-
sorry παραφερθηκα αλλη φορα ομως βαζε emoticons στα post σου για να ξερουμε οτι δεν μιλας σοβαρα.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
sorry παραφερθηκα αλλη φορα ομως βαζε emoticons στα post σου για να ξερουμε οτι δεν μιλας σοβαρα.Αφού ρε συ, εάν έβλεπες το προηγούμενο μου πόστ, φαινόταν ότι δεν είμαι της άποψης που κοροϊδευα.
anyway, sorry και απο εμένα, απλώς τα πήρα και εγώ...
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Ας ελπισουμε να βρεθει τελικα η ακρη και να αποζημιοθουν οι εταιριες
Αν δεν έχεις κάποιο συμφέρον... γιατί σε απασχολεί για το αν θα αποζημιωθούν οι εταιρείες;;
ο νοικοκύρης άνθρωπος ο οποίος έχει γμ#@ να γτιάξει ένα μαγαζί τι φταίει να το βρει καμένο; Ξέρουμε ότι είναι όντως διαπλεκόμενο λαμόγιο; ξέρουμε ότι όντως τα βρήκε έτοιμα από μπαμπά;
-
Όσον αφορά το θέμα της ασφαλιστικής αποζημίωσης (αν υφίσταται) για να αποζημιωθούν τα οχήματα από 'τρομοκρατικές ενέργειες' π΄ρεπει να υπάρχει οπωσδήποτε ανακοίνωση για το ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη(δηλ.κάποια τρομ.οργάνωση).
Αν δεν υπάρξει θα πρέπει να υπάρχει κάλυψη για 'κακόβουλες ενέργειες ή πράξεις δολιοφθοράς' για να αποζημιωθούν.εγώ μένω 2 δρόμους πίσω απ'την porsche(στο service,εκεί που τα κάψανε) και θυμάμαι πριν από 2-3 ώρες αφού τα κάψανε που είχα περάσει ήταν 3 cayenne.
Όλα καηκαν. Από τότε δεν έχουν αφήσει στο δρόμο κανένα....αξίας παρά μόνο κάποια renault της διπλανής αντιπροσωπείας -
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Αν δεν έχεις κάποιο συμφέρον... γιατί σε απασχολεί για το αν θα αποζημιωθούν οι εταιρείες;;
ο νοικοκύρης άνθρωπος ο οποίος έχει γμ#@ να γτιάξει ένα μαγαζί τι φταίει να το βρει καμένο; Ξέρουμε ότι είναι όντως διαπλεκόμενο λαμόγιο; ξέρουμε ότι όντως τα βρήκε έτοιμα από μπαμπά;
Oχι βεβαια απλα δεν στηνεις τετοια επιχηριση με ελεημοσυνη.....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Oχι βεβαια απλα δεν στηνεις τετοια επιχηριση με ελεημοσυνη.....
Με δάνεια όμως μια χαρά την στήνεις..
Επιθέσεις σε μάντρες αυτοκινήτων?