-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
και μένα μ' αρέσουν οι Μπαχοφόντο! Το βιντεοκλιπ είναι για μας τους γκέι. -
ναι, αλλά για να κάνεις αυτά που κάνει αυτός πρέπει να μπεις στην πρέσα για 2 χρόνια κ να σηκώνεις πάγκο 80 κιλά
αυτές οι φιγούρες είναι πανδύσκολες κ θέλουν κοιλιακούς
ας μη μιλήσω για συγχρονισμό με το τραγούδι...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
και μένα μ' αρέσουν οι Μπαχοφόντο! Το βιντεοκλιπ είναι για μας τους γκέι.
και μένα μ' αρέσουν οι Μπαχοφόντο! Αλλα το βιντεοκλιπ είναι τελείως γκέι.
τι λε ρε παραχαράκτη;
μετά απ' αυτό, θα προσχωρήσω στο στρατόπεδο του άδη -
+1 @ Mirage.
-
τι λε ρε παραχαράκτη;
μετά απ' αυτό, θα προσχωρήσω στο στρατόπεδο του άδηΘα πάς με τους ηττημένους δλδ Όπως νομίζεις...Πάντως εμείς σε αγαπάμε όπως και να ΄σαι
-
PeterPan
στ αλήθεια όλα αυτά σκέφτεσαι όταν βλέπεις το βίντεοκλιπ; Ουαου κάνει 80 κιλά πάγκο; Η αισθητική πλευρά δεν σε απασχολεί καθόλου;
Εκτός και αν σου αρέσει και αισθητικά, οπότε πάω πάσο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως εμείς σε αγαπάμε όπως και να ΄σαιΚαημένος σαρμάκ.
-
PeterPan
στ αλήθεια όλα αυτά σκέφτεσαι όταν βλέπεις το βίντεοκλιπ; Ουαου κάνει 80 κιλά πάγκο; Η αισθητική πλευρά δεν σε απασχολεί καθόλου;
Εκτός και αν σου αρέσει και αισθητικά, οπότε πάω πάσοΓιατί γκεϊζει βρε σαρμάκ? Δεν βλέπεις που γλυκοκοιτάει την μαυρούλα?
-
τι λε ρε παραχαράκτη;
μετά απ' αυτό, θα προσχωρήσω στο στρατόπεδο του άδηκαι καλα θα κανεις...αμα δεν εισαι μαζι μας θα σαι εναντιον μας.....
τωρα ακουω θαψιμο για τη πολη που σε φιλοξενει...
-
μετά απ' αυτό, θα προσχωρήσω στον άδηΣόδομα και γόμορα...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
PeterPan
Εκτός και αν σου αρέσει και αισθητικά, οπότε πάω πάσοΓιατί γκεϊζει βρε σαρμάκ? Δεν βλέπεις που γλυκοκοιτάει την μαυρούλα?
πως την βλεπει αφου ειναι μαυρη ?
φαινεται στο σκοταδι ? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χθες άλλα λέγαμε δημοσίως, πες
-
-
charmak66
η μουσική είναι πολύ ωραία, κατά τη γνώμη μου...
το video clip είναι μια alternative έκδοση... κάτι εντελώς διαφορετικό...
τέλος, πριν κακοχαρακτηρίσεις κάτι τόσο βαριά (γκει) κατευθείαν, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου κ την προσπάθεια του άλλου...προσωπικά δε μου φαίνεται γκει, γιατί έχω δει πολλους χορούς λατινικούς (rumba, salsa, κτλ)(κ εγώ έκανα μαθήματα), στους οποίους αν προσέξεις, θα δεις πως οι ανδρες χορεύουν με 'γκει κατ' εσέ' τρόπο... όμως δεν είναι γκει... είναι πιο αισθησιακοί από τους χορούς μας κ οι άνδρες κάνουν πιο λεπτεπίλεπτες κινήσεις... όμως αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι λατίνοι είναι σαν αυτούς που χαρακτηρίζεις...
είναι απλά άλλη κουλτούρα... μπορεί να μην είναι η λεβεντογένα κρήτη, όμως είναι ανδρικοί χωροί, ας έχουν κ τέτοιες κινήσεις...
το να πετάς ένα γκει τόσο απόλυτα χαρακτηρίζοντας μια άλλη κουλτούρα είναι βαρύ κατ' εμέ...
-
χθες άλλα λέγαμε δημοσίως, πες
ε καλα τωρα.....
-
Υ.Γ Πολύ βολικό το πόστ του Άδη
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
charmak66η μουσική είναι πολύ ωραία, κατά τη γνώμη μου...
τέλος, πριν κακοχαρακτηρίσεις κάτι τόσο βαριά (γκει) κατευθείαν, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου κ την προσπάθεια του άλλου...προσωπικά δε μου φαίνεται γκει, γιατί έχω δει πολλους χορούς λατινικούς (rumba, salsa, κτλ)(κ εγώ έκανα μαθήματα), στους οποίους αν προσέξεις, θα δεις πως οι ανδρες χορεύουν με 'γκει κατ' εσέ' τρόπο... όμως δεν είναι γκει... είναι πιο αισθησιακοί από τους χορούς μας κ οι άνδρες κάνουν πιο λεπτεπίλεπτες κινήσεις... όμως αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι λατίνοι είναι σαν αυτούς που χαρακτηρίζεις...
είναι απλά άλλη κουλτούρα... μπορεί να μην είναι η λεβεντογένα κρήτη, όμως είναι ανδρικοί χωροί, ας έχουν κ τέτοιες κινήσεις...
το να πετάς ένα γκει τόσο απόλυτα χαρακτηρίζοντας μια άλλη κουλτούρα είναι βαρύ κατ' εμέ...
+1
-
charmak66η μουσική είναι πολύ ωραία, κατά τη γνώμη μου...
γιατί το γκέι είναι βαρύς χαρακτηρισμός;
-
το video clip είναι μια alternative έκδοση... κάτι εντελώς διαφορετικό..Στα λόγια του έρχεσαι.. Ουδείς είπε ότι οι gay είναι η καθημερινότητα, προφανώς μιλάμε για κάτι το alternative & το διαφορετικό. Απλά ο φίλος charmak66 το έθεσε σε μία ρεαλιστική βάση έτσι ώστε να είναι κατανοητό από όλους μας.
-
γιατί το γκέι είναι βαρύς χαρακτηρισμός;
αυτό είναι μεγάλη κουβέντα...
αλλά μου ήρθε ένα παράδειγμα
βλέπεις να έρχεται από μακρυά μετά από 5 μήνες έναν κολλητό σου που είναι γκέι κ μάστορας (δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων πχ )
σταματάς στη μέση του δρόμου, καμιά 10ριά μέτρα πριν από αυτόν, ανοίγεις τα χέρια σου να χαιρετήσεις ( ανδρικά πάντα) τον φίλο σου κ του φωνάζεις
α) γεια σου ρε Νίκο μάστορα!!!!!
β) γεια σου ρε γκέι Νίκο!!!!!!αν του φωνάξεις το β, μπορεί για εσένα να μην σημαίνει τίποτα, όμως για τα στερεότυπα της οπισθοδρομικής κοινωνίας, θα κακοχαρακτηριστεί αυτός... θα γυρίσουν να τον κοιτάξουν όλο,ι να δουν τον 'γκέι'
αυτό δεν απαντά όμως στο ερώτημά σου, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα... όμως πιστεύω πως η β απάντηση κακοχαρακτηρίζει κάποιον, ενώ η α όχι...
Pub - σουβλατζίδικο [#21]