-
Συνέχεια από ΕΔΩ
Κανα καφεδακι θα πιουμε ;
-
Συνέχεια από ΕΔΩ
-
Συνέχεια από ΕΔΩ
-
Γιατι αλλαξες θεμα ..?
-
Τι έγινε εδώ;
-
Παιδιά τι εγινε? franchising και εδώ?
-
ρε geoky τι εκανες τωρα?
θα τρεχω πανω κατω με τους καφεδες? -
Παιδί κερνάω τσιπουράκι την ομηγυρη!
Κάποιος θα πάρει ...κάτι...καλό...και κόκκινο ρε που πήγε το μυαλό σας, αυτοκίνητο θα είναι -
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Παιδί κερνάω τσιπουράκι την ομηγυρη!
Κάποιος θα πάρει ...κάτι...καλό...και κόκκινο ρε που πήγε το μυαλό σας, αυτοκίνητο θα είναιΜου το πάσαρε εμένα...
-καλό είναι;
-Ναι ναι αμέ!
-όπως το θέλω;
-Ναι ναι αμέ!
-Έχει τη μηχανή του;
-Ναι ναι αμέ τη μεγαλύτερη...
είναι και κόκκινο
έχει και φουσκώματα ( )
και ζαντικό σπέσιαλ ( )
-ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΠΙΑ;;;; -
Για ρίξε μία ματιά στα βίντεο να δείς τί πετάει
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
-Έχει τη μηχανή του;
-Ναι ναι αμέ τη μεγαλύτερη...
είναι και κόκκινο
έχει και φουσκώματα ( )
και ζαντικό σπέσιαλ ( )
-ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΠΙΑ;;;;Eνα διπλό στον Διγέτ!!!
Οχι βέμπερ !!!! Τσίπουρο!
Για να βιώνεις καθημερινά την χαρά της οδήγησης ενός δυνατού πισωκίνητου κλασσικού μια χαρά είναι. Ασε που τα φουσκώματα που έχει ειναι μια καλή δικαιολογία για να το κάνεις ρεπλίκα εποχής... -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
...Ρε Γιάννη, ένα σωστό (που να στέκεται άνετα χωρίς να θέλει ανακατασκευή ολόκληρο) 1602 στρογγυλοφάναρο υπάρχει πουθενά; Και ας το πληρώσει κανείς, δεν πειράζει!
-
Από όσο ξέρω δεν υπάρχει. Τα περισσότερα εχουν πέσει θυματα βιασμού και εχουν τετράγωνα φανάρια πίσω. Κ το τούρινγκ που είχα πεί στεκεται στα πόδια του και δεν εχει σάπια σε πατωματα θόλους, αλλά θελει δουλίτσα.
-
Καληνυχτα . .
Αν θελει καποιος μοντ μπορει να σβησει αυτο το θεμα και να συνεχισουμε στο προηγουμενο . .
-
Το θέμα είναι συνέχεια του προηγούμενου με αρχική δημοσίευση την τελευταία του παλιού.
Στις 100+ σελίδες των θεμάτων που δεν έχουν ημερομηνία λήξης, ανοίγουμε καινούργιο για λόγους ευκολίας και συντήρησης.
Πριν τον πανικό ρωτάτε. Στη διάθεσή σας.
[mod] Euripides
-
Καλημέρα!!!
Καφεδάκι στα παιδιά από μένα... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
:xΤο θέμα είναι συνέχεια του προηγούμενου με αρχική δημοσίευση την τελευταία του παλιού.
Στις 100+ σελίδες των θεμάτων που δεν έχουν ημερομηνία λήξης, ανοίγουμε καινούργιο για λόγους ευκολίας και συντήρησης.
Πριν τον πανικό ρωτάτε. Στη διάθεσή σας.
[mod] Euripides
Δεν βάζετε τουλάχιστον κανένα Link με το προηγούμενο και στο προηγούμενο κανένα Link με το επόμενο;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δεν βάζετε τουλάχιστον κανένα Link με το προηγούμενο και στο προηγούμενο κανένα Link με το επόμενο;Πολύ καλομαθημένοι μου είσαστε εδώ μέσα...
Μολαταύτα ( ), έβαλα σύνδεσμο στην πρώτη δημοσίευση.
Άχρηστο βέβαια κατα τη γνώμη μου, μιας και η κουβέντα εδώ δεν έχει συνέχεια πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Άχρηστο βέβαια κατα τη γνώμη μου, μιας και η κουβέντα εδώ δεν έχει συνέχεια πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα.Ε πως να μην ξέρει ο Ζήκος τι καφέ πίνει ο καθένας;
Άλλωστε αν το στέκι σου φύγει και πάει αλλού δεν σου κακοφαίνεται;
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]