-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ποσα αχυρα πρεπει να εχεις στο κεφαλι σου για να κολλας στο μισο μετρο στον μπροστινο σου σε παγωμενη κατηφορα μεσα στην χιονοθυελλα?Α ρε Ελληνες
-
Εδώ ο τυπικός έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί στο στεγνό (που και πιο εύκολα είναι και πιο μεγάλη εμπειρία έχει) και περιμένετε να συμπεριφερθεί σωστά στα χιόνια που βλέπει μια φορά στη πενταετία;
BTW, Ποιά χιόνια, εδώ πάνω έχει ανοιξιάτικη λιακάδα, χαρά θεού αλλά και ψωφόκρυο...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποιο πολυ μου αρεσε ομως κατι SUV με 20αρες και χαμηλοπροφηλα, παρατημενα στην ακρη του δρομου
Που πα ρε μποζο με το μπο..δελοΝα σου πω την αλήθεια ... καλά έκαναν και τα είχαν στην άκρη!
Χθες στην τηλεόραση έδειχνε σε κεντρικό δρόμο ένα τέτοιο γυφτοVitara με καμιά δεκαριά προβολείς οροφής, με αναμμένα φώτα ότι είχε και δεν είχε ... να περνάει μπροστά απο περιπολικό και να πηγαίνει απο πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο ...Κ εγω αυτα που ειδα....
Τα παρατησαν επειδη πηγαιναν απο πεζοδρομιο σε πεζοδρομιο....*Εγω να πω την αμαρτια μου;;;
Το Σαββατο που ξεκινησε το χιονι..... Εφυγα απο γλυφαδα και ανεβηκα Κηφησια.....
Εδενα το χειροφρενο και πηγαινα με τις πορτες στην Κηφησιας...
Μεχρι και μπατσους περασα ετσι...
Απλα εβαζαν αλισυδες εκεινη την ωρα και δεν με ειδαν καν.....
Και μετα που τις εβλαν ειχαν κ αλλες δουλειες να κανουν
Πηγα κατα τις 2 και εφυγα για σπιτι μετα τις 5....
Ειχαν βγει τα γκρεϊντερ και οι αλατιερες και εγω πηγαινα με τις πορτες μπροστα τους-Προφανος ειχα κρατησει αποσταση ασφαλειας απο τα μπροστα αυτοκινητα περ. 90μετρα και δεν προκαλουσα την τυχη κανενος*
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλα... Με τα χιονια ο κοσμος τα παιξε....
Δεν ηξερε που πανε τα 4....
Να πηγαινουν με 5ΧΑΩ παντου.....
Στα διαλα!!!Ποιο πολυ μου αρεσε ομως κατι SUV με 20αρες και χαμηλοπροφηλα, παρατημενα στην ακρη του δρομου
Που πα ρε μποζο με το μπο..δελοΣτο μυαλο μου εισαι
Ειναι πρωτοφανες ποσο κουλαδια μπορει να ειναι μερικοι
Εγω πετυχα σημερα στην ΣΤΕΓΝΗ εθνικη, καποιους να πηγαινουν με 40 μηπως και πετυχουν παγο
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι γινονται ατυχηματαΑλλα οπως το ειπες και εσυ
Αλλοι με τζιπ να ΜΗΝ μπορουν να πανε σε ευκολες συνθηκες, και αλλοι να νομιζουν οτι επειδη πηραν τζιπ, οτι μπορουν να πανε παντου και με οσο θελουνΑς ειναι καλα το antispin/esp του punto μου, που με βοηθησε πολλες φορες, ειδικα στο σταματα/ξεκινα και σε ανηφοριτσες
Υ.Γ. Αυτες οι κουβερτες που ειδα να βαζουν, κανουν δουλεια?Αν ναι ποσο καλες ειναι σε συγκριση με τις παραδοσιακες αλυσιδες?
Μπαινουν οπως οι παλιες αλυσιδες?Δηλαδη τις απλωνεις και βαζεις το αμαξι απο πανω?Παντως εχτες και σημερα, το μετανοιωσα που δεν αγορασα το jimny αντι του punto
Θα του ειχα βαλει ενα ζευγαρι αλυσιδες μπροστα, και ενα αλλο ζευγαρι με καρφια πισω, και θα οργωνα στην κυριολεξια τα βουνα
Αλλα που θα παει...Αλεξ τι γινεται?Χαθηκα τον τελευταιο καιρο λογω (νεας)δουλειας
[/img] -
Υπήρχε και η άλλη πλευρά βέβαια.
Βγηκα σήμερα στη Συγγρού, στον Άγιο Σώστη, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ περάσει κανένα λεωφορείο (εννοείται γύρισα αμεσως μόλις είδα οτι ήταν τελειώς παγωμένη) και είδα 2-3 γρήγορους να περνάνε αέρα χωρίς αλυσίδες.
Αν προέκυπτε ανάγκη, θα ξεκινούσαν φρενάρισμα στον Αγιο Σώστη και θα σταμάταγαν στο Φιξ... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Καλα... Με τα χιονια ο κοσμος τα παιξε....
Δεν ηξερε που πανε τα 4....
Να πηγαινουν με 5ΧΑΩ παντου.....
Στα διαλα!!!Ποιο πολυ μου αρεσε ομως κατι SUV με 20αρες και χαμηλοπροφηλα, παρατημενα στην ακρη του δρομου
Που πα ρε μποζο με το μπο..δελοΣτο μυαλο μου εισαι
Εγω πετυχα σημερα στην ΣΤΕΓΝΗ εθνικη, καποιους να πηγαινουν με 40 μηπως και πετυχουν παγο
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι γινονται ατυχηματαΑλλα οπως το ειπες και εσυ
Αλλοι με τζιπ να ΜΗΝ μπορουν να πανε σε ευκολες συνθηκες, και αλλοι να νομιζουν οτι επειδη πηραν τζιπ, οτι μπορουν να πανε παντου και με οσο θελουνΑς ειναι καλα το antispin/esp του punto μου, που με βοηθησε πολλες φορες, ειδικα στο σταματα/ξεκινα και σε ανηφοριτσες
Υ.Γ. Αυτες οι κουβερτες που ειδα να βαζουν, κανουν δουλεια?Αν ναι ποσο καλες ειναι σε συγκριση με τις παραδοσιακες αλυσιδες?
Μπαινουν οπως οι παλιες αλυσιδες?Δηλαδη τις απλωνεις και βαζεις το αμαξι απο πανω?Παντως εχτες και σημερα, το μετανοιωσα που δεν αγορασα το jimny αντι του punto
Θα του ειχα βαλει ενα ζευγαρι αλυσιδες μπροστα, και ενα αλλο ζευγαρι με καρφια πισω, και θα οργωνα στην κυριολεξια τα βουνα
Αλλα που θα παει...Αλεξ τι γινεται?Χαθηκα τον τελευταιο καιρο λογω (νεας)δουλειας
[/img]Την παλευω κ εγω:)
Τι δουλιτσα;;; Δεν ειπες τιποτα-Οι κουβερτες που λες κανουν δουλεια στο χιονι με παγο... στο παγετο δεν κανουν σχεδον τιποτα:(
-Αν δεν κανω λαθος.... Τα καρφια ειναι παρανομα στο Τζατζικισταν που μενουμε..... Εδω ειναι απαγορευμενο το ντιζελ.... τα καρφια θα επετρεπαν;;; -
Σε 'στεγνό' δρόμο, χωρίς βροχή τις προηγούμενες μέρες, είχα κάνει πατινάζ σε 3 διαδοχικές στροφές λόγω...πάγου που δεν φαινόταν. Κι εγώ αργά θα πήγαινα στην Εθνική ή οπουδήποτε αλλού αυτές τις μέρες.
-
το πρωί και το βράδι...γιατί το μεσημέρι με τέτοιο ήλιο δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, όλα λιώνουν.
-
'Έμμεσα' μεγάλο ζώο ... η αλλοδαπή οικιακή βοηθός που πλένει την είσοδο της αυλής της στην Καλαμαριά με το λάστιχο και χθες το πρωί και σήμερα (γύρω στις 7:00) και τα νερά φευγουν στον δρόμο, τα οποία με τις υπάρχουσες θερμοκρασίες γίνονται πάγος ... επάνω σε στροφή με STOP ...
Δεν χρειάζετε να κρατάς τιμόνι για να είσαι ζώο ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
'Έμμεσα' μεγάλο ζώο ... η αλλοδαπή οικιακή βοηθός που πλένει την είσοδο της αυλής της στην Καλαμαριά με το λάστιχο και χθες το πρωί και σήμερα (γύρω στις 7:00) και τα νερά φευγουν στον δρόμο, τα οποία με τις υπάρχουσες θερμοκρασίες γίνονται πάγος ... επάνω σε στροφή με STOP ...
Δεν χρειάζετε να κρατάς τιμόνι για να είσαι ζώο ...εεεε.... δεν της είπες κανά Γαλλικό ????
-
Αυτό πρέπει να εννοούν όταν λένε ότι η άγνοια σκοτώνει...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν χρειάζεται να κρατάς τιμόνι για να είσαι ζώο ...Αμα έχει τσίχλα αντί για μυαλό...να περάσει κάνας πεζός να φύγει κάτω....
-
(>Στο μυαλο μου εισαι
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι γινονται ατυχηματα)Δηλαδή πως είναι δυνατόν να προκαλέσει ατύχημα κάποιος που πήγαινε με
40 στην εθνική για να μην γλιστρύσει και να μην προκαλέσει τότε ατύχημα?
Εκτός και αν πήγαιναν αριστερή λωρίδα και σε ενοχλούσαν! Τότε ναι συμφωνούμε! -
Ακριβώς επειδή πάει με 40 στην εθνική, στη μεσαία ή στην αριστερή λωρίδα και πίσω του έρχονται οχήματα που πάνε με πολύ παραπάνω...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
....
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι γινονται ατυχηματαΔεν ξερω ποια εθνικη λες εσυ, αλλα στον Κηφισο σημερα στις 7:30 το πρωι η 'στεγνη' εθνικη ειχε κατι κομματια παγο σε ορισμενα σημεια...Τα παταγες και ξεκινουσε ο Κωσταλας να περιγραφει τις πιρουετες σου πανω στον παγο.
Ειδικα κατω απο γεφυρες απλα σημαδευες απο πριν που ηθελες να καταληξεις και κραταγες ισιο τιμονι, και (μαλλον) κατεληγες εκει που ηθελες να πας.
-
Μακάκες μεγάλοι όσοι μπαίνουν σε στενά ή δρόμους περιορισμένους πλάτους χωρις αντιολησθητικά συστήματα (ενω κανονικά θα έπρεπε να φερούν) και τελικά κολλούν φράζοντας τους επόμενους!!!!
Επίσης να βγάλει μια ανακοίνωση η Τροχαία να μας πει πως τιμωρήθηκαν οι οδηγοί των λεωφορείων στα Καλάβρυτα που δεν είχαν αλυσίδες και δεν μπορούσαν να κατέβουν στην Πούντα εγκλωβίζοντας θρασύτατα τους λοιπούς οδηγούς που ακολοθούσαν!!!
ΑΙΣΧΟΣ στην Αστυνομία γιατί δεν τους γράφετε????
Δεν μπορείτε να πιάσετε στυλο με το κρύο???
Δεν πειράζει μόλις πιάσουν οι ζέστες να μας περιμένετε στην ευθεία της Ακράτας με όριο το 80 -
+1000000
-
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πετάει χιονόμπαλες στα διερχόμενα αμάξια;
Λ. Γαλατσίου Σάββατο βράδυ!
Την είχε σφίξει τόσο ο μαλάκας που άκουσα τη λαμαρίνα να λυγίζει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι γινονται ατυχηματαΔεν ξερω ποια εθνικη λες εσυ, αλλα στον Κηφισο σημερα στις 7:30 το πρωι η 'στεγνη' εθνικη ειχε κατι κομματια παγο σε ορισμενα σημεια...Τα παταγες και ξεκινουσε ο Κωσταλας να περιγραφει τις πιρουετες σου πανω στον παγο.
Ειδικα κατω απο γεφυρες απλα σημαδευες απο πριν που ηθελες να καταληξεις και κραταγες ισιο τιμονι, και (μαλλον) κατεληγες εκει που ηθελες να πας.
Στο υψος της Αχαρνων
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πετάει χιονόμπαλες στα διερχόμενα αμάξια;Λ. Γαλατσίου Σάββατο βράδυ!
Την είχε σφίξει τόσο ο μαλάκας που άκουσα τη λαμαρίνα να λυγίζει.
Εγω βγκα και κοπανησα στην μαπα εναν τετοιο....
Σε στενο στο φαληρο ειδα κατι πιτσιρικια να παιζουν και αρχησα να κοβω, μη πεταχτει κανενα μαλακισμενο και το πληρονω....
Ε... Καποια στιγμη σκαει χιονομπαλα στο παρ μπριζ....
Παει ...καποιον πατησα λεω.
Σταματαω, βγαινω εξω...
Πουθενα δεν εχει πτωμα
Κοιταω καλυτερα βλεπω ενα 17~16χρονο να γελαει....
Ε δεν γελουσε για πολυ....
Τον ρωτησα να ειναι μαλακας, μου πε να παω να κανω κατι και....
Εφαγε μπουνιδι στη μαπα.
Μαζεψα λιγο χιονι, του το βαλα εκει που τον κοπανησα κ εφυγα....
Ουτε σημαδι δεν αφησα....μαλλον....
Περιμενω να μου ρθει στην εταιρεια αστυνομια αυτες τις μερες να τους πω οτι οδηγουσε ενας Γερμανος συνεργατης που ειναι στην Γαλλια αυτη τη βδομαδα
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]