-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Υ.Γ. Πρώην συμμαθητής μου μετεγράφη στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ στην ηλικία των 16 ετών. Στα 17 οδηγούσε Chrysler Stratus Cabrio αγορασμένο με δικά του λεφτά
Αυτό υπάγεται στη δεύτερη περίπτωση που αναφέρω...(οργανωμένο έγκλημα)γιατί αυτό είναι οργανωμένο έγκλημα?
-
Πλάκα έκανε
(φαντάζομαι)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πλάκα έκανε(φαντάζομαι)
Όχι, κατά την άποψή μου ο οργανωμένος και δη επαγγελματικός (πρωτ)αθλητισμός και η θρησκεία (ως οργανωμένη 'εκκλησία') αποτελούν τις σημαντικότερες απειλές κατά της πολιτικής οργάνωσης (ύπαρξης, τελικά) της κοινωνίας.
Αποσκοπούν στην πνευματική εξαχρείωση και αποπροσανατολισμό των ανθρώπων και στην αποτροπή τους από το να είναι πράγματι άνθρωποι (δηλαδή, Πολίτες).
Αποτελούν μορφές (τις αρχαιότερες) Οργανωμένου Εγκλήματος (Μαφίας), ως προς την επιδίωξή τους αυτή (τη μη έλλογη και μη υποκείμενη σε Δίκαιο -ή έστω δίκηο- οργάνωση της κοινωνίας).
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η στενή διασύνδεση, όπου Γης, του αθλητισμού ή/και της θρησκείας με το υπό στενήν έννοια Οργανωμένο Έγκλημα, και με τυραννικά καθεστώτα πάσης φύσεως.Αλλά βγαίνουμε, υπ' ευθύνη μου, πολύ οφφ-τόπικ.
-
Ενδιαφέρον θέμα για κουβέντα πάντως μεσιέ Κογιότ.
-
147 1.6
-
Καινούρια;
-
τελικά το παλικάρι έφαγε άκυρο απο τους γονείς γιατί 'είναι πολλά τα άλογα'
σίγουρα θα πάει για καινούργιο αλλά κάτι με λιγότερη δύναμη.το οικονομικό δεν είναι σοβαρό κριτήριο.
εγώ του λέω να δει κανένα ignis ή κανένα aygo...
-
Μλκ, έλα, μην το γ@μας το θέμα του παιδιού με τα δικά μου προβλήματα.. Αμαρτία είναι.
Επίσης, το 'άλογα' εκεί στην σαλονίκη με 2 λ το γράφετε?
-
-
SwiftSport με 'μόνο' 125 άλογα;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
SwiftSport με 'μόνο' 125 άλογα;είναι λίγα λέει...
-
Λίγα?
Έλεος. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Λίγα?
Έλεος.+1. Γίναμε όλοι χεράδεις και θέλουμε 200 άλογα.
-
Αλληλόμορφο Ρερλ
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
SwiftSport με 'μόνο' 125 άλογα;
είναι λίγα λέει...
OK, πάω να ανοίξω club κουλών για όσους έχουν αυτοκίνητα με λιγότερα από 200 άλογα [ ]
-
Και μέτα λέμε γιατί γίνεται σφαγή στους δρόμους.
Βασίλη για 20 χρονών παιδί όχι απλά καλά είναι τα 125 αλλά και πολλά να του πεις.
Αυτή η αχαριστία με εκνευρίζει απίστευτα. -
Πεστα ρε κωνσταντίνε-ο-πέμπτος. Αμάν με τα τσοχλάνια, τους δολοφόνους της ασφάλτου.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τελικά το παλικάρι έφαγε άκυρο απο τους γονείς γιατί 'είναι πολλά τα άλογα'σίγουρα θα πάει για καινούργιο αλλά κάτι με λιγότερη δύναμη.το οικονομικό δεν είναι σοβαρό κριτήριο.
εγώ του λέω να δει κανένα ignis ή κανένα aygo...
Στη θέση του πάντως θα επέλεγα είτε Panda 100 ή Swift Sport...
Για να πω την αλήθεια μάλλον στο Panda 100 θα κατέληγα...
ΙΜΗΟ είναι νωρίς για τα 200, 192 και τα 175 άλογα όσο καλός οδηγός και να είναι...
Τα παραπάνω αυτοκίνητα είναι αρκετά σπορ ώστε να δοκιμάζει τις ικανότητές του και των αυτοκινήτων αλλά και αρκετά αδύναμα ώστε να μην παίρνει και το κεφάλι πολύ 'αέρα'...
_
-
Για το Kid μιλάμε τόσες σελίδες;
Νομίζω πως κάτι τέτοιο τελικά θα ήταν το καλύτερο: χωρίς πολλά άλογα και κλωβό ασφαλείας δια παν ενδεχόμενον...
-
Επέλεξα το τελευταίο.
Αν είναι δυνατόν 20 χρονών άνθρωπος ΧΩΡΙΣ πείρα να πάρει τέτοιο αυτοκίνητο!!!
Οι γονείς του τι λένε? Αν το παιδί μου εμένα μου έλεγε κάτι τέτοιο...και κατέληγε π.χ. στο Corsa...θα πηγαίναμε μαζί στην αντιπροσωπεία και θα του έπαιρνα ένα corsa 1.0!!! Αν αποδείξει ότι είναι καλός οδηγός...θα το σκεφτόμουν.
Να πάρει αυτοκίνητο ο άνθρωπος...αλλά όχι τόσο δυνατό.
καινούργιο τουτου για φοιτητή