-
Τι νομίζετε ότι τα μηχανήματα που οδηγάμε θα μας χαρίσουν την ζωή?
Δεν θέλατε να βλέπατε τα παιδιά σας να μεγαλώνουν 8 και 10ετων και 6 μηνών?
Να μην σας βλέπουν οι δικοί σας και οι ξένοι να μεγαλώνετε και να παίρνετε απο την ζωή ότι σας ανήκει?
Να μήν σας βλέπουν στις χαρές και στις λύπες?
Θέλετε απλά να σας θυμούνται σαν μια φωτογραφική στιγμή?
Να κλαίνε 3 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ γνωστοί και οι άγνωστοι για εσάς όποτε θυμούνται καλές ή και κακές στιγμές σας?
Τί νομίζετε ότι κάνετε?
Μόνο πόνο σε δικούς σας και μη, μπορεί να δώσετε με την τεμπελιά και την βλακεία που κάνατε!
Δεν ξέρατε πόσοι άσχετοι κυκλοφορούν?γιατί έπρεπε να γίνει αυτό?
Τόσος πόνος και ορφάνια από μία βλακεία?Αφιερωμένο στον πάρη,που μας μοίρασε τόσο πόνο, ενώ άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι χαροπάλεψε απο το σάββατο και έφυγε σήμερα.
-
Να μην σας βλέπουν οι δικοί σας και οι ξένοι να μεγαλώνετε και να παίρνετε απο την ζωή ότι σας ανήκει?
Να κλαίνε 3 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ γνωστοί και οι άγνωστοι για εσάς όποτε θυμούνται καλές ή και κακές στιγμές σας?
Τί νομίζετε ότι κάνετε?
Μόνο πόνο σε δικούς σας και μη, μπορεί να δώσετε με την τεμπελιά και την βλακεία που κάνατε!
Τόσος πόνος και ορφάνια από μία βλακεία?Αφιερωμένο στον πάρη,που μας μοίρασε τόσο πόνο, ενώ άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι χαροπάλεψε απο το σάββατο και έφυγε σήμερα.
-
Τί νομίζετε ότι κάνετε?
-
natural selection
-
Charles Darwin
-
Πρόλαβε να αφήσει 3 ορφανά
(με άλλα λόγια, η φυσική επιλογή απέτυχε)
Αλλά εφόσον έχουμε έναν θάνατο, τα υπόλοιπα περιτεύουν...
Κατόπιν του γεγονότος τί να πεις πέρα από συλληπητήρια? -
κρίμα
-
Συλληπητήρια.
Ας τα ακούν και οι υπόλοιποι να παραδειγματίζονται...
-
Δεν νομίζω να είναι απόλυτα βέβαιο ότι με τη ζώνη θα έσωζε τη ζωή του, ωστόσο, μία κίνηση είναι η γ@μ@μ@νη ας το κάνουμε επιτέλους γιατί που ξέρεις μπορεί και να γλύτωνε...
Ας το κάνουμε τουλάχιστον για να δώσουμε το παράδειγμα στους νέους, τα παιδιά μας, τα ανίψια μας μπας και μερικοί σωθούν στο μέλλον...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δεν νομίζω να είναι απόλυτα βέβαιο ότι με τη ζώνη θα έσωζε τη ζωή του, ωστόσο, μία κίνηση είναι η γ@μ@μ@νη ας το κάνουμε επιτέλους γιατί που ξέρεις μπορεί και να γλύτωνε...+1
Κρίμα για τα κοπέλια που έμειναν ορφανά.
(νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν κάτι τέτοιες στιγμές ) -
Συλληπητηρια..κριμα ρε γμτ!
**ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ **:rtfm: -
Τα αμάξια που 'διαμαρτύρονται' όταν δεν φοράς ζώνη, δεν είναι πολύ καλή λύση; Γιατί δεν το κάνουν υποχρεωτικό για όλους τους κατασκευαστές;
Το δικό μου, μου έμαθε να φοράω ζώνη. Μηχανικά το κάνω πλέον.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τα αμάξια που 'διαμαρτύρονται' όταν δεν φοράς ζώνη, δεν είναι πολύ καλή λύση; Γιατί δεν το κάνουν υποχρεωτικό για όλους τους κατασκευαστές;Έλα ντε! Ακόμα δεν είναι υποχρεωτικο?!...
Κι έστω ότι δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει. Γιατί να μην το εφαρμόσουν από μόνοι τους όλοι οι κατασκευαστές? Θα το δει αρνητικά ο υποψήφιος αγοραστής ή μήπως θα εκτοξευτεί το κόστος των μοντέλων τους στα ύψη, από μερικά εκατοστά καλώδιο, ένα διακοπτάκι κι ένα μπίπερ?... -
Ακόμα και αυτά δεν είναι πανάκεια φίλοι μου. Πέρα από τις ειδικές πόρπες που πουλιούνται **κανονικά ** στο εμπόριο, ακόμα και οι αντιπροσωπείες αναλαμβάνουν επίσημα την απενεργοποίηση των βομβητών.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τα αμάξια που 'διαμαρτύρονται' όταν δεν φοράς ζώνη, δεν είναι πολύ καλή λύση; Γιατί δεν το κάνουν υποχρεωτικό για όλους τους κατασκευαστές;Το δικό μου, μου έμαθε να φοράω ζώνη. Μηχανικά το κάνω πλέον.
Το δικό μου δεν διαμαρτύρεται. Αλλά διαμαρτύρομαι εγώ. Αν δεν φορέσουν όλοι ζώνες, ΔΕΝ ξεκινάω.
Ο Πάρης παραπάνω μπορεί να έφταιγε, μπορεί και όχι. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε στο τιμόνι (πριν καν το ακουμπήσουμε) είναι να βάζουμε τη ζώνη και να μην κάνουμε τπτ που μπορεί να είναι επικίνδυνο για εμάς ή όσους άλλους κινούνται στους δρόμους.
Ας πούμε, φώτα ομίχλης μπρος - πίσω όταν δεν έχει ομίχλη, σφήνες στο δρόμο.
Τα περί 'φυσικής επιλογής', εγώ τ' ακούω βερεσέ. Ας μην προκαλούμε κι ας φοράμε τις ζώνες μας, κι όλα θα πηγαίνουν καλύτερα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το δικό μου δεν διαμαρτύρεται. Αλλά διαμαρτύρομαι εγώ. Αν δεν φορέσουν όλοι ζώνες, ΔΕΝ ξεκινάω.
Ο Πάρης παραπάνω μπορεί να έφταιγε, μπορεί και όχι. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε στο τιμόνι (πριν καν το ακουμπήσουμε) είναι να βάζουμε τη ζώνη και να μην κάνουμε τπτ που μπορεί να είναι επικίνδυνο για εμάς ή όσους άλλους κινούνται στους δρόμους.
Ας πούμε, φώτα ομίχλης μπρος - πίσω όταν δεν έχει ομίχλη, σφήνες στο δρόμο.
Τα περί 'φυσικής επιλογής', εγώ τ' ακούω βερεσέ. Ας μην προκαλούμε κι ας φοράμε τις ζώνες μας, κι όλα θα πηγαίνουν καλύτερα.+1
-
Το θέμα ανήκει στα Ζώα γιατί οι εν λόγω οδηγοί δεν σκέφτονται normal.
`Εχει ο άλλος Α3 κι επειδή νιώθει ασφάλεια δε φοράει ζώνη.
Εγώ πάλι νιώθω κενός χωρίς ζώνη -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα και αυτά δεν είναι πανάκεια φίλοι μου. Πέρα από τις ειδικές πόρπες που πουλιούνται **κανονικά ** στο εμπόριο, ακόμα και οι αντιπροσωπείες αναλαμβάνουν επίσημα την απενεργοποίηση των βομβητών.Και να φανταστείς...υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να οδηγούν με τον βομβήτη να βαράει για 15λέπτα αντί να βάλουν ζώνη...γιατί 'έλα μωρέ λίγο παρακάτω θα πάμε'
-
μηχανικά το κάνω από την αρχή που έμαθα να οδηγώ.
και απαιτώ από όλους να την φορούν...μετά λύπης μου όμως βλέπω ότι οι συνεπιβάτες μου το κάνουν πλέον με μεγαλύτερη ευκολία -ενώ πριν μου έβγαζαν την παναγία- από την στιγμή που βγήκε ο νέος ΚΟΚ και όριζε ότι θα πληρώνουν αυτοί το πρόστιμο και οχι ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που επιβαίνουν.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δεν νομίζω να είναι απόλυτα βέβαιο ότι με τη ζώνη θα έσωζε τη ζωή του, ωστόσο, μία κίνηση είναι η γ@μ@μ@νη ας το κάνουμε επιτέλους γιατί που ξέρεις μπορεί και να γλύτωνε...Απ' τη στιγμή που δεν πέθανε ακαριαία αλλά πάλεψε κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, δηλαδή με συγχωρείτε για τη ψυχρότητα, δεν έγινε ακαριαία σάντουιτς, τότε ΝΑΙ η πιθανότητα να ζούσε με ζώνη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
ΖΩΝΗ ΖΩΝΗ ΖΩΝΗ
NTΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ