-
800 και είναι προς ανακατασκευή? Αλλά βέβαια, τα καλά πιάνουν 30Κ, με την έκπτωση 17Κ
-
Ποσα πιανουνε λεει ;
-
Παιδιά ένα ακόμα ΜΙΝΙ.
Ισχύουν άραγε αυτά που γράφει περί αυθεντικότητας?
Αν ναι μιλάμε για μια ωραία 70ντίλα...Mini 1000 '78 - € 3.500
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/382041/ -
Mε το ταμπλο παντως νομιζω πως κατι δεν παει καλα
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Mε το ταμπλο παντως νομιζω πως κατι δεν παει καλαΙδιοκατασκευή;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Mε το ταμπλο παντως νομιζω πως κατι δεν παει καλα
Ιδιοκατασκευή;
Και ιδιαίτερα κακοφτιαγμένη!
Και οι διακόπτες στο ταμπλώ είναι από νεώτερο MIni.
Και αυτά που φαίνονται στο πορτ μπαγκάζ δεν είναι σκασίματα από στόκο;Γιατί κανένας δεν βγάζει φωτογραφία τα πατώματα κάτω από τις μοκέτες;
-
Γιατί τότε θα φανεί ότι δεν υπάρχουν...
Άρα όλα αυτά πέρι του πόσο αυθεντικό είναι και ότι δεν έχουν γίνει μετατροπές είναι κουραφέξαλα...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Άρα όλα αυτά πέρι του πόσο αυθεντικό είναι και ότι δεν έχουν γίνει μετατροπές είναι κουραφέξαλα...
Να μην υπερβάλουμε, από όσο μπορώ να κρίνω από τις φωτογραφίες οι μόνες παραμβάσεις που είδα είναι το ταμπλώ και το ηχοσύστημα.
Μηχανή δεν είδα, δεν μπορώ να πω.
Και πολύ πιθανόν το χρώμα να είναι το εργοστασιακό.
Άρα, θα μπορούσε να είναι και καλή περίπτωση, αλλά για πιο συγκεκριμένα πρέπει να το δεις εξ' ιδίοις όμμασι. -
99% εχει και αλλαγμενα φαναρια και στεφανια φαναριων, μου μοιαζουν σαν τα υπερσπανια carello των ιννοσεντι
-
P6B γενικά μιλούσα και όχι μόνο για αυτό.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/332184/
και επειδή θυμάμαι και πολλές ελληνικές ταινίες, μοιάζει πολύ με αυτό στην αρχή του βίντεο
Youtube VideoΈχε γούστο να είναι το ίδιο ακριβώς της ταινίας( δεν θυμάμαι ποτέ να έχω δει riviera στην Ελλάδα)
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Και οι διακόπτες στο ταμπλώ είναι από νεώτερο MIni.Ως '78 άρα καθαρά ΜΚIV δε θα έπρεπε να έχει αυτούς τους διακόπτες?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Και οι διακόπτες στο ταμπλώ είναι από νεώτερο MIni.
Ως '78 άρα καθαρά ΜΚIV δε θα έπρεπε να έχει αυτούς τους διακόπτες?
Ναι, έχεις δίκιο. Αυτοί έμπαιναν από το '76 και μετά, ενώ εγώ είχα την εντύπωση ότι αλλάχθηκαν αργότερα μετά το '80 μαζί με τους διακόπτες στο τιμόνι.
-
Αρα δειχνει καλουτσικη περιπτωση, οσο φαινεται απ τις φωτος βεβαια
-
λαθος πετουγια πορτμπαγκαζ, τα νικελα πρεπει να ειναι μαυρα.
Το ταμπλο μπορει να ξεκινησε την καριερα του ως καποιο αφτερμαρκετ και τροποποιηθηκε περεταιρω.
Κοιταξτε καλα τους θολους στην 6 και 8 φωτο.
κατι μου θυμιζει, μηπως ειναι αυτο της ΒΡ στη Μεσογειων στο υψος τη Αγιας Παρασκευης? -
εντιτ. οχι δεν ειναι αυτο.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Κοιταξτε καλα τους θολους στην 6 και 8 φωτο. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Κοιταξτε καλα τους θολους στην 6 και 8 φωτο.
Πορτοκαλί ε;
Καλά το έχουμε ξεκατινιάσει μέσα σε 12 ώρες το κακόμοιρο...
-
Του Νικου παντως που ειναι και ιδιας χρονολογιας παραμενει overall καλυτερο και εργοστασιακο, οχι ανακατασκευασμενο.
-
Yes!
Γιατί έχουν αλλιώτικες μάσκες;
Βρηκατε κατι?