-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Ζώα ...εφόσω ζούμε σε ένα μπουρδέλο που λέγετε κράτος...
Αν γίνονταν αυτό σε χώρα με νόμους τώρα θα τον είχαν.....Καλά, ας μην υπερβάλουμε.
Κάτι Getaway κλπ video που κυκλοφορούν στο νέτ γυρίστηκαν σε χώρες κέρβερους...
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Ζώα ...εφόσω ζούμε σε ένα μπουρδέλο που λέγετε κράτος...
Αν γίνονταν αυτό σε χώρα με νόμους τώρα θα τον είχαν.....Ας πούμε ότι έχει σημασία και πότε θα το κάνεις.Στη Γερμανία που ήμασταν είδα κι εγώ τυπά να κάνει περίπου 500-600m όπισθεν στην εθνική (στη ΛΕΑ) για να βγει στην προηγούμενη έξοδο που έχασε...
(Γάλλος, ή έστω...γαλλικές πινακίδες )
Θα μου πεις...αυτός έκανε κάτι πιο κορυφαίο...τι να πω...
Τρελοί μαλάκες όλοι αυτοί πάντως.-ΥΓ:Η μαλακία της υπόθεσης είναι ότι θα ασχοληθεί κάποιος μαζί τους και θα γίνει σάλος, μόνο αν τους καταγράψει κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΌΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΖΑΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΜΑΣ
Σιγά ρε μην ντραπώ κιόλας.
Δεν λέω ότι είμαι περήφανος, αλλά σιγά μην ντραπώ που δε γουστάρω ο άλλος για να μπει στο αμάξι του ή να βγει από αυτό, να πρέπει να ακουμπήσει την πόρτα πρωθυπουργικά πάνω στο αμάξι μου.ΥΓ:Κάνε φίλους να δεις καλό σου λένε μετά...τστστς...
Αν ομως ολοι κανουν χρηση του δικαιωματος που επικαλεισαι και αποφασισουν να παρκαρουν ετσι, φανταζεσαι τι θα γινεται στα parking.....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αν ομως ολοι κανουν χρηση του δικαιωματος που επικαλεισαι και αποφασισουν να παρκαρουν ετσι, φανταζεσαι τι θα γινεται στα parking.....Μην τα μπερδεύεις τα πράματα.
Αυτοί που θα κάνουν το ίδιο θα είναι τα γνωστά ζώα, ανεγκέφαλοι, κάφροι κλπ κλπ κλπ.
Όχι εμείς... -
Εγώ πάντως λόγω του περιορισμένου χώρου δεν το κατακρίνω, θα μπορούσα άνετα να βρίσκομαι στη θέση του Κάβουρα και να κάνω το ίδιο...σκεπτόμενος ότι τα ζώα παραμονεύουν, φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!
Απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί 'ζωικό' παρκάρισμα...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Εγώ πάντως λόγω του περιορισμένου χώρου δεν το κατακρίνω, θα μπορούσα άνετα να βρίσκομαι στη θέση του Κάβουρα και να κάνω το ίδιο...σκεπτόμενος ότι τα ζώα παραμονεύουν, φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!Απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί 'ζωικό' παρκάρισμα...
το αυτοκινητο υπαρχει για να μας χαριζει ελευθερια οχι να μας σκλαβωνει....
-
dpolal
Έτσι-έτσι...
Εγώ το δέχομαι ότι μπορεί να είμαι ζώο με την κίνηση αυτή που κάνω. Δεν το κρύβω άλλωστε και δεν ντρέπομαι καν γι'αυτό. (άλλωστε εγώ προκάλεσα τον aserf να με βγάλει φωτογραφία και να με βάλει στα ζώα )
Προτιμώ το χαρακτηρίσμό 'ζώο' πάντως από χτυπήματα στις πόρτες επειδή ο κάθε 'άκυρος'-ανεκγέφαλος που θα παρκάρει δίπλα μου, βαριέται να κρατήσει την πόρτα για να μην χτυπήσει το αμάξι του διπλανού του.
Επίσης πολλές φορές μου έχουν κάνει παρατήρηση στο parking αυτό (έχει σεκιουριτάδες) κατά πρόσωπο, αλλά η μελάνη δεν πιάνει εκεί που τους γράφω. Αν ήθελαν να παρκάρουν οι οδηγοί σαν άνθρωποι, θά έπρεπε να κάνουν θέσεις τουλάχιστον 2,4m (όπως λέει και ο κανονισμός της ΕΕ) και όχι 2 και κάτι μέτρα που είναι οι θέσεις αυτές.- (οι θέσεις που είναι καβατζωμένες από καταστήματα για τους υπαλλήλους τους, εκεί που 'εμείς' παρκάρουμε 4 αμάξια αυτοί παρκάρουν 2 )
Όπως με γράψανε αυτοί στα @@ τους όταν σχεδιάζανε τις θέσεις, έτσι τους γράφω κι εγώ.φίλε madox, δεν ξέρω που παρκάρεις και σε τι θέσεις αφήνεις το αμάξι σου.Προσωπικά έχω αποκτήσει μέσα σε 2 μήνες πάνω από 10 γερά χτυπήματα (γερά=έχουν κάνει λακουβίτσα ή έχουν χαράξει βαθιά το πλαϊνό πλαστικό) στις πόρτες.Κι επειδή ο διπλανός σου θα σου κάνει τη ζημιά σε 2sec κι εσύ θα ζήσεις με αυτή για όσο κρατήσεις το αμάξι σου, τότε: 'ναι αν είναι να παρκάρουμε σαν τις σαρδέλες, καλύτερα να φάω 2 θέσεις ή να μη βρω καθόλου μέσα στο πάρκινγκ'.
Πες με ζώο.Δε με πειράζει πραγματικά καθόλου.(εδώ το ακούω κάθε φορά από τον aserf, όταν βγαίνουμε μαζί) Τουλάχιστον έτσι κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια και δεν συγχύζομαι σχεδόν κάθε φορά που πάω να πάρω το αμάξι μου.ΥΓ:Δεν έχει τύχει ποτέ να μη βρω θέση (έστω και μονή) σε αυτό το υπόγειο πάρκινγκ.
ΥΓ2:Σε πάρκινγκ όπου οι θέσεις είναι αξιοπρεπείς, παρκάρω κανονικά.Βέβαια δικαίωμά σου (όχι μόνο εσένα) να μη με πιστέψεις ή να με πιστέψεις.Δεν απολογούμαι.Απλά εξηγώ γιατί το κάνω. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αν ομως ολοι κανουν χρηση του δικαιωματος που επικαλεισαι και αποφασισουν να παρκαρουν ετσι, φανταζεσαι τι θα γινεται στα parking.....Πολύ σωστός!!!
Μην τα μπερδεύεις τα πράματα.
Αυτοί που θα κάνουν το ίδιο θα είναι τα γνωστά ζώα, ανεγκέφαλοι, κάφροι κλπ κλπ κλπ.
Όχι εμείς...Εγώ δεν ντράπηκα πάντως... τη φωτο και το σχόλιο τα έβαλα στο κατάλληλο thread παρότι πρόκειται για πολύ καλό μου φίλο και συμφορουμίτη. Τον είχα προειδοποιήσει πολλάκις...
Εγώ πάντως λόγω του περιορισμένου χώρου δεν το κατακρίνω, θα μπορούσα άνετα να βρίσκομαι στη θέση του Κάβουρα και να κάνω το ίδιο...σκεπτόμενος ότι τα ζώα παραμονεύουν, φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!
Απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί 'ζωικό' παρκάρισμα...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση και να πάρκαρε πιο κοντά στην κολόνα άλλο αμάξι δε χώραγε λόγω του ότι ήταν παρκαρισμένο 'λάθος' και το δεξί αυτοκίνητο, δε νομίζω όμως ότι έχει λογική το 'αφού πάρκαρε στραβά ο άλλος ας παρκάρω και γω'. Έτσι είναι που γίνεται μπουρδέλο η κατάσταση
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση και να πάρκαρε πιο κοντά στην κολόνα άλλο αμάξι δε χώραγε λόγω του ότι ήταν παρκαρισμένο 'λάθος' και το δεξί αυτοκίνητο, δε νομίζω όμως ότι έχει λογική το 'αφού πάρκαρε στραβά ο άλλος ας παρκάρω και γω'. Έτσι είναι που γίνεται μπουρδέλο η κατάστασηΝαι, αλλά αν πάρκαρε σωστά, και έφευγε το άλλο αυτοκίνητο που είχε παρκάρει 'λάθος', δεν θα ελευθερωνόταν 2 θέσεις αντί για μια;
-
Καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη κολλάει το θέμα
θεωρητικά ο καθένας σέβεται την περιουσία σου (αμάξι, μαγαζί, κινητό κτλ), η πράξη-καθημερινότητα όμως μας διαψεύδει καθημερινά. -
Προτιμώ το χαρακτηρίσμό 'ζώο' πάντως από χτυπήματα στις πόρτες επειδή ο κάθε 'άκυρος'-ανεκγέφαλος που θα παρκάρει δίπλα μου, βαριέται να κρατήσει την πόρτα για να μην χτυπήσει το αμάξι του διπλανού του.
Επίσης πολλές φορές μου έχουν κάνει παρατήρηση στο parking αυτό (έχει σεκιουριτάδες) κατά πρόσωπο, αλλά η μελάνη δεν πιάνει εκεί που τους γράφω. Αν ήθελαν να παρκάρουν οι οδηγοί σαν άνθρωποι, θά έπρεπε να κάνουν θέσεις τουλάχιστον 2,4m (όπως λέει και ο κανονισμός της ΕΕ) και όχι 2 και κάτι μέτρα που είναι οι θέσεις αυτές.- (οι θέσεις που είναι καβατζωμένες από καταστήματα για τους υπαλλήλους τους, εκεί που 'εμείς' παρκάρουμε 4 αμάξια αυτοί παρκάρουν 2 )
Όπως με γράψανε αυτοί στα @@ τους όταν σχεδιάζανε τις θέσεις, έτσι τους γράφω κι εγώ.φίλε madox, δεν ξέρω που παρκάρεις και σε τι θέσεις αφήνεις το αμάξι σου.Προσωπικά έχω αποκτήσει μέσα σε 2 μήνες πάνω από 10 γερά χτυπήματα (γερά=έχουν κάνει λακουβίτσα ή έχουν χαράξει βαθιά το πλαϊνό πλαστικό) στις πόρτες.Κι επειδή ο διπλανός σου θα σου κάνει τη ζημιά σε 2sec κι εσύ θα ζήσεις με αυτή για όσο κρατήσεις το αμάξι σου, τότε: 'ναι αν είναι να παρκάρουμε σαν τις σαρδέλες, καλύτερα να φάω 2 θέσεις ή να μη βρω καθόλου μέσα στο πάρκινγκ'.
Πες με ζώο.Δε με πειράζει πραγματικά καθόλου.(εδώ το ακούω κάθε φορά από τον aserf, όταν βγαίνουμε μαζί) Τουλάχιστον έτσι κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια και δεν συγχύζομαι σχεδόν κάθε φορά που πάω να πάρω το αμάξι μου.ΥΓ:Δεν έχει τύχει ποτέ να μη βρω θέση (έστω και μονή) σε αυτό το υπόγειο πάρκινγκ.
ΥΓ2:Σε πάρκινγκ όπου οι θέσεις είναι αξιοπρεπείς, παρκάρω κανονικά.Βέβαια δικαίωμά σου (όχι μόνο εσένα) να μη με πιστέψεις ή να με πιστέψεις.Δεν απολογούμαι.Απλά εξηγώ γιατί το κάνω.= 'εγώ να βολευτώ και στα @@ μου όλοι οι άλλοι'...
Η συμπεριφορά σου δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτήν όσων αναφέρουμε σε αυτό το θρεντ και βρίζουμε ομαδικώς.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
= 'εγώ να βολευτώ και στα @@ μου όλοι οι άλλοι'...**1)**το αν με βρίζει ο καθένας είναι δική του δουλειά και όχι δική μου.
**2)**Αν από όλα αυτά που έγραψα, εσύ συγκράτησες το 'εγώ να βολευτώ και στα @@ μου οι άλλοι', το οποίο και δεν έγραψα-είπα-υπονόησα πουθενά, τότε βρίσε με, πες με ζώο.
**3)**Διάβασε πιο προσεκτικά το post μου και μετά βρίσε με.
**4)**Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα να αποκτάς σημάδια στις πόρτες γιατί ο κάθε μαλάκας/ζώο που παρκάρει δίπλα σου δεν προσέχει και στα @@ γιατί αυτός δε θα πάθει τίποτα (το χτύπημα το αποκτάς μόνο εσύ), τότε πες μου που μένεις να σου κάνω κι απο ένα σημαδάκι κάθε μέρα, να δεις τι ωραία που θα νιώθεις μετά από λίγο.Γιατί άντε...καταπίνεις το 1ο σημαδι, το 2ο, το 3ο...μετά 'άντε γαμηθείτε μαλάκες'.Επίσης μιλαώ για θέσεις όπου είναι περίπου 2m και όχι κανονικές ανθρώπινές θέσεις
**5)**Η ΕΕ δεν έχει βάλει ελάχιστον όριο πλάτους θέσης τα 2,4m για πλάκα.
Και ναι...όπως μου συμπεριφέρονται, συμπεριφέρομαι...Αν με κλείσεις στο δρόμο επίτηδες-επιδεικτικά, θα σε πετάξω στο κράσπεδο-πεζοδρόμο και να είσαι σίγουρος γι'αυτό. Το να ακουμπήσω τα λεφτά μου στο κατάστημά τους είναι ωραίο.Το να σέβονται την περιουσία μου με την οποία και έρχομαι για να τους ακουμπήσω τα ωραία μου λεφτά, δεν τους περνά από το μυαλό, έτσι?
Αφού δε με σέβονται αυτοί, δεν τους σέβομαι κι εγώ.ΥΓ:Ξέρω πώς μιλώντας κάπως επιθετικά χάνω το δίκιο μου, όμως δεν μπορούσα να κρατηθώ.
-
Γιατί δεν προσαρμόζεις δύο δρεπάνια 1μ. στα πλαϊνά για ν' αντιμετωπίζεις τους #$%@#% με τα παπάκια ή τα καροτσάκια της λαϊκής που γρατζουνάνε τις πόρτες όταν παρκάρεις ;
-
manosk
Απλά με ενοχλεί που ο καθένας (προσεκτικά ή μη) ακουμπάει την πόρτα στο αμάξι μου, κάνοντάς μου σημάδι στο πλαϊνο της πόρτας. Όπως με ενοχλεί που με χτυπάνε-ακουμπάνε όταν ξεπαρκάρουν-παρκάρουν.
Όσο δε με ακουμπάνε δε με πειράζει τόσο πολύ...Ας περάσουν και 1 τρίχα δίπλα μου.Αν δε με χτυπήσει, θα σφιχτώ εκείνη την ώρα, θα βρίσω λίγο ('το μαλάκα...πόσο κοντά πέρασε...στην τύχη δε με χτύπησε'), αλλά μετά από 5 λεπτά θα το έχω ξεχάσει.Αν με χτυπήσει όμως, θα έχει το αμάξι μου αυτό το σημάδι μέχρι να το πουλήσω ή να πληρώσω γιατί είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το βλέπω.
Επίσης τυχαίνει να παρκάρω σε parking στο ~90% του χρόνου που μένει το αμάξι ακίνητο. Άλλο να άποφεύγουμε αυτά που μπορούμε και να φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά κι άλλο να τα αφήνουμε όλα στην τύχη τους.
Για τον ίδιο λόγο δεν παρκάρω ποτέ σε γωνία πχ, ή δεν παρκάρω ποτέ σε στενή θέση κτλ...Οι πιθανότητες να με χτυπήσει κάποιος από το να το έχω σε μία σχετικά κανονική (ή και λίγο φαρδιά) θέση και όχι σε γωνία είναι πολύ μικρότερες.
Δεν καταλαβαίνω τον εμπαιγμό σου. -
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος.Εγω προβλημα με τις θεσεις σε παρκινγκ ,λογο στενοτητας,δεν εχω αντιμετωπισει ως τωρα(και το αμαξι μου δεν εναι μικροτερο απο το δικο σου).Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην στεναχωριεται απο τα διαφορα σημαδακια που ανακαλυπτει καθημερινα να κοσμουν την περιουσια του.
Αλλα αυτο που κανεις δεν μπορει λυσει τιποτα αντιθετα μπορει να επιδεινωσει την κατασταση και μια μερα να μην βρισκεις να παρκαρεις επειδη ολοι οι υπολοιποι καναν το ιδιο με σενα. -
Τρισμέγιστο ΖΩΟ με τάσεις αυτοκτονίας η κυρία με το Volvo χθες το βράδυ που πέρασε με κόκκινο κάθετα την Κηφισίας κόβοντας το ρεύμα στο οποίο βρισκόμουν (3 παράλληλες λωρίδες) το οποίο είχε ήδη ξεκινήσει εδώ και 2-3 δευτερόλεπτα. Ωραίο πράγμα να εκμεταλλεύεσαι το ένστικτο αυτοσυντήρισης των άλλων. Θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγε αν την πετύχαινε κανείς...
Μια θέση στα 'ΖΩΑ' κεδρίζει και ο τύπος με το απροσδιορίστου ταυτότητος καγκουρώ, με τα φυμέ (ΚΑΙ το παρμπρίζ, believe it or not ) και τα απίστευτα κακορυθμισμένα Xenon που έκαναν τη νύχτα μέρα χθες κάπου στο ύψος του Περιστερίου κι εμένα να βλέπω αστεράκια. Θα μου πεις, βάζεις που βάζεις φυμέ παρμπρίζ, να μη βάλεις και κανα φως της προκοπής να βλέπεις και το βράδυ?....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τρισμέγιστο ΖΩΟ με τάσεις αυτοκτονίας η κυρία με το Volvo χθες το βράδυ που πέρασε με κόκκινο κάθετα την Κηφισίας κόβοντας το ρεύμα στο οποίο βρισκόμουν (3 παράλληλες λωρίδες) το οποίο είχε ήδη ξεκινήσει εδώ και 2-3 δευτερόλεπτα. Ωραίο πράγμα να εκμεταλλεύεσαι το ένστικτο αυτοσυντήρισης των άλλων. Θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγε αν την πετύχαινε κανείς...Μια θέση στα 'ΖΩΑ' κεδρίζει και ο τύπος με το απροσδιορίστου ταυτότητος καγκουρώ, με τα φυμέ (ΚΑΙ το παρμπρίζ, believe it or not ) και τα απίστευτα κακορυθμισμένα Xenon που έκαναν τη νύχτα μέρα χθες κάπου στο ύψος του Περιστερίου κι εμένα να βλέπω αστεράκια. Θα μου πεις, βάζεις που βάζεις φυμέ παρμπρίζ, να μη βάλεις και κανα φως της προκοπής να βλέπεις και το βράδυ?....
Τελικα ο καθενας κυκλοφορει οπως του καπνισει ηθελα ναξερα αν καποιος απο το υπουργειο διαβαζε το παρον forum θα γελουσε η θα εκλαιγε?
-
Συμφωνώ με τον Κάβουρα, στο βαθμό που όπου μπορώ να προστατεύσω-προλάβω την πρόκληση ζημιάς, μικρής/μεγάλης δεν έχει σημασία, (είναι δικό μου θέμα το πως εκτιμώ τη φθορά της περιουσίας μου), θα το κάνω. Αν αυτό είναι κατακριτέο από κάποιους, κανένα πρόβλημα, ο καθένας ας κρατήσει τις απόψεις του για τον εαυτό του κι ας λειτουργεί ανάλογα. Δυστυχώς το κακό με τις άθλια οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης έχει παραγίνει. Νομίζω πως η διάσταση σχεδιασμού είναι στα 2,70x5 μέτρα, κάτω δε από 2,4 με 2,5 μέτρα πλάτος θεωρώ πως είναι απαράδεκτα μικρές οι θέσεις. Πάντως η αλήθεια είναι ότι και σωστές να είναι οι διαστάσεις της θέσης στάθμευσης, αν ο άλλος είναι ζώο θα αδιαφορήσει για το αν σε κοπανήσει. Εδώ στο πάρκιν του σπιτιού μου που παρκάρουμε κάθετα δίπλα-δίπλα, κάθε φορά που πλένω το αμάξι μου βρίσκω από την ίδια πάντα πλευρά κόκκινα σημαδάκια από το χρώμα του κόκκινου fiati punto του γείτονα . Και μιλάμε για περίπου 2,5 μέτρα φάρδος. Περιττό να αναφέρω ότι το εν λόγω αμάξι (φίατ) είναι γύρω-γύρω τίγκα στα χτυπηματάκια, ένδειξη ότι ο εν λόγω οδηγεί και παρκάρει όπως όπως γενικότερα. Έχε χάρη που το Opel έχει χονδρή λαμαρίνα και δε βουλιάζει εύκολα, ειδάλλως τώρα θα είχαμε εμφύλιο στην πολυκατοικία
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος.Εγω προβλημα με τις θεσεις σε παρκινγκ ,λογο στενοτητας,δεν εχω αντιμετωπισει ως τωρα(και το αμαξι μου δεν εναι μικροτερο απο το δικο σου).Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην στεναχωριεται απο τα διαφορα σημαδακια που ανακαλυπτει καθημερινα να κοσμουν την περιουσια του.
Αλλα αυτο που κανεις δεν μπορει λυσει τιποτα αντιθετα μπορει να επιδεινωσει την κατασταση και μια μερα να μην βρισκεις να παρκαρεις επειδη ολοι οι υπολοιποι καναν το ιδιο με σενα.Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα 2 bold.Ίσως το παραπαίρνω προσωπικά κάποιες φορές.Παρόλα αυτά το 'πρόβλημά μου' λύνεται, καθώς ο δίπλα μου δεν φτάνει να με χτυπήσει με την πόρτα του, όσο κι αν προσπαθήσει. (Ο.Κ. αν την ξυλώσει και την πετάξει πάνω στο αμάξι μου, φτάνει )
Παρόλα αυτά να σου τονίσω ότι το συγκεκριμένο θέμα με τις στενές θέσεις δεν το έχω αντιμετωπίσει/συναντήσει πουθενά αλλού και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση.Δεν ξέρω ποιός ανεγκέφαλος 'έκοψε' τις θέσεις τόσο στενές.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, στο Golf IV που έχω 5θ, αν παρκάρουμε 2 αμάξια κανονικά ανάμεσα στις γραμμές, η πόρτα μου δεν ανοίγει ούτε στην 1η σκάλα.
Αν έχεις 3θ, καληνύχτα...
Ειλικρινά είναι το μόνο parking που ακολουθώ αυτή την τακτική και πραγματικά αν δε βρω διπλή θέση ή μονή φαρδιά (σε 1-2 σημεία δεν χωρούσαν με τίποτα 3 θέσεις φαίνεται ), δεν παρκάρω και φεύγω.ΥΓ:Είχα μετρήσει κάποτε τις θέσεις για πλάκα. Νομίζω ότι ήταν ή 2,1m ή 2,2m. Δε θυμάμαι καλά...
ΥΓ2:Θα μου πεις γιατί βγαίνω εκεί τότε? Βγαίνω εκεί για χάρην της παρέας (μία στις τόες που βγαίνω με κάποια συγκεκριμένα άτομα) και του σινεμά που πάω 2 φορά το μήνα περίπου, καθώς στην Πάτρα δεν υπάρχει άλλο σινεμά όπου μπορείς να αφήσεις κάπου έστω το αμάξι σου, είτε μακρυά είτε κοντά.
-
manosk
Απλά με ενοχλεί που ο καθένας (προσεκτικά ή μη) ακουμπάει την πόρτα στο αμάξι μου, κάνοντάς μου σημάδι στο πλαϊνο της πόρτας. Όπως με ενοχλεί που με χτυπάνε-ακουμπάνε όταν ξεπαρκάρουν-παρκάρουν.
Όσο δε με ακουμπάνε δε με πειράζει τόσο πολύ...Ας περάσουν και 1 τρίχα δίπλα μου.Αν δε με χτυπήσει, θα σφιχτώ εκείνη την ώρα, θα βρίσω λίγο ('το μαλάκα...πόσο κοντά πέρασε...στην τύχη δε με χτύπησε'), αλλά μετά από 5 λεπτά θα το έχω ξεχάσει.Αν με χτυπήσει όμως, θα έχει το αμάξι μου αυτό το σημάδι μέχρι να το πουλήσω ή να πληρώσω γιατί είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το βλέπω.
Επίσης τυχαίνει να παρκάρω σε parking στο ~90% του χρόνου που μένει το αμάξι ακίνητο. Άλλο να άποφεύγουμε αυτά που μπορούμε και να φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά κι άλλο να τα αφήνουμε όλα στην τύχη τους.
Για τον ίδιο λόγο δεν παρκάρω ποτέ σε γωνία πχ, ή δεν παρκάρω ποτέ σε στενή θέση κτλ...Οι πιθανότητες να με χτυπήσει κάποιος από το να το έχω σε μία σχετικά κανονική (ή και λίγο φαρδιά) θέση και όχι σε γωνία είναι πολύ μικρότερες.
Δεν καταλαβαίνω τον εμπαιγμό σου.Όλοι μας έχουμε ευαισθησία σχετικά με το αυτοκίνητο μας, κανένας δεν λέει το αντίθετο.
Αφού όμως, όπως λές δεν μπορείς πλέον να βλέπεις να στο κτυπάνε κάθε μέρα (έχεις τον Μητσοτ. μπάρμπα μήπως ) και αφού παρκάρεις συχνά σε τέτοια πάρκινγκ ψάξε και βρες ΜΟΝΕΣ θέσεις.ΟΛΑ τα υπόγεια πάρκινγκ έχουν τέτοιες θέσεις όπου χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο, το βάζεις εκεί και ξενοιάζεις και το κυριότερο, ΔΕΝ αναγκάζεις κανέναν κακομοίρη να ψάχνει μετά να βρεί να παρκάρει.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]