-
O MΠΟΥΤΣΗΣ φτωχαίνει.
Με πόσο το έκλεισες τελικά το ροχί; -
για τον ραντομ λες ή για τον chemic?
-
Για τον Random.
-
εδωσε το evo το 9αρι που ειχε φερει σε τιμη σουπερ ευκαιρια απο γερμανια?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Για τον Random.29 990 EURO COSMO S/R ΜΑΥΡΟ..
-
πηγα για τεστ ντραιβ του τσάλεντζ και τελικά έκανα στο κόσμο
ακούτε:
-αντί για πωλητή είχα πωλήτρια στο δίπλα κάθισμα
-γενικά ήξερε, αλλά πέταξε και κάτι μαργαριτάρια
-μου έκανε παράπονα που πήγα αμέσως μετά τη δουλειά και όχι πιο αργά για να το πατήσουμε. Μου το επαναλάμβανε και την ώρα του τεστ. Τεστ ντραϊβ και ένιωθα άσχημα που δεν έτρεχα:lol: Πήγα να κάνω και ένα πατηλίκι, αυτή δεν φοβήθηκε, αλλά φοβήθηκε το esp που δεν είχα απενργοποιησει και μας έκοψε στο καλύτερο. Σπάσιμο να σε κόβουν έτσι ξαφνικά όταν είσαι με κοπέλα (ή και μόνος σου)
Εντυπώσεις:
το αμάξι είναι αλλού σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην τιμή. Απίστευτο φίλινγκ, τιμόνι, σασμάν. Όποιος μπορεί να δίνει 80ευρώ το μήνα παραπάνω βενζίνη, απλά δεν έχει επιλογή -
πάω στοίχημα ότι τα ίδια θα έλεγες εάν οδηγούσες και Lancer Evo.
είναι η απότομη μετάβαση από γήινα σε εξωγήινα (εντάξει το Challenge δεν είναι τόσο ) αυτοκίνητα...
-
chemic, σε ποια αντιπροσωπεια πηγες για το test drive?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πάω στοίχημα ότι τα ίδια θα έλεγες εάν οδηγούσες και Lancer Evo.είναι η απότομη μετάβαση από γήινα σε εξωγήινα (εντάξει το Challenge δεν είναι τόσο ) αυτοκίνητα...
κσι εγώ θέλω να πιστεύω πώς τα ίδια θα έλεγα, αλλιώς..ξεφτίλα (για εμένα )
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
chemic, σε ποια αντιπροσωπεια πηγες για το test drive?πήγα στον καλογρίτσα στη λεωφόρο αθηνών στο χαϊδάρι. Πολύ εξυπηρετικοί.
Σίγουρα αμάξι, και τσάλεντζ μάλιστα, όχι κόσμο, έχει και στην πρότυπη στην εθνική οδό, στο ύψος της ν φιλαδέλφειας. Επίσης πολύ εντάξει στην επικοινωνία που είχαμε.
Πάντως, τα αυτοκίνητα ΔΕΝ είναι τεστ ντραϊβ, αλλά μεταχειρισμένα που διαθέτουν οι εταιρίες για πώληση. -
Ευχαριστω! εγω ειχα κανει προσφατα test drive το challenge στη Ρεκορ, στην Κηφισια απεναντι απο τον Λαϊνοπουλο. Υπεροχο αυτοκινητο στους τομεις που ανεφερες κ εσυ αλλα απογοητευτηκα απο το γκαζι του. Γι αυτο θελω να δω κ το cosmo ποσο δυνατο ειναι. Ψαχνω να αλλαξω το mr2 μου σιγα σιγα αλλα για το challenge δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου, ειναι τα ιδια με το mr2 αν οχι αργοτερο Γι αυτο θα ηθελα να οδηγησω το cosmo πριν καταληξω
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ευχαριστω! εγω ειχα κανει προσφατα test drive το challenge στη Ρεκορ, στην Κηφισια απεναντι απο τον Λαϊνοπουλο. Υπεροχο αυτοκινητο στους τομεις που ανεφερες κ εσυ αλλα απογοητευτηκα απο το γκαζι του. Γι αυτο θελω να δω κ το cosmo ποσο δυνατο ειναι. Ψαχνω να αλλαξω το mr2 μου σιγα σιγα αλλα για το challenge δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου, ειναι τα ιδια με το mr2 αν οχι αργοτερο Γι αυτο θα ηθελα να οδηγησω το cosmo πριν καταληξωΑν έχεις λεφτά, προτιμάς το κόσμο, είναι προφανές
. Το κόσμο έχει και εμφανέστατα κοντύτερες σχέσεις, αλλά ο μπούτσης μου έλεγε πως φαίνεται η μεγαλύτερη ροπή του τσάλεντζ και πως αυτός το προτιμάει για όσους κάνουν και αστική χρήση. Μάλλον οδήγα και τα δύο για να βγάλεις άκρη (ξαναοδήγα και το τσάλεντζ δηλαδή γιατί λένε επίσης πως η αλλαγή 3-4 και 4-5 είναι χάλια λόγω κλιμάκωσης):hmmm: -
Ακριβως!! Στο τσαλεντζ θυμαμαι οτι απο αλλαγη σε αλλαγη οι στροφες επεφταν πολυ χαμηλα κ αργουσε να φορτωσει Με τιποτα δεν εδειχνε οτι το αμαξι εχει 192 αλογα
Ελπιζω στο κοσμο να ειναι καλυτερα τα πραγματα που απ ο,τι διαβαζω δειχνει τη δυναμη του στα ψηλα. Οπωσδηποτε θα το οδηγησω προτου καταληξω ωστε να μην το μετανιωσω μετα Εξαλλου εγω θα εχω κ αλλα να κοιταξω αφου θα το παρω μεταχειρισμενο τωρα που εχουν πεσει οι τιμες στον καιαδα
-
ΕΓΩ παιδια εχω οδηγησει και τα δυο και πραγματικα το κοσμο ειναι παρα πολυ πιο γρηγορο παντου..δεν ξερω αν φαινεται η ροπη του τσαλενζ..αλλα και ενα ραλλυ 1.6 που εχει ο ξαδελφος μου, μου φαινεται πιο γρηγορο απο το τσαλεντζ..
το κοσμο ειναι πραγματι πολυ γρηγορο
-
ΚΟΡΥΦΗ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΤΛΠ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑ8ΟΛΟΥ.
-
Όντως σημαντικά πιο γρήγορο το Cosmo, εξωπραγματική όμως κι η κατανάλωσή του. Υπολογίστε ότι η φήμη για την υπερβολική κατανάλωση του RX-8 οφείλεται στην ακόρεστη δίψα του Cosmo που ήρθε πρώτο κι όχι στο Challenge. Υπολογίστε κάμποσα λιτράκια παραπάνω ανά 100 χλμ...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όντως σημαντικά πιο γρήγορο το Cosmo, εξωπραγματική όμως κι η κατανάλωσή του. Υπολογίστε ότι η φήμη για την υπερβολική κατανάλωση του RX-8 οφείλεται στην ακόρεστη δίψα του Cosmo που ήρθε πρώτο κι όχι στο Challenge. Υπολογίστε κάμποσα λιτράκια παραπάνω ανά 100 χλμ...δάσκαλε πόσο παραπάνω δηλαδή μπορεί να καίει το κόσμο από τα 16 του challenge;
Αν και η τύπισα που με συνοδεψε στο τεστ ντραϊβ μου είπε πως με κόσμο έκανε σε μια μέρα μέσα στην αθήνα 100χλμ για προμόσιον και έβαλε 40ευρω βενζίνη
Ο ΤΡΟΥΛΗΣ ΑΕ, επίσημος διανομέας, έχει αγγελία 6ταχυτο, άρα κόσμο, καινούργιο με 23500. Μάλλον πατάτα είναι η αγγελία αλλά αφού ψάχνετε για κόσμο, δεν το κοιτάτε (2109333336);
έτοιμος για RX8 (σχεδόν)