-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έπεσα σε τελείως παπόβιο σήμερα.
Κινούμαι με ~50χλμ και στα 100 μέτρα θέλω να στρίψω σε δρόμο δεξιά.
Παπάκι δίπλα μου (σε μη υπαρκή λωρίδα βέβαια, απλά είχε πιάσει άκρη) δικάβαλο κινείται με λίγο μικρότερη ταχύτητα από εμένα.
Επειδή το στενό απείχε αρκετά γκαζώνω για να περάσω το μηχανάκι ώστε να μην καθυστερήσω την κυκλοφορία μέχρι να στρίψω και να περιμένω να φύγει το μηχανάκι (είχε κίνηση).
Αφού τον προσπερνάω βγάζω φλας για δεξιά χωρίς να μπω μπροστά του, μένοντας στη λωρίδα μου. Όταν έρχεται η ώρα να στρίψω ελέγχω καθρέφτη και δεν τον βλέπω, λέω ωραία έμεινε πίσω.
Ε με το που στρίβω το τιμόνι ακούω κόρνες και κάτι για το αναπαραγωγικό όργανο της μητέρας μου.
Το @ είχε έρθει στην τυφλή μου γωνία!
Επειδή δεν προλάβαινε να φρενάρει και θα έσκαγε πάνω μου πατάω τέρμα γκάζι για να απομακρυνθώ και στρίβω με όσα είχα (ευτυχώς κρατάει καλά) και τον ακούω να περνάει πίσω μου κορνάροντας και βρίζοντας με την γκόμενα που είχε μαζί του να κατεβάζει κι αυτή αβέρταΠαντως οι γυναικες στα μηχανακια ή και στα αυτοκινητα αν ανοιξουν τον οχετο δεν σταματανε με τιποτα. Εγω παντως δεν ειμαι ιπποτης και οταν τυχαινει να με βρισει καποια την αρχιζω στα μπινελικια και αν το παρατραβηξει κατεβαινω και απο το καρο.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα μια κοτα 50-55 ετων που ενω εχει stop και εγω προτεραιοτητα, με αρχιζει στα μπινελικια και κορναρισματα, γιατι δεν την αφησα να περασει νομιζοντας οτι ειχε προτεραιοτητα. Ε βγαζω ζωνουλα,κατεβαινω κατω ,την αρχιζω στα μπινελικια και της δειχνω το μαμωστοπ που ειχε
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη ξεχνάς ότι εσύ δεν τον είδες.Όπως οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων τηρούν τον ΚΟΚ, δεν κινούνται σε πεζόδρομους, ανάποδα σε μονόδρομους κλπ. γιατί φοβούνται τη τροχαία, έτσι θα ήθελα να γράφουν τα μηχανάκια σε πεζόδρομους, ανάποδα κλπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η διάκριση και δεν γράφει η τροχαία τα μηχανάκια.
Πριν αρκετά χρόνια, τα μηχανάκια περνούσαν τα κόκκινα και δεν τους έγραφαν. Τώρα σταματούν στα κόκκινα γιατί αν τους δούνε τους γράφουν. Το ίδιο να γίνεται και για τις άλλες διατάξεις του ΚΟΚ.
καλα σε αλλη χωρα ζεις?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδια, δεν μιλαμε για μεγαλα πεζοδρομια που δεν ενοχλει κανενα πεζο, δηλαδη μην λεμε και τα αυτονοητα ρε πστ μου. Κανεις απο εμας δεν απαιτει την εφαρμογη του νομου μονο και μονο για την εφαρμογη του....
Από τις πλέον σωστές φράσεις - απόψεις που έχουν γραφτεί εδώ μέσα.
Μακάρι να τη καταλάβουμε οι περισσότεροι. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το πόσο τρελένομαι κάθε φορά που είμαι σε φανάρι και τα μηχανάκια κάνουν 2 ελιγμούς για να περάσουν ανάμεσα απο εμένα και τον προπορευόμενο...δε περιγράφεται!
Πειράζει που δε βλέπω τίποτα το κακό σε αυτό, εφόσον είσαι σταματημένος?
Εκτός αν ισχύει το 'να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'.
Κώστα δεν έχει κάτι το κακό η κίνηση ανάμεσα στα σταματημένα, στο φανάρι, αυτοκίνητα. Το μετά όμως έχει. Γιατί σε αρκετές περιπτώσεις το θέμα 'κατσίκα του γείτονα' είναι 'αφού εγώ μπήκα εμπρός και θα περάσω στα @@ μου για το αν αντί για 10 βρωμερά τετράτροχα περάσουν 5'.
Συν την άλλη συνήθεια να έρχονται και να μπαίνουν μπροστά στο αυτοκίνητο την ώρα που αυτό ξεκινά από φανάρι.
Ξέρεις ότι μου αρέσουν οι μοτοσυκλέτες αλλά ώρες ώρες ορισμένοι μοτοσυκλετιστές 'καταντούν' (γιατί κατά τη γνώμη μου κατάντια είναι) μεγάλο καρκίνωμα για την κίνηση. -
Αυτό που έχει παραγίνει (άσχετο με τις μηχανές) είναι να περνάνε αμάξια αφού κοκκινίσει το φανάρι. Το δέχομαι ως ένα σημείο για 1 αμάξι, αλλά τλχ στην Θεσσαλονίκη έχω φτάσει σε σημείο να μετράω 6-7 αμάξια μετά.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έπεσα σε τελείως παπόβιο σήμερα.
Κινούμαι με ~50χλμ και στα 100 μέτρα θέλω να στρίψω σε δρόμο δεξιά.
Παπάκι δίπλα μου (σε μη υπαρκή λωρίδα βέβαια, απλά είχε πιάσει άκρη) δικάβαλο κινείται με λίγο μικρότερη ταχύτητα από εμένα.
Επειδή το στενό απείχε αρκετά γκαζώνω για να περάσω το μηχανάκι ώστε να μην καθυστερήσω την κυκλοφορία μέχρι να στρίψω και να περιμένω να φύγει το μηχανάκι (είχε κίνηση).
Αφού τον προσπερνάω βγάζω φλας για δεξιά χωρίς να μπω μπροστά του, μένοντας στη λωρίδα μου. Όταν έρχεται η ώρα να στρίψω ελέγχω καθρέφτη και δεν τον βλέπω, λέω ωραία έμεινε πίσω.
Ε με το που στρίβω το τιμόνι ακούω κόρνες και κάτι για το αναπαραγωγικό όργανο της μητέρας μου.
Το @ είχε έρθει στην τυφλή μου γωνία!
Επειδή δεν προλάβαινε να φρενάρει και θα έσκαγε πάνω μου πατάω τέρμα γκάζι για να απομακρυνθώ και στρίβω με όσα είχα (ευτυχώς κρατάει καλά) και τον ακούω να περνάει πίσω μου κορνάροντας και βρίζοντας με την γκόμενα που είχε μαζί του να κατεβάζει κι αυτή αβέρταΑφου προσπερναω τις αδικες βρισιες του(που δεν ειχε κανενα λογο να σε βρισει ολα αντιμετωπιζονται με την ψυχραιμια)θελω να επικεντρωθω στον λογο της προσπερασης σου σε δρομο με μονη λωριδα.Ο λογος που το εκανες ειναι γιατι πιθανον το παπακι και καθε σχεδον μηχανη πιανει λιγο χωρο οποτε το προσπερασμα ειναι εφικτο.Αν οδηγουσε αυτοκινητο θα καθοσουν προφανως απο πισω.Που θελω να καταληξω?οτι αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα των δικυκλιστων οτι δηλαδη θεωρουνται εμποδια και οχι ισαξιοι χρηστες του δρομου.Καποιος που οδηγει μονο αυτοκινητο δεν μπορει να αντιληφθει το περιβαλλον γυρω του με τον τροπο που θα αντιλλαμβανονταν αν οδηγουσε και μηχανη.
Φαινεται οτι μαζι με τον taurus ειμαστε οι μονοι που δεν μας εχουν κοπανισει στις ουρες των φαναριων μηχανακια.Ισως να φταιει και ο τροπος που καθομαστε στην ουρα κοιτωντας να διευκολυνουμε τους μηχανοβιους αντι να τους κλεινουμε με κινδυνο να μας ξηλωσουν καποιο καθρεφτη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό που έχει παραγίνει (άσχετο με τις μηχανές) είναι να περνάνε αμάξια αφού κοκκινίσει το φανάρι. Το δέχομαι ως ένα σημείο για 1 αμάξι, αλλά τλχ στην Θεσσαλονίκη έχω φτάσει σε σημείο να μετράω 6-7 αμάξια μετά.Καλα δεν το συζηταω αν εισαι πρωτος στο φαναρι και πας να ξεκινησεις φυσιολογικα καταληγεις να περιμενεις να περασει το κοκκινο και ο τελευταιος απο απεναντι ενω ακους και τις κορνες απο πισω παρεα με τα κοσμητικα επιθετα.
-
Χθες σε βόλτα με συνφορουμιστα μέτρησα 6χ2=12 αμάξια αφότου είχε πρασινίσει το δικό μου.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Όπως οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων τηρούν τον ΚΟΚ, δεν κινούνται σε πεζόδρομους, ανάποδα σε μονόδρομους κλπ. γιατί φοβούνται τη τροχαία, έτσι θα ήθελα να γράφουν τα μηχανάκια σε πεζόδρομους, ανάποδα κλπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η διάκριση και δεν γράφει η τροχαία τα μηχανάκια.
Πριν αρκετά χρόνια, τα μηχανάκια περνούσαν τα κόκκινα και δεν τους έγραφαν. Τώρα σταματούν στα κόκκινα γιατί αν τους δούνε τους γράφουν. Το ίδιο να γίνεται και για τις άλλες διατάξεις του ΚΟΚ.
καλα σε αλλη χωρα ζεις?
Πόσα αμάξια βλέπεις να κινούνται ανάποδα σε μονόδρομους και πόσα μηχανάκια;
Πόσα αμάξια βλέπεις να κινούνται σε πεζόδρομους/πεζοδρόμια (μέσα στο κόσμο) και πόσα μηχανάκια;
Θεωρείται ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ φυσιολογικό ένα μηχανάκι να κινείται στον πεζόδρομο/μονόδρομο ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Μετά να συζητήσουμε σε ποια χώρα ζω.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Φαινεται οτι μαζι με τον taurus ειμαστε οι μονοι που δεν μας εχουν κοπανισει στις ουρες των φαναριων μηχανακια.Ισως να φταιει και ο τροπος που καθομαστε στην ουρα κοιτωντας να διευκολυνουμε τους μηχανοβιους αντι να τους κλεινουμε με κινδυνο να μας ξηλωσουν καποιο καθρεφτη.Εμένα μου έχουν γρατζουνίσει (ελάχιστα) το προφυλακτήρα ΔΥΟ φορές από τύπους που έκαναν μανούβρα γιατί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν ανάμεσα στα αμάξια. Τώρα δεν αφήνω χώρο, ας περιμένουν.
Καθρέφτες δεν έχουν ακουμπήσει ποτε, έχουν περάσει πολύ κοντά όμως.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αφου προσπερναω τις αδικες βρισιες του (που δεν ειχε κανενα λογο να σε βρισει ολα αντιμετωπιζονται με την ψυχραιμια)θελω να επικεντρωθω στον λογο της προσπερασης σου σε δρομο με μονη λωριδα.Ο λογος που το εκανες ειναι γιατι πιθανον το παπακι και καθε σχεδον μηχανη πιανει λιγο χωρο οποτε το προσπερασμα ειναι εφικτο.Αν οδηγουσε αυτοκινητο θα καθοσουν προφανως απο πισω.Που θελω να καταληξω?οτι αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα των δικυκλιστων οτι δηλαδη θεωρουνται εμποδια και οχι ισαξιοι χρηστες του δρομου.Καποιος που οδηγει μονο αυτοκινητο δεν μπορει να αντιληφθει το περιβαλλον γυρω του με τον τροπο που θα αντιλλαμβανονταν αν οδηγουσε και μηχανη.
Αν βρισκόταν στη μέση του δρόμου πιάνοντας κανονικά τη θέση του και πηγαίνοντας με 50χλμ όσο είναι το όριο, ευχαρίστως να τον θεωρήσω 'ισάξιο' όπως κάνω πάντα και να μην επιχειρήσω να τον προσπεράσω. Όταν όμως κινείται στην άκρη του δρόμου δίπλα στα παρκαρισμένα και επειδή το κορεάτικο 50άρι χρέπι δεν τραβάει δικάβαλο πηγαίνει με 30χλμ, θα προσπαθήσω να τον προσπεράσω με όση ασφάλεια γίνεται.
Όχι όμως αφού τον περάσω και ξεκινάει να κατηφορίζει ο δρόμος αυτός να έρχεται και να μου κολλάει στην τυφλή γωνία όταν έχω αναμένο φλας για δεξιά. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εμένα μου έχουν γρατζουνίσει (ελάχιστα) το προφυλακτήρα ΔΥΟ φορές από τύπους που έκαναν μανούβρα γιατί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν ανάμεσα στα αμάξια. Τώρα δεν αφήνω χώρο, ας περιμένουν.
Καθρέφτες δεν έχουν ακουμπήσει ποτε, έχουν περάσει πολύ κοντά όμως.
Εμένα όπως έχω γράψει και εδώ μέσα μου έχουν γρατσουνίσει το φτερό (μηχανάκι που χτύπησε τον πίσω και έφυγε γρήγορα για να τη γλιτώσει) και μου έχουν χτυπήσει τον καθρέφτη ευτυχώς χωρίς να του κάνουν ζημιά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όπως οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων τηρούν τον ΚΟΚ, δεν κινούνται σε πεζόδρομους, ανάποδα σε μονόδρομους κλπ. γιατί φοβούνται τη τροχαία, έτσι θα ήθελα να γράφουν τα μηχανάκια σε πεζόδρομους, ανάποδα κλπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η διάκριση και δεν γράφει η τροχαία τα μηχανάκια.
καλα σε αλλη χωρα ζεις?
Πόσα **αμάξια **βλέπεις να κινούνται ανάποδα σε μονόδρομους και πόσα μηχανάκια;
Πόσα αμάξια βλέπεις να κινούνται σε πεζόδρομους/πεζοδρόμια (μέσα στο κόσμο) και πόσα μηχανάκια;
Θεωρείται ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ φυσιολογικό ένα μηχανάκι να κινείται στον πεζόδρομο/μονόδρομο ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Μετά να συζητήσουμε σε ποια χώρα ζω.
Δυστυχως πολλα αλλα σε συτο θα συμφωνησω οτι εμεις σαν μηχανοβιοι εκμεταλλευομαστε τους πεζοδρομους και μονοδρομους περισσοτερο.Η υπογραμμισμενη φραση ομως μου εκανε εντυπωση.Εκτος και αν ο κοκ ειναι μονο τα πεζοδρομια και οι μονοδρομοι.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Δυστυχως πολλα αλλα σε συτο θα συμφωνησω οτι εμεις σαν μηχανοβιοι εκμεταλλευομαστε τους πεζοδρομους και μονοδρομους περισσοτερο.Η υπογραμμισμενη φραση ομως μου εκανε εντυπωση.Εκτος και αν ο κοκ ειναι μονο τα πεζοδρομια και οι μονοδρομοι.Ένα-ένα, σιγά-σιγά. Δεν ξέρω αν θυμάσαι την εποχή που τα μηχανάκια περνούσαν τα κόκκινα και δεν τους έγραφαν, όμως αυτό άλλαξε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δυστυχως πολλα αλλα σε συτο θα συμφωνησω οτι εμεις σαν μηχανοβιοι εκμεταλλευομαστε τους πεζοδρομους και μονοδρομους περισσοτερο.Η υπογραμμισμενη φραση ομως μου εκανε εντυπωση.Εκτος και αν ο κοκ ειναι μονο τα πεζοδρομια και οι μονοδρομοι.
Ένα-ένα, σιγά-σιγά. Δεν ξέρω αν θυμάσαι την εποχή που τα μηχανάκια περνούσαν τα κόκκινα και δεν τους έγραφαν, όμως αυτό άλλαξε.
αυτο ποτε γινονταν την εποχη της Βεμπω?.Οτι θες γραφεις?
-
Εγώ πάντως το έζησα αυτό, και το μετέπειτα κυνηγητό της τροχαίας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ένα-ένα, σιγά-σιγά. Δεν ξέρω αν θυμάσαι την εποχή που τα μηχανάκια περνούσαν τα κόκκινα και δεν τους έγραφαν, όμως αυτό άλλαξε.
Δεν με ενδιαφερει τι ''αλλαξε''
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι εγω και αυτοι που θελω να βλεπω διπλα μου, μπορει να οδηγαμε γρηγορα σε μια στριφτερη διαδρομη, μπορει να κανουμε και καμια σουζιτσα που και που, αλλα επειδη θελουμε να οδηγαμε και αυριο και αυριο και αυριο, κοιταμε να ειμαστε τηρουμε καποιους κανονες, και για την ασφαλεια μας και για την ασφαλεια των αλλωνΟπως ειπα, καγκουρες και γιαπιδες θα υπαρχουν παντα
Δεν εχω τιποτα με την περιοχη(βγαινω και συχνα προς τα εκει), αλλα οποιος παει προς μπουρναζι κανενα βραδυ τοτε θα του πεσουν τα μαλλια με αυτα που θα βλεπει απο τους καγκουρες με τα σαξοπουνταραλλα(εχω και πουντο....)
Ε, τι παει να πει αυτο?Οτι ολοι με αμαξι οδηγανε ετσι ή τελος παντως εχουν αυτην την παιδεια?
Δυστυχως οπως εχω ξαναπει, αν δουμε 100 καλους, σε 1-2 μερες το ξεχναμε, αν δουμε ομως 2 λακαμαδες, θα το θυμομαστε για κανα μηνα -
Παληκάρια, ότι μαλακία και να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής (έτσι τους λέμε, σχόλιο για τους αγράμματους) θα την πληρώσει ο ίδιος με πολύ πόνο, μπορεί και με την ζωή του. Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε δεν φταίει δεν θα έχει καμμία επίπτωση, σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ότι μαλακία και να κάνει ο τελευταίος γκαγκά με το σουπερ-ντούπερ ουοαου τουτού του, θα την πληρώσει ΠΑΛΙ ο μοτοσυκλετιστής. Γι αυτό κόψτε τα ανώδυνα σχόλια. Οδηγάω αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα 25 χρόνια. Ξέρω καλά την ζήλια του οδηγού αυτοκινήτου προς τον μοτοσυκλετιστή: Φθάνει γρήγορα στον προορισμό του, αν καβαλάει μοτοσυκλέτα και όχι παπί έχει το γκάζι της αρκούδας στο χέρι (που κανένα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής ΔΕΝ θα έχει ποτέ), δεν γράφει 500 μηνύματα με θέμα το παρκάρισμα και κυρίως μετά από μια γρήγορη βόλτα είναι γεμάτος αδρεναλίνη και προφανώς νεότερος.
Α! Ξέχασα: η μόνη μοτοσυκλέτα που θα δείς ποτέ παρκαρισμένη έξω από ιατρείο ψυχιάτρου, είναι του γιατρού!
Και κάτι ακόμη: Σας έχω μια δευτέρα, ακόμη και με το 250άρι Dominator. Για το hornet...σας λυπάμαι!
-
Ο χρήστης ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΑΝΤΙΚΟΣ έγραψε:
Παληκάρια, ότι μαλακία και να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής (έτσι τους λέμε, σχόλιο για τους αγράμματους) θα την πληρώσει ο ίδιος με πολύ πόνο, μπορεί και με την ζωή του. Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε δεν φταίει δεν θα έχει καμμία επίπτωση, σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ότι μαλακία και να κάνει ο τελευταίος γκαγκά με το σουπερ-ντούπερ ουοαου τουτού του, θα την πληρώσει ΠΑΛΙ ο μοτοσυκλετιστής. Γι αυτό κόψτε τα ανώδυνα σχόλια. Οδηγάω αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα 25 χρόνια. Ξέρω καλά την ζήλια του οδηγού αυτοκινήτου προς τον μοτοσυκλετιστή: Φθάνει γρήγορα στον προορισμό του, αν καβαλάει μοτοσυκλέτα και όχι παπί έχει το γκάζι της αρκούδας στο χέρι (που κανένα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής ΔΕΝ θα έχει ποτέ), δεν γράφει 500 μηνύματα με θέμα το παρκάρισμα και κυρίως μετά από μια γρήγορη βόλτα είναι γεμάτος αδρεναλίνη και προφανώς νεότερος.Α! Ξέχασα: η μόνη μοτοσυκλέτα που θα δείς ποτέ παρκαρισμένη έξω από ιατρείο ψυχιάτρου, είναι του γιατρού!
Και κάτι ακόμη: Σας έχω μια δευτέρα, ακόμη και με το 250άρι Dominator. Για το hornet...σας λυπάμαι!
+100
-
Ακομα να καταλαβετε το εξης:
ΕΔΩ ΜΕΣΑ, δεν ειναι θεμα ζηλιας. Προφανως εκει εξω υπαρχουν πολλοι τετοιοι κομπλεξικοι. Βεβαια απο αυτα που γραφετε εσεις οι δυο φαινετε ποιος εχει κομπλεξ και ποιος οχι. Το θεμα ΕΔΩ ΜΕΣΑ ειναι το εξης:
ΔΕΝ μπορεις οταν κανει μλκια ενας 4τροχος να απαιτεις το κεφαλι του και οταν κανει μλκια 2τροχος να λες
α) δεν εκανε μλκια, ειναι δικαιωμα του να πηγαινει χωρις καθρεφτες
β) δεν ειναι μλκια, ειναι δικαιωμα του να πηγαινει αερα-πατερα ΑΝΑΜΕΣΑ στα αυτοκινητα
γ) δεν ειναι μλκια να εμφανιζεται απο το πουθενα χωρις κανενα ιχνος φλας, επειδη 'ειναι φυσει ευελικτο οχημα' ( )
δ) ειναι μλκια αλλα συγχωρεστε τον γιατι αμα γινει κατι θα χτυπησει (και αρα γαμηθειτε ολοι να φρεναρετε και να κανετε ακρη να περασει).Οταν λεω εγω 'μεγαλε μην κανεις το χ,φ,ψ πραγμα ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ' και μου απανταει το αστερι μας 'ΟΧΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ', δεν μπορω να σας παρω σοβαρα. Αντε σκοτωθειτε να τελειωνουμε.
ΥΓ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΖΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. Εχετε συμφωνησει τοσοι μαζι μου, που εχει σταματησει να εχει πλακα το φορουμ. Αι στα διαλα πια
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]