-
Εχετε βρει μια περιοχη που δεν εχει κινηση και μπορει καποιος να πιεσει το αυτοκινητο του με απολυτη ασφαλεια?
Εχετε βρει ενα πλάτωμα, μια αλανα που μπορει να κανετε το ιδιο?
Ε, βαλτε συνεταγμενες!!!
προσοχη, δε μιλαω για δρομους, αλλα πρακτικα για αλανες που δε μπαινει κανεις σε κινδυνο.
για να δουμε τι εχετε ανακαλυψει...
-
Εχετε βρει μια περιοχη που δεν εχει κινηση και μπορει καποιος να πιεσει το αυτοκινητο του με απολυτη ασφαλεια?
Ε, βαλτε συνεταγμενες!!!
προσοχη, δε μιλαω για δρομους, αλλα πρακτικα για αλανες που δε μπαινει κανεις σε κινδυνο.
-
Ε, βαλτε συνεταγμενες!!!
-
Αλανες λες,αρα πρακτικα μιλας για χωμα;; Αυτο το σπορ δεν το κατεχω σορρυ..
-
Μπα, μάλλον για άσφαλτο λέει ο Σπύρος!
-
Αλανα με ασφαλτο; Ενδιαφερον αλλα υπαρχει;
-
για ασφαλτο μιλαω, οχι οτι μας πειραζει το πολυ καλα πατημενο χωμα.
-
Καλό ως ιδέα και σίγουρα πολλοί ψάχνουν, αλλά αν μπουν συντεταγμένες προσωπικά θεωρώ πως σε λίγο καιρό θα γεμίσουν.Από γνωστά μέρη πάντως ΣΕΦ (beach volley) και Ιππόδρομος νομίζω ταιριάζουν αν κ έχουν κάτι πυλώνες.
-
Parking ιπποδρόμου θα έλεγα. Έτρεχα εκεί ένα βενζινοκίνητο που έχω...αλλά δεν είχα το κατάλληλο car για 'παιχνίδια'. Με λίγο νεράκι εκεί...θα είναι πολύ fun.
-
Ο χρήστης potge2 έγραψε:
Καλό ως ιδέα και σίγουρα πολλοί ψάχνουν, αλλά αν μπουν συντεταγμένες προσωπικά θεωρώ πως σε λίγο καιρό θα γεμίσουν.Από γνωστά μέρη πάντως ΣΕΦ (beach volley) και Ιππόδρομος νομίζω ταιριάζουν αν κ έχουν κάτι πυλώνες.Στο ΣΕΦ το σημείο που αναφέρεις έχει πλέον κλεισει με τσιμεντόλιθους και χωράει μόνο να περάσει πεζός, αντε κανα ποδήλατο.
Παλιότερα καλό σημείο ήταν το Τροκαντερό. Πολλοί έκαναν 'προπόνηση' εκει μέσα. Επίσης μια μικρή πλατεία-τέρμα λεοφωρείων (αριστη!!!!!) κοντά στον Αβέρωφ. Αλλα αυτή δεν υπάρχει πιά. Γκρεμίστηκε για χάρη του Ολυμπιακού ιδεώδους
Χωρίς να το παιζω σπάστης και εξυπνίδης το καλύτερο μέρος για παιχνίδια ειναι η πίστα (Μέγαρα πχ). Μοναδικό μείον το εισιτήριο και η περιορισμένη διαθεσιμότητα. Σε αλάνες δεν λέει
-
δεν το συζηταω οτι το καλυτερο μερος ειναι η πιστα. Και καμια αλανα δε μπορει να την υποκαταστησει, αυτο ειναι σαφες.
-
Υπάρχουν στην έυβοια μεγάλες εκτάσεις με δρόμους που έχουν ασφαλτοστρωθεί για να εξυπήρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα οικοδομικών συνεταιρίσμών:
Αυτό είναι ένα:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.9 ... h&z=15&om=αλλά υπάρχουν και άλλα...
Μπορείς να 'παίξεις' εκεί άνετα.
(Disclaimer: Φυσικά η πίστα ειναι καλύτερη ) -
Τι έχουν φτιάξει εκεί τα άτομα ρε!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Υπάρχουν στην έυβοια μεγάλες εκτάσεις με δρόμους που έχουν ασφαλτοστρωθεί για να εξυπήρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα οικοδομικών συνεταιρίσμών:Αυτό είναι ένα:
(Disclaimer: Φυσικά η πίστα ειναι καλύτερη )φύγαμε εκδρομή
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Υπάρχουν στην έυβοια μεγάλες εκτάσεις με δρόμους που έχουν ασφαλτοστρωθεί για να εξυπήρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα οικοδομικών συνεταιρίσμών:Αυτό είναι ένα:
(Disclaimer: Φυσικά η πίστα ειναι καλύτερη )Αυτό το μέρος βρίσκεται δίπλα στην Κάρυστο και πρέπει να είναι τμήμα κάποιου οικισμού στρατιωτικών (ή δικαστικών ή δεν ξέρω τι άλλο ...) και είναι ένας πρώτης τάξης ασφάλτινος ερημικός λαβύρινθος με αδιέξοδα, στροφιλίκια, 'ιδιωτικές' παραλίες !! Μια πραγματικά παρανοϊκή εικόνα μέσα στη μέση του τίποτα. Είχα πάει εκεί το 2005 με τη γυναίκα μου (στα πλαίσια των διακοπών μας στη Ν.Εύβοια ). Αν πάτε ποτέ εκεί, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!! Μπορεί εκεί που 'πλακώνεσαι' θεωρώντας πως βρήκες κάποιον 'παράδεισο', να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιο τμήμα δρόμου που λείπει λόγω κατολίσθησης (μου συνέβη, με 'λίγα' όμως ) ή να μπεις ξαφνικά σε τμήμα δρόμου με τρύπες και χώμα...
Επίσης, κάποια τμήματα φαίνονται πιο καινούρια από κάποια άλλα, με πιο φαρδύ οδόστρωμα και ...πινακίδες οδών. Δεν θυμάμαι πάντως, αν υπήρχε (γενικώς) σήμανση ... -
Θυμαμαι να ειναι σχετικα καλη περιπτωση το παρκιν μπροστα απο την πλαζ του ΕΟΤ στο πορτο ραφτη.... αν δεν το εχουν κανει κατι εν τω μεταξυ...
-
Χωρίς να εγγυώμαι 100% για το παρακάτω: το πάρκινγκ στο στάδιο Καραϊσκάκη έχει μία σχετική άπλα. Επειδή είναι μακριά από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, δεν παρκάρει πολύς κόσμος, και εάν παρκάρουν , θα είναι όλοι προς μία πλευρά του πάρκινγκ μόνο.
Αυτή η εικόνα εξηγεί καλύτερα τι εννοώ: Google maps
-
Υπάρχουν και οι αλυκές στην Ανάβυσσο.
Πολύ φλατ χωματάκι, κυρίως στο πάνω μέρος τους, μόνο τα χαμηλωμένα παίζει να έχουν πρόβλημα και άπλετος χώρος. Παίζει να βρείτε και λαστιχάκια εκεί για να χαράξετε 'πιστούλα' ή να υπάρχει ήδη κάποια χαραγμένη. Μια αναγνώριση της αλάνας για τυχόν λακούβες, χαντάκια, πέτρες and let the game begin!
Σαν το χώμα τίποτα, ιδιαίτερα αν είναι flat! Ελάχιστες φθορές καθώς δεν υπάρχουν οι τριβές της ασφάλτου και παιχνίδι με σχετικά μικρότερες ταχύτητες και πολλάααα γλιστρήματα!
-
Εγώ τώρα, γιατί σε όλα αυτά τα μέρη που αναφέρατε, έχω την εντύπωση πως με την πρώτη 'τσαχπινιά' θα την πέσουν ΜΑΤ, ΕΚΑΜ Ελικόπτερα, Τροχαίοι κλπ, και θα ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλους με κόστος όσο να κλείσεις τις Σέρρες και τα Μέγαρα μόνος σου για ένα ολόκληρο ΣΚ;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Εγώ τώρα, γιατί σε όλα αυτά τα μέρη που αναφέρατε, έχω την εντύπωση πως με την πρώτη 'τσαχπινιά' θα την πέσουν ΜΑΤ, ΕΚΑΜ Ελικόπτερα, Τροχαίοι κλπ, και θα ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλους με κόστος όσο να κλείσεις τις Σέρρες και τα Μέγαρα μόνος σου για ένα ολόκληρο ΣΚ;+1
Για τα εντός Αττικής, εννοώ.
Σημεία για ασφαλή "παιχνίδια"...