-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Λοιπον ειδα το σεναριο 2 φορες,βγαινω εξω κατεβασμα καθρεφτη με μπουνια,κλωτσια στη πορτα,ανοιγμα πορτας,ξυλωμα της με φορα,τη βγαζω απο το μαλλι εξω,της κανω μπλε ΚΑΙ τα δυο ματια,και της φευγουν τα δοντια απο τα μπουνιδια,**μα το θεο **αυτο θα εκανα και ας ειχε την ηλικα της μανας μου ζμπουτσαμ,για μενα οχι απλα δεν πρεπει να ξαναοδηγησει αλλα καθε φορα που ακουμπαει το καθισμα του οδηγου πρεπει να τρωει 5 ροπαλιες στο κεφαλι να γινεται η γκλαβα της σα καρπουζι,και μετα απο 2 μηνες να βγαινει απο το νοσοκομειο,καθε φορα ομως...Το βοοιδες,που να ημουν και μηχανακι,να δουμε το low life κτηνος ποσα σπιτια θα κλεισει....
Tη φάση 'πονάει η καρδιά μου από τα νεύρα', την έχω ζήσει δυστυχώς, μαζί με πόνο που ανεβοκατεβαίνει στη σπονδυλική στήλη, ίσως από υπερβολική έκκριση κάποιας ορμόνης (αδρεναλίνη;). Η λύση δεν είναι ξύλο, ούτε ζημιά στο αυτοκίνητο σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί μπορεί να μπλέξεις. ΑΝ προλάβεις πριν κλειδωθεί μέσα (δύσκολο), τη βγάζεις έξω, παίρνεις το κλειδί του αυτοκινήτου (και το κινητό κατά προτίμηση) και το πετάς στον υπόνομο, α λα διαφήμιση μίλκο
Αν ΔΕΝ προλάβεις, είσαι ντε φάκτο χαμένος. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι, δυστυχώς. Εσύ θα πάθεις εγκεφαλικό από τα νεύρα, κι εκείνη την άλλη μέρα θα ξανακάνει τα ίδια. Unfair
Ξέρω και ένα περίεργο παλικάρι με σκαμμένα μούτρα, που κάποτε τρομοκράτησε ένα ολόκληρο μαγαζί μασώντας ένα... ποτήρι κρασιού, αλλά είναι δύσκολο να έχεις έναν τέτοιο στο ντουλαπάκι για τέτοιες περιπτώσεις
-
nosferatu_gr μου το έχουν κάνει και εμένα κάποιες κάργιες αυτό. Να φταίνε και να βρίζουν και από πάνω. Τις πρόλαβα και τις ξέχεσα τόσο πολύ, ξεμπροστιάζοντάς τες σε όσους ήταν στο σημείο που μετά το μόνο που κοιτούσαν ήταν πως θα εξαφανιστούν.
Άστες να φύγουν τις μλκισμένες. Έχω φτάσει και εγώ πολλές φορές σε οριακή κατάσταση εκνευρισμού (λόγω ηλιθιοτήτων στο δρόμο), αλλά καλό είναι να επικρατεί η λογική.
-
Ρε αφήστε τις γυναίκες ήσυχες Έτσι που κάνετε το βράδυ πάλι οι άντρες τους θα πληρώνουν
-
Μια κουβέντα μόνο να έλεγαν, και όλα θα ήταν οκ. Όχι μόνο οι γυναίκες, και οι άνδρες. Ένα συγγνώμη αρκεί. Αλλά όταν κάνουν την πάπια, ή ακόμα χειρότερα ζητάνε και τα ρέστα, δεν μπορώ, παίρνω απίστευτες ανάποδες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια κουβέντα μόνο να έλεγαν, και όλα θα ήταν οκ. Όχι μόνο οι γυναίκες, και οι άνδρες. Ένα συγγνώμη αρκεί. Αλλά όταν κάνουν την πάπια, ή ακόμα χειρότερα ζητάνε και τα ρέστα, δεν μπορώ, παίρνω απίστευτες ανάποδες.+1.
Και είναι γενικότερο το κακό. ΠΟΛΛΟΙ νεοέλληνες δεν ξέρουν τις λέξεις 'συγγνώμη', 'ευχαριστώ', 'παρακαλώ' και 'καλημέρα'. Γενικά, δεν έχουμε τρόπους.
-
Ασε το ποδι μου ησυχο...
-
Krusenstern εχεις απολυτο δικιο, και η δουλεια σου αν δεν κανω λαθος δνεεχει να κανει με πωλησεις, με εξυπηρετηση πελατων κλπ....εκει να δεις φιλε συμπεριφορες να χασεις τα μαλια σου
-
Πως να ζητήσουν συγγνώμη όταν δεν παραδέχονται καν το λάθος/σφάλμα/απροσεξία/κουλαμάρα τους? Πολλοί δε, ούτε καν συνειδητοποιούν τι βλακεία έχουν κάνει και οδήγησε τον άλλον να τους φωνάζει ή να τους επισημαίνει το λάθος που ποτέ δεν παραδέχονται.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Krusenstern εχεις απολυτο δικιο, και η δουλεια σου αν δεν κανω λαθος δνεεχει να κανει με πωλησεις, με εξυπηρετηση πελατων κλπ....εκει να δεις φιλε συμπεριφορες να χασεις τα μαλια σουΑ όλα κι όλα. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο
-
Βασιλη ειναι οτι ετσι θα επρεπε να ειναι, οταν ομως περιμενουν 4 πελατες να εξυπηρετηθουν και σκαει μια 5η και αρχιζει και φωναζει γιατι δεν μπορει να περιμενει 5 λεπτα, και ζηταει να δει τον μανατζερ (σιγα καλη μου, μαθαμε μια λεξη και την κοπαναμε) της τον πας φυσικα γιατι δνε θες να κανει ενα μαγαζι κωλος, και φυσικα η κυρια κανει την δουλεια της και φευγει επι τοπου.....περναει το μυνημα στους 4 που περιμενουν οτι ειναι μαλακες και πρεπει να φωναζουν.
-
Τραγική τύπισσα από αυτές που δεν πρέπει να πιάνουν τιμόνι...
-
η εκδοχη με τα αιματα μ αρεσε περισσοτερα. Και εχουν και απεργια οι δημοσιογραφοι σημερα
-
Καβουρα, εγω που ξερω τον χωρο, δε νομιζω οτι ειναι τραγικο το θεμα.
Οκ ειναι μικρος ο χωρος, το καταλαβαινω και το ζω αρκετες φορες.
Δεν θα σε εκνευριζε να επιανε καποιος δυο θεσεις οταν εσυ ψαχνεις να βρεις?
Ειναι ανθρωπινο το θεμα, οχι τυπικο περι 2.4 m. Ειναι και αυτο αλλα ας το θεωρησουμε δεδομενο προς το παρον.
Επισης, λογικα δεν εχεις παει Σαβ/Κο vesο οπου οχι απλα ο 2ος οροφος δεν ειναι αδειος αλλα δεν εχεις που να βαλεις σκουτερακι.
Εγω παντως περισσοτερο αγχος θα ειχα με την ιδεα οτι καποιος μπορει να μου το γρατσουνισει προσπαθωντας να το χωσει στον ακομα πιο λιγο χωρο που του εχω αφησει. -
g47
Ίσως παρασυζητήθηκε, αλλά θα σου δώσω κι εσένα εξηγήσεις:
Καταρχάς πάω καθημερινές Δευτέρα-Πέμπτη (συνήθως μάλιστα τρίτη-τετάρτη).Τα σ/κ δεν είμαι Πάτρα 95% (εκτός κι αν είναι εξεταστική περίοδος που ούτως ή άλλως βγαίνω ελάχιστα) λόγω του ότι είμαι Αθήνα.Δεύτερον δε χωράει με τίποτα 3ο αμάξι ανάμεσα.Διαπιστευμένο αυτό, εκτός κι αν έχει εκείνο το απίστευτο αμαξάκι που είχε ο clarksson και οδηγουσε μέσα στο κτίριο του BBC (που δεν είχε και όπισθεν )
Και όχι...αν δεν έβρισκα να παρκάρω σιγά μην εκνευριστώ κιόλας.Στο κάτω-κάτω ένας χώρος στάθμευσης είναι.Στην τελική θα έβγαινα αλλού αν δεν έβρισκα να παρκάρω.(το έχω κάνει κι αυτό πολλές φορές)
Λες και δεν έχει κάπου αλλού να πάω να διασκεδάσω.
Μου θυμίζει όλο αυτό λίγο την νοοτροπία που ακολουθούν διάφοροι τυπάδες στις καφετέριες της Γλυφάδας (αθήνα).Θα περιμένω στην ουρά μέχρι να αδειάσει τραπεζάκι για να κάτσω εδώ που είναι trendy και κυκλοφορούν μπάνικα γκομενάκια (ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο )
Ξαναλέω...ίσως είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ό,τι κάνει ο δίπλα μας να το κάνει γιατι σόνι και ντε έχει γράψει στα @@ του το διπλανό του.Το ότι έχει αντίκτυπο και σε 'μας', δε σημαίνει ότι μας γράφει στα @@ του.ΥΓ:Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες/λέτε ότι 'κλέβω' μία θέση.Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό, όμως σκέψου ότι αν όλες οι θέσεις ήταν ανθρώπινες, οι θέσεις θα ήταν ούτως ή άλλως λιγότερες.
ΥΓ2:Το 2,4m δεν το λέω για πλάκα επειδή απλά κάπου διάβασα ότι είναι το ελάχιστο όριο πλάτους και με βολεύει και το έχω κάνει τσίχλα.Βάλε 2 σημάδια κάτω με πλάτος 2,1 και 2,4 μέτρα και θα καταλάβεις και πάρκαρε ανάμεσά τους.Επίσης...είναι τυχαίο που οι 'καβατζωμένες' θέσεις είναι τουλάχιστον 2,5m πλάτος η κάθε μία?Δεν δημιουργήθηκαν όλες οι θέσεις και απλά καβατζώθηκαν κάποιες για τους υπαλληλους. -
Τεσπα,συνεχιζουμε παραλληλα και περναμε το φαναρι στα νεκροταφια συνεχιζοντας ισια προς πανεπ.-καυτατζογλειο,στην αρχη του δρομου στη γωνια του μαθηματικου αυτη στα δεξια εγω αριστερα,μπροστα της μετα απο 2-3 αμαξια εχουν σταματησει γιατι καποιος προσπαθει να παρκαρει,εκει που ειμαι στο πισω φτερο κανει μια τιμονια αριστερα το ΔΙΠΟΔΟ φρενα ΑΒS κακο...
(ιστορίες γι'αγρίους).
Στοιχηματίζω ότι τώρα θα λέει στις φίλες τις (ή στο φόρουμ του cosmopolitan.gr) για τον άξεστο εγκληματία που προσπάθησε να τη τρακάρει και να τη χτυπήσει κλπ...
Τέλοσπάντων. Το λάθος που έκανες το υπογράμμισα. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος οδηγός είναι αλλού (πχ. κινητό, ηλικία μετά θάνατον, άσχετη θείτσα, γενικευμένος μαλάκας κλπ) προσπερνάς γρήγορα ή αν δεν μπορείς, του αφήνεις περισσότερο χώρο. Επειδή ανέφερες και μοτοσυκλέτες, ειδικά εκεί αν θέλεις να παραμείνεις αρτιμελής, μαθαίνεις να οδηγείς έτσι. 'Διαβάζεις' τις κινήσεις των άλλων οδηγών (προσέχει, κοιτάζει καθρέφτες, ακολουθεί σωστές γραμμές κι αποστάσεις κλπ), προβλέπεις τη μαλακία του άλλου και προετοιμάζεσαι πριν γίνει.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
tazio
Καταρχάς, το 'τόσα χρήματα σπαταλάς' από που το συμπέρανες?
Να πεις ότι βγαίνουμε μαζί έξω και ξέρεις πόσα λεφτά χαλάω, να πω ΟΚ...Εγώ δε συμπέρανα τίποτα. Εσύ το είπες κι εγώ το παρατήρησα.
Κάβουρα να φανταστώ ότι σαν σωστός πολίτης, όταν βγαίνει από το parking πληρώνεις το διπλάσιο ποσό, έτσι;
Έχει δωρεάν είσοδο το συγκεκριμένο...
**Τζάμπα **μάγκας δηλαδή.
Δε θα το έλεγα αν παρατηρήσεις τα λεφτά που αφήνω στα αντίστοιχα μαγαζιά εκεί, όποτε πάω εκεί. :iconcool:
Τσάμπα με την έννοια ότι δεν πληρώνεις είσοδο...Όχι ότι οι τιμές δεν είναι 'φωτιά' σχετικά
Δεν είναι ανάγκη να στραβώνεις κουβέντα κάνουμε, δε προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη σου γράφω απλά αυτό που σκέφτομαι. Γι΄αυτό δεν βρισκόμαστε εξάλλου σε αυτό του φόρουμ;
Αυτή η αντίδραση - αναφορά, στο πληκτρολόγιο όταν κάποιος υποστηρίζει κάτι αντίθετο με τις δικές μας απόψεις αρχίζει να γίνετε κουραστικό. Μέσω πληκτρολογίου επικοινωνούμε, μέσω πληκτρολογίου στα λέω. Αν βρισκόμαστε κατ ιδίαν και έβλεπα κάτι κατά τη γνώμη μου λάθος πάλι θα στο έλεγα και πάλι με τον ίδιο τρόπο και χαμογελώντας. Απόψεις είναι αυτές και όσο και αν διαφωνούμε πρέπει να είναι σεβαστές.Γραφείς σε κάποιο σημείο ότι ' ... Εξέφρασα τη λογική μου για το συγκεκριμένο χώρο και για ποιο λόγο παρκάρω έτσι ... '.
Η δική μου λογική λέει ότι, από τη στιγμή που δε με ικανοποιεί ο χώρος στάθμευσης, ή δε σταθμεύω εκεί αλλά ψάχνω, περπατάω, παίρνω ταξί. Ή από τη στιγμή που θέλω οπωσδήποτε να σταθμεύσω εκεί θα το κάνω με τα δεδομένα του χώρου και τον κανόνων του.
Βλέπεις η λογική είναι μια αλλά οι απόψεις μας πολλές.
Γενικά πάντως μοιάζεις εύθικτος διαφορετικά δε θα σε ενοχλούσε τόσο πολύ ότι είπα πως υπάρχουν και πιο άρρωστοι από εσένα με το αμάξι τους
(Βάψιμο ολόκληρου του αυτοκινήτου για ένα γδάρσιμο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Γιατί όταν βάφτηκε μόνο ο προφυλακτήρας υπήρχε ελάχιστη διαφορά στην απόχρωση μάλλον είναι υπερβολή ε; ) δε το είπα για να σε υποτιμήσω. Εξάλλου οι περισσότεροι εδώ μέσα την έχουμε τη 'αρρώστια' μας γι αυτό και γράφουμε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ.Τέλος πάντων πολλά έγραψα και θα ζαλίσω τους άλλους που δεν έχουν καμία όρεξη να διαβάζουν μεγάλα ποστ.
-
Oτι χειροτερο μου εχει συμβει στο δρομο,το πως ειμαι ζωντανος απο τα νευρα μου και την τυχη μου στο δρομο δεν λεγεταιΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ-ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ....(το εκανα το χρεος μου)
οτι περιγραφω εγινε 100%χωρις υπερβολη,να μην μου ξανασηκωθει ποτε,μα ποτε!
..................nosferatu_gr
Αυτό που έγραψε ο
Και προτιμάς να την πληρώνεις μετά? Ποτέ δεν ακουμπάμε ξένο αυτοκίνητο ή να βαρέσουμε κάποιον με το παραμικρό (ειδικά αν είναι γυναίκα) όσο και να μας έχει τσαντίσει. Δεν αξίζει φίλε να μπλέξεις έτσι.
μη το ξεχνάς.
-
Oτι χειροτερο μου εχει συμβει στο δρομο,το πως ειμαι ζωντανος απο τα νευρα μου και την τυχη μου στο δρομο δεν λεγεταιΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ-ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ....(το εκανα το χρεος μου)
οτι περιγραφω εγινε 100%χωρις υπερβολη,να μην μου ξανασηκωθει ποτε,μα ποτε!
Σημερα το μεσημερι,κατεβαινω βιβλιοθηκη για να διαβασω,πανω στην Αγιου Δημητριου εχει ενα μαυρο πεζο 307 το οποιο εχω παρατηρησει οτι παει 'περιεργα' ωντας απο πισω του,λεω κλασσικα γυναικα η παππους πανω απο 95 χρονων,τεσπα καμμια 2 φαναρια πριν το τουρκικο προξενοιο στενευει ο δρομος απο διπλοπαρκαρισματα και χωρανε ψιλοοριακα 2 αυτοκινητα,στα δεξια το πεζο στα αριστερα και καμμια 3-4 μετρα πισω εγω,ξαφνικα αποφασιζει εκει πουστενευει ο δρομος να κανει μια τιμονια και να βρεθει στη μεση,λεω δε γαμεις,υπηρχε περιθωριο να φρεναρω χεσε.
Παω απο διπλα βλεπω το ζωο,μια ξανθια γυρω στα 40.Γελαω και σκεφτομαι ε να δεν εχουν καλη αισθηση του χωρου και μπουρδες.
Τεσπα,συνεχιζουμε παραλληλα και περναμε το φαναρι στα νεκροταφια συνεχιζοντας ισια προς πανεπ.-καυτατζογλειο,στην αρχη του δρομου στη γωνια του μαθηματικου αυτη στα δεξια εγω αριστερα,μπροστα της μετα απο 2-3 αμαξια εχουν σταματησει γιατι καποιος προσπαθει να παρκαρει,εκει που ειμαι στο πισω φτερο κανει μια τιμονια αριστερα το ΔΙΠΟΔΟ φρενα ΑΒS κακο και σταματαω κανα μετρο πριν την νησιδα,αρχιζω να περνω αναποδες γκαζια και την φτανω στο επομενο φαναρι.Καμμια 15 μετρα πριν σταματησουμε κανω αριστερα(αυτη δεξια)για να παω διπλα της ετσι ωστε σταματησουμε να την στολισω,ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?Με κλεινει ξανα,παω δεξια ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΖΩΟΝ,εχω σταματησει πλαγια το αμαξι μεσα στη μεση του δρομου,κατεβαινω κατω αρχιζω τα καντηλια και ΤΡΕΧΩ προς το μερος της.ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?Με το που με βλεπει σφαζει το κοκκινο ,και φευγει και εχω μεινει μονος μου να ωρυομαι στην ασφαλτο.Μπαινω μεσα και αφου αναβει πρασινο φευγω,ωπ παλι μπροστα,αυτη τη φορα δε γλιτωνει λεω,στριβει 3 σεπτεμβριου και απο πισω και εγω,ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?μολις με βλεπει οτι εστριψα βαζει οπισθεν και κανει οπισθεν 4-5 μετρα και φευγει προς περιφερειακο,εντωμεταξυ με το που το βλεπω εξοργιζομαι ακομα περισσοτερο πεταγομαι απο το αυτοκινητο και τρεχω μηπως προλαβω και κλοτσισω το αμαξι αλα σκατα.Η ιδια καταληξη μονος στο δρομο να ωρυομαι,σκετο θεαμα....
Μετα μεχρι να βρω παρκινγκ δε μπορουσα να βαλω ζωνη απο τα νευρα μου,προτημουσα 5 λεπτα να ακουω μπιπ μπιπ,πονουσε η καρδια μου απο τα νευρα μου.Λοιπον ειδα το σεναριο 2 φορες,βγαινω εξω κατεβασμα καθρεφτη με μπουνια,κλωτσια στη πορτα,ανοιγμα πορτας,ξυλωμα της με φορα,τη βγαζω απο το μαλλι εξω,της κανω μπλε ΚΑΙ τα δυο ματια,και της φευγουν τα δοντια απο τα μπουνιδια,**μα το θεο **αυτο θα εκανα και ας ειχε την ηλικα της μανας μου ζμπουτσαμ,για μενα οχι απλα δεν πρεπει να ξαναοδηγησει αλλα καθε φορα που ακουμπαει το καθισμα του οδηγου πρεπει να τρωει 5 ροπαλιες στο κεφαλι να γινεται η γκλαβα της σα καρπουζι,και μετα απο 2 μηνες να βγαινει απο το νοσοκομειο,καθε φορα ομως...
Το βοοιδες,που να ημουν και μηχανακι,να δουμε το low life κτηνος ποσα σπιτια θα κλεισει....
Μου λειπει το LiteAce της δουλειας... Απο το πρωτο κλεισιμο θα ηταν επανω μου - και δεν εχει ουτε ιδιαιτερα καλα φρενα, ουτε ABS...
-
tazio
συγνώμη για την επίθεση.Ξεκίνησα να το 'συζητάω' πολύ χαλαρά (ειλικρινά στην αρχή το διασκέδαζα κιόλας ) και στην πορεία 'τα πήρα'
Σταματάω να γράφω για το συγκεκριμένο θέμα γιατί καταλαβαίνω ότι γίνομαι κουραστικός.
Απλά να πω μία 'ηλεκτρονική' συγνώμη σε όσους επιτέθηκα, καθώς μια απλή χαλαρή συζήτηση γίνεται και τίποτα περισσότερο.nosferatu_gr
ειλικρινά σου εύχομαι να μη σου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ξανά, αλλά καλύτερα να τα προσπερνάς τα ζώα.Σου μιλάει κάποιος που είναι αρκετά εκδικητικός στο δρόμο και πραγματικά προσπαθώ να το κόψω το άθλημα καθώς 2 φορές (ευτυχώς για όλους) βγήκα γδαρμένος και έχασα και το δίκιο μου -
Του συγκεκριμένου δεν έπρεπε να σβηστεί η πινακίδα. Είναι κρατικό όχημα. Κάτι τέτοιοι πρέπει να δίνονται στεγνά
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]