-
Πρέπει...
-
-
Αυτη τη φισερ που τη βρισκουμε;
-
Στο Βασιλόπουλο σίγουρα
-
Ευχαριστω,θα την δοκιμασω αν την βρω στον ΑΒ..
-
Kαι στα Carrefour επίσης
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εκπληκτική (αυτή η συγκεκριμένη Speciale), την είχα ξεχάσει
-
Mcfarland η καλυτερη με διαφορα για μενα .
ΚΡΑΦΤ weisse ελληνικη , πολυ αρωματικη .
Μπορειτε να αγορασετε χυμα οση ποσοτητα θελετε , αρκει να περασετε απο οποιοδηποτε καταστημα της .Για να μην υποχρεωθειτε να αγορασετε κ το μπουκαλι , καλο θα ειναι να εχετε μαζι σας καποιο πλαστικο . -
θυμάται κανείς την Jack Daniels μπύρα που είχε βγάλει πριν κάποια χρόνια αλλά δεν κράτησε πολύ ?
γενικώς είμαι φίλος της lager
Fosters, Bud*, Carslberg, Heineken, Amstel -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θυμάται κανείς την Jack Daniels μπύρα που είχε βγάλει πριν κάποια χρόνια αλλά δεν κράτησε πολύ ?Μπάσταρδες μπύρες.......
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θυμάται κανείς την Jack Daniels μπύρα που είχε βγάλει πριν κάποια χρόνια αλλά δεν κράτησε πολύ ?Μπάσταρδες μπύρες.......bastard beers.....bb.....bliah!
-
Οι μπύρες είναι ωραίες το καλοκαιράκι παγωμένες αλλά κάνουμε στομάχια. Το χειμώνα πίνω που και που σε καμιά σουβλακοκατάνυξη.
Δεν γουστάρω τις lager και ειδικά κάτι νεροζούμια βαρελίσιες. Από ξανθιές προτιμώ τις Pils. Η Kaizer είναι στις επιλογές μου αλλά η Fischer και Urquell είναι οι προτεραιότητες.
Η Newcastle Brown Ale είναι ιδιαίτερη σκούρα και σίγουρα από τις καλύτερες Αγγλικές.
La trappe, chimay, lucifer (δεν την βρίσκω συχνά, μόνο σε περίεργες μπυραρίες), μ'αρέσουν.
Γενικά είμαι ανοικτός να δοκιμάζω νέες γεύσεις. Η craft είναι πάρα πολύ καλή για την συγκεκριμένη παραγωγή.
Δοκιμάστε και την Ρεθυμνιακή (τοπική βιολογική μπύρα) σε ξανθιά ή μαύρη.
http://www.crete-connections.com/Commer ... rewery.htmΑπεχθάνομαι τις αμερικάνικες τύπου BUD και δεν μου αρέσουν οι μαύρες σε αντίθεση με τις κόκκινες. Επίσης μου την σπάνε και όσες έχουν αρώματα (μήλου, τσέρυ κλπ).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επίσης μου την σπάνε και όσες έχουν αρώματα (μήλου, τσέρυ κλπ).Αυτές δεν πρέπει να αποκαλούνται μπύρες
μηλίτης κ μια βλακεία με αλκοόλη μπύρα δε θέλει φρούτο για να νιώσει
-
Ευτυχως που αυτά τα χαζά αναψυκτικά όπως εμφανίστηκαν έτσι θα εξαφανιστούν..δεν βλέπω να τραβάνε στην αγορά.
-
Dorelei , duvel .
Μπυρες για τις φιλες μας . Για να μην ξεχνιομαστε .
-
Heineken, Stela Artois, Budweiser, Fosters, Kronenbourg
Μεταξυ αυτων βασικα εναλλασομαι, εξαρτατε αν υπαρχει ή δεν υπαρχει και οτι μου ερθει ορεξη Συνηθως ομως ειμαι προς Stela ή Fosters
Την εχω ψιλοκοψει παντως τωρα που το σκεφτομαι Φουσκωνει και ειναι πιο πολυ για το καλοκαιρι η μπυριτσα
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Dorelei , duvel .Μπυρες για τις φιλες μας . Για να μην ξεχνιομαστε .
Γιατί μόνο για τις φίλες μας δηλαδή; αρκετά ξεχωριστές και με ωραία γεύση και οι δύο!
Από weiss θα πρότεινα και την Weihenstephaner, αρκετά πλούσια και γευστική, περισσότερο από τις Paulaner, Franziskaner. Erdinger μου φαίνεται λίγο 'νερουλή' αλλά είναι ό,τι πρέπει για καλοκαίρι ή αν δεν υπάρχει κάτι συνοδευτικό. Για πιο δυνατή weiss: Aventinus με 8%, σκούρα και πολύ αρωματική!
Προσωπικές αγαπημένες Maisels, Weihenstephaner και Craft απο Weiss, και γενικότερα Fischer, Chimay με προτίμηση στην 8άρα, Kaiser με μυρωδάτα ανατολίτικα φαγητά, και Hoegaarden μια στο τόσο
-
Για μένα
-
Για μένα
-
Το ξέρετε οτι η ΜcFarland είναι Ολλανδική έτσι? Είναι της Heineken.
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;