-
Ωραίος ο νεαρούλης 'παπάκουλας' που βγήκε από κόκκινο στο αντίθετο ρεύμα την ώρα που πέρναγα τον κάθετο σ΄αυτόν δρόμο, έστριψε αριστερά ενώ είχε απαγορευτικό μπαίνοντας και στο ρεύμα μου, ήταν ακράνωτος και όταν του κόρναρα με έβρισε κι από πάνω ('Ρε μ..καααα').
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σήμερα με την βροχή διαρκείας στην Αθήνα, σε ώρα που είχε κοπάσει κάπως. Πάω λοιπόν ευθεία σε ένα δρομάκι και βλέπω πεζό ~50άρη λίγο πιο κάτω να περιμένει να περάσω για να διασχίσει κάθετα το δρόμο (ψιλόβροχο εκείνη την ώρα). Ακριβώς μπροστά του υπήρχε μεγάλη λακούβα με νερά οπότε φρενάρω να περάσω σιγά μην τον λούσω τον άνθρωπο.
Τι το'θελα; Όπως φρενάρω και περνάω μπροστά του με καμιά 10άρα χλμ μου φωνάζει 'Άντε πέρνα επιτέλους ρε μ@λ@κ@, σκατά έγινα να περιμένω εσένα'
Φυσικά κοκκαλώνω (δεν ερχόταν κανείς από πίσω) και απαντάω 'δεν φτάνει που φρέναρα για να μη σε βρέξω με βρίζεις κι από πάνω;' και απαντάει το επικό 'αν ήθελες να βοηθήσεις να φρέναρες πριν τα νερά και να με αφήσεις να περάσω παλιομ@λ@κ@'
Του τράβηξα ένα στολίδι και έφυγα.Παρέλειψα να αναφέρω πως είχε ομπρέλα. Την οποία του πρότεινα μέρος να την τοποθετήσει.
Πεζος ηταν ε;;;
Μια χαρα εισαι, δεν εχεις προβλημα.
Δεν θα στην πεσουν οι παπακουλες του φουμ να στην πουνορεξη που την ειχαν να ασχολουνται με τον καθε κομπλεξικο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'τσαντιστηκα και θα ντιφταρω για να μαθεις', με αποτελεσμα να γλυστρισει και να πεσει κατω. Εφυγα γελωντας.Θεία δίκη!
Είσαι υπεύθυνος για τα νερά που πετάει το αμάξι σου ακόμα κι αν οφείλονται σε κακοτεχνίες του δρόμου.
Τι θα μπορούσε να κάνει;
Δεν φτανει που κυκλοφορει ξεκρανοτος και φταιει γι αυτο ο kacey, δεν φτανει που βρηζει τον kacey και φταιει ο kacey γι αυτο, οταν σταματησε ο kacey επεσε αυτος ο κακομοιρος που δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας απο το προπορευωμονο οχημα και εφταιγε και γι αυτο ο kacey.....
Πέρα από την ειρωνία, για όλα αυτά φταίει ο πάπιας. Ο kacey φταίει (νομικά και ηθικά) για τον απότομο ελιγμό.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Από το http://press-gr.blogspot.com/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΘέλει ή δε θέλει όχι ένα αλλά 10 αυτοκόλλητα κολλημένα γύρω γύρω στ' αμάξι της η εν λόγω κυρία;
Μωρέ να της κατεβάζουν το παρμπρίζ θέλει αλλά τέλοσπάντων, θα έχει τότε δίκιο ο Hunter...
Ενδιαφέρον όμως είναι το παρακάτω σχόλιο στο μπλόγκ:
*Εκτος απο αγανακτισμενη μηπως εισαι και αγαμητη?
Εαν εχεις τα κοτσια βγες επωνυμα και κανε αυτη την καταγγελια..
Οχι να δημοσιευεις το ονομα της και εσυ να μενεις στην ανωνυμια.
Αντε καριολα που εμαθες να οδηγας κιολας.
Οχι δεν την υποστηριζω. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ουτε την γνωριζω.
Απλα ειναι θρασος να δημοσιευεις ονοματεπωνυμα και πινακιδες κυκλοφοριας κρυμμενη καλα πισω απο την ανωνυμια σου.Αντε πισω στο πλυσταριο σου μωρη τσουραπω!*
Το ενδιαφέρον είναι ότι 'fainetai KAI H PINAKIDA kai H EPAGGELMATIKH THS KARTA sto kapw tou autokinhtou, thn opoia profanws thn exei valei mhpws kai glitwsei thn klhsh...'
Αλλά εντάξει, μετά φταίει η 'θρασύδειλη' καταγγέλουσα...
-
Χτες Παρασκευη,ειναι περιπου 13:00 και παω δουλεια, ειμαι στην Βαρης κορωπιου θελω κανα χιλιομετρο περιπου για το φαναρι του Κορωπιου...βλεπω μια μερσεντες και ενα οκταβια απο πισω να κανουν γρηγορες αλλαγες λωριδας, αν ηταν ενα αμαξι θα ελεγα οκ...αλλα αυτοι πηγαιναν σαν ενα αμαξι....σαν αποτελεσμα ειχε να ειναι πολυ επικυνδηνοι αν σκεφτουμε οτι ηταν και βρεγμενος ο δρομος. Στο φαναρι του κορωπιου κανουμε δεξια προς αεροδρομιο, στο καπακι εχει αριστερη στροφη στην οποια προσπαθησα να περασω απο αριστερα το οκταβια, ο τυπος ομως δεν ηθελε και μου τραβαει στεγνα κλησιμο (ξαναλεω σε βρεγμενο δρομο) του παταω κατι κορνες (αφου φρεναρα και ειχα ανεβασει 100 σφυγμους) στα @@ του ο τυπος. μας εχει πιασει φαναρι και περιμενουμε. Μετα το φαναρι ακολουθει μια ευθεια περιπου 800-1000 μετρα και αυτη, μπροστα το μερκεντε στη δεξια και απο πισω αυτος στην μεση του δρομου....εκει βλεπω οτι εχει βαση για κεραια CB....πηρα στροφες και καταλαβα οτι ειναι ασφαλητικο και συνοδευει καποιον κουραδοεπισημο.....παω αριστερα αριστερα να τον περασω με κληνει παω δεξια το ιδιο, με μια προσποιηση προς τα δεξια τον κανω να μου ανηξει την αριστερη λωριδα απο την οποια και περναω με φουλ γκαζι και τον τρωο στα φρενα στριβωντας δεξια για αεροδρομιο.
!. Στο κλισημο που μου εκανε αν ειχα αφερεθει για μισο δευτερολεπτο τωρα θα ετρεχα στους φαναρτζιδες.
2. Αφου συνοδευουν καποιο μαλακα, γιατι δεν αναβουν ενα φαρο να καταλαβαινουμε τι γινεται και να μην παιζουν με τη ζωουλα μας?
3. Εινα ιη 2ρη ή η 3η φορα που γινεται αυτο στον ιδιο δρομο.Αστα διαλα πια ο καθε μαλακας την εχει δει εξουσια.
-
γενικα δεν κανω κοντρες γιατι θεωρω οτι ειναι ενας ηλιθιος τροπος για να αυξησεις τις πιθανοτητες τραυματισμου σου.
υπαρχει ομως μια κατηγορια ανθρωπων στην οποια δεν μπορω να αντισταθω..
τυποι με αργα αμαξια στα οποια η καγκουρια γινεται για χαρη μονο της ομορφιας (που καταληγει καγκουρια) και οχι για βελτιωση των επιδοσεων.
δεν μπορω να αντισταθω γιατι θελω να τους θυμησω οτι μεχρι και το κορσακι μου το 1.4αρι μπορει να τους πατησει και να τσιγκλισω λιγο το απυθμενο κομπλεξ τους..ειχα λοιπον σημερα μπροστα μου εναν τετοιο τυπο. του κολλαω να παει στη δεξια λωριδα. αυτος αρχιζει να επιταχυνει.. γκολφακι 1.4 νομιζω. συνεχιζω απο πισω του και συνεχιζω να επιταχυνω, με 5η μαλιστα (αν και μπορουσα να κατεβω σε 4η αλλα ειχε περισσοτερη πλακα να μην μπορει να ξεφυγει απο ενα αμαξι που επιταχυνει με 5η..)
και ξαφνικα, παταει φρενο χωρις λογο! και ξαναπαταει! να πεσω απο πισω του να τον πληρωνω τη βρωμογυναικουλα.. παω απο δεξια να περασω, μπαινει μπροστα μου και συνεχιζει.. εκει τα παραταω γιατι ειχε φτασει και η στροφη μου και δεν ειχα και καμια διαθεση να πεσω πανω του και να πληρωνω τον αρχιλακαμα τον ελληναρα..
τετοιους ψευτομαγκες εχω βαρεθει να τους βλεπω ρε παιδες.. αυτος ο βρωμολαος εχει γεμισει τετοιους ρεζιληδες.. ελεος πια, εχω βαρεθει αυτη τη μιζερια..
και ετσι τερμα οι κοντρες και με αυτα τα παλικαρια.. κριμα και αντλουσα χαρα..
απο δω και περα νομοταγης και αψογος στους δρομους μεχρι να φυγω μια και καλη..καληνυχτα
-
Όταν θα θέλω να αλλάξω αμάξι μακάρι να μου βρεθεί ένας τέτοιος καραγκιοζάκος... θα βρω τρόπο να τον περάσω και αφού βρεθώ μπροστά του ένα τσίμπημα στο φρένο αρκεί (αυτοί ούτως ή άλλως συνηθίζουν να σε πηγαίνουν τρενάκι)...
Τι είχα τι έχασα... σιγά την αξία που θα χάσει ένα αμάξι 1000-1500 €. Και θα με πληρώσουν και θα τους κάνω φυσαρμόνικα το αμάξι.
Υ.Γ. Ξέρω ότι πολλοί θ' αρχίσετε να λέτε ότι σκέψεις σαν και αυτές είναι απαράδεκτες και ότι η αυτοδικία δεν οδηγεί πουθενά + το ότι θα είναι πολύ επικίνδυνο, ε εν μέρει ελπίζω και γω να επικρατήσει η λογική...
-
οχι ειδικα στην ελλαδα, αμα εχεις τον τροπο, η αυτοδικια ειναι ο μονος τροπος δικαιοσυνης.
γιατι πολυ απλα κανενας νομος δεν τηρειται. η αστυνομια και τα δικαστηρια ειναι για να μαζευουν ευρω. οποτε τι να κανει κανεις?
ή κανει την παπια (οπως εγω απο δω και περα) μεχρι να βρει τροπο να φυγει απο τη κωλοχωρα ή προχωραει σε αυτοδικια, αμα εχει τον τροπο να το κανει. -
Ασερφ πρεπει να σε εχει βγαλει τελειως εκτος εαυτου και να μην εχεις σωστη κριση για να κανεις αυτο που λες, μονο και μονο το αισθημα της αυτοσυντηρησης θα σε κρατηση κα ιδεν θα το κανεις, ή θα το κανεις σε τετοιο ναθμο απλα για να τον τρομαξεις.
Θα προτιμουσα να εχω ενα ΝΙΒΑ κα ινα τον παρω παραμαζωμα και να του πω μετα,sorry φιλε δεν σε ειδα.
Παντως μην νομιζεις οτι θα τους νοιαξει δεν ειναι δικα τους τα συνοδευτικα. -
ratanplan, αυτο που λες πριν απο το δικο μου ποστ με τους μπατσους μου ετυχε κι εμενα αλλα σε ηπιοτερη εκδοχη. εκει που πηγαινα με πολυ καλη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, μου κολλαει πισω μου ενα cherokee που ετρεχε βολιδα.. μου σπανε τα νευρα αυτοι οι τυποι (αλλωστε αν οντως βιαζονται για σοβαρο λογο, ο νομος λεει να αναβουν τα αλαρμ) και δεν αλλαζω λωριδα αλλα ευτυχως τοτε αλλαξα.. παλι καλα, γιατι μετα ειδα πινακιδες αστυνομιας στο cherokee.. φιου..
δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις ρε γμτ.. παντα καποιος μαλακας θα βρεθει ή να σου κανει ζημια ή να σου κοψει κληση..
πρεπει να εισαι αψογος και να εχεις νευρα απο ατσαλι για να βγεις σωος απο μια συνηθισμενη μερα στους ελληνικους δρομους.. -
Το θεμα ειναι να γυρισεις ζωντανος.
Το να μην φας κληση ειναι πολυτελεια -
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
ειχα λοιπον σημερα μπροστα μου εναν τετοιο τυπο. του κολλαω να παει στη δεξια λωριδα.Να σου κάνω μια ερώτηση αν επιτρέπεται; Του κόλλησες κατευθείαν; Ήταν ώρα κολλημένος στην αριστερή λωρίδα και δεν έκανε δεξιά ενώ είχε χώρο; Του έπαιξες φώτα (ή του άναψες φλας) πριν του κολλήσεις;
Προσωπικά το κόλλημα το θεωρώ γενικά απαράδεκτο! Αν ο μπροστινός φρενάρει γιατί του πετάχτηκε κάτι μπροστά του τι θα κάνεις; Αυτή είναι η μόνιμη απορία μου ήταν δεν ήταν κολλημένος στην αριστερή ο άλλος.
Κολλημένος δε μένω ποτέ αριστερά χωρίς λόγο, όταν προσπερνάω όμως και φτάσει κάποιος με μεγαλύτερη φόρα από πίσω και μου κολλήσει παίζοντας φώτα γίνομαι έξαλλος.Ασερφ πρεπει να σε εχει βγαλει τελειως εκτος εαυτου και να μην εχεις σωστη κριση για να κανεις αυτο που λες, μονο και μονο το αισθημα της αυτοσυντηρησης θα σε κρατηση κα ιδεν θα το κανεις, ή θα το κανεις σε τετοιο ναθμο απλα για να τον τρομαξεις.
Το έγραψα και γω στο Υ.Γ. ότι εν μέρει ελπίζω να επικρατήσει η λογική, η οποία και επικρατεί τελικά αλλιώς δε θα ήμουν χωρίς ατύχημα τα 5 χρόνια που οδηγώ (πλην ενός μηχανακίου που κινούταν ανάποδα σε μονόδρομο και έπεσε πάνω μου και μετά εξαφανίστηκε).
εκει που πηγαινα με πολυ καλη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, μου κολλαει πισω μου ενα cherokee που ετρεχε βολιδα.. μου σπανε τα νευρα αυτοι οι τυποι (αλλωστε αν οντως βιαζονται για σοβαρο λογο, ο νομος λεει να αναβουν τα αλαρμ) και δεν αλλαζω λωριδα αλλα ευτυχως τοτε αλλαξα..
Γιατί στην έσπασε που σου κόλλησε το τζιπ; Το ίδιο δεν έκανες και συ στο Golf; Αφού μόνος σου λες ότι είχες χώρο, οπότε και τελικά έκανες δεξιά. Το ότι ισχυρίζεσαι ότι πήγαινες με 'πολύ καλή ταχύτητα' δε σημαίνει κάτι. Δεν υπάρχει κάποια ταχύτητα πάνω από την οποία έχεις δικαίωμα να κινείσαι συνεχώς αριστερά.
Γι' αυτό λέω ότι το κόλλημα είναι εκνευριστικό, όπως είδες και εσένα σε πειράζει. Δεν έχει διαφορά το να στο κάνουν από το να το κάνεις εσύ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χτες Παρασκευη,ειναι περιπου 13:00 και παω δουλεια, ειμαι στην Βαρης κορωπιου θελω κανα χιλιομετρο περιπου για το φαναρι του Κορωπιου...βλεπω μια μερσεντες και ενα οκταβια απο πισω να κανουν γρηγορες αλλαγες λωριδας, αν ηταν ενα αμαξι θα ελεγα οκ...αλλα αυτοι πηγαιναν σαν ενα αμαξι....σαν αποτελεσμα ειχε να ειναι πολυ επικυνδηνοι αν σκεφτουμε οτι ηταν και βρεγμενος ο δρομος. Στο φαναρι του κορωπιου κανουμε δεξια προς αεροδρομιο, στο καπακι εχει αριστερη στροφη στην οποια προσπαθησα να περασω απο αριστερα το οκταβια, ο τυπος ομως δεν ηθελε και μου τραβαει στεγνα κλησιμο (ξαναλεω σε βρεγμενο δρομο) του παταω κατι κορνες (αφου φρεναρα και ειχα ανεβασει 100 σφυγμους) στα @@ του ο τυπος. μας εχει πιασει φαναρι και περιμενουμε. Μετα το φαναρι ακολουθει μια ευθεια περιπου 800-1000 μετρα και αυτη, μπροστα το μερκεντε στη δεξια και απο πισω αυτος στην μεση του δρομου....εκει βλεπω οτι εχει βαση για κεραια CB....πηρα στροφες και καταλαβα οτι ειναι ασφαλητικο και συνοδευει καποιον κουραδοεπισημο.....παω αριστερα αριστερα να τον περασω με κληνει παω δεξια το ιδιο, με μια προσποιηση προς τα δεξια τον κανω να μου ανηξει την αριστερη λωριδα απο την οποια και περναω με φουλ γκαζι και τον τρωο στα φρενα στριβωντας δεξια για αεροδρομιο.!. Στο κλισημο που μου εκανε αν ειχα αφερεθει για μισο δευτερολεπτο τωρα θα ετρεχα στους φαναρτζιδες.
2. Αφου συνοδευουν καποιο μαλακα, γιατι δεν αναβουν ενα φαρο να καταλαβαινουμε τι γινεται και να μην παιζουν με τη ζωουλα μας?
3. Εινα ιη 2ρη ή η 3η φορα που γινεται αυτο στον ιδιο δρομο.Αστα διαλα πια ο καθε μαλακας την εχει δει εξουσια.
α) Εσυ πας στην δουλεια στην 1μμ? Ωραιοςςςςςς...
β) Για αυτο εγω κυκλοφορουσα με την καμερα μεσα στο αμαξι, σε 2 τετοιους που την ειχα δειξει, τους ειχε κοπει η μαγκια αποτομα. Στο ενα σκηνικο δε, μπατσικο εκανε κοντρες με BMW 750 ΔΣ και μου την ειπαν επειδη τους ακολουθουσαΔεν φτανει που κυκλοφορει ξεκρανοτος και φταιει γι αυτο ο kacey, δεν φτανει που βρηζει τον kacey και φταιει ο kacey γι αυτο, οταν σταματησε ο kacey επεσε αυτος ο κακομοιρος που δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας απο το προπορευωμονο οχημα και εφταιγε και γι αυτο ο kacey.....
Πέρα από την ειρωνία, για όλα αυτά φταίει ο πάπιας. Ο kacey φταίει (νομικά και ηθικά) για τον απότομο ελιγμό.
Αντε παλι. Ποιος ειναι ο αποτομος ελιγμος? Που ενω πηγαιναμε με 5 αντε 10 χαω αποφασισα να σταματησω αποτομα επειδη για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω' και δεν σκεφτηκα οτι ειναι τοσο καραγκιοζης που μπορει να πεσει? Ε στα @@ μου τελικα, ειναι ακριβως αυτο που λεω τοσο καιρο οτι κανουν ενα καρο μλκιες και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους προσεχουν οι υπολοιποι ΟΤΑΝ τις κανουν γιατι 'ετσι πρεπει' επειδη 'ειναι με μηχανη'.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Να σου κάνω μια ερώτηση αν επιτρέπεται; Του κόλλησες κατευθείαν; Ήταν ώρα κολλημένος στην αριστερή λωρίδα και δεν έκανε δεξιά ενώ είχε χώρο; Του έπαιξες φώτα (ή του άναψες φλας) πριν του κολλήσεις;
Προσωπικά το κόλλημα το θεωρώ γενικά απαράδεκτο! Αν ο μπροστινός φρενάρει γιατί του πετάχτηκε κάτι μπροστά του τι θα κάνεις; Αυτή είναι η μόνιμη απορία μου ήταν δεν ήταν κολλημένος στην αριστερή ο άλλος.
Κολλημένος δε μένω ποτέ αριστερά χωρίς λόγο, όταν προσπερνάω όμως και φτάσει κάποιος με μεγαλύτερη φόρα από πίσω και μου κολλήσει παίζοντας φώτα γίνομαι έξαλλος.Γιατί στην έσπασε που σου κόλλησε το τζιπ; Το ίδιο δεν έκανες και συ στο Golf; Αφού μόνος σου λες ότι είχες χώρο, οπότε και τελικά έκανες δεξιά. Το ότι ισχυρίζεσαι ότι πήγαινες με 'πολύ καλή ταχύτητα' δε σημαίνει κάτι. Δεν υπάρχει κάποια ταχύτητα πάνω από την οποία έχεις δικαίωμα να κινείσαι συνεχώς αριστερά.
Γι' αυτό λέω ότι το κόλλημα είναι εκνευριστικό, όπως είδες και εσένα σε πειράζει. Δεν έχει διαφορά το να στο κάνουν από το να το κάνεις εσύ
εχεις εν μερει δικιο αλλα υπαρχει μια λεπτη διαφορα αναμεσα στις δυο περιπτωσεις.
με το γκολφ, μολις τον πλησιασα, ο τυπος αρχισε να επιταχυνει. ηταν φανερο οτι πηγαιναμε σε 'κοντρα'. αν δεν επιταχυνε, ή θα κρατουσα τη σωστη αποσταση ή θα τον περνουσα απο δεξια. απο τη στιγμη ομως που μπαινει στο κολπο, το να πατησει φρενο αποτομα για να πεσω πανω του μολις βλεπει οτι χανει, ειναι τουλαχιστον 'ομοφυλοφυλικο'..στο τζιπ απο την αλλη, προτιμω να κραταω τη λωριδα μου και να μην παω δεξια γιατι αυτοι οι τυποι νομιζουν οτι ειναι οι αρχοντες των δρομων και ολοι οι αλλοι να παν να 'ζευγαρωσουν'.. ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ.
η διαφορα δηλαδη ειναι οτι με το γκολφ κανεις κοντρα, οποτε δεν εχω την απαιτηση να παει δεξια, απλα εχω την απαιτηση να μη με σκοτωσει.. (το ξαναλεω ο δρομος μπροστα του ηταν αδειος, πατησε φρενο για συγκεκριμενο γκει λογο)
στην αλλη περιπτωση προκειται περι νταβατζιλικιου απο τον μπατσο. παλι καλα βεβαια που εκανα στην ακρη και καταλαβα οτι ηταν στρουμφ.αλλα, τελοσπαντων, επειδη γενικα βρισκω τον μπελα μου στους δρομους με τον δικο μου κωδικα οδηγικης συμπεριφορας, ειπα οτι απο δω και περα θα κανω την παπια οσο προκλητικος κι αν ειναι ο αλλος. ελπιζω να συγκρατιεμαι γιατι οπως το ξαναπα στο τελος καταληγεις ή να πληρωνεις τους προφυλακτηρες του μπροστινου ή να πληρωνεις κληση ή πολυ χειροτερα να πληρωνεις τον νεκροθαφτη..
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Σήμερα με την βροχή διαρκείας στην Αθήνα, σε ώρα που είχε κοπάσει κάπως. Πάω λοιπόν ευθεία σε ένα δρομάκι και βλέπω πεζό ~50άρη λίγο πιο κάτω να περιμένει να περάσω για να διασχίσει κάθετα το δρόμο (ψιλόβροχο εκείνη την ώρα). Ακριβώς μπροστά του υπήρχε μεγάλη λακούβα με νερά οπότε φρενάρω να περάσω σιγά μην τον λούσω τον άνθρωπο.
Τι το'θελα; Όπως φρενάρω και περνάω μπροστά του με καμιά 10άρα χλμ μου φωνάζει 'Άντε πέρνα επιτέλους ρε μ@λ@κ@, σκατά έγινα να περιμένω εσένα'
Φυσικά κοκκαλώνω (δεν ερχόταν κανείς από πίσω) και απαντάω 'δεν φτάνει που φρέναρα για να μη σε βρέξω με βρίζεις κι από πάνω;' και απαντάει το επικό 'αν ήθελες να βοηθήσεις να φρέναρες πριν τα νερά και να με αφήσεις να περάσω παλιομ@λ@κ@'
Του τράβηξα ένα στολίδι και έφυγα.Παρέλειψα να αναφέρω πως είχε ομπρέλα. Την οποία του πρότεινα μέρος να την τοποθετήσει.
Πεζος ηταν ε;;;
Μια χαρα εισαι, δεν εχεις προβλημα.
Δεν θα στην πεσουν οι παπακουλες του φουμ να στην πουνορεξη που την ειχαν να ασχολουνται με τον καθε κομπλεξικο
Το καλο ειναι οτι μεσα απο τις μαλακιες που πετανε οι παπακουλες εδω μεσα, φαινεται ξεκαθαρα ποιοι ειναι οι κομπλεξικοι, που τους θηξαν τα παπια
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
... ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ....Έχει συζητηθεί πολλάκις, επειδή όμως βλέπω ότι είσαι νέο στο φόρουμ θα το ξαναπώ.
Το ότι κάποιος πάει σε ένα δρόμο με δύο λωρίδες ή περισσότερες λωρίδες με το όριο ταχύτητας ΔΕ δικαιολογεί ΕΠΟΥΔΕΝΙ το να μένει κολλημένος στην αριστερή λωρίδα ενώ η/οι δεξιά/ές είναι κενή/ές. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ οφείλει να μεταφερθεί στη δεξιά λωρίδα μετά την ολοκλήρωση του προσπεράσματος, πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι κάποιος θέλει να κινηθεί γρηγορότερα από αυτόν. Είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος και φαντάζομαι ότι θα στο επιβεβαιώσουν σχεδόν οι πάντες εδώ μέσα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χτες Παρασκευη,ειναι περιπου 13:00 και παω δουλεια, ειμαι στην Βαρης κορωπιου θελω κανα χιλιομετρο περιπου για το φαναρι του Κορωπιου...βλεπω μια μερσεντες και ενα οκταβια απο πισω να κανουν γρηγορες αλλαγες λωριδας, αν ηταν ενα αμαξι θα ελεγα οκ...αλλα αυτοι πηγαιναν σαν ενα αμαξι....σαν αποτελεσμα ειχε να ειναι πολυ επικυνδηνοι αν σκεφτουμε οτι ηταν και βρεγμενος ο δρομος. Στο φαναρι του κορωπιου κανουμε δεξια προς αεροδρομιο, στο καπακι εχει αριστερη στροφη στην οποια προσπαθησα να περασω απο αριστερα το οκταβια, ο τυπος ομως δεν ηθελε και μου τραβαει στεγνα κλησιμο (ξαναλεω σε βρεγμενο δρομο) του παταω κατι κορνες (αφου φρεναρα και ειχα ανεβασει 100 σφυγμους) στα @@ του ο τυπος. μας εχει πιασει φαναρι και περιμενουμε. Μετα το φαναρι ακολουθει μια ευθεια περιπου 800-1000 μετρα και αυτη, μπροστα το μερκεντε στη δεξια και απο πισω αυτος στην μεση του δρομου....εκει βλεπω οτι εχει βαση για κεραια CB....πηρα στροφες και καταλαβα οτι ειναι ασφαλητικο και συνοδευει καποιον κουραδοεπισημο.....παω αριστερα αριστερα να τον περασω με κληνει παω δεξια το ιδιο, με μια προσποιηση προς τα δεξια τον κανω να μου ανηξει την αριστερη λωριδα απο την οποια και περναω με φουλ γκαζι και τον τρωο στα φρενα στριβωντας δεξια για αεροδρομιο.!. Στο κλισημο που μου εκανε αν ειχα αφερεθει για μισο δευτερολεπτο τωρα θα ετρεχα στους φαναρτζιδες.
Πινακιδα και καταγγελεια!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
... ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ....
Έχει συζητηθεί πολλάκις, επειδή όμως βλέπω ότι είσαι νέο στο φόρουμ θα το ξαναπώ.
Το ότι κάποιος πάει σε ένα δρόμο με δύο λωρίδες ή περισσότερες λωρίδες με το όριο ταχύτητας ΔΕ δικαιολογεί ΕΠΟΥΔΕΝΙ το να μένει κολλημένος στην αριστερή λωρίδα ενώ η/οι δεξιά/ές είναι κενή/ές. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ οφείλει να μεταφερθεί στη δεξιά λωρίδα μετά την ολοκλήρωση του προσπεράσματος, πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι κάποιος θέλει να κινηθεί γρηγορότερα από αυτόν. Είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος και φαντάζομαι ότι θα στο επιβεβαιώσουν σχεδόν οι πάντες εδώ μέσα
Αλαρμ για προσπεραση ;Το αριστερο φλας ναι ,αλλα αλαρμ;Θα μπερδεψει οποιον το δει.
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
ratanplan, αυτο που λες πριν απο το δικο μου ποστ με τους μπατσους μου ετυχε κι εμενα αλλα σε ηπιοτερη εκδοχη. εκει που πηγαινα με πολυ καλη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, μου κολλαει πισω μου ενα cherokee που ετρεχε βολιδα.. μου σπανε τα νευρα αυτοι οι τυποι (αλλωστε αν οντως βιαζονται για σοβαρο λογο, ο νομος λεει να αναβουν τα αλαρμ) και δεν αλλαζω λωριδα αλλα ευτυχως τοτε αλλαξα.. παλι καλα, γιατι μετα ειδα πινακιδες αστυνομιας στο cherokee.. φιου..
δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις ρε γμτ.. παντα καποιος μαλακας θα βρεθει ή να σου κανει ζημια ή να σου κοψει κληση..
πρεπει να εισαι αψογος και να εχεις νευρα απο ατσαλι για να βγεις σωος απο μια συνηθισμενη μερα στους ελληνικους δρομους..Εισαι εντελος λαθος.
Ο νομος/ΚΟΚ λεει οτι η αριστερη ειναι για προσπερασεις.
Η προσπεραση απο δεξια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο τον ΚΟΚ
Εσυ τι εκανες στην αριστερη;
Αν δεν προσπερνουσες εκεινη την ωρα, καλα εκανε και σου κολλησε ο τυπος.
Ποιος σου πε οτι μπορεις να παιρνεις την αριστερη υπερ-εγρολαβια και να καθεσαι εκει μεχρι να βαρεθεις;;
Ο ΚΟΚ ειναι συγκεκριμενος.
Κινουμαστε οσο το δυνατον δεξιοτερα του οδοστροματος και προσπερναμε απο την αριστερη. -
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
Να σου κάνω μια ερώτηση αν επιτρέπεται; Του κόλλησες κατευθείαν; Ήταν ώρα κολλημένος στην αριστερή λωρίδα και δεν έκανε δεξιά ενώ είχε χώρο; Του έπαιξες φώτα (ή του άναψες φλας) πριν του κολλήσεις;
Κολλημένος δε μένω ποτέ αριστερά χωρίς λόγο, όταν προσπερνάω όμως και φτάσει κάποιος με μεγαλύτερη φόρα από πίσω και μου κολλήσει παίζοντας φώτα γίνομαι έξαλλος.Γιατί στην έσπασε που σου κόλλησε το τζιπ; Το ίδιο δεν έκανες και συ στο Golf; Αφού μόνος σου λες ότι είχες χώρο, οπότε και τελικά έκανες δεξιά. Το ότι ισχυρίζεσαι ότι πήγαινες με 'πολύ καλή ταχύτητα' δε σημαίνει κάτι. Δεν υπάρχει κάποια ταχύτητα πάνω από την οποία έχεις δικαίωμα να κινείσαι συνεχώς αριστερά.
εχεις εν μερει δικιο αλλα υπαρχει μια λεπτη διαφορα αναμεσα στις δυο περιπτωσεις.
με το γκολφ, μολις τον πλησιασα, ο τυπος αρχισε να επιταχυνει. ηταν φανερο οτι πηγαιναμε σε 'κοντρα'. αν δεν επιταχυνε, ή θα κρατουσα τη σωστη αποσταση ή θα τον περνουσα απο δεξια. απο τη στιγμη ομως που μπαινει στο κολπο, το να πατησει φρενο αποτομα για να πεσω πανω του μολις βλεπει οτι χανει, ειναι τουλαχιστον 'ομοφυλοφυλικο'..στο τζιπ απο την αλλη, προτιμω να κραταω τη λωριδα μου και να μην παω δεξια γιατι αυτοι οι τυποι νομιζουν οτι ειναι οι αρχοντες των δρομων και ολοι οι αλλοι να παν να 'ζευγαρωσουν'.. ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ.
η διαφορα δηλαδη ειναι οτι με το γκολφ κανεις κοντρα, οποτε δεν εχω την απαιτηση να παει δεξια, απλα εχω την απαιτηση να μη με σκοτωσει.. (το ξαναλεω ο δρομος μπροστα του ηταν αδειος, πατησε φρενο για συγκεκριμενο γκει λογο)
στην αλλη περιπτωση προκειται περι νταβατζιλικιου απο τον μπατσο. παλι καλα βεβαια που εκανα στην ακρη και καταλαβα οτι ηταν στρουμφ.αλλα, τελοσπαντων, επειδη γενικα βρισκω τον μπελα μου στους δρομους με τον δικο μου κωδικα οδηγικης συμπεριφορας, ειπα οτι απο δω και περα θα κανω την παπια οσο προκλητικος κι αν ειναι ο αλλος. ελπιζω να συγκρατιεμαι γιατι οπως το ξαναπα στο τελος καταληγεις ή να πληρωνεις τους προφυλακτηρες του μπροστινου ή να πληρωνεις κληση ή πολυ χειροτερα να πληρωνεις τον νεκροθαφτη..
Δηλαδή η συμπεριφορά του κακού μπάτσου ήταν νταβατζιλίκι αλλά η δικιά σου συμπεριφορά που είχες καβατζώσει την αριστερή λωρίδα και ενοχλούσες χωρίς λόγο δεν ήταν;
Και αν δεν ήταν νταβατζιλίκι τότε τι ήταν;Αλήθεια την αγόρασες τη λωρίδα σου και προτιμάς να την κρατήσεις;;;
Πολύ γαμάτη λογική!!!!
Λογικό να βρίσκεις το μπελά σου αν πηγαίνεις έτσι γενικά...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]