-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτός, ποιόν έπαιρνε τηλέφωνο?
Ίσως στον αυτόματο τηλεφωνητή του για να σε ψαρώσει, όπως κάνει ο Wagner...
-
Αυτές τις μέρες που ήταν down το forum έπεσα σε ένα απίστευτα ζωώδες ζώο.
Το ζώο ~50 ετών λοιπόν παραβιάζει στοπ, ευτυχώς είχα δει τα φώτα του και φρενάρω οπότε πέρασε στον πόντο από μπροστά μου. Του χώνω ένα γερό κορνάρισμα σταματάει και κατεβαίνει κάτω αρχίζοντας τα γαλλικά. Του λέω παραβίασες το στοπ και βρίζεις; Απάντηση 'Ποιο στοπ ρε #@$( το #@$% σου, έρχομαι από δεξιά σου έχω προτεραιότητα'. Επιμένω πως έχει στοπ και μου λέει έλα να μου το δείξεις #$%)$. Κατεβαίνω από το αμάξι πάω στο σταυροδρόμι και του δείχνω το #@$%στοπ του οπότε μένει για 2 δευτερόλεπτα να με κοιτάει σαν πίθηκος και μετά αρχίζει το έπος 'Αυτό το στοπ δεν ισχύει, είσαι #%$#, έρχομαι από δεξιά, ποιος ξέρει από πότε έχει ξεμείνει η κωλοταμπέλα' και συνεχίζει τα γαλλικά ενώ ως δια μαγείας του έρχεται ότι έτρεχα υπερβολικά (άντε να πήγαινα με 30) και θα καλέσει την αστυνομία να καταγγείλει τον αριθμό μου Εν τω μεταξύ έχουμε κλείσει το δρόμο και οι πίσω κορνάρουν. Να μην τα πολυλέω επειδή είχε παιδάκι μαζί του το οποίο άρχισε να κλαίει στο αυτοκίνητο ευχήθηκε να μην με ξαναπετύχει στο δρόμο του γιατί δεν θα τη γλιτώσω έτσι εύκολα, γύρισε στο αμάξι του και έφυγε. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
'Αυτό το στοπ δεν ισχύει, είσαι #%$#, έρχομαι από δεξιά, ποιος ξέρει από πότε έχει ξεμείνει η κωλοταμπέλα'Τι άλλο θα ακούσουμε! Στοπ με ημερομηνία λήξης Εγώ λυπάμαι το κακόμοιρο το παιδάκι. Με τέτοιο μπαμπά που του'κατσε είτε αλήτης θα βγει ή νευροπαθής.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτές τις μέρες που ήταν down το forum έπεσα σε ένα απίστευτα ζωώδες ζώο.
Το ζώο ~50 ετών λοιπόν παραβιάζει στοπ, ευτυχώς είχα δει τα φώτα του και φρενάρω οπότε πέρασε στον πόντο από μπροστά μου. Του χώνω ένα γερό κορνάρισμα σταματάει και κατεβαίνει κάτω αρχίζοντας τα γαλλικά. Του λέω παραβίασες το στοπ και βρίζεις; Απάντηση 'Ποιο στοπ ρε #@$( το #@$% σου, έρχομαι από δεξιά σου έχω προτεραιότητα'. Επιμένω πως έχει στοπ και μου λέει έλα να μου το δείξεις #$%)$. Κατεβαίνω από το αμάξι πάω στο σταυροδρόμι και του δείχνω το #@$%στοπ του οπότε μένει για 2 δευτερόλεπτα να με κοιτάει σαν πίθηκος και μετά αρχίζει το έπος 'Αυτό το στοπ δεν ισχύει, είσαι #%$#, έρχομαι από δεξιά, ποιος ξέρει από πότε έχει ξεμείνει η κωλοταμπέλα' και συνεχίζει τα γαλλικά ενώ ως δια μαγείας του έρχεται ότι έτρεχα υπερβολικά (άντε να πήγαινα με 30) και θα καλέσει την αστυνομία να καταγγείλει τον αριθμό μου Εν τω μεταξύ έχουμε κλείσει το δρόμο και οι πίσω κορνάρουν. Να μην τα πολυλέω επειδή είχε παιδάκι μαζί του το οποίο άρχισε να κλαίει στο αυτοκίνητο ευχήθηκε να μην με ξαναπετύχει στο δρόμο του γιατί δεν θα τη γλιτώσω έτσι εύκολα, γύρισε στο αμάξι του και έφυγε.Δεν καταλαβες.... Αφου μπηκε στο κοπο σε τρομαξει με την αστυνομια, επρεπε να του πεις 'ΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩ'
Παραβιασε ΣΤΟΠ και μιλαει απο πανω;
Του χωνεις μια για προσβολη κ εξυβριση και τον αφηνεις να λεει τις μαλακιες του στον δικαστη....
ΤΑ ΖΩΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ -
Neos έπρεπε να του πεις: Εύχομαι την επόμενη φορά που θα παραβιάσεις ΣΤΟΠ να περνάει νταλίκα από τον δρόμο που έχει προτεραιότητα και να μην προλάβει να φρενάρει όπως εγώ.
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
'Αυτό το στοπ δεν ισχύει, είσαι #%$#, έρχομαι από δεξιά, ποιος ξέρει από πότε έχει ξεμείνει η κωλοταμπέλα'
Τι άλλο θα ακούσουμε! Στοπ με ημερομηνία λήξης Εγώ λυπάμαι το κακόμοιρο το παιδάκι. Με τέτοιο μπαμπά που του'κατσε είτε αλήτης θα βγει ή νευροπαθής.
Ναι, πλέον όλα έχουν μερομηνία λήξης σε αυτό... Ακόμα και τα φανάρια που σφάζουν...
-
Τεραστιο ζωο η γιαγια με το γκρι Ιμπιζα πρωτης γενιας,facelift,πριν απο δεκα μερες περιπου.Βρισκοταν πανω στη γεφυρα ,πανω απο την Αττικη οδο ,οπως ερχομαστε απο το Mall.Ενω ειχε ΣΤΟΠ αρχισε να μου φωναζει ,γιατι δεν την αφησα να περασει!!Οταν της εδειξα το ΣΤΟΠ που ειχε μου ειπε οτι δεν κανει πισω για να περασω!!
Τελικα εκανε γιατι τραβηξα και εγω χειροφρενο... -
Αυτό πρέπει να είναι πολύύύύύύ πρωτότυπο πάντως....
Σύγκρουση πεζού με πεζό....
Βγαίνω από την δουλειά για φαί, στην επιστροφή περνάω τον δρόμο με τον καϊφέ ανά χείρας κοιτάζωντας προς την μία μεριά και ελαφρά χαζεύοντας ένα πιπίνη που πέρναγε απέναντι...
Ξαφνικά τρώω κτύπημα στην πλάτη και γυρνώντας βλέπω έναν τύπο με μαύρη γυαλούμπα Onasis style που στο ένα χέρι είχε τσάντα και στο άλλο ένα μικρό τσουβάλι.Πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου να ζητήζω συγνώμη ανοίγει εκείνος το δικό του και αρχίζει το στόλισμα...
Τον κοιτάω, γυρίζω και φεύγω, αυτός συνέχιζε να λέει, δεν έδωσα σημασία...Εγώ δεν κοίταζα, όντως, αυτός όμως που πέρασα από μπροστά του που στο διάκο κοίταζε ;;;;
Πρέπει να προσέχουμε και τους πεζούς τώρα...
-
-
Χθες μεσημερι κοντα στην κεντρικη πλατεια του Πυργου οπου ειχα παει για καφε συναντησα ΖΩΟ μεγαλο..πηγαινοντας σε πολυ στενο δρομο με περιπου 20χλμ πεταγεται(εντελως ξαφνικα) μπροστα απο παρκαρισμενο Jeep, μ@λ@κ@ς με σκουτερακι!Κατεβαινε το πεζοδρομιο να περασει απεναντι και ουτε που εκανε τον κοπο να κοιταξει αν ερχεται κανενα αμαξι!
Τελος παντων...κοκκαλωνω εγω, κοκκαλωνει κι αυτος..χεζομαστε και οι 2! (εγω δεν ειχα χωρο να τον αποφυγω ηταν πολυ στενος ο δρομος)
Ανοιγω το παραθυρο λοιπον..και του λεω(πολυ ευγενικα, για τη μ@λ@κι@ που εκανε) ''σιγα ανθρωπε μου μεσημεριατικα!!! ''...μου λεει ''εεε..??''(με κλασικο υφακι τυπου εγινε τιποτα?εγω δεν καταλαβα τιποτα )
Του ξαναλεω λοιπον..''σιγα ανθρωπε μου..παραλιγο να σε πατησω!'' σκεφτεται λιγακι και μου λεει..''δεν τρεχουνε αγορι μου..'' ..του λεω λοιπον κι εγω οσο πιο ευγενικα μπορουσα *''εισαι ηλιθιος?'' * ..και μου λεει ''τι ειπες?τωρα περιμενε!''..και αφηνει το σκουτερακι κι ερχεται στο παραθυρο και μου ζηταγε να κατεβω κατω!
''Καλα'' του λεω ''τραβα γ@μησου!'' και φευγω..Αυτος καβαλαει πεζοδρομια..πλατειες και τον βλεπω απο τον καθρεφτη να προσπαθει με 1000 τροπους να με φτασει!(πηγε να πατησει κι εναν πεζο ο μ@λ@κ@ς ) Επιλεγω διαδρομη που δεν ειχε φαναρια να με σταματησουν και παω να βγω απο Πυργο(οχι γρηγορα.κανονικα, να τον χαζευω και απο πισω )...πριν τις γραμμες στο περιπτερο τον βλεπω σταματημενο να με περιμενει και να μου κανει νοηματα να κατεβω! Ανοιγω το παραθυρο και του λεω..''αρχηγε, αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις?''..αυτος συνεχιζε τα μπινελικια...''γ@μω το μι της μανας σου, κατεβα κατω ρε πτη κλπ κλπ ''..εβαλα τα γελια και εφυγα!
Επρεπε να τον ξυλοφορτωσω μηπως?
Απλα ντραπηκα..το θεαμα ενας 25αρης να κοπαναει εναν 65αρη.Εχει σαλεψει ο κοσμος τελικα!
-
@Wagner: ναι έπρεπε να καλέσω αστυνομία κανονικά αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο, είμασταν σε στενό δρόμο όπου για πόση ώρα να κλείσεις την κυκλοφορία περιμένοντας την αστυνομία; Άσε που σιγά μην περίμενε αυτός.
@Michael-Amott: λυπάμαι που το λέω αλλά έπρεπε αν όχι να τον δείρεις, τουλάχιστον να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι τον ξαναβρήκες μπροστά σου και επιτέλους να τον πατήσεις -1 ζώο στην κοινωνία θα ήταν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.... YouDie ......
Το εχεις παρατραβηξει με αυτο τον χαρακτηρισμο ,δεν νομιζεις;
Αφού αυτή είναι η άποψη του. Εγώ προσωπικά (κάτοχος accent) δεν πτοούμαι από τέτοια. Αυτό συνιστώ και για τους υπόλοιπους.
Η Fashion TV εν ώρα οδήγησης τη μάρανε τρομάρα της... Κάτσε να τα πω αυτά τα κόλπα στον πατέρα μου για να ενημερώσει τα κεντρικά, να δεις πόσοι ΔΕΝ θα πάρουν αποζημίωση για τις στούκες τους...
Πουτανιτσα.......
Πολύ καλά θα κάνει ο φίλος.
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
'Αυτό το στοπ δεν ισχύει, είσαι #%$#, έρχομαι από δεξιά, ποιος ξέρει από πότε έχει ξεμείνει η κωλοταμπέλα'
Τι άλλο θα ακούσουμε! Στοπ με ημερομηνία λήξης Εγώ λυπάμαι το κακόμοιρο το παιδάκι. Με τέτοιο μπαμπά που του'κατσε είτε αλήτης θα βγει ή νευροπαθής.
Κι όμως υπάρχουν 'stop' με ημερομηνία λήξεως.
Ένα από αυτά τα ληγμένα φορούσε ο πατήρ του κυρίου μάγκα και το αποτέλεσμα της αστοχίας αυτής κυκλοφορεί και μάλιστα εποχούμενο, στους δρόμους. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
@Wagner: ναι έπρεπε να καλέσω αστυνομία κανονικά αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο, είμασταν σε στενό δρόμο όπου για πόση ώρα να κλείσεις την κυκλοφορία περιμένοντας την αστυνομία; Άσε που σιγά μην περίμενε αυτός.@Michael-Amott: λυπάμαι που το λέω αλλά έπρεπε αν όχι να τον δείρεις, τουλάχιστον να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι τον ξαναβρήκες μπροστά σου και επιτέλους να τον πατήσεις -1 ζώο στην κοινωνία θα ήταν
Μαρτυρες ειχες....
Ασε που αν πηγαινε στο δικαστηριο και ελεγες οτι ειχε ΣΤΟΠ, οδιγουσε επικινδυνα και ανευ προσωχης, κοντεψε να προκαλεσει τροχαιο και σε εβρησε κ απο πανω και εφυγε ενω καλεσες την τροχαια, την ειχες σιγουρη την υποθεση -
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
.... YouDie ......
Το εχεις παρατραβηξει με αυτο τον χαρακτηρισμο ,δεν νομιζεις;
Αφού αυτή είναι η άποψη του. Εγώ προσωπικά (κάτοχος accent) δεν πτοούμαι από τέτοια. Αυτό συνιστώ και για τους υπόλοιπους.
Η Fashion TV εν ώρα οδήγησης τη μάρανε τρομάρα της... Κάτσε να τα πω αυτά τα κόλπα στον πατέρα μου για να ενημερώσει τα κεντρικά, να δεις πόσοι ΔΕΝ θα πάρουν αποζημίωση για τις στούκες τους...
Πουτανιτσα.......
Πολύ καλά θα κάνει ο φίλος.
Αυτο λεω κ εγω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι όμως υπάρχουν 'stop' με ημερομηνία λήξεως.
Ένα από αυτά τα ληγμένα φορούσε ο πατήρ του κυρίου μάγκα και το αποτέλεσμα της αστοχίας αυτής κυκλοφορεί και μάλιστα εποχούμενο, στους δρόμους. -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Χθες μεσημερι κοντα στην κεντρικη πλατεια του Πυργου οπου ειχα παει για καφε συναντησα ΖΩΟ μεγαλο..πηγαινοντας σε πολυ στενο δρομο με περιπου 20χλμ πεταγεται(εντελως ξαφνικα) μπροστα απο παρκαρισμενο Jeep, μ@λ@κ@ς με σκουτερακι!Κατεβαινε το πεζοδρομιο να περασει απεναντι και ουτε που εκανε τον κοπο να κοιταξει αν ερχεται κανενα αμαξι!Τελος παντων...κοκκαλωνω εγω, κοκκαλωνει κι αυτος..χεζομαστε και οι 2! (εγω δεν ειχα χωρο να τον αποφυγω ηταν πολυ στενος ο δρομος)
Ανοιγω το παραθυρο λοιπον..και του λεω(πολυ ευγενικα, για τη μ@λ@κι@ που εκανε) ''σιγα ανθρωπε μου μεσημεριατικα!!! ''...μου λεει ''εεε..??''(με κλασικο υφακι τυπου εγινε τιποτα?εγω δεν καταλαβα τιποτα )
Του ξαναλεω λοιπον..''σιγα ανθρωπε μου..παραλιγο να σε πατησω!'' σκεφτεται λιγακι και μου λεει..''δεν τρεχουνε αγορι μου..'' ..του λεω λοιπον κι εγω οσο πιο ευγενικα μπορουσα *''εισαι ηλιθιος?'' * ..και μου λεει ''τι ειπες?τωρα περιμενε!''..και αφηνει το σκουτερακι κι ερχεται στο παραθυρο και μου ζηταγε να κατεβω κατω!
''Καλα'' του λεω ''τραβα γ@μησου!'' και φευγω..Αυτος καβαλαει πεζοδρομια..πλατειες και τον βλεπω απο τον καθρεφτη να προσπαθει με 1000 τροπους να με φτασει!(πηγε να πατησει κι εναν πεζο ο μ@λ@κ@ς ) Επιλεγω διαδρομη που δεν ειχε φαναρια να με σταματησουν και παω να βγω απο Πυργο(οχι γρηγορα.κανονικα, να τον χαζευω και απο πισω )...πριν τις γραμμες στο περιπτερο τον βλεπω σταματημενο να με περιμενει και να μου κανει νοηματα να κατεβω! Ανοιγω το παραθυρο και του λεω..''αρχηγε, αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις?''..αυτος συνεχιζε τα μπινελικια...''γ@μω το μι της μανας σου, κατεβα κατω ρε πτη κλπ κλπ ''..εβαλα τα γελια και εφυγα!
Επρεπε να τον ξυλοφορτωσω μηπως?
Απλα ντραπηκα..το θεαμα ενας 25αρης να κοπαναει εναν 65αρη.Εχει σαλεψει ο κοσμος τελικα!
Δεν με έπαιρνες ένα τηλέφωνο να τον περιποιηθούμε παρέα;
Κοντά στην πλατεία μένω,στη Λετρίνων έγινε το σκηνικό; -
Δεν ξερω πως λεγεται η οδος ρε γμτ..ειναι ο δρομος που σε βγαζει στην μικρη πλατεια..στο δρομο που εχει κατι βιτρινες απο τη μια μερια και τον Κωτσοβολο απο την αλλη!
Ο τυπος ομως δεν την παλευε με τιποτα ..απορω τι σκεφτοταν οταν προσπαθουσε να με κυνηγησει...!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
..αυτος συνεχιζε τα μπινελικια...''γ@μω το μι της μανας σου, κατεβα κατω ρε πτη κλπ κλπ ''..εβαλα τα γελια και εφυγα!Επρεπε να τον ξυλοφορτωσω μηπως?
Απλα ντραπηκα..το θεαμα ενας 25αρης να κοπαναει εναν 65αρη.Μόνο και μόνο επειδή έβρισε τη μητέρα σου έπρεπε να του κάνεις ότι μπορούσες. Σε σημείο να μη μπορεί να κουνηθεί. _
-
Ενταξει...το σκεφτηκα αυτο..αλλα μετα τι θα γινοταν δηλαδη? (χωρια του οτι πιστευω οτι δεν λυνεται τιποτα με τετοιους τροπους, εκτος ππια κι αν ο αλλος παει γυρευοντας..και ο συγκεκριμενος πηγαινε μαλλον)
Αν πχ επρεπε να παει νοσοκομειο(ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει, ειδικα οταν ο αλλος ειναι μεγαλος) και μετα μου εκανε καμια μηνυση, γιατι θα ελεγα οτι τον πλακωσα στο δικαστηριο?
Επειδη μου εβρισε τη μανα?Πιανει αυτο αραγε..?Δεν ξερω..
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]