-
manosk
-
γιατί οι μνήμες μου Geil 2x1gb cl4 αναγνωρίζονται απ'το bios σαν cl5? φταίει που τις έχω dual channel?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Θέλω να πάρω RAΜ αλλά δεν θέλω να ξαναοίξω τον υπολογιστή.
Πως μπορώ να βρω τον τύπο της μνήμης που έχω τώρα για να αγοράσω την ίδια?cpu-z στο google, το πρωτο site, το κατεβαζεις, κανεις unzip οπου θες (desktop κατα προτιμηση να το βλεπεις και οποτε θες), δεν χρειαζεται install και ουσιαστικα ειναι configaration file και σου δειχνει ολες τις πληροφοριες περι motherboard, memory και processor
( για τις καρτες γραφικων οποιος θελει υπαρχει το GPU-Z)
Σ' ευχαριστώ
-
Έπεσα σε πάνω αυτό σήμερα:
Everex CloudBook -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έπεσα σε πάνω αυτό σήμερα:Το καλό που μας έκανε το Asus Eee ... ...δημιούργησε μια κατηγορία από μόνο του.
προσιτά υποφορητά!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Έπεσα σε πάνω αυτό σήμερα:
Το καλό που μας έκανε το Asus Eee ... ...δημιούργησε μια κατηγορία από μόνο του.
προσιτά υποφορητά!
Θα λεγα τωρα τιποτα για το everex... αλλα τελος παντων Η κατηγορια που δημιουργησε, για την ωρα απαρτιζεται απο βλακειες (εξαιρειτε το Eee)
Το Eee, 2-3 πραγματα να ειχε ποιο σωστα θα ηταν ιδανικο! Ειμαι σιγουρος πως στο rev.2 την ανοιξη καποια στιγμη θα βγαλουν βελτιωμενο στα σημεια το Eee συγκρατωντας την τιμη μεσα σε καποια πλαισια.
Αμα ειναι παντως, να ξεφυγει κανεις στα 500 ευρω... παντα υπαρχουν και τα UMPC που ειναι ποιο πληρη και ποιο φορητα.
-
Όχι, πες
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όχι, πεςΟχι δε λεω
-
2.0 ηχεία
θέλω μία νορμάλ απόδοση χωρίς τα πολλά καλώδια των υπολοίπων με τα γούφερ τους...
Βρήκα αυτά τα Klipsch. Τα αξίζουν τα 89 ευρώ τους;
Το Promedia Ultra 2.0 αποτελείται από δύο μαγνητικά θωρακισμένους δορυφόρους, ο καθένας από τους οποίους, είναι ένα υψηλής πιστότητας, δύο δρόμων σχέδιο, που χρησιμοποιεί δύο 2,5 ιντσών 'fiber composite' woofers και 1 ίντσας tweeter με φόρτιση MicroTractrixT χοάνης.
Τα woofers χρησιμοποιούν μαγνήτες νεοδημίου, οι οποίοι δημιουργούν πολύ πιο ισχυρό μαγνητικό πεδίο από τους κοινούς μαγνήτες. Αυτή η ποιοτική σχεδίαση έχει ως αποτέλεσμα πλούσιες μεσαίες συχνότητες, βαθύ μπάσο, καθώς και υψηλές εντάσεις με ελάχιστη παραμόρφωση (100dB!). -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
θέλω να αλλάξω τα 5.1 που έχω τώρα γιατί με κούρασαν τα πολλά καλώδια.
θα βάλω 2.0 ... αυτά πώς τα βλέπετε; Είναι τα μόνα που κοστίζουν λογικά κ προσφέρουν αρκετά w rms.Creative & logitech...άστο καλύτερα ...ή ΓΤΠ ή τιμές άνω των 100 ευρώ...
Genius Ηχεία SP-HF355X
Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουν καμπίνα από MDF.
http://www.alphasonic.hu/product_info.p ... ts_id=2660
Key features:
- Total output power 10 watts (RMS)
- Two-way stereo wood speakers
- 5mm high quality Medium Density Fiberboard (MDF) cabinets
- Extra input jack for MP3 players or other audio devices
- Headphone jack for private listening
Κατά τ' άλλα δε μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνουν μεγάλη διαφορά στον ήχο από τα αντίστοιχης τιμής Creative/Logitech/Saitek/whateverek, αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
Για πολύ καλύτερη ηχητική πιστότητα, αλλά με πολλαπλάσιο κόστος δυστυχώς, θα πρότεινα κάποιο φτηνό ενεργό μόνιτορ, π.χ. M-Audio Studiopro 3 (80
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Όχι, πες
Οχι δε λεω
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
2.0 ηχείαθέλω μία νορμάλ απόδοση χωρίς τα πολλά καλώδια των υπολοίπων με τα γούφερ τους...
Μια χαρά φαίνονται! Μέχρι και βραβεία έχουν πάρει
http://www.klipsch.com/products/details ... a-2-0.aspx -
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
2.0 ηχεία
θέλω μία νορμάλ απόδοση χωρίς τα πολλά καλώδια των υπολοίπων με τα γούφερ τους...
Μια χαρά φαίνονται! Μέχρι και βραβεία έχουν πάρει
http://www.klipsch.com/products/details ... a-2-0.aspxμπα τελικά θα μείνω με τα Creative 5.1 ...είναι πολλά τα 89 ευρώ και δεν ξέρω και τι να κάνω τα υπάρχοντα...τουτέστιν πάλι χώρο θα μου πιάνουν.
-
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορεί να γίνει χρήση των χαρτών της Ελλάδας της NGi στο λαπτοπ=Windows XP?
είτε αυτόνομο πρόγραμμα είτε συνδυαμός emulator+destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για windows mobile -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορεί να γίνει χρήση των χαρτών της Ελλάδας της NGi στο λαπτοπ=Windows XP?
είτε αυτόνομο πρόγραμμα είτε συνδυαμός emulator+destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για windows mobileΣε τι μορφή είναι οι χάρτες της NGi? (είδος αρχείου?)
Αν είναι σε μορφή γεωαναφερμένου raster (ή vector), τότε υπάρχουν λύσεις. Εγώ χρησιμοποιώ το ArcPad -
δεν ξέρω , δεν ασχολούμαι με GIS κλπ.
απλά θέλω να φτιάξω κάποιες διαδρομές και να ψιλοεπεξεργαστώ τα data. -
δεν ξέρω , δεν ασχολούμαι με GIS κλπ.
απλά θέλω να φτιάξω κάποιες διαδρομές και να ψιλοεπεξεργαστώ τα data.και δεν μπορείς να το κάνεις μέσα από το software της NGi?
-
είτε αυτόνομο πρόγραμμα είτε συνδυαμός emulator+destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για windows mobileΝομίζω ότι έχω αυτό που θες...
Κάνε λίγο υπομονή να το ανεβάσω στο νετ
-
Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο Lap top και έχω μια απορία, ο core 2 duo U7500 στα 1.06 είναι ποιο αδύναμος από ένα P4HT στα 3.2 ; Thanks προκαταβολικά!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
είτε αυτόνομο πρόγραμμα είτε συνδυαμός emulator+destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για windows mobileΝομίζω ότι έχω αυτό που θες...
Κάνε λίγο υπομονή να το ανεβάσω στο νετ
έγινε
ευχαριστώ και περιμένω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]