Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
tazio
Καταρχάς, το 'τόσα χρήματα σπαταλάς' από που το συμπέρανες?
Να πεις ότι βγαίνουμε μαζί έξω και ξέρεις πόσα λεφτά χαλάω, να πω ΟΚ...
Εγώ δε συμπέρανα τίποτα. Εσύ το είπες κι εγώ το παρατήρησα.
Κάβουρα να φανταστώ ότι σαν σωστός πολίτης, όταν βγαίνει από το parking πληρώνεις το διπλάσιο ποσό, έτσι;
Έχει δωρεάν είσοδο το συγκεκριμένο...
**Τζάμπα **μάγκας δηλαδή.
Δε θα το έλεγα αν παρατηρήσεις τα λεφτά που αφήνω στα αντίστοιχα μαγαζιά εκεί, όποτε πάω εκεί. :iconcool:
Τσάμπα με την έννοια ότι δεν πληρώνεις είσοδο...Όχι ότι οι τιμές δεν είναι 'φωτιά' σχετικά
Δεν είναι ανάγκη να στραβώνεις κουβέντα κάνουμε, δε προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη σου γράφω απλά αυτό που σκέφτομαι. Γι΄αυτό δεν βρισκόμαστε εξάλλου σε αυτό του φόρουμ;
Αυτή η αντίδραση - αναφορά, στο πληκτρολόγιο όταν κάποιος υποστηρίζει κάτι αντίθετο με τις δικές μας απόψεις αρχίζει να γίνετε κουραστικό. Μέσω πληκτρολογίου επικοινωνούμε, μέσω πληκτρολογίου στα λέω. Αν βρισκόμαστε κατ ιδίαν και έβλεπα κάτι κατά τη γνώμη μου λάθος πάλι θα στο έλεγα και πάλι με τον ίδιο τρόπο και χαμογελώντας. Απόψεις είναι αυτές και όσο και αν διαφωνούμε πρέπει να είναι σεβαστές.
Γραφείς σε κάποιο σημείο ότι ' ... Εξέφρασα τη λογική μου για το συγκεκριμένο χώρο και για ποιο λόγο παρκάρω έτσι ... '.
Η δική μου λογική λέει ότι, από τη στιγμή που δε με ικανοποιεί ο χώρος στάθμευσης, ή δε σταθμεύω εκεί αλλά ψάχνω, περπατάω, παίρνω ταξί. Ή από τη στιγμή που θέλω οπωσδήποτε να σταθμεύσω εκεί θα το κάνω με τα δεδομένα του χώρου και τον κανόνων του.
Βλέπεις η λογική είναι μια αλλά οι απόψεις μας πολλές.
Γενικά πάντως μοιάζεις εύθικτος διαφορετικά δε θα σε ενοχλούσε τόσο πολύ ότι είπα πως υπάρχουν και πιο άρρωστοι από εσένα με το αμάξι τους
(Βάψιμο ολόκληρου του αυτοκινήτου για ένα γδάρσιμο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Γιατί όταν βάφτηκε μόνο ο προφυλακτήρας υπήρχε ελάχιστη διαφορά στην απόχρωση μάλλον είναι υπερβολή ε; ) δε το είπα για να σε υποτιμήσω. Εξάλλου οι περισσότεροι εδώ μέσα την έχουμε τη 'αρρώστια' μας γι αυτό και γράφουμε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ.
Τέλος πάντων πολλά έγραψα και θα ζαλίσω τους άλλους που δεν έχουν καμία όρεξη να διαβάζουν μεγάλα ποστ.