-
Γεια σας Λοιπον εχω βρει ενα STILO 1600 του 2004 διπορτο με 40.000χλμ. τιμη 8.500.Πειτε μου μερικα πραγματα για το αμαξι ,κινητηρας καλος?τραβαει για τα κιβυκα του? απο προβληματα πως παει ειναι ζημιαρικο?δεν ακουω και τα καλυτερα για τα STILO.
-
Γεια σας Λοιπον εχω βρει ενα STILO 1600 του 2004 διπορτο με 40.000χλμ. τιμη 8.500.Πειτε μου μερικα πραγματα για το αμαξι ,κινητηρας καλος?τραβαει για τα κιβυκα του? απο προβληματα πως παει ειναι ζημιαρικο?δεν ακουω και τα καλυτερα για τα STILO.
-
-
Εγώ δε θα το έπαιρνα με αυτά που έχουν διαβάσει τα μάτια μου σχετικα με αξιοπιστία κλπ.
Η τιμή πάντως ειναι καλή για το 1600 νομίζω.
Καλύτερα να σου πεί κάποιος ιδιοκτήτης.
-
nightwatcher
Γνωστος με Stilo ορκιζεται οτι στα 4-5 χρονια που το εχει δεν εχει κανει τσικ...
Αλλα καλυτερα να σου πουνε οι ιδιοκτητες γιατι αν αρχισουμε με τους γνωστους δεν βγαινει ακρη
-
Βρες μια Xsara Coupe. Του 2004 ήταν από τις τελευταίες (πριν έρθει το C4), ήταν φουλ εξοπλισμένες και στον δρόμο το αυτοκίνητο ήταν αλλού. Πολύ καλό πάτημα, αίσθηση ελέγχου και άνεσης. Το μόνο ίσως αρνητικό η αίσθηση του κιβωτίου ταχυτήτων, και κάποιες χαζοβλάβες που εμφάνιζε (ειδικά αυτά τα πλήκτρα χειρισμού του rcd από την κολώνα του τιμονιού ).
Αλήθεια γιατί κοιτάς για Stilo από τη στιγμή που και ο ίδιος δεν έχεις ακούσει θετικά σχόλια για αυτό?
-
Του 2004 κοπης, νομιζω πως ειναι αρκετα ασφαλης επιλογη. Οι πρωτες σοδειες των Stilo ειχανε θεμα με τα ηλεκτρονικα... ποιο συγκεκριμενα με το συστημα αυτοδιαγνωσης που εβγαζε εικονικες βλαβες Κατα τα αλλα... δεν νομιζω πως εχει υποθει κατι ιδιαιτερο περαν αυτου. Απο κινητηρα, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Απλα τσουλαει. Κατα την γνωμη μου αναιμικος για τα κυβικα του.
Το αμαξι ειναι ποιοτικο, παρεχει ευχαριστη διαμονη. Για 8500 και 40k κμ, εχω την εντυπωση πως ειναι καλη επιλογη και λογικα θα ειναι και εντος εγγυησης για κανα χρονο ακομα. -
Όλα άσα είπαν πιο πάνω φαίνεται να ευσταθούν(φίλος μηχανικός στη Φιατ Χανίων γαρ)
Αλλά προς Θεού!
Μην πάρεις Stilo,που να είναι εξοπλισμένο με τη Skydome Ηλιοροφή...
είναι ψιλοάθλια από κατασκευαστικής άποψης...Με το παραμικρό θα τρέχεις στην αντιπροσωπία για ρύθμιση...
-
Δεν ξέρω τι λέει από άποψη αξιοπιστίας, αλλά δεν βρίσκω κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου που να σε κάνει να το επιλέξεις.
-
Από προσωπική εμπειρία με καινούριο νοικιασμένο (μόνο 150 χλμ είχε ...) πριν 3 χρόνια περίπου, θυμάμαι ένα φωτάκι του αερόσακου μονίμως αναμμένου (μας τρομοκρατούσε η περίπτωση να ανοίξει καθοδόν), μια ηλιοροφή να μην κλείνει εντελώς και το εξατάχυτο κιβώτιο ... να λειτουργεί σαν σειριακό πανω κάτω όπου τύχει, γιατί είχε αλλοπρόσαλλα κουμπώματα (το 1,2 ήταν) και τέλος ... άβολα και σκληρά καθίσματα ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέει από άποψη αξιοπιστίας, αλλά δεν βρίσκω κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου που να σε κάνει να το επιλέξεις.+1...για καινουριο και το συζητουσες..οχι για μτχ...
-
Είχα συνάδελφο που έχει Stilo και έχει τώρα 170.000 χλμ. Το μόνιμο πρόβλημα ήταν η ηλιοροφή ενώ άλλαξε και 2 πολ/στες. Τίποτα άλλο. Απλά άναβαν συχνά λαμπάκια. Ο ίδιος το θεωρούσε αξιόπιστο αλλά αδιάφορο και μετάνιωσε που το πήρε. Μια φορά που το οδήγηγσα δε με ξετρέλανε. Απ' την άλλη ο γείτονάς μου στο χωριό που έχει το 5θυρο είναι καταπογοητευμένος. Όλο προβλήματα του βγάζει.
-
Το πρωί που έκανα σέρβις σε ένα είχε 42000χλμ μοντέλλο 2001 και είχε πρόβλημα στον αισθητήρα στάθμης καυσίμου και στον αισθητήρα βάρους του συνεπιβάτη. Το είχε σε σχετικά άθλια κατάσταση όλο χτυπήματα γύρω γύρω, ενώ τα ζιζάνια του χοροπηδούσαν στα καθίσματα και γι αυτό μάλλον χαλάσαν και τον αισθητήρα του airbag.
-
Στυλό μονο μεταχειρισμενο,
ΟΟΟΟΟχι Stilo εκτος αν ειναι Bic -
Παιδες με ψιλοξενερωσατε τωρα, και ελεγα να παρω μεταχειρισμενο αντι για κανουργιο ωστε να μου μεινουν φραγκα να ξεπληρωνω και μοτοσυκλετα. ειναι εμφανισημο αμαξι το STILO και μου φαινοταν καλη περιπτωση.Θα μου πειτε μα δεν υπαρχουν αλλα μεταχειρισμενα να παρεις? Χανια που μενω οχι δεν υπαρχουν παρα πολλα.Θα την κανω μαλον για καινουργιο IBIZA FORMULA SPORT 115.H KIA PRO_CEED. ΤΟ ΚΙΑ ειναι κανα χιλιαρικο ακριβοτερο,ποιο λετε..?
-
Proceed...
-
Το ΚΙΑ To Ibiza είναι γέρικο πια.
-
ProCeed .-
case rested
neeeeeext
-
Θα αφησεις το στιλο να πας σε ΚΙΑ;
-
1 πράμα που το στίλο είναι καλύτερο από το proceed;