-
Ο χρήστης raftopoua έγραψε:
Oxi και άσχημο και σε πολύ καλή τιμή!!
χαχαΘα μου πεις, τι ψάχνεις τώρα??? ψύλλους στ'αχυρα???
Αλλά οι ραφές μπροστά μεταξύ μετώπης και φτερών (ειδικά του δεξιού) είναι καλυμένες με στόκο και κάπως έτσι είδα και το πίσω μέρος. Βέβαια μπορεί να λέει αλήθεια ο άνθρωπος ότι το συντηρούσε...αλλά δεν πρέπει να είναι το χρώμα της μάνας του, τουλάχιστον όλο το αυτοκίνητο. Αν το έπαιρνα εγώ θα έπρεπε να αλλάξω ή στην καλύτερη περίπτωση να σκαλίσω τους στόκους από τα φτερά... -
πεδακια βρικα ενα 1602 σε αρκετα καλη τιμη και οχι καλη κατασταση θα παω για εξεταση σημερα μακαρι να εινε καλο βαρεθικα να ψαχνω.βρικα μια ετερια στην γερμανια που εχει οτι θες για ανταλακτικα και δινει 500 ευρω γνησια φτερα το ενα η 100 ημητασιον ποληκαλη ποιοτιτα εχει κανεις καμια αλη τρηπα για ανταλακτικα απο 1602?
-
Ο χρήστης ramsis έγραψε:
Προσοχη παρακαλω,
πριν πατησετε το link απομακρυνεται τους ιταλους...Με ένα κοτσαδόρο, ένα τράκτορα - κι αυτος μετατροπή φυσικά - χαλαρά πάω για ελιές με αυτό!!!!
-
Tιμιότατο το βρίσκω.
AUSTIN MORRIS Oxford Station Wagon, αντίκα του 1965, χωρίς πινακίδες, με πλήρη σειρά ανταλλακτικών, ανακατασκευασμένο, 1ος ιδιοκτήτης, τιμή 1.800 ευρώ 6982/66333 8
Περιοχή: Χαλάνδρι
Τιμή: 1.800,00 €
Αγγελία Ιδιώτη
6982/663338http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?cat ... ageSize=10
-
ωωωωχχχχ την κατσαμε, τον βλεπω, ειναι μεσα και το γλυκοκοιταζει..........
-
μάγος είσαι;
-
γιαυτο ειμαστε κολλητοι.....σ εχω γεννησει εγω........
-
γάτος! αλλά δεν μου κάνει! τις φαρίνες δεν τις θέλω σε στέισον!
-
citroen xm 2.000 μαλον πεταμενο στην ηλια ηλιου μεσα σοτ παρκινκ απο μια οικοδομη σε αψογη κατασταση κοκκινη!!!βαγγελη με ακους?
-
Ο χρήστης zxpanos έγραψε:
citroen xm 2.000 μαλον πεταμενο στην ηλια ηλιου μεσα σοτ παρκινκ απο μια οικοδομη σε αψογη κατασταση κοκκινη!!!βαγγελη με ακους?Δεν υπαρχει αλλος χωρος
-
περίεργο τόσα χωράφια υπάρχουν άδεια.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
περίεργο τόσα χωράφια υπάρχουν άδεια.Δεν ειναι εποχη για φυτεμα τωρα
-
Ναι αλλα δεν ειναι δικα μου
Εχω ειδη γεμιση τα γκαραζ τα δικα μου και ενος γειτονα -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
περίεργο τόσα χωράφια υπάρχουν άδεια.
Δεν ειναι εποχη για φυτεμα τωρα
όλες οι εποχές είναι καλές για να μια ψιτροεν
-
xm κσι να μην την μαζέψουμε? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κύριοι για πράκτορες που έλεγε και ο Βέγγος
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/555427/
ελα γκεοκυ καλοριζικο κι αυτο! -
μη τον τσιγκλας.
-
μη τον τσιγκλας.ειναι και κοΜΠΕτιτιον τούτου, με τα κτεΑ του, τα νικελα του τη βαμμενη μαυρη του ζαντα ... τα φιμε του λειπουν !
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
μη τον τσιγκλας.
ειναι και κοΜΠΕτιτιον τούτου, με τα κτεΑ του, τα νικελα του τη βαμμενη μαυρη του ζαντα ... τα φιμε του λειπουν !
εχει και A/C η clima
-
μη τον τσιγκλας.
ειναι και κοΜΠΕτιτιον τούτου, με τα κτεΑ του, τα νικελα του τη βαμμενη μαυρη του ζαντα ... τα φιμε του λειπουν !
εχει και A/C η clima
Το καταργησανε γιατι εβαζε βαρος..
Βρηκατε κατι?