-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αυτόματο κλιματισμό, κρουζ κοντρολ κ ζάντες αλουμινίου (που εν ετη 2012 δεν επιτρέπεται να λείπουν σε αμάξι ΙΧ κάτα τη γνώμη μου πανταΚρίμα. Μόλις απέκλεισες όλες τις σύγχρονες Ferrari και Lamborghini...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αυτόματο κλιματισμό, κρουζ κοντρολ κ ζάντες αλουμινίου (που εν ετη 2012 δεν επιτρέπεται να λείπουν σε αμάξι ΙΧ κάτα τη γνώμη μου παντα
Κρίμα. Μόλις απέκλεισες όλες τις σύγχρονες Ferrari και Lamborghini...
Σοβαρά?
ευτυχώς που έχουν οι porsche δηλαδή γιατί θα έμενα χωρίς αμάξι! -
Το clio πλεον εχει διαλυσει τον ανταγωνισμο με αυτες τις τιμες... Δηλαδη αν θες 1.2 turbo και δε σ ενδιαφερει τι μαρκα θα παρεις ή τι αμαξι, ειναι μονοδρομος. Μακαρι να εμπαινε και ο καινουργιος κινητηρας με τα 120τοσα αλογα στο Clio. Εκει θα μετανιωνα που εδωσα τοσα λεφτα...
-
Η νέα γενιά του Κλιο πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει?
-
Θα παρουσιαστεί Σεπτέμβρη στη έκθεση Παρισίου. Λίγο μετά θα αρχίσει διάθεση στις αγορές. Ελλάδα οριακά θα προλάβει το 12,ίσως πατήσει 13.
-
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός οτι έβλεπα στους δρόμους 4-πορτα σενταν Renault 19 Chamade σαν ταξι.Υπήρχαν όντως σαν ταξί η θυμάμαι λάθος?
-
Υπήρχαν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπήρχαν.Θυμάμαι οτι το 19 Chamade το είχε αγοράσει και η αστυνομία.
Πολύ καλό αμάξι για την εποχή του.Είχανε και οι γονείς μου ένα 5-πορτο 19 απο τις αρχές του 1992 μέχρι το τέλος του 2002 που το πούλησαν και πήραν ένα Hyundai Accent.Μέχρι 120.000χλμ που το κράτησαν το 19 δεν έκανε κιχ.Το Hyundai που πουλήθηκε πριν 15 μέρες δεν είχε καμια σχέση με το R19.Βέβαια και αυτό με περίπου 110.000χλμ δεν είχε βγάλει τίποτα αλλά σε κινητήρα,εμφάνιση,ποιότητα,ασφάλεια κλπ καμία σχέση με το Renault και ας ήταν 10 χρόνια νεότερο.
BTW κάτι .Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια ότι τα περισσότερα ΙΧ που είχαν πάνω τους σχάρες οροφής είχαν κάτι σχάρες Hermes με κίτρινο-πορτοκαλί αυτοκολλητάκι στα πλάγια.Αυτές τις σχάρες είχαν αγοράσει για το R19 οι γονείς μου κ τις ειχαν χρησιμοποιήσει 3-4 φορές.Υπάρχει καμιά φωτό απο αυτές τις σχάρες γτ νομίζω έχουν σταματήσει να παράγονται χρόνια τώρα.
-
Νέο Renault Clio RS Red Bull Racing RB7
-
Δοκιμή του Clio 1.5 DCi 105 hp από το Autoτρίτη:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 105943.asp
Renault Clio FL