-
φίλος θέλει ντε και καλά να πάρει αμάξι.ηλικία γύρω στα 20 ,φοιτητής και γουστάρει τρελά τα αμάξια.οι επιλογές φαίνονται στην ψηφοφορία,αλλά επειδή είναι αρκετά killer, εγώ τον λέω να μην πάει σε καινούργιο αλλά σε μεταχειρισμένο μέχρι να αποκτήσει 'χέρια'
γνώμες;;
thanks -
φίλος θέλει ντε και καλά να πάρει αμάξι.ηλικία γύρω στα 20 ,φοιτητής και γουστάρει τρελά τα αμάξια.οι επιλογές φαίνονται στην ψηφοφορία,αλλά επειδή είναι αρκετά killer, εγώ τον λέω να μην πάει σε καινούργιο αλλά σε μεταχειρισμένο μέχρι να αποκτήσει 'χέρια'
γνώμες;;
thanks -
γνώμες;;
thanks -
20 χρονων απειρος και θελει αυτα; Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!!!
Πες του να παει να παρει ενα Matiz 1000ακι και μετα που θα εποκτησει'χερια' ας παει σε αυτα που θελει. -
Toυ σπρώχνεις την ρόζ ρε κάθαρμα?
-
Το έβαλε και σε λάθος ενότητα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Toυ σπρώχνεις την ρόζ ρε κάθαρμα?η ροζ είναι συλλεκτικό κομμάτι
-
Mini ασιζιτιτι.
-
To 'αμαξι σχολειο' ειναι πολυ κρισιμο και ουσιαστικα καθοριζει τη μετεπειτα πορεια/θεωρηση του οδηγου. Οσο killer και αν εισαι, κατα τη γνωμη μου παντα, το πρωτο αμαξι πρεπει να ειναι μικρο (κατηγορια μεγεθους 106/punto/corsa πχ) και γυρω στα 100 αλογα. Ουτε λιγοτερο (το σχολειο μου ηταν Lada Samara και θεωρω τον εαυτο μου αρκετα τυχερο με βαση τα οσα εχω κανει μαζι του) αλλα ουτε και περισσοτερο γιατι ουκ ολιγα τα παραδειγματα φιλων/γνωστων που τσακιστηκαν λιγοτερο ή περισσοτερο σε σαξοραλλα (ως επι το πλειστον) τον πρωτο καιρο της οδηγικης τους πορειας. Η εν λογω ιπποδυναμη στο εν λογω μεγεθος αμαξωματος εξασφαλιζει τον καλυτερο συνδιασμο ταχυτητας/ασφαλειας.
Αρα σχεδον ολες οι παραπανω επιλογες αποκλειονται. Τελος, αν παρει καινουργιο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Καλυτερα το πρωτο αμαξι να ειναι μεταχειρω (6-7 χρονακια ειναι καλα) και αν το επιτρεπουν τα οικονομικα θα ρθει και το καινουργιο μετα απο συντομο σχετικα διαστημα (3-4 χρονακια).
ΥΓ: Τωρα αν ειναι τοοοοσο killer ας παρει κανενα C2 VTS (1-2 χρονων). Αμα ειναι τοσο καλος μπορει να μας προκυψει αγωνιαρης. Ας εχει λοιπον μια καλη βαση για ξεκινημα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Mini ασιζιτιτι.Εκπλήσομαι αιδεσιμότατε με την επιλογή σου. Περίμενα να μιλήσεις για την ώρα της κρίσης που πλησιάζει...
Mini και από μένα αν και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ότι αυτά τα αυτοκίνητα δεν κάνουν για άπειρο οδηγό.
-
το παιδί ξέρει να οδηγάει.δηλαδή έχει μια έστω κ πολύ μικρή εμπειρία.αλλά το αμάξι θα είναι καθαρά το πρώτο του!
επίσης η μεικτή είναι καθαρά υποχρεωτικό...αν λάβουμε υπόψιν κ περιπτώσεις απο εδώ μέσα...
-
Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει. Καλύτερα να προσευχόμαστε από το να σιζιταμε για πυραυλάκια.
-
Και γω είμαι σαφέστατα υπέρ του μεταχειρισμένου. Αν όμως θέλει οπωσδήποτε καινούριο, τότε Panda 100άρι!
-
V@sili, για τον Θοδωρή λες φαντάζομαι...
Αν ναι, τότε να προσθέσω ότι το παιδί έχει οικονομική δυνατότητα και έχει αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα στο ενεργητικό του. Οπότε, μεταχειρισμένα και κουβαδάκια, ας μπούνε σε 2η μοίρα.
-
Γιατί δεν κοιτάει για ένα Miata ή ένα RX8?
-
Clio RS ... 5άστερο δεν είναι ???
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί δεν κοιτάει για ένα Miata ή ένα RX8?άμα πάρει κ πισωκίνητο δεν θα προλαβαίνουμε να μαζεύουμε τα πλατάνια...
πλάκα πλάκα μοιάζετε αρκετά
-
Alfa 147 GTA κι ολα τ αλλα περιττα.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γιατί δεν κοιτάει για ένα Miata ή ένα RX8?
άμα πάρει κ πισωκίνητο δεν θα προλαβαίνουμε να μαζεύουμε τα πλατάνια...
πλάκα πλάκα μοιάζετε αρκετά
Eίσαι τοπογράφος και με την βούλα από σήμερα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Alfa 147 GTA κι ολα τ αλλα περιττα.Με το που είδα ποστ σου στο τοπικό:
- Ήξερα ότι θα γράψεις μπούρδα
- Ήξερα πως θα αναφέρεις την λέξη Alfa
Για τον ενδιαφερόμενο, αν είναι χάρος, καλύτερα να συμβιβαστεί με ένα ασφαλές και με κάποιες περιορισμένες δυνατότητες αυτοκίνητο (όχι πολλών ίππων) και όταν θα ξεκουλέψει ή βάλει μυαλό το κάνει το παραπάνω βήμα.
καινούργιο τουτου για φοιτητή