-
-
-
-
Μπορεις να κολλησεις δυο στρογγυλα κομματια λεπτο λαστιχο εκει που ακουμπανε.Επειδη με τον καιρο μαζευουνε,η πορτα παιρνει λιγα μποσικα οταν ειναι κλειστη και παιζει.
-
Τα αυτοκόλλητα που μπαίνουν κάτω από τα πόδια των επίπλων για να μην κάνουν θόρυβο ή σημάδια στα ξύλινα δάπεδα είναι ότι πρέπει. Τα βρίσκεις σε super market και μαγαζιά με εργαλεία. Φτηνή και απλή λύση.
-
Ευχαριστω παιδια! Να ειστε καλα!Θα το δοκιμασω.
Απλα νομιζα οτι αυτα τα εξαρτηματα αλλαζουν υψος ,ισως ξεβιδωνοντας τα. -
Ετσι γινεται τουλαχιστον στα οπελ
Βιδωνουν και ξεβιδωνουν αλλαζοντας υψος -
Στο δικό μου είναι έτσι ακριβώς: βιδώνουν προς τα μέσα και ξεβιδώνουν προς τα έξω. Αν η πόρτα σου 'παίζει', μάλλον πρέπει να τα ξεβιδώσεις. Για δοκίμασε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Μόνο μέτρα στροφές όπως θα ξεβιδώνεις, μήπως χρειστεί να τα επαναφέρεις στην αρχική θέση.
-
Έτσι ακριβώς, ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα, ξεβιδώνεις και κάνεις τη δουλειά σου. Αν το παρακάνεις απλά θα είναι δύσκολο να κλείσεις το πορτπαγκάζ ή το καπώ....
-
Τα στοπ τα βιδώνεις έτσι ώστε όταν κλείνεις το πορτ μπαγκαζ να έρχεται 'πρόσωπο' με το υπόλοιπο αμάξι (να μην είναι πιο ψηλά ή πιο χαμηλά).
Για να κλείνει καλά, αλλάζεις το ύψος της κλειδαριάς. Λασκάρεις τις βίδες της και τη κουνάς.
Είναι πολύ απλό στα λόγια, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει θα σε παιδέψει.
Μπορεί να χρειάζεται να στραβώσεις λίγο το καπάκι στρίβοντάς το διαγώνια ή να βάλεις κάποιο τάκο και να το πατήσεις αλλά αυτά είναι για ΚΑΛΟΥΣ λαμαρινάδες - μη το επιχειρήσεις.
-
Pos xevidonoun ?me to xeri gyrizo to lastixenio tmima?
-
Ναι (στα Opel τουλάχιστον).
-
Aκυρο το ξεβιδωμα παιδες...Στο ΜΙΝΙ τα στοπ,ειναι ολοκληρα λαστιχενια!!
Δεν εχουν σιδερενιο μερος,αντιθετα ειναι ευκαμπτα,ακομα και το κομματι που μπαινει μεσα στη τρυπα της πορτας.
Οποτε θα κολλησω κατι απο κατω. -
Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις τη θέση της κλειδαριάς;
(διάβασε παραπάνω δημοσίευση) -
leonp
Καταλαβαινω τι εννοεις,αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο,ασε που πρεπει να 'ξηλωσω'και την εσωτερικη επενδυση της τριτης πορτας.
Το θεμα ειναι αλλο ...
Ισως να εφταιγε το οτι τσεκαρα τα στοπ στις 5;30 το πρωι,αλλα πριν λιγο ανακαλυψα οτι τα στοπ,παροτι λαστιχενια,ρυθμιζονται μιας και εχουν σπειρωμα στην εξωτερικη επιφανεια τους...
Οτι να 'ναι ειμαι και εγω,στη κοσμαρα μου...
Τελικα τα ξεβιδωσα λιγακι,η πορτα φαινεται πιο σταθερη τωρα .
Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια! Να ειστε καλα.!
Πορτ μπαγκάζ