άλλο ζώον ο επίσης ιδιοκτήτης Alfa 145 που εδώ και πέντε χρόνια, μετά από τρακάρισμα (όπως φαίνεται), ΑΚΟΜΑ δεν έχει βάλει το μπροστινό αριστερό φανάρι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ζώον ο ηλίθιος με την Alfa 145 (κοινό χαρακτηριστικό των Alfa της εποχής που Alfa Romeo σήμαινε 'φτηνό γκάζι' και την αγαπούσαν όλοι οι καγκουροδοκιμαστές: πάνω απ'τις μισές χρησιμοποιούνται από καγκούρια) που κυκλοφορούσε χθες το βράδυ στην Ακρωτηρίου με μοναδικά φώτα τα προβόλια ομίχλης. Ούτε μικρή σκάλα, ούτε μεσαία, ούτε μεγάλη. Επίσης άλλο ζώον ο επίσης ιδιοκτήτης Alfa 145 που εδώ και πέντε χρόνια, μετά από τρακάρισμα (όπως φαίνεται), ΑΚΟΜΑ δεν έχει βάλει το μπροστινό αριστερό φανάρι.Μια και αναφερεσαι σε Alfa Romeo, μαλλον ο ανθρωπος εβαλε το φαναρι... Αλλα ειναι το γνωστο προβλημα που εχουν οι Αλφες με τα ηλεκτρικα....
-
Όχι, δεν κατάλαβες. Το καπώ αυτουνού που δεν έχει φανάρι μπροστά δεξιά είναι ελαφρώς χτυπημένο στο χείλος του που κανονικά εφάπτεται του φαναριού και ακριβώς από κάτω υπάρχει ΑΔΕΙΑ η θέση που - υποτίθεται - μπαίνει το φανάρι.
Σε ό,τι αφορά τον άλλον, υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι που έχουν ως μοναδικό φωτισμό τα προβόλια ομίχλης και δεν ανάβουν ούτε μικρή ούτε μεσαία ούτε μεγάλη σκάλα. Ένας παπάρας με Fiat Punto GT, ένας κρετίνος με YouDie Coupe, ένας καθυστερημένος με Mitsubishi Lancer κι ένα γιωτόμπαλο με Ford Focus I.
Ποιος μαλάκας έκανε μόδα αυτήν τη βλακεία θέλω να μάθω...
-
Δεν ξερω ποιος μαλακας ειναι ο εφευρετης, αλλα θελω να μαθω γιατι δεν κανουν τιποτα οι μπατσοι....
-
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Εδώ υπάρχει ένας ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ με Wrangler μαύρο, με τους τροχούς να εξέχουν 20 πόντους έκαστος από τα φτερά, ΟΛΟΜΑΥΡΑ φυμέ και κάνει ό,τι μαλακία και σφήνα μπορείς να φανταστείς ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.
Και κανείς δεν του κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Οι μπάτσοι στα Χανιά είναι μόνο για να ξύνονται.
-
Όχι, δεν κατάλαβες. Το καπώ αυτουνού που δεν έχει φανάρι μπροστά δεξιά είναι ελαφρώς χτυπημένο στο χείλος του που κανονικά εφάπτεται του φαναριού και ακριβώς από κάτω υπάρχει ΑΔΕΙΑ η θέση που - υποτίθεται - μπαίνει το φανάρι.Σε ό,τι αφορά τον άλλον, υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι που έχουν ως μοναδικό φωτισμό τα προβόλια ομίχλης και δεν ανάβουν ούτε μικρή ούτε μεσαία ούτε μεγάλη σκάλα. Ένας παπάρας με Fiat Punto GT, ένας κρετίνος με YouDie Coupe, ένας καθυστερημένος με Mitsubishi Lancer κι ένα γιωτόμπαλο με Ford Focus I.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω λίγο..αλλά τουλάχιστον για το
Punto gt μπορώ να σου πώ ότι φώτα ομίχλης χωρίς τουλάχιστον τα μικρά φώτα σε λειτουργία δεν λειτουργούν.Εκτός και αν το συγκεκριμένο καγκουροπαλικάρι έκανε πατέντα... -
Χαίρω πολύ, αυτό το ξέρω. Είναι σίγουρο ότι έκανε πατέντα. Αλλά ποιος μαλάκας ηλεκτρολόγος δέχεται να τις κάνει αυτές τις πατέντες και δεν τους λέει 'άκουσε να δεις μαλάκα, αυτό απαγορεύεται, είναι επικίνδυνο κι εγώ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΑΝΩ'...
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Όχι, δεν κατάλαβες. Το καπώ αυτουνού που δεν έχει φανάρι μπροστά δεξιά είναι ελαφρώς χτυπημένο στο χείλος του που κανονικά εφάπτεται του φαναριού και ακριβώς από κάτω υπάρχει ΑΔΕΙΑ η θέση που - υποτίθεται - μπαίνει το φανάρι.
Σε ό,τι αφορά τον άλλον, υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι που έχουν ως μοναδικό φωτισμό τα προβόλια ομίχλης και δεν ανάβουν ούτε μικρή ούτε μεσαία ούτε μεγάλη σκάλα. Ένας παπάρας με Fiat Punto GT, ένας κρετίνος με YouDie Coupe, ένας καθυστερημένος με Mitsubishi Lancer κι ένα γιωτόμπαλο με Ford Focus I.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω λίγο..αλλά τουλάχιστον για το
Punto gt μπορώ να σου πώ ότι φώτα ομίχλης χωρίς τουλάχιστον τα μικρά φώτα σε λειτουργία δεν λειτουργούν.Εκτός και αν το συγκεκριμένο καγκουροπαλικάρι έκανε πατέντα...Βασικα ναι....
Συνηθως πρεπει να ειναι αναμενη η μικρη σκαλα για να αναψουν τα προβολακια, εκτος κ αν μιλαμε για αφτερ μαρκετ με ξεχωριστο διακοπτη/κυκλομα.
Το Πουντο, σιγα μην εκανε πατεντα...
Μαλλον τις εκαψε....
Ιταλικο γαρ...
Και τωρα αναβουν μονο τα προβολακια -
.... YouDie ......Το εχεις παρατραβηξει με αυτο τον χαρακτηρισμο ,δεν νομιζεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.... YouDie ......
Το εχεις παρατραβηξει με αυτο τον χαρακτηρισμο ,δεν νομιζεις;
Νιετ ταβάριτς. Άλλωστε εσύ έχεις πολύ σοβαρότερο αυτοκίνητο από αυτά.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βασικα ναι....
Συνηθως πρεπει να ειναι αναμενη η μικρη σκαλα για να αναψουν τα προβολακια, εκτος κ αν μιλαμε για αφτερ μαρκετ με ξεχωριστο διακοπτη/κυκλομα.
Μαλλον τις εκαψε....
Ιταλικο γαρ...
Και τωρα αναβουν μονο τα προβολακιαΠατέντα ήταν. Το ξέρω, γιατί τον έχω δει και με κανονικά αναμμένα φώτα. Απλώς θεωρεί, όπως και άλλοι βλάκες, μαγκιά να έχει αναμμένα μόνο τα προβολάκια. Άσε που έχει κάνει κι άλλες πατέντες στ'αμάξι...
-
Βασικα ναι....
Μαλλον τις εκαψε....
Ιταλικο γαρ...
Και τωρα αναβουν μονο τα προβολακιαΠατέντα ήταν. Το ξέρω, γιατί τον έχω δει και με κανονικά αναμμένα φώτα. Απλώς θεωρεί, όπως και άλλοι βλάκες, μαγκιά να έχει αναμμένα μόνο τα προβολάκια. Άσε που έχει κάνει κι άλλες πατέντες στ'αμάξι...
Αμα εισαι μαλακας.... δεν σταματας στα προβολακια....
-
Σήμερα έκραξα έναν βλάκα με SUV που είχε φρακάρει έναν όχι ιδιαίτερα φαρδύ δρόμο διπλής κατεύθυνσης, ενώ χωρούσε... 'Αφού ρε φίλε δεν μπορείς να το βολέψεις το τρακτέρ, τι το παίρνεις;'
-
Σήμερα έκραξα έναν βλάκα με SUV που είχε φρακάρει έναν όχι ιδιαίτερα φαρδύ δρόμο διπλής κατεύθυνσης, ενώ χωρούσε... 'Αφού ρε φίλε δεν μπορείς να το βολέψεις το τρακτέρ, τι το παίρνεις;'Για να ειναι ασφαλης οταν τον τρακαρουν οι αααααλλοι βλακες, που δεν ξερουν να οδηγουν.....
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Σήμερα έκραξα έναν βλάκα με SUV που είχε φρακάρει έναν όχι ιδιαίτερα φαρδύ δρόμο διπλής κατεύθυνσης, ενώ χωρούσε... 'Αφού ρε φίλε δεν μπορείς να το βολέψεις το τρακτέρ, τι το παίρνεις;'
Για να ειναι ασφαλης οταν τον τρακαρουν οι αααααλλοι βλακες, που δεν ξερουν να οδηγουν.....
Βεβαιαααααααααααααααααα
-
Παιδιά, ο εν λόγω τύπος ήταν στάνταρ Ι-4 νοητικό.
-
Χαίρω πολύ, αυτό το ξέρω. Είναι σίγουρο ότι έκανε πατέντα. Αλλά ποιος μαλάκας ηλεκτρολόγος δέχεται να τις κάνει αυτές τις πατέντες και δεν τους λέει 'άκουσε να δεις μαλάκα, αυτό απαγορεύεται, είναι επικίνδυνο κι εγώ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΑΝΩ'...Που να δεις εκείνους που εγκαθιστούν τηλεόραση σε αυτοκίνητο και δεν συνδέουν το καλώδιο που λέει 'Handbrake' γιατί έτσι το ζήτησε ο πελάτης...
Για όσους δεν το ξέρουν, οι τηλεοράσεις τις οποίες μπορεί να δει ο οδηγός πρέπει να ανάβουν μόνο σε στάση, γι'αυτό και μόλις κατεβάσεις το χειρόφρενο κλείνουν. Αλλά φυσικά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να το συνδέσει...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Χαίρω πολύ, αυτό το ξέρω. Είναι σίγουρο ότι έκανε πατέντα. Αλλά ποιος μαλάκας ηλεκτρολόγος δέχεται να τις κάνει αυτές τις πατέντες και δεν τους λέει 'άκουσε να δεις μαλάκα, αυτό απαγορεύεται, είναι επικίνδυνο κι εγώ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΑΝΩ'...
Που να δεις εκείνους που εγκαθιστούν τηλεόραση σε αυτοκίνητο και δεν συνδέουν το καλώδιο που λέει 'Handbrake' γιατί έτσι το ζήτησε ο πελάτης...
Για όσους δεν το ξέρουν, οι τηλεοράσεις τις οποίες μπορεί να δει ο οδηγός πρέπει να ανάβουν μόνο σε στάση, γι'αυτό και μόλις κατεβάσεις το χειρόφρενο κλείνουν. Αλλά φυσικά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να το συνδέσει...
Τι λες ρε?
Και πως θα βλεπει fashion TV η μανταμιτσα οταν πηγαινει στην χασαποταβερνα την Κυριακη?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]