-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κατά τα άλλα τα ίδια... πάλι 2 μέρες έλλειψα, +18 σελίδες η παμπ, εκ των οποίων οι μισές με σοφίες της χαζλουπου.Αφού υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, γίνεται συζήτηση. Αυτή η επιφανειακή έχθρα κρύβει μια βαθύτερη συμπάθεια.
Πάντως η Μεταμόρφωση είναι πολύ μακριά, μάλλον ο άλλος που (λέει ότι) θα κατέβει Ηράκλειο και θα είναι κοντά, θα είναι ο τυχερός.
-
Κρυφοκαψουρακος ο Ταυρος ε;
-
Είναι τουλάχιστον 4. Τώρα κοιμούνται αλλά σε λίγο θα εμφανισθούν.
Εγώ πιστεύω ότι το 307 όταν κάνει βόλτα στα Χανιά θα πάρει το παιχνίδι.
-
Τεσσερις;
Μπραβο στην Αναστασια τοτε!!!Εχει τρομερο σουξε!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εδώ (Ρόδος) 'απλώς' βρέχει...
Στο μεταξύ, ένας φίλος μου ξεκίνησε με το καράβι για Πειραιά την Παρασκευή, και έχουν αποκλειστει στην Κάλυμνο μέχρι σήμερα...Εγω ειχα αποκλειστει 2 μερες στη Λερο,τον Ιανουαριο του 2005.Πλακα ειχε,εμενα σε ξενοδοχειο βεβαια...Με το Ροδανθη...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Στο μεταξύ, ένας φίλος μου ξεκίνησε με το καράβι για Πειραιά την Παρασκευή, και έχουν αποκλειστει στην Κάλυμνο μέχρι σήμερα...Σαν βγεις στον πηγαιμό για την ...Αθήνα, να εύχεσαι αν μην αποκλειστείς... Κρύο και συννεφιές στην Αθήνα.
Καλημέρα -
-
΅Εγω σκεφτομαι μηπως παω να τον δω λιγο
-
Ρε Στέλιο ούτε στα μηνύματα μου απαντάς; Τι κακό σου έκανα;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Στο μεταξύ, ένας φίλος μου ξεκίνησε με το καράβι για Πειραιά την Παρασκευή, και έχουν αποκλειστει στην Κάλυμνο μέχρι σήμερα...Εγω ειχα αποκλειστει 2 μερες στη Λερο,τον Ιανουαριο του 2005.Πλακα ειχε,εμενα σε ξενοδοχειο βεβαια...Με το Ροδανθη...
τι περίμενες... πλεούμενο νεκροταφείο είναι να δω πότε θα το αποσύρει καλύτερα να ταξιδέψεις με τη βαρκούλα στον Αχέροντα παρά μ'αυτό. 2 φορές ταξίδεψα κ λέω θα φτάσουμε δε θα φτάσουμε
-
Ροδάνθη, Ρομίλντα, Μιλένα... Επικά σαπιοκάραβα του αγουδημου... Αλλά σαν το 'Άνεμος' κανένα παιδιά... Άλλο πράμα...
-
Θωρηκτό, αβύθιστο έκανε κορυφαίο ταξίδι...Προσπαθώ να θυμηθώ με τι όνομα έκλεισε την ένδοξη καριέρα του...
-
Για το ίδιο σαπιοκάραβο μιλάμε;
-
Ο χρήστης υπογραφή KonstantinosV έγραψε:
Αν θες να πας άκλαφτος φτιάχτα με δικηγορίναΚωνσταντίνε ωραία η υπογραφή
-
Αυτό ήθελα να του πω και εγώ. Αλλά γιατί; Να προσέχω δλδ;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θωρηκτό, αβύθιστο έκανε κορυφαίο ταξίδι...Προσπαθώ να θυμηθώ με τι όνομα έκλεισε την ένδοξη καριέρα του...τιτανικός;
-
Ναι και ασπάζομαι στο σύνολο της την ευγενική σου τοποθέτηση αλλά προφανώς δεν κατάλαβες την ελαφριά νότα ειρωνείας του πόστ μου
@tsarmak
Όχι το Ανεμος -
Vasgti
σας δίνω πληροφορίες εκ των έσωdrdino
μη μου πεις -
Τι να πω και εγώ που το '95,που ήμουν φαντάρος πήγαινα και έφευγα από τη Σάμο με το Ρομίλντα,το Σάμαινα(που αργότερα τράκαρε στο λιμάνι της Σάμου με αντιτορπιλικό) και το Golden Vergina(το μετέπειτα Εxpress Samina).
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι και ασπάζομαι στο σύνολο της την ευγενική σου τοποθέτηση αλλά προφανώς δεν κατάλαβες την ελαφριά νότα ειρωνείας του πόστ μου
@tsarmak
Όχι το ΑνεμοςΤην αντελήφθην, απλά ήθελα να δω αν τσιμπάει σήμερα.
ΚωνΒ, δικηγορίνα δεν είναι ακόμα, αλλά για εκεί το πάει.
Pub - σουβλατζίδικο [#22]