-
κοροιδευατε ψωναρες τα φτερακια τα σπορτσπακ ε? πειραζει που φοραει τετοια
-
'Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς' .Οτι και να βάλεις στα Mini κουβαδάκια θα μείνουν.Εδώ τουλάχιστον τα φτεράκια έχουν κάποια χρησιμότητα.
-
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
'Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς' .Οτι και να βάλεις στα Mini κουβαδάκια θα μείνουν.Εδώ τουλάχιστον τα φτεράκια έχουν κάποια χρησιμότητα.ποια ειναι η χρησιμοτητα τους εδω ρε μονο φαναρε? για εξηγησε μας......που δεν ειναι στους αραπηδες???
γιατι φορανε τα αυτοκινητα φουσκωτα?
ποια ειναι η χρησιμοτητα τους?
απο τι εξαρταται το φαρδος?για λεγε αρια φυλη μου
-
δεν εννοω αυτα μαστορα μου.......αυτα ειναι τα στενα τα gr2 που φορουσαν τα αγωνιστικα μαρκ1
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ποια ειναι η χρησιμοτητα τους εδω ρε μονο φαναρε? για εξηγησε μας......που δεν ειναι στους αραπηδες???
γιατι φορανε τα αυτοκινητα φουσκωτα?
ποια ειναι η χρησιμοτητα τους?
απο τι εξαρταται το φαρδος?Που να ξέρω εγώ παλλικάρι μου?Εγώ για χαλαρές βολτούλες είμαι,όχι για racing καταστάσεις.Σε πειράζω βρε κι εσύ τσιμπάς.
-
Ελα τωρα μονοφαρε μας εβαλες ενα bianchi που εχει τα ιδια φρυδακια με το μκ2 του μαστρο κουρνιατη που τα εβαλαν μετα αντιγραφη στο γκολφ του Τσουργιαννη και μετα θες να κουβεντιαζουμε και για οριτζιναλιτυ!
Μαφιοζε Ιταλιανε! -
Διάβασε και τις λέξεις βρε διαχρονικέ τεντιμπόι ,και ψάξτο λίγο.Αυθεντικό είναι
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Διάβασε και τις λέξεις βρε διαχρονικέ τεντιμπόι ,και ψάξτο λίγο.Αυθεντικό είναιΠλακα σου κανω, προφανως για να το εβαλες εσυ αυθεντικο θα ηταν.
Υγ σημερα λογω 25 βαθμων, ηλιοφανειας και ασθενων ανεμων ειμαι απο το πρωι με τη Τζουλια, πηγαμε με κυρα Λουιζα για επιπλα, κοιταζε ολος ο κοσμος επιπλα μεσα στα μαγαζια και εγω κοιταζα το δικο μου 'επιπλο' που ηταν παρκαρισμενο απ'εξω!
-
-
-
-
Σκευτομουν να το παρω εγω,αλλα δεν εχω το χρονο και τον χωρο για να ασχοληθω. Σας το προωθω μηπως και σωθει απο την αποσυρση.
Αν δεν κανω λαθος ειναι 2η σειρα, σε μετρια κατασταση. Δεν εχω σηκωσει μοκετες ακομη, αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι πολυ καθαρο. Το εσωτερικο ειναι το εργοστασιακο με λιγες φθορες.
Τιμη δεν ξερω ακομα, αλλα υπολογιζω γυρω στο χιλιαρικο λογω αποσυρσης.
Αν ενδιαφερει κανεναν το αυτοκινητο βρισκετε πισω απο τα κεντρικα της τροχαιας.
Μια απο της επομενες μερες θα παω να το δω με τον ιδιοκτητη. Οποιος και αν ενδιαφερεται να το σωσει ας μου στειλει Π.Μ.
-
2η γενιά!!! Όχι βρε Γιον! Μη μου το κάνεις τώρα αυτό που προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μαζευτώ.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
2η γενιά!!! Όχι βρε Γιον! Μη μου το κάνεις τώρα αυτό που προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μαζευτώ.....Να το πάρεις....γιατί στοιχηματίζω ότι είναι ένα Base πρώτης σειράς( όπως προδίδουν τα πίσω φωτιστικά,oι αεραγωγοί στην κολώνα και κυρίως οι μανίλιες χωρίς το μαύρο πλαστικό για το άνοιγμα της πόρτας),που απλά φορά τη μάσκα της δεύτερης σειράς.
-
μας αρρωστησες!!!!!
-
Όρμα εσύ Στέλιο να γλιτώσω!
-
Απο την πινακίδα είναι 72 ή παλιότερο.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Απο την πινακίδα είναι 72 ή παλιότερο.Πρώτη σειρά επομένως.
-
για αυτο το σκεφτομαι βρε νικο εχω μαζεψει πολλα, εχω ξεκινησει και με το ritmo .Αλλα ειναι κριμα να παει για αποσυρση τοσα χρονια αντεξε .
50-50 κανενας ?
Classic Autobianchi