Ρε σεις μην είσαστε υπερβολικοί. Άνετα μπορεί ένας 20χρονος να οδηγήσει αμάξι ακόμα και με 200 άλογα αρκεί το κεφάλι του να μην είναι κούφιο. Κι εμένα μου λέγανε ότι θα σκοτωθώ με 140 άλογα στο πρώτο αμάξι αλλά αποφεύγω τις καγκουριές, τα παραπάνω άλογα τα χρησιμοποιώ μόνο εκεί που θα μου χρειαστούν και από εκεί και πέρα ευχαριστιέμαι το αυτοκίνητό μου! Σκέφτομαι κάποιους που μου λέγανε να πάρω σαπάκι ή μετάχειρο για πρώτο αμάξι και απορώ γιατί θέλανε να με τιμωρήσουν έτσι λες και θα ήμουν σκοτώστρα unleashed. Δεν είναι καλό να υπάρχει τόσο αρνητική προκατάληψη απέναντι στο πρώτο αυτοκίνητο κάποιου. Όσο σκέφτεσαι μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές σου και δεν παρασύρεσαι για να τις ξεπεράσεις δεν έχεις πρόβλημα!
Καλώς ή κακώς το παιδί που ψάχνει αμάξι φαίνεται να έχει ένα καλό κομπόδεμα από την οικογένειά του οπότε ας το ευχαριστηθεί. Σιγά αν έχουν να του δώσουν 30.000 ευρώ για μουράμαξο μην ακούσουν τελικά τις συμβουλές οποιουδήποτε χερά για μετάχειρο Corolla Γιατί, ο ίδιος θα το δεχτεί νομίζετε αν έχει στο μυαλό του R27 και Cooper S; Θα πάρει το μετάχειρο, θα το κρατήσει 1 μήνα, δεν θα το σεβαστεί καν και μετά θα ζητάει καινούριο.
R27 πολύ εξειδικευμένο. Δεν έχει να κερδίσει κάτι αν δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί, καλύτερα να προτιμήσει κάτι που θα το ευχαριστηθεί χωρίς να πρέπει να ξέρει πολλά από οδήγηση.
Καλό το Mini S και μετράει πολύ στα άτομα αυτής της ηλικίας. Για πιο οικονομικό, Swift Sport στο ίδιο κλίμα.
Άλλη ωραία και πιασάρικη (γιατί αυτό είναι που ουσιαστικά κυνηγάει ο φίλος) επιλογή η Alfa Romeo GT 1.8
Ωραίο αμάξι all around και η 3θυρη BMW σειρά 1, αν θέλει κάτι πισωκίνητο που να μην το φοβάται (γιατί το Mx-5 δαγκώνει)
Ας δει και το Golf GT, κυρίως με DSG (το αμάξι αυτό κερδίζει ΠΟΛΛΑ με αυτό το κιβώτιο. Και τι έγινε αν δεν συνηθίσει να οδηγεί με χειροκίνητο; Κυκλοφορούν τόσα αξιόλογα αυτόματα)
Αυτά από εμένα