-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για DVD-R:
Προτείνω ανεπιφύλακτα την LG, που γνωρίζω από το DVD-R με σκληρό δίσκο 80GB που έχω εδώ και ένα χρόνο πάνω κάτω. Το αγόρασα 199Δεν ξέρω γιατί η δημοσίευση έγινε έτσι, εγώ είχα γράψει ότι πήρα, τελικά, ένα Samsung - κι ό, τι μας βρει, μας βρήκε.
Πανεύκολο στο χειρισμό, κι ο δέκτης του πιάνει κανάλια που ο δέκτης της TV μου δεν τα βλέπει με τπτ!
Συνολικά στοίχισε κάτω από 190 Ε. -
Μια χαρά, Ηλία. Πόσα GB?
-
Με τη διαφορά που ήθελαν για τα 250 αγοράζω ... εξωτερικό σκληρό 250άρη.
Το κόστος ήταν 174 Ε, τελικά. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
160.
Το κόστος ήταν 174 Ε, τελικά.Απο Πλαισιο?
-
Βγήκε και η 3.1 για το Safari.
Στα windows μαθητών μου πάντως δεν μου πολυαρέσει. Θεωρώ ότι δεν δένει και πολύ με το look των XP. Σε Vista δεν το έχω δοκιμάσει.
Στο Mac φυσικά είναι τέλειος.
-
όταν είναι κανείς ερωτευμένος αδυνατεί να δει την πραγματικότητα
-
Βγήκε στα Vista το SP1. Κατεβαίνει τώρα (αυτόματα) από το windows update.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το κόστος ήταν 174 Ε, τελικά.Απο Πλαισιο?
Ναι. + μια 19άρα wide LG, συνολικά 40+ Ε φθηνότερα από την πιξμάνια και παράδοση σε δυο μέρες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βγήκε στα Vista το SP1. Κατεβαίνει τώρα (αυτόματα) από το windows update.δες και εδώ μέχρι να κατέβει για να είσαι προετοιμασμένος δια παν ενδεχόμενο
-
Έβαλα τo Vista SP-1. Δεν ξέρω αν κέρδισα τίποτα. Πάντως ίιιισως να είναι κάπως πιο γρήγορο το PC τώρα.
-
Αλλαξα την μπαταρια στο UPS .25€ αλλα τωρα δειχνει οτι κραταει αρκετα,εχεις χρονο να σβησεις το μηχανημα χωρις ανχος.Σκεφτομαι και την πατεντα του Λεωνιδα με την μπαταρια αυτοκινήτου σαν ενισχυση για να βγαζω το δίωρο που εχει διακοπη η Δεη.
Edit: ΜΑλλον δεν πρεπει να γκριζω για την τιμη γιατι την ιδια ακριβως μπαταρια αν την αγοραζα απο εδω http://www.batteries.gr/product_info.ph ... ts_id=1438' target='_blank' target='_blank θα μου στοιχιζε 25,50€ (19,5€ +6€ τα εξοδα αποστολης).
-
Ψωνίζω online απο το 1998 και για πρώτη φορά νομίζω οτι την πάτησα χοντρά...
Όχι επειδή θα χάσω τα χρήματα (κατα 99,999% θα τα πάρω πίσω), αλλα για την όλη ταλαιπωρία...
Χτύπησα εναν επεξεργαστή στο ebay απο εναν 100% positive seller που είχε και buyer protection για το ποσό που θα έδινα, ο οποίος αφού πλήρωσα μέσω paypal, μια μέρα μετά έγινε... not a registered user anymore!
Άρχισα το μπαράζ email, μυνημάτων, ξεκίνησα paypal dispute και ο τύπος μου έστειλε πως του έκανε suspend το account το ebay ζητώντας απόδεικτικά οτι οι επεξεργαστές που πουλάει υπάρχουν. Μου είπε πως θα στείλει σήμερα το πρωί τον επεξεργαστή και να μην ανησυχώ.
Έψαξα λίγο και απ οτι φαίνεται ειναι πλέον πολύ εύκολο να σε κάνουν suspend λόγω υποψίας απάτης.
Το θέμα ειναι οτι ο paypal λογαριασμός του έχει παγώσει οπότε αν δεν έχει έρθει κάτι μεχρι την επόμενη βδομάδα παίρνω τα λεφτά μου πίσω...
Φυσικά κρατάω ανοιχτό το dispute...
Απο τα πιο ξενερωτικά πράγματα που μπορεί να σου τύχουν online...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλαξα την μπαταρια στο UPS .25€ αλλα τωρα δειχνει οτι κραταει αρκετα,εχεις χρονο να σβησεις το μηχανημα χωρις ανχος.Σκεφτομαι και την πατεντα του Λεωνιδα με την μπαταρια αυτοκινήτου σαν ενισχυση για να βγαζω το δίωρο που εχει διακοπη η Δεη.Δεν έπαθε (ακόμη) ζημιά το UPS με την εξτρα μπαταρία και κρατάει αρκετά (15 λεπτά δοκίμασα άνετα)
Το κακό είναι ότι αργεί να φορτίσει (μετράω τα βολτ) και η ΔΕΗ κόβει τακτικά το ρεύμα. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απο τα πιο ξενερωτικά πράγματα που μπορεί να σου τύχουν online...Είσαι τυχερός που είναι online η αγοραπωλησία και υπάρχει περίπτωση να σου επιστρέψει το paypal τα χρήματα. Εγώ που αγόρασα κάτι ελαττωματικά λάστιχα Goodyear (από λαστιχά) να δεις τι τραβάω μέχρι να μου αλλάξουν το ένα (ή όλα). Ευτυχώς είναι τα καλοκαιρινά ζαντολάστιχα και τα έχω αφήσει στο λαστιχά - τα δοκιμάζει σε άλλα αμάξια και τραβάνε (δεξιά ή αριστερά, ανάλογα που τα βάλει).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Απο τα πιο ξενερωτικά πράγματα που μπορεί να σου τύχουν online...
Είσαι τυχερός που είναι online η αγοραπωλησία και υπάρχει περίπτωση να σου επιστρέψει το paypal τα χρήματα. Εγώ που αγόρασα κάτι ελαττωματικά λάστιχα Goodyear (από λαστιχά) να δεις τι τραβάω μέχρι να μου αλλάξουν το ένα (ή όλα). Ευτυχώς είναι τα καλοκαιρινά ζαντολάστιχα και τα έχω αφήσει στο λαστιχά - τα δοκιμάζει σε άλλα αμάξια και τραβάνε (δεξιά ή αριστερά, ανάλογα που τα βάλει).
Ωχ... Ταλαιπωρία...
Το χειρότερο ειναι επειδή μέχρι στιγμής δεν είχα κάποια αρνητική εμπειρία, ένιωθα 'invincible' αλλα τελικά μπορείς εύκολα να την πατήσεις...
Πρόπερσι κάποιος μαγκάκος μου είχε κλέψει τον αριθμό της πιστωτικής κι έπαιζε online poker... Τελικά όχι μόνο δεν έχασα ευρώ αλλα κέρδισα και 300 ευρώ απο το πουθενά (τα κέρδη του online!)
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1096230' target='_blank
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1096230' target='_blank' target='_blankMemory Interface:64 bit
Απλα λιγο καλυτερη απο την onboard...
-
Έτσι όπως έκανα scan με το avast σε ένα laptop, μου πέταξε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση.. καμιά ιδέα;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έτσι όπως έκανα scan με το avast σε ένα laptop, μου πέταξε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση.. καμιά ιδέα;Ασε να μαντέψω. Vista?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Έτσι όπως έκανα scan με το avast σε ένα laptop, μου πέταξε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση.. καμιά ιδέα;
Ασε να μαντέψω. Vista?
Όχι, XP. Προσπαθόντας να το συνεφέρω από επίμονη μόλυνση...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]