-
Σε ευχαριστω! Θα ψάξω αργότερα να δω αν υπαρχει σχετικό νήμα αλλιώς όταν θα έχω φωτογραφικό υλικό θα ανοίξουμε νέο..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Υπάρχει σίγουρα για Opel νήμα. Το τι είναι πραγματικά κλασικό ή συλλεκτικό δεν ορίζεται από κανένα νόμο. Το ότι κάποια βγάζουν κάρτες FIVA ή ειδικές πινακίδες κλπ είναι άλλο ζήτημα και δεν υποχρεώνει κανέναν ιδιώτη να θεωρεί το οτιδήποτε. Όταν θα το έχεις φτιάξει τέλειο και κάποιος τουρίστας το δει εκεί παρκαρισμένο που πίνεις τον καφέ σου και σου πει σου δίνω πχ 6 χιλιάρικα (για ένα ξεπερασμένης τεχνολογίας καθημερινό ιχ 30 ετών..) αυτόματα παίρνει την ονομασία 'συλλεκτικό' αφού για αυτό τον λόγο στο ζητάει. Αυτά συμβαίνουν ενίοτε για αυτό μεγάλη κουβέντα μην πεις....άσχετα αν τώρα απλά σε απασχολεί να το φτιάξεις.
Κατα τα άλλα μπράβο για την απόφαση και καλό κουράγιο -
Ξεκίνησε πολυ στραβά η ανακατασκευή γιατι δεν βρίσκω ταμπλό σε καλή κατάσταση! Παρόλα αυτά θα το παλέψουμε! Μόλις τελειώσει θα πάρω συμβατικές πινακίδες ομως για να κυκλοφορεί στον δρόμο οποτε θελουμε!
-
Ποσο απαραίτητο ειναι να υπαρχει η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου για να βγάλουμε πινακίδες ιστορικού; Δεν μπορω να βρω κανένα φωτοαντίγραφο και αρχίζω να ανησυχώ γιατι δεν ξέρω αν μπορω να πάρω αντίγραφο από τον φάκελο (αν υπαρχει) στη τοπική διεύθυνση μεταφορών.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ποσο απαραίτητο ειναι να υπαρχει η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου για να βγάλουμε πινακίδες ιστορικού; Δεν μπορω να βρω κανένα φωτοαντίγραφο και αρχίζω να ανησυχώ γιατι δεν ξέρω αν μπορω να πάρω αντίγραφο από τον φάκελο (αν υπαρχει) στη τοπική διεύθυνση μεταφορών.Sent from my iPhone using Tapatalk
δηλώνοντας απώλεια αδείας στην τοπική διεύθυνση μεταφορών σου βγάζουν αντίγραφο,αλλά η άδεια του αυτοκινήτου τι έχει γίνει,έχει χαθεί.
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
γιατι το εβαλες αγγελια;http://www.car.gr/8096760-bmw-518-e28-injection
Απροσμενα υψηλη τιμη.
-
Νομιζω οτι εδω ειναι το πιο καταλληλο για να το βαλω.
Λυπηρο βιντεο απο Ρουμανια :Περα απο τα οσα κωμικοτραγικα εκτυλισσονται στο βιντεο(καποια απο τα οποια δεν καταλαβαινω,γιατι δεν γνωριζω ρουμανικα),ιδιαιτερο ενδιαφερον παρουσιαζουν τα σχολια απο κατω.
Με μια γρηγορη μεταφραση απο το google:
-Οι μισοι λενε:''Κριμα που καταστραφηκε ενα τοσο καλοδιατηρημενο αμαξι''.
-Οι αλλοι μισοι λενε:''Κριμα το φουκαρα,που θα βρει λεφτα να το φτιαξει/να παρει αλλο;''
Ολα αυτα στην ''υποαναπτυκτη'' Ρουμανια.Διαισθανομαι οτι,αν κατι τετοιο ειχε συμβει εδω:
-Οι μισοι θα ελεγαν:''Ποιος επιτρεπει να κυκλοφορουν τετοια σαραβαλα;''
-Οι αλλοι μισοι θα ελεγαν:''Ποιος επιτρεπει στους παλιογερους να οδηγουν και να σπερνουν το θανατο;''Τροφη για σκεψη..........
-
[quote='fiat127']Νομιζω οτι εδω ειναι το πιο καταλληλο για να το βαλω.
Λυπηρο βιντεο απο Ρουμανια :Περα απο τα οσα κωμικοτραγικα εκτυλισσονται στο βιντεο(καποια απο τα οποια δεν καταλαβαινω,γιατι δεν γνωριζω ρουμανικα),ιδιαιτερο ενδιαφερον παρουσιαζουν τα σχολια απο κατω.
Με μια γρηγορη μεταφραση απο το google:
-Οι μισοι λενε:''Κριμα που καταστραφηκε ενα τοσο καλοδιατηρημενο αμαξι''.
-Οι αλλοι μισοι λενε:''Κριμα το φουκαρα,που θα βρει λεφτα να το φτιαξει/να παρει αλλο;''
Ολα αυτα στην ''υποαναπτυκτη'' Ρουμανια.Διαισθανομαι οτι,αν κατι τετοιο ειχε συμβει εδω:
-Οι μισοι θα ελεγαν:''Ποιος επιτρεπει να κυκλοφορουν τετοια σαραβαλα;''
-Οι αλλοι μισοι θα ελεγαν:''Ποιος επιτρεπει στους παλιογερους να οδηγουν και να σπερνουν το θανατο;''Εδω μαλλον θα ειχε βγαλει ιστορικες πινακιδες και θα γκρινιαζανε ολοι για την χρηση των πινακιδων σε τζαμπατζηδες
-
καλησπερα στην παρεα,ψαχνω τον Αγγελο (7pas100) οποιος τον ξερει και μιλα μαζι του να του πει οτι του εχω στειλει μηνυμα.
η αν εχει καποιος το τηλεφωνο του να μου το στειλει με μηνυμα. -
το Σαββατο πρωτα ο θεος θα παρω το αυτοκινητο με το οποιο μεγαλωσα και που το ειχα καημο να το βρω και να το αποκτησω !!!Οταν το παρω θα ανεβασω φωτο
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]