-
-
Για τους ρενακιδες..R11 turbo..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/370688/ -
-
ούτε και εγώ.
και σίγουρα στο τέλος θα την πάρει ο δήμος. -
Δεν ανησυχω..θα την αναλαβει ο βαγγελης στο τελος..
-
να είσαι σίγουρος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν ανησυχω..θα την αναλαβει ο βαγγελης στο τελος..Aυτην την ειχαμε δει απο κοντα με τον προδρομο οταν ηταν ακομα στην αγια παρασκευη.......αληθεια ρε ιωσηφ αν περασεις ξανα απο κει για ρωτα τους τι θα την κανουν απο περιεργεια
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aυτην την ειχαμε δει απο κοντα με τον προδρομο οταν ηταν ακομα στην αγια παρασκευη.......αληθεια ρε ιωσηφ αν περασεις ξανα απο κει **για ρωτα τους τι θα την κανουν απο περιεργεια :**hmmm:
Που σημαινει οτι εχει αρχισει και το σκεφτεται...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Aυτην την ειχαμε δει απο κοντα με τον προδρομο οταν ηταν ακομα στην αγια παρασκευη.......αληθεια ρε ιωσηφ αν περασεις ξανα απο κει **για ρωτα τους τι θα την κανουν απο περιεργεια :**hmmm:
που σημαίνει ότι έχει αρχίσει και μετράει τα ευρώ στην τσεπη του.
-
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
είναι να αφήνεις τέτοιο αμάξι απο μικρός έχω τρέλα με τη cx
εγώ μαζεύω χρήμα για ψ6 σε καμιά δεκαετία... θα είμαι έτοιμος νομίζω -
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
είναι να αφήνεις τέτοιο αμάξι απο μικρός έχω τρέλα με τη cx
εγώ μαζεύω χρήμα για ψ6 σε καμιά δεκαετία... θα είμαι έτοιμος νομίζωέλα βαγγελη δικό σου αυτός
-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
πώς παρατάνε τέτοια αμάξια δεν μπορώ να καταλάβωΑν σκεφτόσουν το κόστος επισκευών-ανταλλακτικών της CX, πολλές φορές πάνω απο την αξία του αυτοκινήτου, μάλλον θα καταλάβαινες γιατί τα παρατάνε...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
πώς παρατάνε τέτοια αμάξια δεν μπορώ να καταλάβω
Αν σκεφτόσουν το κόστος επισκευών-ανταλλακτικών της CX, πολλές φορές πάνω απο την αξία του αυτοκινήτου, μάλλον θα καταλάβαινες γιατί τα παρατάνε...
Το κόστος ξέρω ότι είναι μεγάλο γιατι έχω κι εγώ μια xm και πληρώνω
Σήμερα πάλι δεν έπαιρνε μπρος και σκέφτηκα να της βάλω μια φωτιά να πάει κατά διαόλου -
-
Εκτος του οτι δεν ειχαμε πλουσιους γονεις (αν το πω στην αργκο θα με ) δε βοηθαει και η δουλεια
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Εκτος του οτι δεν ειχαμε πλουσιους γονεις (αν το πω στην αργκο θα με ) δε βοηθαει και η δουλειαδεν βγήκαμε από πλούσια αρ@@δ@@
-
Με καλυψες
-
R4 για ανακατασκευη..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/381129/ -
Να χε και καμμια φωτο
Βρηκατε κατι?