-
To ω-μέγα αποδίδει το γαλλικό au και αντιστοιχεί στό όμοιο σύμπλεγμα φωνηέντων της λατινικής.
Γι' αυτό και Ωτομπιάνκι. Αν και θα μπορούσε κανείς να ισχυρισθεί ότι με (ή σε) αυτό, ρίχνεις της 'αλληνής' στα ώτα!Περισσότερα στον Οπτέριο, για τις εμπειρίες του (που ναν' αυτός;)
Εγώ Σκαραβαίο 'είχα' (ζει ακόμη). -
γιατι τοσο γκαζι απ την αρχη?? συγγνωμη δηλαδη αλλα πιστευω οτι κατι πιο νορμαλ θα ηταν καλυτερο...απ τα παραπανω ας παρει εστω το κλιο η το κουπερ...αν και τα θεωρω και τα 2 πολυ δυνατα για απειρο οδηγο..
-
Ρε παιδια ολα ειναι σχετικα...αν πχ ο υποψηφιος νεος οδηγος κανει συχνα τον δρομο προς Γιαννενα, θα συνεχιζατε να μιλατε για γκαζι απο τοσο νωρις κλπ κλπ?
Πολλες φορες το γκαζι ειναι και ασφαλεια περα απο διασκεδαση!
-
Εγώ λέω να του πάρουν το δίπλωμα και να του το ξαναδώσουν όταν θα γίνει 30 (τουλάχιστον) και θα χει πήξει το μυαλό του, θα χει μάθει τη ζωή στο πεζοδρόμιο κλπ κλπ.
Μεταχειρισμένο κουβά αλά κορόλλα δεν βρίσκω τον λόγο για να πάρει. Υποτίθεται πως έχει ξεπεράσει τα βρεφικά στάδια της εκμάθησης οδήγησης.
Η επιλογή κάποιου απ' τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου. Θαρρώ πως το cooper είναι το πιο all around. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί να κατεβάσει το budget αφού δεν υπάρχει λόγος?συμφωνω , ολα τα αλλα ειναι θεμα κουλαμαρας και τυχης και αφου λενε τα παιδια οτι δεν ειναι κουλος με λιγη τυχη δε θα εχει προβλημα
-
EΓΩ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΑ ΤΟ PEUGEOT 106 RALLYΕ,ΕΠΟΧΗ 1998.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΔΑΡΑΝ,ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ Ή' ΟΤΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ...ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ
(ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ(ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ,ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ) ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,1 ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...)
8ΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΦΥΓΑ 7ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ......
-
Θεωρώ άδικο να πάρει κάτι 'απλό' για να μην του το γδάρουν οι κομπλεξικοί. Ας πάρει αυτό που του αρέσει περισσότερο (Cooper S με μπλοκέ ).
-
NAI kid AΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ,OYTE O XEIΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ...ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.
CORSA OPC EΓΩ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ,ΣΤΟ ΜΙΝΙ COOPER ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ
-
Kαι χώραγες στο Ραλλί?
-
Ας αποφύγει τα πυραυλάκια κι ας πάρει ένα κανονικό αυτοκίνητο με λογικά άλογα, καλή οδική συμπεριφορά και καλή παθητική ασφάλεια. Σ'αυτή την ηλικία τις μαλακίες του θα τις κάνει, όλοι τις κάναμε, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Η G6R είναι ότι πιο κοντά στα δικά μου κριτήρια, αν εξαιρέσουμε την μέτρια παθητική ασφάλεια. Γιατί όχι μια μεταχειρισμένη Corolla E12; Τα 97 αλογάκια δεν θα του πέσουν λίγα, ο ημιάκαμπτος 'δαγκώνει' λιγότερο από τους βραχίονες της G6R και έχει 4 αστεράκια. Από τα παραπάνω ψηφίζω δαγκωτό G6R πάντως.
Αν σε 3-4 χρόνια θέλει, ας πάρει πυραυλάκι που θα το επιλέξει μόνος του, ξέροντας ακριβώς τι ζητάει από ένα αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι χώραγες στο Ραλλί?ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙ ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ8ΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΔΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΤΟΥ TYPE-R,TO OΠΟΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΙΑΙΤΑ
-
το πεζο 207 ραλλι δεν ειναι μεσα σε ολα??ασφαλεια επιδοσεις κλπ??το ειδα και πιο πανω σε ενα ποστ αλλα για gt
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
το πεζο 207 ραλλι δεν ειναι μεσα σε ολα??ασφαλεια επιδοσεις κλπ??το ειδα και πιο πανω σε ενα ποστ αλλα για gtεντελώς τυχαία του είχα κάνει την ερώτηση αυτή πριν λίγη ώρα στο msn.η απάντηση που πήρα:
Ο χρήστης ***** λέει:
nai
iperoxo trimpoyrdelo. -
Ετσι ειπε?
Ε να παρει μεταχειρη κορολα τοτε!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το πεζο 207 ραλλι δεν ειναι μεσα σε ολα??ασφαλεια επιδοσεις κλπ??το ειδα και πιο πανω σε ενα ποστ αλλα για gt
εντελώς τυχαία του είχα κάνει την ερώτηση αυτή πριν λίγη ώρα στο msn.η απάντηση που πήρα:
Ο χρήστης ***** λέει:
nai
iperoxo trimpoyrdelo.Το OPC γιατί το σκέφτεται τότε?
Μήπως είναι λίγο ταλάκας ο φίλος σου? Ή εσύ είσαι ο ταλάκας που το έβαλε στην ψηφοφορία όπως και την Κορόλα? -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ετσι ειπε?Ε να παρει μεταχειρη κορολα τοτε!
Ε, καλά, εσύ το χοντραίνεις. Αλλά καμία σχέση το κανονικό ραλί το δικό σου με το 207 ρε ταλακισμένε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εντελώς τυχαία του είχα κάνει την ερώτηση αυτή πριν λίγη ώρα στο msn.η απάντηση που πήρα:
Ο χρήστης ***** λέει:
nai
iperoxo trimpoyrdelo.Το OPC γιατί το σκέφτεται τότε?
Μήπως είναι λίγο ταλάκας ο φίλος σου? Ή εσύ είσαι ο ταλάκας που το έβαλε στην ψηφοφορία όπως και την Κορόλα?το opc το σκέφτεται για τον ίδιο λόγο που σκέφτεται κ το R27.
το corolla εγώ το έβαλα κ προσπαθώ να τον ψήσω,αλλά είναι γκαβλόγκαζος... -
Τι σχέση έχει ρε το OPC με το R27? Εδώ ο φίλος είναι εκλεπτυσμένος, γιατί να πάρει OPC?
-
γιατι να πάρει R27?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
γιατι να πάρει R27?Γιατί δεν είναι λες και βγήκε από το γκαράζ του Πάσχου..
καινούργιο τουτου για φοιτητή