-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αντι να τη βαζω στο card reader, συνδεω το Pda (που μονο εκει δουλευει οκ) με το pc και αναγνωριζει τη μνημη μαζι με την κυρια, σαν αφαιρουμενους δισκους.
Παλι καλα.Θα βάζεις σημαντικά για σένα αρχεία σ' αυτή τη κάρτα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αντι να τη βαζω στο card reader, συνδεω το Pda (που μονο εκει δουλευει οκ) με το pc και αναγνωριζει τη μνημη μαζι με την κυρια, σαν αφαιρουμενους δισκους.
Παλι καλα.Θα βάζεις σημαντικά για σένα αρχεία σ' αυτή τη κάρτα;
Tην ηθελα για τη ψηφιακη μου.
Αλλα αφου δεν δουλευει εκει, θα κανω μια τραμπα με αυτη του Pda και στην ''ελλατωματικη'' θα βαζω ταινιες η τραγουδια, μονο για αυτο και για navigation εχω το pda.
Λες να χαθουν και αυτα ξαφνικα? -
πήρα ups mustek 1000va για να δούμε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Toshiba ε? Περαστικά ρε Σπύρο..Γιατί ρε μλκ?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Toshiba ε? Περαστικά ρε Σπύρο..
Γιατί ρε μλκ?
Γιατί δεν είναι Mac, ή έστω Vaio.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Toshiba ε? Περαστικά ρε Σπύρο..
Γιατί ρε μλκ?
Γιατί δεν είναι Mac, ή έστω Vaio.
-
Μεγειά ρε, καλοταξίδευτο!
-
θενξ
-
Καμιά συμβουλή για αρχάριο στα %@#^&#%^@$Vista?
Αυτό το Windows defender χρειάζεται σε κάτι ή να το στείλω αδιάβαστο;
Το KIS δείχνει να συνεργάζεται αξιοπρεπώς με τα Βίστα πάντως.
-
Συμβουλή δεν έχω να δώσω, αλλά γιατί δεν το γυρνάς σε XP τώρα που είναι αρχή ακόμα?
-
Καμιά συμβουλή για αρχάριο στα %@#^&#%^@$Vista?Αυτό το Windows defender χρειάζεται σε κάτι ή να το στείλω αδιάβαστο;
Αν έχεις το KIS δεν σου χρειάζεται μάλλον... Το KIS το έχεις 'αγοράσει'; Αν ναι, πως το κρατάτε...ζωντανό; Εγώ ό,τι κλειδί και να έχω βάλει πάνω, τελικά γίνεται blacklisted και έχω καταλήξει στα δωρεάν για να μην με πρήζουν!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν έχεις το KIS δεν σου χρειάζεται μάλλον... Το KIS το έχεις 'αγοράσει'; Αν ναι, πως το κρατάτε...ζωντανό; Εγώ ό,τι κλειδί και να έχω βάλει πάνω, τελικά γίνεται blacklisted και έχω καταλήξει στα δωρεάν για να μην με πρήζουν!
Τα ίδια τραβούσα κι εγώ, μέχρι που το αγόρασα κανονικά (το παραδέχομαι, πλήρωσα ) και ησύχασα. Τώρα με το νέο λάπτοπ, θα ξαναπληρώσω ο μλκς
-
Krusenstern
στείλτο. Ρίχνε του καμιά αναβάθμιση με το windows update μπας και το χρειαστείς, αλλά μην το αφήνεις να ξεκινάει.To KIS θέλει ψαξιματάκι. Περιοδικά εμφανίζονται κλειδάκια.
-
Εγω τοσα χρονια μια χαρα την βγαζω με τα δωρεαν.
Ποτε μου δεν αντιμετωπισα προβλημα. Εχουν βελτιωθει πολυ εν ετει 2008 και δεν βλεπω τον λογο να αγορασω ΚΙΣ, ΦΙΣ και λοιπα βαριδια... -
Άφησε το defender - εκτός αν ενοχλεί προγράμματα σου
Εμένα με ειδοποιεί αν κάποιο πρόγραμμα θα ξεκινάει μόνο του, μου ζητάει επιβεβαίωση για να αλλάξει το hosts file κλπ.Βγήκε Vista SP1, σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει, να δούμε τι άλλαξαν (αν και τα λέει στη σελίδα της μικροσοφτ).
Μπορείς να απενεργοποιήσεις πολλά προγράμματα που είναι φορτωμένα στο μηχάνημά σου καθώς και υπηρεσίες των vista που δεν πρόκειται να χρησμοποιήσεις.
-
Το KIS ειδικά είναι αρκετά ελαφρύ και όλα σε ένα. Δεν δημιουργεί ασυμβατότητες, δεν σε τρελαίνει στα μηνύματα (αν θες), δεν δημιουργεί προβλήματα με τη διακίνηση δεδομένων σε άλλα pc. Τελευταία κυκλοφόρησε και το ESET security (NOD32 συν firewall) που δείχνει ενδιαφέρον.
-
Τα ίδια τραβούσα κι εγώ, μέχρι που το αγόρασα κανονικά (το παραδέχομαι, πλήρωσα ) και ησύχασα. Τώρα με το νέο λάπτοπ, θα ξαναπληρώσω ο μλκς
Δεν θα είχα ΚΑΜΙΑ αντίρρηση να πληρώσω για το software, αλλά αρνούμαι να πληρώνω για τα definitions κλπ...
Οσο για τα κλειδιά που λέει ο Μάνος, βαριέμαι ν'ασχολούμαι συνέχεια, όσες φορές το δοκίμασα, μερικές μέρες άντεξε το κάθε κλειδι!
Οπότε, θα μείνω στα free της AOL και AVG , μια χαρά. Βάζεις και το Comodo μαζί , και νο προμπλέμα!
-
Παρήγγειλα 1 GB μνήμη για το φορητό (vista). Έχει άλλο ένα, μάλλον θα κάνω τη δουλειά μου γιατί τώρα ψιλοσέρνεται.
Θα ήθελα 2 GB, αλλά οι μνήμες στο εμπόριο είναι γρηγορότερες από τις δικές μου και οι πωλητές μου είπαν ότι παίζει σοβαρή πιθανότητα να μην είναι συμβατές, ενώ δεν θα μπορούσα να τις αλλάξω γιατί είναι σφραγισμένες. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Άφησε το defender - εκτός αν ενοχλεί προγράμματα σου
Εμένα με ειδοποιεί αν κάποιο πρόγραμμα θα ξεκινάει μόνο του, μου ζητάει επιβεβαίωση για να αλλάξει το hosts file κλπ.Βγήκε Vista SP1, σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει, να δούμε τι άλλαξαν (αν και τα λέει στη σελίδα της μικροσοφτ).
Μπορείς να απενεργοποιήσεις πολλά προγράμματα που είναι φορτωμένα στο μηχάνημά σου καθώς και υπηρεσίες των vista που δεν πρόκειται να χρησμοποιήσεις.
Είναι γρηγορότερο αφού έβαλα τον Kernel από τα Server 2008.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παρήγγειλα 1 GB μνήμη για το φορητό (vista). Έχει άλλο ένα, μάλλον θα κάνω τη δουλειά μου γιατί τώρα ψιλοσέρνεται.
Θα ήθελα 2 GB, αλλά οι μνήμες στο εμπόριο είναι γρηγορότερες από τις δικές μου και οι πωλητές μου είπαν ότι παίζει σοβαρή πιθανότητα να μην είναι συμβατές, ενώ δεν θα μπορούσα να τις αλλάξω γιατί είναι σφραγισμένες.Είσαι σίγουρος οτι έχεις ήδη 1χ1GB; Μην είναι 2x512 και θα πρέπει να βγει το ένα δηλαδή...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]