-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αν δεν ειχε τρελη κινηση, θα τον ειχα παρει απο πισω στα σιγουρα
Κοίτα επειδή κάποιος έκανε μια βλακεία στο δρόμο, δεν ειναι ανάγκη να αλλάξεις και σεξουαλικές προτιμήσεις
-
Εγω το εχω πει...Οταν θα πεταξουμε το φορτηγακι της δουλειας, γιατι ειναι και 20ετιας, θα καρφωσω μια καμερα στο παρμπριζ και θα παω σε στηλες Ολ. Διος και Αρδητου, κλασσικα σημεια οπου ολοι οι αγωνιαρηδες ελληνες παιρνουν με γραμμες, και θα πηγαινω πανω-κατω με ευλαβικη τηρηση στις διαγραμμισεις. Να δω ποσες πορτες θα μαζεψω...
-
Τελικά πολλοί παπάκηδες αρχίζουν και γίνονται εκνευριστικά πολύ ΖΩΑ τελευταία
Σήμερα 3 φορές πέτυχα παπάκι που πήγαινε αντίθετα σε μονόδρομο , δεν σταμάτησε κανείς τους σε σημείο που είχαν λίγο χώρο να κάνουν άκρη για να περάσω και μάλιστα ο ένας μου χτύπησε τον καθρέφτη (ευτυχώς απλά έκλεισε χωρίς ζημιά). Για να μη μιλήσω για το πώς πάνε ζικ ζακ ανάμεσα από τα αμάξια σε απόσταση αναπνοής και για το ότι μένουν πάνω στη λωρίδα και πάνε σαν κότες σε δρόμους με 2-3 λωρίδες ανά κατεύθυνση, ώστε για να τους προσπεράσεις πρέπει να περάσεις τα όρια της λωρίδας σου κινδυνεύοντας να πέσεις πάνω σε κανένα και να πληρώνεις. Τι το περάσανε, ότι μπορούν να κυκλοφορούν όπου και όπως θέλουν;
-
Την εχουν δει highlander , immortal ολοι!
Εισαι στημενος να στρειψεις δεξια με φλας και ευτυχως που δεν εισαι ζωον,κοιτας τον καθρεφτη και βλεπεις το παπι να σε προσπερνα -απο δεξια εννοειται-!Αν αλλαζες λωριδα πριν κοιταξεις ή ειχες κανενα Touareg θα ακουγες μονο το 'σκρατσσσσ'
Καλα ηθελα να'ξερα δεν τους νοιαζει για την ζωη τους? -
Ο χρήστης kasper έγραψε:
Εισαι στημενος να στρειψεις δεξια με φλας και ευτυχως που δεν εισαι ζωον,κοιτας τον καθρεφτη και βλεπεις το παπι να σε προσπερνα -απο δεξια εννοειται-!Αν αλλαζες λωριδα πριν κοιταξεις ή ειχες κανενα Touareg θα ακουγες μονο το 'σκρατσσσσ'
Καλα ηθελα να'ξερα δεν τους νοιαζει για την ζωη τους?Με όλο το σέβας, αλλά χέστηκα για τη ζωή τους αν θέλουν να τη χαραμίσουν. Η δική μου ζωή τι φταίει, να την περάσω στα δικαστήρια αγκαλιά με τους συγγενείς τους;
-
Την προηγούμενη εβδομάδα λίγα μέτρα μετά την είσοδο από ΑΟ στον Κηφισό (ρεύμα προς Πειραιά), τα αυτοκίνητα τσουλούσαν με μικρή ταχύτητα. Παπάκιας πάει δεξιά από φορτηγό και προχωράει για αρκετά μέτρα παράλληλα με το φορτηγό ευρισκόμενος σταθερά ακριβώς κάτω από τον δεξί καθρέφτη του φορτηγού και λίγο μπροστά στην δεξιά γωνία του προφυλακτήρα (καθαρά νεκρό σημείο και αμφιβάλλω αν ο φορτηγατζής τον είχε αντιληφθεί)....
-
Τα βραδινά ζώα...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τα βραδινά ζώα...http://www.naftemporiki.gr/photos/photo.asp?id=8190&s=0' target='_blank' target='_blank
Εσύ το έκανες βρε??
Εκδίκηση στην Αλφα??
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλα ηθελα να'ξερα δεν τους νοιαζει για την ζωη τους?Με όλο το σέβας, αλλά χέστηκα για τη ζωή τους αν θέλουν να τη χαραμίσουν. Η δική μου ζωή τι φταίει, να την περάσω στα δικαστήρια αγκαλιά με τους συγγενείς τους;
Άντε πάλι τα ίδιααααααα.
Είπαμε ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ πότε θα το καταλάβετε επιτέλους.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τα βραδινά ζώα...
http://www.naftemporiki.gr/photos/photo.asp?id=8190&s=0' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Εσύ το έκανες βρε??
Εκδίκηση στην Αλφα??
FIAT είναι η αντιπροσωπεία (ΣΠΥΚΑΡ αν καταλαβαίνω καλά μιας και είναι δίπλα στη DIRENT)
-
Γενικα ηταν στοχος η Ιταλια η ειναι ιδεα μου;
Συνεργειο ιταλικων αυτοκινητων, αντιπροσωπεια ιταλικων αυτοκινητων (lancia), Ελληνοιταλική Σχολή..
Η ετυχε;Κατι αλλο, γιατι δεν πετυχαινω καθολου ζωα τωρα τελευταια;
Μην ειναι σαν τον κανονα του ποκερ, 'αμα δεν μπορεις να βρεις ποιος ειναι το κοροιδο, τοτε εσυ εισαι'..
Λετε να'χω γινει ζωο;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]