-
ασπρο??
-
Ναι ξεχασα να γραψω οδο ειναι στην θησεως
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Ναι ξεχασα να γραψω οδο ειναι στην θησεωςειχε πωλητηριο πριν κανα χρονο (εχω και το τηλ του αν σε ενδιαφερει)
-
αυτο ειναι αλλα..... θα δουμε γιατι εχω και ενα μερσεντες και το παλευω.Παντως ειναι πολυ σαπιο για την ηλικια του γιατι εχει σαπια μεχρι και στο παμπριζ γυρω γρω και δεν ξερω αν συμφερει κια ο ουρανος ειναι χαλια
-
ετσι για την ιστορια ποσο να το πουλαει αραγε;ξερεις ritmo 130 tc
-
δυστυχως δεν ξερω ,νομιζω παντως τοτε που το ειχα ποσταρη οτι καποιος απο δω μεσα το ηξερε και ειχε γραψει οτι εχει κανει σερβις και το δινει 300ευρω
Ολα σκουριαζουν σε αυτο το σημειο
Εχει μια w110 σε ενα σκραπαδικο απεναντι ακριβως απο την κεντρικη πυλη του οδδυ -
Αν ειναι για 300 καλα ειναι θα το σκεφτω γιατι δεν σου κριβω οτι το πρωτο ΙΧ που οδηγησα ηταν ενα elegant του αδελφου μου του 1978 και εχω πολλα να θυμαμαι απο αυτο.Το ειχα παει 145 χιλιομετρα ακου να δεις 13 χρονων κλπαιδο.Αλλα το πιο ομορφο ειναι αυτο του 85 νομιζω.Τι λετε αξιζει να την κανω ;
-
Αν ειναι για 300 καλα ειναι θα το σκεφτω γιατι δεν σου κριβω οτι το πρωτο ΙΧ που οδηγησα ηταν ενα elegant του αδελφου μου του 1978 και εχω πολλα να θυμαμαι απο αυτο.Το ειχα παει 145 χιλιομετρα ακου να δεις 13 χρονων κλπαιδο.Αλλα το πιο ομορφο ειναι αυτο του 85 νομιζω.Τι λετε αξιζει να την κανω ;αν εσενα σου αρεσει παρτο.
-
Αν ειναι για 300 καλα ειναι θα το σκεφτω γιατι δεν σου κριβω οτι το πρωτο ΙΧ που οδηγησα ηταν ενα elegant του αδελφου μου του 1978 και εχω πολλα να θυμαμαι απο αυτο.Το ειχα παει 145 χιλιομετρα ακου να δεις 13 χρονων κλπαιδο.Αλλα το πιο ομορφο ειναι αυτο του 85 νομιζω.Τι λετε αξιζει να την κανω ;Βέβαια 300 ευρώ δεν είναι τίποτα αλλά μου φαίνεται πολύ χάλια, άρα πρέπει να σκεφτείς τι θα σου στοιχίσει τελικά να το αποκαταστήσεις. Λάβε υπόψη σου δε ότι λαμαρίνα και ανταλλακτικά Α112 είναι δύσκολο να βρεθούν
-
ερωτηση - quiz. ποιος εφερε πρωτος τα autobianchi...??
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ερωτηση - quiz. ποιος εφερε πρωτος τα autobianchi...??Ο Ησίοδος το 750π.Χ.
-
χαχα
χαθηκε στη μεταφραση ..ποιος τα εφερε πρωτος στην ελλαδα..?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ερωτηση - quiz. ποιος εφερε πρωτος τα autobianchi...??
Ο Ησίοδος το 750π.Χ.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ερωτηση - quiz. ποιος εφερε πρωτος τα autobianchi...??Η ΩΤΟΠΟΛ,Συγγρού 194,τηλ 392677
-
χμμ καμμενος δηλαδη..
γιατι ακουσα μια ιστορια οτι τα εφερνε ο γιος του Πεσματζογλου και ο πατερας του (ο τζωννυ)του ελεγε τι να τους κανεις τους κουβαδες κλπ.. ποιος θα τα παρει και τετοια....και σταματησαν να τα φερνουν..γιατι δεν του αρεσαν
αλλα μαλλον ειναι μια κλασσικη ραδιο αρβυλα.. -
Από 6/1974 σίγουρα Ωτοπολ.Για πιο πριν δε γνωρίζω.
-
Πάντως η Ελλάδα γνώρισε τα Autobianchi στην ουσία από το 1974 και μετά.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Από 6/1974 σίγουρα Ωτοπολ.Για πιο πριν δε γνωρίζω.Αύγουστος 71 επίσης Ωτοπολ, και εισαγόταν κανονικά με τιμή 88.000 δρχ. (για σύγκριση, το 4L είχε τότε 86.500 και το Mini 850 91.000)
-
Πάντως το 1977 που το πήραμε, (ο πατέρας μου για 2ο) από τη ΛΑΜΔΑ το πήραμε. Είχε και το αυτοκόλλητο 'Ροντάρω μη μου κολλάς'
-
ΩΤΟΠΟΛ αρχικά και μετά το ΄74 νομίζω ΛΑΜΔΑ η οποία είχε την αντιπροσωπεία FIAT-LANCIA-AUTOBIANCHI , τα ΑΘΤΟΒΙΑΝΨΗΙ έγιναν ευρύτερα γνωστά στην ελλάδα μετά την υιοθέτηση του a112abarth ως το αυτοκίνητο του εννιαίου πρωταθλήματος το 1977. Τα επόμενα 5 χρόνια έγινε το αυτοκίνητο - όνειρο των γρήγορων νέων της εποχής (ειδικά το abarth ) που μετά έδωσε την θέση του στα uno turbo,renault 5 alpine και μετά 5gt turbo ......
Classic Autobianchi