-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο Clarkson κάτι έχει πει στη στήλη του στους Times για τους κατόχους Aston Martin και για το club ιδιοκτητών Aston Martin...Bασικα δεν φταιει σε τιποτα η aston martin, που ηταν και πανεμορφη
Την λυπαμαι μονο που την οδηγουσε(γιατι δεν ξερουμε οτι του ανηκε) αυτος ο καφρος -
-
Ναι, γιατί είναι από δίπλα και το 'θέλω πλύσιμο'...
-
Για να έχει τόσοι σκόνη επάνω πρέπει να είναι πολύ καιρό στο γκαράζ...φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης του το βαρέθηκε
-
Αν είναι αυτή που νομίζω, τότε δεν την βαρέθηκε...
-
Μήπως τον βαρέθηκαν κάποιοι και τον έφαγαν?
Στο πάρκινγκ που έχει ο πατέρας το δικό του έχει μια mercedes s 600 v12 με αλβανικά νούμερα που εδώ και πολλά χρόνια είναι παρατημένη. Κανένα καλό παιδί θα ήταν και το έφαγαν. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μήπως τον βαρέθηκαν κάποιοι και τον έφαγαν?
Στο πάρκινγκ που έχει ο πατέρας το δικό του έχει μια mercedes s 600 v12 με αλβανικά νούμερα που εδώ και πολλά χρόνια είναι παρατημένη. Κανένα καλό παιδί θα ήταν και το έφαγαν.Και γιατί δεν κανονίζουν να την πάρει ο ΟΔΔΥ ή ο δήμος από εκεί;
-
Ο δήμος δεν νομίζω να μπορεί είναι ιδιωτικός χώρος. Το ΟΔΔΥ πάλι δεν ξέρω.
-
-
2 χρονια ειναι εκει;;;;
Γιατι ετσι;;;; -
Για βάλε τη μηχανή εξαγωγής συμπερασμάτων (inference engine) να δουλέψει:
- Μεγάλο πολυτελές αμάξι
- Αλβανικές πινακίδες
- Έχει χρόνια να κινηθεί
Μάλλον πως τον φάγανε λάχανο...
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Είδες τα αρνητικά του να έχεις Αστρα? Άμα ειχες LADA NIVA ουτε που θα σκεφτόσουν να πατήσεις φρένο, και θα γκάζωνες ολοταχώς προς ένα περιπετιώδες και συνάμα ευχάριστο απόγευμα!!You are right... Αχχ, θυμάμαι τις ηρωικές εποχές που γυρνούσα με το Simca Chrysler του father.... Respect από όλους, παθητική ασφάλεια μηδέν, τρακάριζες και όλη την ενέργεια πρόσκρουσης απορροφούσε ο αυχένας σου, προστατεύοντας το αμάξωμα. Ήταν πάντως το άτιμο σκέτος σιδεροφάγος
PS Έχετε σκεφτεί πόσο προσβλητικός είναι ο τίτλος για τα πραγματικά ζώα (θηλαστικά ή μη)? Έχω δει σκύλο να περιμένει το κόκκινο (όχι προφανώς γιατί το έβλεπε-cant happen- αλλά παρατηρώντας την συμπεριφορά των ανθρώπων και περίμενε να περάσει μαζί τους!)
PS 2 (δλδ υστερόγραφο 2 όχι η κονσόλα που παίζουμε Pro!) Φυσικά ο πρωκτόγερος που μου πετάχτηκε σήμερα στα 10 μέτρα από τον παρακείμενο καφενέ είμαι σίγουρος ότι ήταν παλιός συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου: (Π: Πρωκτόγερος - C:Chuckie)
Π: Μα καλά Κε Chuckie, σίγουρα το αμάξι σας έχει αποσπάσει μόνο μισό αστέρι κατά NCAP στην κατηγορία προστασία πεζών?
Μα φυσικά αγαπητέ κοπρόγερε, περάστε, δαγκώστε την λαμαρίνα. Ας συστήσουμε την ευαίσθητη μέση σας στον προφυλακτήρα μου, ας αφουγκραστήτε προσεκτικά τον κινητήρα, ακουμπώντας με χάρη (και σε αφύσικες για το ανθρώπινο σώμα γωνίες) στο καπό μου, δείτε και εσείς ο ίδιος ότι το πέλμα των 225 Sport Contact 2 είναι σε άριστη κατάσταση...
Π: Α, έχετε δίκιο, αν και ο αφόρητος πόνος των μαλακών κοκκάλων μου που υποχώρησαν στην επαφή με την λαμαρίνα σας δεν με αφήνει να σκεφτώ ορθά, πραγματικά η Opel χρειάζεται δουλειά στον τομέα αυτό! Τα λέμε το ψυχοσάββατο!
Άρε φρένα που έχει το ρημάδι. Ζώα λοιπόν κύριοι και αρκετοί πεζοί! Το νου σας όλοι, σίγουρα μία βραδιά στο κρατητήριο δεν είναι ότι καλύτερο, θα οδηγήσει δε με μαθηματική ακρίβεια σε αφόδευση δια βαρύτητος και όχι δια πιέσεως (ειδικά αν μοιράστουμε το κελί με παραπάνω από 3 αλλοδαπούς), όπως συνέβει (λέει) σε φίλο φίλου (hope its not an urban legend)**PS 3 **(όχι, όχι, όχι αυτό με το Blu Ray) Δεν είδα στο thread πουθενά να προσδιορίζει ότι τα Post για τα ζώα πρέπει να ανήκουν στο τρέχον (timeframe) , αν σας κουράζω με τις αναδρομές μου, το κόβω
-
Βασικα γραφουμε τι μας ετυχε προσφατα....
Αλλα που και που κανουμε αναδρομες και σε παλιοτερα περιστατικα!
Καλος ηρθες και ξεκινα να γραφεις!
Εχεις πολυ γελιο!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για βάλε τη μηχανή εξαγωγής συμπερασμάτων (inference engine) να δουλέψει:- Μεγάλο πολυτελές αμάξι
- Αλβανικές πινακίδες
- Έχει χρόνια να κινηθεί
Μάλλον πως τον φάγανε λάχανο...
Υπάρχουν κι άλλα σενάρια, δεν χρειάζεται να τον καθάρισαν.
Μπορεί να χρωστάει λεφτά και να έκρυψε το αμάξι μέχρι να ξεκαθαρίσει τα πράγματα (ή να τον ξεχάσουν), μπορεί να είναι στη φυλακή, μπορεί να είναι εταιρικό και να έχει προβλήματα η εταιρεία κλπ.
-
Οχι όμως αν πρέπει, ντε και καλά, να υπάρχει και μια συνωμοσία στην υπόθεση, Λεωνίδα.
-
Conspiracy theory theorist: Άτομο που παντού γύρω του βλέπει άτομα που βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καιρό είχα να γράψω εδώ... Διπλό ζώο: και χωρίς μπροστινή πινακίδα (ούτε καν καμιά μικρή) και παρκαρισμένος φαρδύς πλατύς.Παντως, επειδη την συγκεκριμενη ημερα ημουν και εγω παρκαρισμενος στο ιδιο παρκινγκ πως υπηρχαν ΑΠΕΙΡΕΣ αδειες θεσεις παρκινγκ...
Δεν νομιζω οτι ενοχλησε κανενα!! -
Άπειρες δεν υπήρχαν την συγκεκριμένη ώρα, αλλά όντως υπήρχαν καμιά 6-7 κενές.
-
Αν υπάρχουν πολλές κενές θέσεις και παρκάρει ΜΑΚΡΙΑ (εκεί που δεν το βάζει κανένας για να μη περπατάει πολύ), δεν πειράζει. Δυστυχώς δεν τηρούνται αυτά - συνήθως ούτε θέσεις υπάρχουν και το βάζουν δίπλα στην είσοδο.
-
Eπανέρχομαι κι'εγώ στο αγαπήμενο μου topic μετά από πολύ καιρό....
Σήμερα είχε ωραίο καιρό οπώτε πολλοί ήρθανε να πιουν τον καφέ τους,να φάνε λίγο ήλιο ...
Θέσεις παρκαρίσματος πολλές ,αλλά σιγά οι ΜΜΕ μην κάνουν κάνα βηματάκι...
Ετσι αποφάσισαν στον δρόμο να κάνουν κάτι λογικό και να πάνω στο δρόμο!!!Οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους...
και μια από το βράδυ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]