-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
3. Τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πάρκινγκ για τις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ σας τις μοτοσυκλέτες.Σε αυτό έχω τις ενστάσεις μου...
Έχω τρεις επιλογές για να παρκάρω τη μηχανή μου, διάλεξε.
α) Παράλληλα με το πεζοδρόμιο, ΝΟΜΙΜΑ, τρώγοντας έτσι θέση για το αυτοκίνητό σου.
β) Κάθετα στο πεζοδρόμιο, ανάμεσα σε παρκαρισμένα, πάλι ΝΟΜΙΜΑ, έχοντας όμως κλείσει τη δίοδο στους πεζούς, κινδυνεύοντας να πάθω ζημιά αν κάποιος με σπρώξει παρκάροντας-ξεπαρκάροντας και να κάνω ζημιά και σε εσένα, όπως θα πέσει η μηχανή μου στο καπώ σου, επειδή την έσπρωξε ο κουλός που ανέφερα.
γ) Παράνομα, σε ένα μεγάλο πεζοδρόμιο, σε σημείο που δε θα ενοχλεί όσο γίνεται εισόδους-εξόδους σπιτιών-καταστημάτων-πάρκιν και δε θα εμποδίζει την κυκλοφορία των πεζών σε αυτό, εφόσον είναι μεγάλο, όπως προανέφερα.Προσωπικά, όταν είμαι σπίτι μου, παρκάρω περίπου 30 μέτρα από την πόρτα μου, σε ένα αρκετά φαρδύ και όχι πολυσύχναστο πεζοδρόμιο, έτσι που να περνάνε άνετα παιδιά, ηλικιωμένοι, γυναίκες με καροτσάκια λαϊκής κτλ. Θα μπορούσα να το βάλω και κάτω από το σπίτι μου, αλλά το πεζοδρόμιο εκεί είναι στενό και θα ενοχλούσα. Νταξ, περπατάω 30 μέτρα και κάτι έγινε.
Και γενικά, όλα σχεδόν τα μηχανάκια της γειτονιάς που δεν μπαίνουν σε πάρκιν, βρίσκονται παρκαρισμένα σε πεζοδρόμια, ΚΑΝΕΝΑ όμως από αυτά δεν ενοχλεί, ούτε μια στο εκατομμύριο.
Χίλιες φορές αυτό και ας είναι παράνομο. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- Τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πάρκινγκ για τις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ σας τις μοτοσυκλέτες.
TA ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
- Τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πάρκινγκ για τις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ σας τις μοτοσυκλέτες.
TA ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Είσαι σίγουρος πως τα πιστεύεις αυτά που λες;
-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
http://to-adifago-kitos.com/Με προβληματίζουν ρε Σταύρο πολύ αυτά που λέει...
-
Ρε παιδια, δεν μιλαμε για μεγαλα πεζοδρομια που δεν ενοχλει κανενα πεζο, δηλαδη μην λεμε και τα αυτονοητα ρε πστ μου. Κανεις απο εμας δεν απαιτει την εφαρμογη του νομου μονο και μονο για την εφαρμογη του.
chazlp1989
Ασ'τον ρε συ, θα προσπαθησει να επιβαλει την οδηγικη του συμπεριφορα νομιζοντας οτι εχει δικαιωμα να κινειται ετσι μεχρι να φαει τα μουτρα του. Μετα θα βρισει 'τον καριολη τον δολοφονο τον ΙΧ που τον εριξε κατω', μετα θα ξαναφαει τα μουτρα του και ιιιισως να αρχισει να καταλαβαινει.
Ας ελπιζουμε οτι για να αλλαξει μυαλα, δεν θα χρειαστει να του χυθουν τα τωρινα στην ασφαλτο...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Με προβληματίζουν ρε Σταύρο πολύ αυτά που λέει...
αυτο που διαβασες σε παραθεση(περι γαμημενων μηχανων) δεν σε προβληματισε?
-
Ρε συ madox, κόψε το δούλεμα, αφου αυτά που λες, δεν τα εννοείς. Τόση ωρα γράφεις ανούσια πράγματα, με 0 επιχειρηματολογία, προφανώς μόνο και μόνο για να προκαλέσεις. Εκτος κι αν εγω κάνω λάθος και πιστεύεις κάθε κουβέντυα που ξεστομίζεις.....Σε αυτή την περίπτωση όμως να γνωρίζεις, πως είσαι γνήσιος Bananistanός και ενας απο τους υπαίτιους που ο τόπος κατοικίας σου, αντί για την Ελλάδα, είναι το Bananistan oπως εσυ δηλώνεις...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
:lol:
Ρε συ madox, κόψε το δούλεμα, αφου αυτά που λες, δεν τα εννοείς. Τόση ωρα γράφεις ανούσια πράγματα, με 0 επιχειρηματολογία, προφανώς μόνο και μόνο για να προκαλέσεις. Εκτος κι αν εγω κάνω λάθος και πιστεύεις κάθε κουβέντυα που ξεστομίζεις.....Σε αυτή την περίπτωση όμως να γνωρίζεις, πως είσαι γνήσιος Bananistanός και ενας απο τους υπαίτιους που ο τόπος κατοικίας σου, αντί για την Ελλάδα, είναι το Bananistan oπως εσυ δηλώνεις...Αφου παραδεχτηκα οτι ειμαι μαλακας δεν φτανει?.Αλλα οταν καποιος γραφει περι γαμημενων μηχανων εγω θα απαντω περι γαμημενων αυτοκινητων ετσι απλα.
-
Υπάρχει όμως μια διαφορά μεταξύ των γαμημένων.
Τα αμάξια υπόκεινται σε περιορισμούς στη στάθμευση ενώ οι μηχανές όχι (ή πολύ σπάνια). Επίσης, οι μηχανές κινούνται σε λεωφορειολωρίδες, σταματάνε ΠΑΝΩ στις διαβάσεις όσο περιμένουν στα φανάρια, κινούνται πάνω στα πεζοδρόμια, κινούνται σε πεζόδρομους κλπ.
Πότε θα αρχίσει η τροχαία να γράφει τις μηχανές που δεν τηρούν τον ΚΟΚ;
-
Οι μηχανές νόμιμα κυκλοφορούν σε λεωφορειολωρίδες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Υπάρχει όμως μια διαφορά μεταξύ των γαμημένων.Τα αμάξια υπόκεινται σε περιορισμούς στη στάθμευση ενώ οι μηχανές όχι (ή πολύ σπάνια). Επίσης, οι μηχανές κινούνται σε λεωφορειολωρίδες, σταματάνε ΠΑΝΩ στις διαβάσεις όσο περιμένουν στα φανάρια, κινούνται πάνω στα πεζοδρόμια, κινούνται σε πεζόδρομους κλπ.
Πότε θα αρχίσει η τροχαία να γράφει τις μηχανές που δεν τηρούν τον ΚΟΚ;
Για την ακρίβεια σταματάνε πιο μπροστά από τις διαβάσεις αφού πάνω είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα.
-
Τα αμάξια σταματούν κανονικά στα φανάρια, ΠΡΙΝ τις διαβάσεις. Μόνο τα μηχανάκια σταματούν ΠΑΝΩ στις διαβάσεις. Θέλεις να βγάλουμε φωτογραφίες;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα αμάξια σταματούν κανονικά στα φανάρια, ΠΡΙΝ τις διαβάσεις. Μόνο τα μηχανάκια σταματούν ΠΑΝΩ στις διαβάσεις. Θέλεις να βγάλουμε φωτογραφίες;Καθολου αν καταφερεις να βρεις διαβαση χωρις παρκαρισμενο αυτοκινητο
-
Ωραία λογική. Επειδή μερικοί δεν τηρούν τον ΚΟΚ, δεν χρειάζεται να τον τηρεί κανένας.
Πάντως η πρόκληση παραμένει. Πόσα αυτοκίνητα δεν τηρούν τις διατάξεις του ΚΟΚ και πόσα μηχανάκια;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ωραία λογική. Επειδή μερικοί δεν τηρούν τον ΚΟΚ, δεν χρειάζεται να τον τηρεί κανένας.Πάντως η πρόκληση παραμένει. Πόσα αυτοκίνητα δεν τηρούν τις διατάξεις του ΚΟΚ και πόσα μηχανάκια;
Εγραψα πουθενα περι μη τηρισης του ΚΟΚ?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ωραία λογική. Επειδή μερικοί δεν τηρούν τον ΚΟΚ, δεν χρειάζεται να τον τηρεί κανένας.Πάντως η πρόκληση παραμένει. Πόσα αυτοκίνητα δεν τηρούν τις διατάξεις του ΚΟΚ και πόσα μηχανάκια;
Στην πόλη, το ποσοστό πλησιάζει στο 50/50, κοινώς όλοι εναντίον όλων !!
Στην 'εθνική'/επαρχιακό 'δίκτυο', κλάφ' τα Χαράλαμπε (και βάλε κι ένα 90/10 υπέρ των τετράτροχων βοδιώνε !!) ...
Πιάσ' τ' αυγό και κούρεφ' το, άκρη δεν βγαίνει, το πρόβλημα έχει πλέον κοινωνιολογική διάσταση ... -
γιατί βρίζετε;
Μην εκμεταλλεύεστε το ότι δεν σας κάνουν παρατηρήσεις. Για να χαλαρώνουμε λίγο...
-
Πάντως ο μεγαλύτερος λακαμάς οδηγός τείνει να γίνει ο ΠΡΩΗΝ μηχανόβιος που ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μαζέψει λεφτά για αμάξι και κατέληξε να πάρει ATV...
Πέτυχα έναν με ATV προχθές στην παραλιακή που το πήγαινε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα είτε αυτά ήταν στο φανάρι είτε σε κίνηση.
Ήταν και από τα μεγάλα το όχημα του οπότε είτε στριμωχνόταν ο ίδιος ανάμεσα τους όταν ήταν σταματημένα είτε τα πέρναγε σχεδόν στην τρίχα όταν κινούνταν.
Πολλοί οδηγοί τρόμαζαν όταν τον έβλεπαν ξαφνικά που πέρναγε ξυστά δίπλα τους και έκαναν απότομους ελιγμούς...Είχα πετύχει 2-3 τέτοιους πέρυσι, αυτός είναι ο πρώτος για φέτος...
-
Απορώ γιατί το ξεζουμίζετε το θέμα! Ζώα υπάρχουν πάνω στις μηχανές ζώα υπάρχουν και μέσα στα αυτοκίνητα! Απλά όσοι οδηγούν μηχανές λόγω της ευελιξίας του συγκεκριμένου μεταφορικού μέσου δείχνουν λιγότερο σεβασμό στον κοκ! Ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει μηχανάκι να βγάζει φλας σε αλλαγή λωρίδας, πάντα γκαζώνουν με μια μικρή ματιά και άντε γειά σας! Αυτή η μαμημένη η συνήθεια που κάνει τον καθένα άτρωτο φταίει και φυσικά η οδηγική παιδεία!
Προσωπικά πολλές φορές συγκρίνω μηχανόβιους και οδηγούς ταξί γιατί κάνουν ακριβώς τις ίδιες κουλαμάρες πάνω στο δρόμο, πάντα ψάχνουν να βρουν τρόπο να χωθούν, οι μέν ταρίφες γνωρίζουν το δρόμο και την κίνηση σαν την παλάμη τους, οι δε μηχανόβιοι έχουν το μέσο που τους επιτρέπει να χώνονται εύκολα όπου βρουν!
Το πόσο τρελένομαι κάθε φορά που είμαι σε φανάρι και τα μηχανάκια κάνουν 2 ελιγμούς για να περάσουν ανάμεσα απο εμένα και τον προπορευόμενο...δε περιγράφεται! Τελευταία φορά έχω από πίσω πακετά με κούτα δεμένη πάνω στο παπί η οποία κρεμόταν κυριολεκτικά από 2 σκοινιά και σε πλάτος ξεπερνούσε κατά πολύ τον όγκο οδηγού/παπιού και το ζώο προσπαθούσε να περάσει (ανάμεσα από εμένα και τα σταθμευμένα)...δεν άντεξα, κατέβηκα από το αμάξι τον κοίταξα με το ύφος που φωνάζει 'έλεος' , έπιασε το μήνυμα και έκατσε ήρεμος ωραίος να περιμένει στο φανάρι...
Σε σκηνικά με ταρίφες δεν αξίζει να αναφερθώ τα βλέπει ο καθένας μας καθημερινά...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]