-
Είναι ψόφιο το άμοιρο το Cee'd πράγματι. Θυμάμαι όταν το είχα οδηγήσει συνηθισμένος πλέον να είμαι στις ~2.000 στροφές και να περιμένω να ανεβάσει από εκεί με 3η, η απάντηση ήταν ένα ατέλειωτο μουλάρωμα μέχρι να κατεβάσω
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κ μια παρατήρηση που ξέχασα: Δυστυχώς ούτε το T-Jet είναι γρήγορο. Τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορο όσο θα έπρεπε, όχι όσο θα νόμιζε κανείς για τα 20 κιλά ροπής του.Είναι ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ γρήγορο περιμένει κανείς για τα 20 κιλά ροπής του: έχει καταπληκτικές ρεπρίζ, και ταξιδεύει μαλλιά κουβάρια με μισό γκάζι. Τώρα, αν 'γρήγορο' θεωρείς όποιο κάνει καλό 0-100, τότε όχι δεν είναι γρήγορο. Αλλά στην καθημερινή οδήγηση (και στην γρήγορη δλδ), η επιτάχυνση από στάση είναι το ΜΟΝΟ πράγμα που ΔΕΝ παίζει κανένα ρόλο.
-
Εγώ το λέω επειδή το έχω δει στο δρόμο σύγκριση με Leon 1.4 TSI 125 φίλου, το οποίο είναι αρκετά πιο βαρύ κι όμως πήγαιναν πρακτικά πλάι-πλάι. Καλό αμάξι φυσικά το T-Jet overall, δεν το συζητάμε καν
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
1 πράμα που το στίλο είναι καλύτερο από το proceed;
Ροπη,εμφανιση,ειναι δυο και επισης δεν ειναι ΚΙΑ.
**Αλλα τι σου λεω τωρα,εσυ εθαψες την 147 τωρα,στα κια θα κολλησουμε; **:shifty:Eφόσον πουλιέται ακόμα καινούρια, από μένα θα φάει το θάψιμο που τις αξίζει στους τομείς που υστερεί, thank you very much.
Και εγώ θεωρώ πως το stilo είναι τραγικά παρεξηγημένο. Κάποιο σοβαρό μειονέκτημα (πέρα του ότι δεν είχε και κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα) δεν είχε, τουλάχιστον στην έκδοση με τον 1,6, και συνυπολογίζοντας την απαξίωση που θα έχει, μοιάζει ως σωστή αγορά. Τα πρώτα είχαν ένα θεματάκι με τις κολλήσεις στην A-pillar, αλλά αυτό το διαπιστώνεις εύκολα.
-
Ως παλαιότερος ιδιοκτήτης Stilo 1,6 2004 Dynamic 3dr. Το οποίο κράτησα για 60.000 χιλ. και 2,5 χρόνια. Εχω να σου πώ τα εξής.
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ
- Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στα ηλεκτρικά εκτός απο μία φορά και αυτό λόγω προβλήματος στην μπαταρία.
- Η ποιότητα του ήταν ιδιαιτέρος καλή , χωρίς τρηξίματα και άλλους ενοχλητικούς θορύβους .
- Ευθύβολο και σταθερό με όσα και αν πήγαινα.
σχετικά καλή ανάρτηση (μόνο το Corolla είχε καλύτερη απο όσα έχω οδηγήσει στην κατηγορία) . - Τιμόνι με την επιλογή City να σου κάνει την ζωή εύκολη . Αλλά σχετικά όχι τόσο εημερωτικό αν πρέπει να βάλεις την Forma του Sumi.
- ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά καλούδια που δεν θα βρείς και σε ακριβότερα μοντέλα (εμένα μου λείπουν ).
- Ομορφο (ακόμα και σήμερα το ομορφότερο που κυκλοφορεί) έχει σχήμα προσωπικότητα και το δείχνει.
- Κατανάλωση στο μέσο όρο της κατηγορίας .
- Super klima (και το εννοώ) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ klimatistiko
- Σχετικά άνετο πίσω. (για 3πορτο)
- 5 ετη εγγύηση.
- ΚΑΜΙΑ σχέση με το Ξενέρωτο Βrαvo. (to STILO είχε χαρακτήρα)
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- Ηχομόνοση στα πολλά
- Ακριβό Service
- Δεν είχε αυτόματους υαλοκαθαριστήρες και Φώτα.
- Cruise control.
- ESP
To έδωσα και ακόμα μου λείπει.
Ιδια περίπου άποψη και εμπειρία έχει ενας φίλος που αγόρασε 6 μήνες μετά απο εμένα και το έχει ακόμα.Οτι άλλο θες εδώ είμαστε .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ως παλαιότερος ιδιοκτήτης Stilo 1,6 2004 Dynamic 3dr. Το οποίο κράτησα για 60.000 χιλ. και 2,5 χρόνια. Εχω να σου πώ τα εξής.ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ
- Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στα ηλεκτρικά εκτός απο μία φορά και αυτό λόγω προβλήματος στην μπαταρία.
- Η ποιότητα του ήταν ιδιαιτέρος καλή , χωρίς τρηξίματα και άλλους ενοχλητικούς θορύβους .
- Ευθύβολο και σταθερό με όσα και αν πήγαινα.
σχετικά καλή ανάρτηση (μόνο το Corolla είχε καλύτερη απο όσα έχω οδηγήσει στην κατηγορία) . - Τιμόνι με την επιλογή City να σου κάνει την ζωή εύκολη . Αλλά σχετικά όχι τόσο εημερωτικό αν πρέπει να βάλεις την Forma του Sumi.
- ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά καλούδια που δεν θα βρείς και σε ακριβότερα μοντέλα (εμένα μου λείπουν ).
- Ομορφο (ακόμα και σήμερα το ομορφότερο που κυκλοφορεί) έχει σχήμα προσωπικότητα και το δείχνει.
- Κατανάλωση στο μέσο όρο της κατηγορίας .
- Super klima (και το εννοώ) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ klimatistiko
- Σχετικά άνετο πίσω. (για 3πορτο)
- 5 ετη εγγύηση.
- ΚΑΜΙΑ σχέση με το Ξενέρωτο Βrαvo. (to STILO είχε χαρακτήρα)
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- Ηχομόνοση στα πολλά
- Ακριβό Service
- Δεν είχε αυτόματους υαλοκαθαριστήρες και Φώτα.
- Cruise control.
- ESP
To έδωσα και ακόμα μου λείπει.
Ιδια περίπου άποψη και εμπειρία έχει ενας φίλος που αγόρασε 6 μήνες μετά απο εμένα και το έχει ακόμα.Οτι άλλο θες εδώ είμαστε .
ε?
Focus
Golf
Civi και τόσα άλλα.συγγνώμη για την παρέμβαση!
-
επισης για ποιο ξενερωτο μπραβο μιλαμε?
και κανε και μια αναλυση για τα ακριβα σερβις...
-
swift b.p.m - > το ε? που πάει ?
Δεν είπα όχι για κάτι άλλο .
Είπα την εμπειρία μου ως ιδιοκτήτης.adis4gr - > πχ. 320 euro το service των 20000
Αναφέρωμαι στο σχήμα (υποκειμενικό αλλά υπαρκτό).
Το έχω ακούσει και απο άλλους ιδιοκτήτες Stilo.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αναφέρωμαι στο σχήμα (υποκειμενικό αλλά υπαρκτό).Το έχω ακούσει και απο άλλους ιδιοκτήτες Stilo.
Eχεις ακουσει απο αλλους ιδιοκτητες του Στιλο για το σερβις η για το ξενερωτο bravo;
-
Mια χαρά αυτοκίνητο είναι το Stilo και πολύ όμορφο σχεδιαστικά
Διαθέτει φινέτσα, έχει ωραίο εσωτερικό, καλό 1600άρι κινητήρα με Ιταλικό ήχο και με πολύ καλό εξοπλισμό.
α! και το βασικό, συνεργεία και ανταλλακτικά FIAT θα βρεις ΠΑΝΤΟΥ και με πολύ προσιτές τιμές.
Αν το βρεις (ειδικά σε 3πορτο) και σου αρέσει και αφου το δοκιμάσεις και το δει και κάποιος μηχανικός τότε...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ...και να το χαρείς... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Διαθέτει φινέτσα, έχει ωραίο εσωτερικό, καλό 1600άρι κινητήρα με Ιταλικό ήχο και με πολύ καλό εξοπλισμό.
α! και το βασικό, συνεργεία και ανταλλακτικά FIAT θα βρεις ΠΑΝΤΟΥ και με πολύ προσιτές τιμές.
Αν το βρεις (ειδικά σε 3πορτο) και σου αρέσει και αφου το δοκιμάσεις και το δει και κάποιος μηχανικός τότε...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ...και να το χαρείς...Μήπως θα ήταν καλή περίπτωση να ψάξει για το 1.8; Έχει 30 άλογα παραπάνω, τα ίδια τέλη και ελάχιστα ακριβότερη ετήσια ασφάλεια. Θα έχει και καλύτερο εξοπλισμό, ενώ κι αυτό θα μπορέσεις να το βρεις κάτω από 10 χιλιάρικα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αναφέρωμαι στο σχήμα (υποκειμενικό αλλά υπαρκτό).
Το έχω ακούσει και απο άλλους ιδιοκτήτες Stilo.
Eχεις ακουσει απο αλλους ιδιοκτητες του Στιλο για το σερβις η για το ξενερωτο bravo;
Το Κόστος είναι ευκολο να το βρεί κανείς .. 3-4 τηλέφωνα στο service 3-4 διαφορετικών αντιπροσώπων . Οι διαφορές θα παίζουν στο 20euro . Εκτός αν σε 1 χρόνο που το πούλησα άλλαξε κάτι
Αναφέρομαι στο σχήμα (υποκειμενικό) αλλά σε πολλούς , εμού συμπεριμβανομένου , αρέσουν οι σκληρές γραμμές και οι γωνίες
π.χ. Μου αρέσει καλύτερα ,εξωτερικά, το Stilo απο την Alfa 147 . -
To 3θυρο Stilo ήταν πολύ ομορφο εξωτερικά και βλέποντας και το Volvo C3 αντιγράφηκε κιόλας ...
-
Stilo 1.6
ΥΠΕΡ:
Εμφάνιση (υποκειμενικό)
Κρατήματα και γενικά 'πάτημα' αν και παίρνει κλίσεις με μαμά ανάρτηση
Πάρα πολλά καλούδια στη έκδοση dynamic
Φρένα (και ας έχει 30% μικρότερα -έτσι γενικά' ) και κατανομή πέδησης
Μαλακά πλαστικά
Όμορφο και λειτουργικό εσωτερικό
Πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι και κάθισμα
Απόκριση Γκαζιού fly by wireΚΑΤΑ:
Αίσθηση Τιμονιού
Λαμπάκι AirBag failure (λύση: αντικατάσταση κουμπώματος καλωδίωσης)Κινητήρας:
Φοβερά αξιόπιστος ο 1,6 (γνωστός απο Lancia, bravo με ηλεκτρονική πεταλούδα)
Καλές Επιδώσεις αλλά όχι κορυφαίες λόγω μακριάς κλιμάκωσης κιβωτίου -
Αν εξαιρέσουμε το υπερβολικά έντονα υποβοηθούμενο τιμόνι και το αψυχολόγητα μακρύ σανζμάν, είναι αξιοπρεπέστατη επιλογή. Επίσης, με χαλάει το υπερβολικά μαύρο (α λα Golfω) εσωτερικό του, στο οποίο μοναδική νότα χρώματος είναι οι επενδύσεις των καθισμάτων. Παρά τις α λα Golfω αναρτήσεις του (McPherson μπροστά - ημιάκαμπτος πίσω), πατάει πολύ καλά στο δρόμο, είναι άνετο και απολύτως προβλέψιμο στη συμπεριφορά του. Το βάζω πολύ πιο μπροστά από το Ceed/Proceed.
Μόνο να προσέχεις σε ποια συνεργεία το πας, γιατί το δίκτυο της FGAH έχει κάτι 'λουλούδια' άλλο πράγμα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Bravo 120 και Leon 125 έρχονται με ΠΟΛΥ καλό εξοπλισμό φθηνότερα από την πλούσια έκδοση του pro_cee'd (φτανει 18 χιλιαρικάκια αν θες και ESP).Πολύ καλές επιλογές.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν το βρεις (ειδικά σε 3πορτο) και σου αρέσει και αφου το δοκιμάσεις και το δει και κάποιος μηχανικός τότε...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ...και να το χαρείς...Μήπως θα ήταν καλή περίπτωση να ψάξει για το 1.8; Έχει 30 άλογα παραπάνω, τα ίδια τέλη και ελάχιστα ακριβότερη ετήσια ασφάλεια. Θα έχει και καλύτερο εξοπλισμό, ενώ κι αυτό θα μπορέσεις να το βρεις κάτω από 10 χιλιάρικα...
Εννοείται ότι το 1800άρι είναι καλύτερη περίπτωση.
Αλλά!
Αλλά!- Μάλλον κοστίζει παραπάνω σε σχέση με αυτά που διαθέτει το παληκάρι
- Οι επιλογές στα μεταχειρισμένα είναι πολύ λιγότερες και θα δυσκολευτεί να καταλήξει σε κάποιο.
- Τα 1800άρια είναι λίγα οπότε δεν μπορεί να κάνει και πολλά παζάρια.
Ωστόσο, συμφωνώ, αν βρει 1800άρη έτσι όπως το θέλει με το ποσό που διαθέτει τότε να το πάρει...
-
Ενημερωτικά στο stilo-club είναι σε αγγελία ένα 18αρι λουκούμι με 10000
Γνωμες για μεταχειρισμενο STILO..?