-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Σήμερα στις 15:00 περίπου στην Αριστοτέλους (Αθήνα) μπλε καινούργια Lotus Elise (ΙΝΗ πινακίδα).απο ιωαννινα ?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Μια ιδια cobra δε ξερω αν ηταν αυτη) ειδα χθες το απογευμα στη κηφισιαΤο ιδιο και'γω. Ωραίο αμάξι
-
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ξέρουμε καμιά τιμούλα για αυτό; Καινούργιο με ελληνικές πινακίδες, γιατί μεταχειρισμένο τετραετίας σαν και αυτό έμαθα από τον ιδιοκτήτη...
Ενδιαφέρεσαι;
Μπα! Από περιέργια-κουτσομπολιό... Και Γερμανία ξέρουμε πόσο κάνει καινούργιο. Ενδιαφέρον θα είχε να ήγξερα πόσο έχει με ελληνικές...
Υ.γ. Σε αυτά τε λ7 το αμάξι είναι ένα... 911
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
:help:
Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο μια EB110 στην Ελλάδα (μπλε)υπαρχει τετοιο διαμαντι στο Ελλαντα?ποιος το εχει?Θα μου πειτε εδω εχουμε slr carrera GT ΑΛΛΑ οταν βγηκε αυτο ο Ελληνας ηταν με το seat gredos(ενω τωρα εχει αυτοκινητιστικη παιδεια μουαχαχ)
Το είχα αναφέρει και στο παρελθόν ότι πέραν των άλλων Bugatti EB110 υπάρχει στο γκαράζ του 'παλατιού' της σιδηράς κυρίας
-
Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω, μάλλον η EB110 δεν ήταν εδώ τόσο καιρό ,αλλά ήρθε πρόσφατα, όπως και η Cobra. Αλήθεια μήπως είναι replica η συγκεκριμένη(μάλλον έτσι);
Ακόμα και replica είναι κούκλα όμως -
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Αλήθεια μήπως είναι replica η συγκεκριμένη(μάλλον έτσι);
Ακόμα και replica είναι κούκλα όμωςΚαι αν είναι ρεπλικα, πρέπει να ειναι απο τα καλά κιτ, Οπτικά έχει ολόιδιες εξατμίσεις (πολλά κιτ έχουν άλλες) τις νορμάλ ζάντες, και γενικώς απο τιμόνι/καθρεφτάκια κλπ λεπτομέρειες μοιάζει για original.
-
Opel GT με ΤΡΖ πινακιδες
-
Λευκη Ε92 Μ3 εξω απο τον Σπανο στη Βουλιαγμενης.
-
Ήμουν για 2 εβδομάδες Κύπρο
Λοιπόν εκεί η αυτοκινητιστική πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική
Καταρχήν μέσα στην πόλη της Λεμεσού σίγουρα θα πετύχεις Σούπρα, Σκάιλαιν, Φερράρι, ΜπέντλεΙ, όλες τις μεγάλες Μερτσέντες κτλ...γενικά η χλίδα είναι έντονη.Είδα πρώτη φορά και το νέο Λαντ Κρούζερ V8 και είναι πραγματικά θηριώδες!Κατηγορία Q7!
Ύστερα νομίζεις πως βρίσκεσαι στην Ιαπωνία!Το 80% ή και περισσότερο των αυτοκινήτων πρέπει να ναι ιαπωνικά - προφανώς λόγω οδήγησης στην αριστερή πλευρά...
Εκεί είναι που χάνεται η μπάλα!Δεκάδες Κορόλλες με λίγο διαφοροποιημένα αμαξώματα, διαφορετικές μάσκες, φλας και ονόματα!Ακόμη και μοντέλα βασισμένα προφανώς στο Στάρλετ γράφουν Κορολλα, ενώ οι γνωστές σε μας Κορόλλες έχουν άλλο όνομα!!
Αφήστε που είναι πολύ δημοφιλή κάποια κουπέ βασισμένα σε Λάνσερ και Σιβίκ που στην Ελλαδάρα θα καναν σίγουρα θραύση!
επίσης δημοφιλή είναι μεγάλα σεντάν χωρίς πλάισιο παραθύρου, ενώ ο τόπος είναι γεμάτος Τογιότα Ist, έναΓιάρις με άλλα ρούχα.
Τελευταίο; Δε καταλαβαίνω γιατί η Τογιότα έχει τοποθετήσει σε κάθε αμάξωμα διαφορετικό εμπρός έμβλημα!Ειλικρινά μού κανε εντύπωση!Ωστόσο όλα τα μοντέλα της έιχαν στο πορτμπαγκάζ τα 3 οβάλ...
μπέρδεμα...
-
-
Ο κος Λυμπεράκης είχε (μέχρι πρόσφατα) την ΕΒ110 σε γκαράζ στην Ιταλία. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, μέχρι πρότινος αυτό ίσχυε.
Carspotting [#4]